| | DELICIOASE DAR PERICULOASE! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mier Dec 17, 2008 4:31 am | |
| | laura_s a scris: | | aseara soacra-mea i-a dat andei sa man o bomb cu lichior ,noi eram plecat si am vazut-o linistita pana la 2 dim nu mi-a dormit aveam de dim niste ochi bulbucatii imi venea s-o bat pe socra-mea dimineata cand a plecat la servici | Valeleu! Nu i-ai dat nana? Lavinia,nu e bineee!
Ultima editare efectuata de catre Stefytza in Dum Dec 21, 2008 5:55 am, editata de 1 ori |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Dec 18, 2008 2:04 pm | |
| si mie mi-a facut asa o faza alexandra.am luat bomboane din alea cu lichior si l;e-am pus in cos acolo unde era si alexandra.fara sa vad a desfacut una si a muscat din ea.dar nu a avut nici o treaba. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Dec 18, 2008 2:14 pm | |
| | Andrea27 a scris: | | Noi bem si apa minerala....si sucuri....sa traiasca Coca-Cola......da Iulia nu bea decat apa fiarta si racita....de sucuri nici nu poate fi vorba....nu vrea si gata.... |
foarte bine Andreea nici nu e bine eu de asta nu iau sucuri in casa caci daca le vede vrea si el |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Dum Dec 21, 2008 5:56 am | |
| Nu s-a imbatat micuta Lavinia? |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mier Feb 11, 2009 8:26 pm | |
| La mine in casa nu exista sucuri.Cumpar doar daca ma duc in vizita la cineva.Dar noi nu bem. de cand m-am mutat la curte am fructe in pom si fac compot.Toata vara trecuta am baut compot de la frigider si am pus si la pivnita o multime de borcane cu compot de caise,corcoduse,pere,struguri.Azi am scos cateva borcane.le tin in bucatarie si seara(ca si acum) imi pun un pahar si butonez. Sunt sanatoase si fara conservanti si E-uri. Puneti voi intr-o cana de cola,fanta sau pepsi o bucatica de ficat de care vreti si lasati-o 12 ore acolo sa vedeti ce se intampla.Se macereaza. |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Feb 17, 2009 10:38 pm | |
| deic eu o mint cai cafea si nu mai cere nu iam dat niciodata deloc ii pun apa intrun pahar si ei si gata ca daca gusta o data nui mai poti oprii si nus bune deloc |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Feb 17, 2009 10:44 pm | |
| eu pot spune ca sunt o mama fericita,am incercat sa ii dau claudiei de mica si altceva decat apa dar mi-a refuzat categoric si nici pana in ziua de azi nu de atinge sucur sau apa minerala,si la restaurant cere intotdeauna apa plata si mai gusta cateodata din ceaiul care il beau eu nestee |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mier Feb 18, 2009 9:31 pm | |
| faza cu ficatul pus in cola care se distruge nu e chiar asa.isi schimba culoarea dar atat.stiu ca nu e deloc sanatoasa dar eu m-am obisnuit prea mult si acum nu pot sta fara.in schimb Alexandra bea doar apa plata. |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mier Feb 18, 2009 9:53 pm | |
| asai lavinia nici eu nu pot sta fara cola |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Feb 19, 2009 1:12 pm | |
| Victoria,foarte bine faci. Si eu beau sucuri,cola mai rar.Isa numai ceai si apa plata.Claudia,bine te-a invatat mami! |
|
 | |
andrra19

Numarul mesajelor: 1835 Varsta: 24 Localizare: tulcea si norvegia Joburi/Distractii: distractia si copii Stare de spirit: copii sunt fericirea mea iar sotul meu este visul devenit realitate DESPRE NOI: eu alexandra,claudia(6 ani)eli-marie(2 ani) Data de inscriere: 30/07/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Feb 19, 2009 7:35 pm | |
| pai asta e ,ca nu am invatat-o eu,nu a vrut ea sa bea de mica :face: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Feb 19, 2009 8:53 pm | |
| | DavidOctavian a scris: | La mine in casa nu exista sucuri.Cumpar doar daca ma duc in vizita la cineva.Dar noi nu bem. de cand m-am mutat la curte am fructe in pom si fac compot.Toata vara trecuta am baut compot de la frigider si am pus si la pivnita o multime de borcane cu compot de caise,corcoduse,pere,struguri.Azi am scos cateva borcane.le tin in bucatarie si seara(ca si acum) imi pun un pahar si butonez. Sunt sanatoase si fara conservanti si E-uri. Puneti voi intr-o cana de cola,fanta sau pepsi o bucatica de ficat de care vreti si lasati-o 12 ore acolo sa vedeti ce se intampla.Se macereaza. |
Victoria felicitarile mele a si faza cu ficatul nu am auzito inca,e chiar asa? ::: ::: ::: ::: ::: Andrra ce super,ai o fetita desteapta si sanatoasa pe deasupra asa ar trebui sa fie cu toii dar ,nah ispita e mare |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Vin Feb 20, 2009 6:02 am | |
| Pai probabil nici voi nu prea consumati Andra.Bravo ei.Noemi,nici eu nu am probat cu ficatul. |
