|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: JURNALUL COPILULUI TAU Mier Iul 16, 2008 7:53 am | |
| Copilul tau tocmai si-a facut aparitia pe lume. Chiar daca nu stai deloc bine cu timpul , incercati sa notati zi de zi ceea ce se intampla copilului tau si cum se dezvolta. aceste insemnari iti vor fi de mare ajutor pe mai tarziu, chiar cand vei merge cu el la dc pt controalele de rutina. Ce trebuie sa contina un jurnal: - lugimea si greutatea la nastere si la iesirea din spital - daca sa nascut la termen sau nu - greutatea si talia (lungimea si dim craniului) in fiecare luna - cand a invatat sa-si tina capusorul, corpul sa se intoarca de pe o parte pe alta, da mearga dea buselea, sa stea in picioare, sa se ridice singur si tot ce tine de dezvoltarea lui - daca a suferit de ceva boli (raceli etc) si ce tratament a luat si pe ce perioada. - cat a supt si de cand iati introdus laptele praf - cand ati inceput sai dati un aliment nou, de care si cum a reactionat la el - cand a inceput sa vorbeasca - cat timp doarme - cat mananca - ce ii place si ce nui place - probleme familiare - tot in acest jurnal puteti sa lipiti si bratara care a ajuto la manuta in spital, buricul ombilical si poze Pe mai tarziu ii va face si lui placere sa se uite peste el. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Mier Iul 16, 2008 8:47 am | |
| i-am cuparat o carticica ,jurnalul puiului meu,,si notez tot ce face,de cand s-a nascut si pana in prezent am notat absolut tot |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Mier Iul 16, 2008 9:18 am | |
| noi am primit un asfel de jurnal de la Hapy si notam acolo |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Joi Iul 24, 2008 12:14 pm | |
| Eu am albumul bebelusului meu!!! Si am si o agenda unde notez totul! |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Joi Iul 24, 2008 12:47 pm | |
| si eu notez intr-o agenda:inaltime, greutate, evenimente esentiale, impresii, primele cuvinte... |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Joi Iul 24, 2008 5:32 pm | |
| Si eu am o agenda ca si voi in care notez totul,am inceput sa scriu in ea decand era in burtica si mai am o chestie de la revista mami,in care am notat datele importante si masuratorile si care e prevazuta cu un mic buzunarel unde am pus buricul,bratara de la spital si motul lui Rares |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Vin Iul 25, 2008 12:59 am | |
| eu am cautat jurnalul bebelusuli pana la 1 an si nam gasito si imi pare tare rau |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Vin Iul 25, 2008 11:08 pm | |
| Eu recunosc ca nu am facut un jurnal al lui Luca , dar o sa-i fac acum vazand acest subiect...Pupici! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Iul 26, 2008 7:51 pm | |
| eu am o agenda in care am trecut tot ,ce si cum a mincat ,cat a luat in greutate,prima boala a noastra ce am dat cum a reactionat,vaccinurile,medici la care am fost cu adresa si program ,practic tot am trecut . tot asa am trecut si in timpul sarcini ,cand sa miscat ...........si chiar si ziua in care am intrat in prenatal
Ultima editare efectuata de catre julia22 in Sam Iul 26, 2008 7:52 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Iul 26, 2008 7:52 pm | |
| eu am tinut jurnal in primul an de viata. scriam tot, inclusiv cat manca in ml si cat voma, cand ii faceam baita si la ce ora!!!! primele gangureli, primele surasuri, primele picaturi de Vigantol.....tot. acum nu mai tin, dar am poze cu nemiluita, sunt graitoare si ele peste ani! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Iul 26, 2008 8:03 pm | |
| Asa si noi anca avem mii de poze...ca daca ar fii sa notezi tot ce face piciul tau.....cata hartie iti va trebui |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Iul 26, 2008 8:12 pm | |
| | sorina.popia a scris: | | Asa si noi anca avem mii de poze...ca daca ar fii sa notezi tot ce face piciul tau.....cata hartie iti va trebui |
sorina, vei avea rabdare sa mai tii jurnal si cu bb2? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Iul 26, 2008 8:17 pm | |
| Da bineinteles anca macar primul an...care este cel mai important...nu-l voi sari ptr nimic in lume |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Iul 26, 2008 8:33 pm | |
| eu nu stiu daca o sa mai am rabdare,mai ales ca e si Tony |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Lun Iul 28, 2008 3:28 pm | |
| si eu am tinut un jurnal pana la un anisor acum nu am mai scris de mult dar am facut la poze ffff multe... |
|
 | |
babyela

