Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Mier Iul 16, 2008 7:52 am

normala na nastere este intre 2500-4500 g. Imediat dupa nastere este normal ca micutul tau sa piarda in greutate 100-150 g.
In primele 4 luni va creste cu aprox 750-800 g/luna sau 175-200 g/saptamana.
Intre 4 si 8 luni va creste cu aprox 500-600 g/luna sau 100-125 g/saptamana.
Din a 8 luna si pana la 1 an va creste cu aprox 250-300 g/luna sau 60-75 g/saptamana.

Spuneti-ne si voi cati ani are copilu dvs, cat cantareste acuma si cu ce greutate lati nascut. lati nascut
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Mier Iul 16, 2008 9:09 am

eu l-am nascut cu 3.900 si 53 de cm,am venit cu el acasa cu 3.700 si la 1 an si o luna are 11 kg si 82 de cm,e inaltut si nu pare gras
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Mier Iul 16, 2008 9:10 am

Si eu l-am nascut de 3,300 si de 54 cm,dar nu pot spune ca este grasun acum la 2 anisori are 13 kg si cred ca este foarte bine
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Varsta: 31
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Sam Sept 20, 2008 4:10 pm

Eu am nascut-o pe Iulia cu 3800gr si acuma saptamana viitoare mergem la vaccinul de 1 an si sa ne si cantarim.....

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Sam Sept 20, 2008 5:51 pm

eu l-am nascut cu 3 kg,acum la 1 an si 10 luni cantarim doar 11kg :(((:
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4796
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Sam Sept 20, 2008 6:12 pm

4,200 kg,52 cm,iar la 1 an avea 11,200kg,82 cm
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Vin Sept 26, 2008 9:51 am

Of Noemi,si eu care credeam ca numai Isa e mai slabuta.La 1 an si 3 luni avea 83 cm si 10,400kg.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Vin Oct 10, 2008 9:32 pm

al meu a luat in greutate foarte bine,la cat de putin mananca are 12.500 la 1 an si 4 luni
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Varsta: 29
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Vin Oct 10, 2008 11:23 pm

voi va plangeti fetelor???????
pe minola am nascuto cu 2,960 si acum la 5 ani si 5 luni cantareste 15 kg. :geek:
ce ziceti??? e slabuta tare dar nu am ce sa fac. decat sa bag in ea fel si fel de vitamine si sa o distrug pe viitor mai bine asa.
nici noi nu am fost grasuti cand am fost mici.
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Varsta: 32
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Sam Oct 11, 2008 10:47 am

Hai Danuta,nu mai plange,are fata corp de gimnasta si tu nu vrei sa intelegi.Eu cand eram mica eram slaba rau,imi spargeam genunchii si tot nu mi-a dat mama vitamine.
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Varsta: 31
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.   Dum Oct 12, 2008 8:56 am

stoicadana a scris:
voi va plangeti fetelor???????
pe minola am nascuto cu 2,960 si acum la 5 ani si 5 luni cantareste 15 kg. :geek:
ce ziceti??? e slabuta tare dar nu am ce sa fac. decat sa bag in ea fel si fel de vitamine si sa o distrug pe viitor mai bine asa.
nici noi nu am fost grasuti cand am fost mici.

Lasa Dana e bine nici Tony nu e grasut ,dar nu ma plang :::
Sus In jos

CRESTEREA PONDERALA A UNUI SUGAR SANATOS.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL MIC(1-3 ANI )-