|
 | |
andrra19

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Vin Feb 20, 2009 9:49 am | |
| eu nu prea beau mai deloc suc dasr sotul bea cate o sticla de cola pe zi :() |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Vin Feb 20, 2009 1:14 pm | |
| Eu nu imi fac pb ca va conuma sucuri acidulate pt ca noi nu bem deloc astfel de sucuri. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Vin Feb 20, 2009 1:45 pm | |
| eu beau foarte multe sucuri si in special cu acid,fara nici macar nu gust nu imi plac |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Feb 26, 2009 2:28 pm | |
| deci eu nu pot sa stau fara cola e drog frate beau cae 2 l singura pe zi seara vine sotu cu alta sticla |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Sam Feb 28, 2009 5:57 am | |
| Cam mult Marinela.Ai grija ca nu e buna Cola. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Sam Feb 28, 2009 1:41 pm | |
| | marinela_marin a scris: | | deci eu nu pot sa stau fara cola e drog frate beau cae 2 l singura pe zi seara vine sotu cu alta sticla |
asa e sotul meu e innebunit dupa Cola si eu beau dar nu ca el |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Sam Feb 28, 2009 10:24 pm | |
| acum cativa ani am ajuns la cardiologie pt ca ma simteam f rau.beam atunci cola cam 2 litri pe zi si mi-a zis dr ca de vina e cola.are prea multa cofeina si ca pot sa am probleme mari daca nu o las mai moale.nu am renuntat definitiv dar acum beau asa cateva pahare pe zi de cola.si stiu ca da dependenta.asta o simt si eu |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Dum Mar 01, 2009 8:59 pm | |
| cateva pahare pe zi e foarte mult Lavinia.Si chiar este adevarata chestia cu ficatul.Puteti sa incercati. Eu prefer cat mai natural.Nu vreau ca pe la 50 ani sa am probleme.Si,drept sa spun,m-am autoeducat in felul asta. Noi nu bem sucuri cumparate,incercam sa mancam sanatos,fara prajeli multe,fara carne de porc,de vita foarte rar.Mancam pui si mult peste si multa soia.Congelatorul meu este in permanenta plin cu legume.Intr-un colt de raft gasesti ceva pui si in altul peste.Din asta as manca oricat. Bineinteles ca mai mancam si noi cateodata un mititel sau o friptura de porc la gratar,insa foarte rar.O data sau de 2 ori pe an. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 5:42 am | |
| Lavinia,ai grija! Eu mai beau o cola,dar mai rar,de pofta.Victoria,e bine ca mancati sanatos.Insa stiam de soia ca nu e asa buna. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 12:23 pm | |
| noi mai mult cu acid bem,asta ne place,dar nu o sa mai cumparam o perioada pt ca vrea si Cosmin e innebunit dupa suc,dar nu cel facut de mine,a trebuit sa-i dau si lui dar l-am pacalit i-am pus foarte putin suc si restul apa |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 12:51 pm | |
| Mama,ce bine ca nu se prinde! Si noi tot cu acid bem,mai nou vrea si Isa apa minerala. Mai scapa la sticla cateodata,noroc ca mai iese din acid. |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 2:55 pm | |
| si la noi in casa se gaseste suc cu acid,in general de pere, asta ii place sotului meu...a baut si el foarte mult pepsi dar am insistat eu sa il lase si ma ascultat.beau si eu suc cu acid dar nu foarte mult: in primul rand ma imbalonez f tare si in al 2 lea rand am probleme mari cu alergia la aditivi alimentari (si sucul are 3 aditivi) batuta in cap . cat despre regimul de viata sanatos al Victoriei daca este exact cum spune ea o admir...si eu am 2 congelatoare in casa pline cu legume si verdeturi congelate...eu nu gatesc cu foarte multe grasimi dar nu`i pot refuza sotului meu sa manance o ciorba de vacuta sau sarmale...eu ma pazesc cat pot din pricina alergiei in rest suntem oameni si mancam cam de toate foame tot Victoria zice ca nu vrea sa ajunga la 50 de ani cu probleme...tatal meu e exact asa, adeptul naturalului....acum vin si te intreb Victoria, puiul si pestele zici ca e natural? doar daca e din propria productie...ca altfel nu pun mana in foc, mai ales puiul ce il cumparam din supermarketuri e plin de aditivi si E-uri |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 635 Varsta: 29 Localizare: iasi DESPRE NOI: mami Anca si puiutul meu Alexandru Data de inscriere: 10/12/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 2:59 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Mama,ce bine ca nu se prinde! Si noi tot cu acid bem,mai nou vrea si Isa apa minerala. Mai scapa la sticla cateodata,noroc ca mai iese din acid. |