Numarul mesajelor: 159 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mamy:Gabriela,feti:Ana-Gabriela,taty:Daniel Data de inscriere: 05/06/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Mar Iul 29, 2008 1:44 pm | |
| si eu am jurnal si poze pt Ana si l-am gasit ssi pe cel facut pt mine de mama |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Mar Iul 29, 2008 5:31 pm | |
| Avem si noi Jurnalul bebelusului,insa am cam sarit peste unele chestii ca nu mi-am dat seama ca apar in carticica.recuperez ca am multe poze datate. |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Aug 02, 2008 9:02 am | |
| Ce rau imi pare ca eu nu mi-am dat seama la momentul respectiv sa fac si eu un jurnal,acum nu as mai tine minte ca sa incep sa  ,am cam uitat din ele. :scratch: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Aug 02, 2008 1:22 pm | |
| e foarte bun un jurnal ca sa notezi tot ce face puiul tau,dar daca nu ai avut asta e ,sanatoasa sa fie ea |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Lun Aug 11, 2008 10:25 am | |
| Si noi la fel avem multe poze era odata chiar un topic cu aparitia dintilor ,maselelor si cand am cautat in jurnal uitsem sa trec cand i-au iesit maselutele,am cautat in poze,caci am multe poze cu el razand sau cascand si sunt si cu data pe ele si asa mi-am adus aminte exact |
|
 | |
CLAUDYA si DAYANA

Numarul mesajelor: 318 Varsta: 39 Localizare: BAYA- MARE Joburi/Distractii: SINT MAMICA.-A-4 COPILASI.TOATE DISTRACTIILE POSIBILE Stare de spirit: O MAMA IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.POPULARA DISTRACTIVA SI GLUMEATA. DESPRE NOI: MAMICA CLAUDYA si copilasii:RAUL-MARE. ALEX. RAUL-MIC. DAYANA. Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Lun Aug 11, 2008 10:42 am | |
| asa si noi corina nu ne-am facut si la mine imi pare rau e foarte greu sa iti aduci aminte exact cam ce si unde si cum ..... nu??? desi nu ca ar fi tare multi ani dar vedeti si voi cate se intampla intr-o zi dapoi int-un an |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Vin Noi 28, 2008 3:50 pm | |
| Si eu am un jurnal al copilului in care pun si poze si in dreptul fiecarei poze sctiu ce reprezinta in fiecare luna scriu ce a reusit sa faca, dezvoltarea lui _________________  |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Vin Noi 28, 2008 4:29 pm | |
| Si eu am scris tot de la nastere pana in prezent zilnic in agende,sunt deja aproape de a treia dar am si un album,in care sunt trecute datele de la nastere,botez,primul Craciun,prima aniversare...etc.. si locuri pentru poze-prima poza cu mama si altele... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Vin Noi 28, 2008 8:47 pm | |
| asa am si eu,e foarte intereseanta doar ca am cam uitat sa mai trec de ceva timp |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Dum Noi 30, 2008 4:47 am | |
| Mi-am adus aminte de jurnal,trebuie sa mai completez in el .Il are de la nastere si tare e bun. |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Dum Noi 30, 2008 9:09 am | |
| Noi nu am tinut un jurnal din pacate, dara vem un album al ei de cand s-a nascut cu poze , prima aniversare, aparitia dintisorilor, primele cuvinte, lucruri preferate, etc. Acum deja este tarziu pt un jurnal, pt ca am mai uitat. |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Joi Dec 04, 2008 11:14 pm | |
| noi avem o agenda in care scrie pediatrul la fiecare vizita, de cand s-a nascut si pana in prezent...tot ce este legat de inaltime, greutate, boli, ce medicamente treb sa-i dau cand e cazul, deci tot ce tine de el..., am si Cartea bebelusului, si mai am o agenda in care am tot scris eu diverse lucruri...cand am inceput diversificarea, cu ce, ce i-a placut, camd a zambit prima data , programul ei la anumite varste, primele cuvinte, primul dintisor, etc... |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Dec 13, 2008 6:09 am | |
| asa uit si eu si caut la fel in pozici sa vad data.Dar uneori nu era setata bine si mai iau teapa. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Sam Dec 13, 2008 11:31 am | |
| pai cu atatea pe capo uneori nu mai apucam sa scriem :() |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Dum Dec 14, 2008 6:15 pm | |
| asa e Medy,mi-am adus aminte si eu acum catva timp sa  si cand m-am uitat in jurnal,nu-i mai scrisesem din iunie :() |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: JURNALUL COPILULUI TAU Lun Dec 15, 2008 5:44 am | |
| Aha,pai eu cred ca din ianuarie nu am ami scris! Mereu il bat la cap pe al meu sa scrie el,ca eu uit! Dar uita si el! |
|
 | |
|