si Alex al meu a dat de gustul sucului din sticla lui tati ...dar nu primeste decat foarte rar,pur si simplu i`am spus ca nu este voi si uneori chiar intelege...cand insista ca vrea (are si el sufletel) ii pun f putin intr-o canita si ii spun ca restul il pastram pt tati...evit sa ii dau acid ca sa nu ii creez disconfort la burtica...in rest bea fmult ceai de tei si menta, apa nu`i buna pt el |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 3:02 pm | |
| si no am renuntat demult la sucurile cu acid cumparam numai suc natural si desta rar,mai bine mananc o portocala sau mandarina si trece pofta de suc de gatiti gatesc numai cu ulei masline si foarte rar prajesc,mai mult supe ciorbte ,piureuri multa sanatate va doresc _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 3:03 pm | |
| | ionifabio a scris: | si no am renuntat demult la sucurile cu acid cumparam numai suc natural si desta rar,mai bine mananc o portocala sau mandarina si trece pofta de suc de gatiti gatesc numai cu ulei masline si foarte rar prajesc,mai mult supe ciorbte ,piureuri multa sanatate va doresc |
multumim ioni si voua la fel ! |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 5:14 pm | |
| noi numai sucuri cu acid bem dar rares nu bea el bea suc natural pepsi si cola numai bem ca un timp am baut numai pepsi si mi s-a facut mie rau de la el si de atunci cumparam,pepsi foarte rar, ciocolata mai ii dau ca daca vede cere si daca nu-i dau plange |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 5:32 pm | |
| | adriana21 a scris: | | noi numai sucuri cu acid bem dar rares nu bea el bea suc natural pepsi si cola numai bem ca un timp am baut numai pepsi si mi s-a facut mie rau de la el si de atunci cumparam,pepsi foarte rar, ciocolata mai ii dau ca daca vede cere si daca nu-i dau plange |
eu nu ii dau lui Alexandru ciocolata, f rar ii cumpar tablete kinder si ii dau cate o jumatate de tableta la 2-3 zile dar sunt norocoasa ca el nu cere...nu l`am invatat cu dulce si nu e foarte amator...prefer sa ii dau un corn cu fructe sau o prajiturica cu gem... Adriana nu trebuie sa cedezi chiar daca plange ca vrea...asa te manipuleaza....is hotomani de mici ranjet |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Lun Mar 02, 2009 5:40 pm | |
| stiu ca is hotomani de mici anca dar stai sa-ti spun ceva daca stai sa te gandesti pana la urma mai nimic nu-i sanatos, ca portocalele nu stiu cum is umflate bananele nu stiu unde le pastreaza, apoi daca stai sa te iei dupa toate astea numai mananci nimic |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Mar 03, 2009 5:48 am | |
| Si Isa s-a invatat la cotata.Sau cere bobo! Ma vede pe mine ca mai mananc cate o boomboana si vine sa ii dau. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Mar 03, 2009 5:56 pm | |
| mai fetelor eu acum cateva zile am cumparat o sticla de tedi de 750ml i-am pus in sticla lui,ii place mult de tot dar nu va spun intr-un timp foarte scurt a terminat toata sticla,i-o ascundeam ca s anu o vada tot o gasea si venea cu ea la mine ca sa-i dau,imi era as amila de el ca avea niste lacrimi pana in pamant,dar o las mai moale cu sucul ca nu e bine cat bea el |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Mar 03, 2009 7:45 pm | |
| | adriana21 a scris: | | stiu ca is hotomani de mici anca dar stai sa-ti spun ceva daca stai sa te gandesti pana la urma mai nimic nu-i sanatos, ca portocalele nu stiu cum is umflate bananele nu stiu unde le pastreaza, apoi daca stai sa te iei dupa toate astea numai mananci nimic |
toatal deacord cu tine ca mai nimic nu e sanatos...dar sa incercam sa evitam sa le dam de toate zic eu ii scutim putin de aditivii atat de daunatori , mai ales lor care is inca foarte micuti |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Mar 03, 2009 7:49 pm | |
| | adriana21 a scris: | | stiu ca is hotomani de mici anca dar stai sa-ti spun ceva daca stai sa te gandesti pana la urma mai nimic nu-i sanatos, ca portocalele nu stiu cum is umflate bananele nu stiu unde le pastreaza, apoi daca stai sa te iei dupa toate astea numai mananci nimic |
ai mare mare dreptate eu ii dau la copii cioco dar nu zi de zi caci este ca pur si simplu nu am in casa iar sucuri cumparam doar asa de ocazii si daca avem normal cai dau si lui caci urla si mi se fac emila si ii dau |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Mar 03, 2009 8:16 pm | |
| astazi i_am dat si eu lui mario un kinder cereale(orez cu ciocolata pe deasupra) |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mar Mar 03, 2009 9:29 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | | astazi i_am dat si eu lui mario un kinder cereale(orez cu ciocolata pe deasupra) |
si eu ii dau lui Alex batoane din ceriale glazurate pe fara cu ciocolata neagra si pe talpa cu ciocolata alba si mai cumaparam si cu jeleu de fructe, ii plac foarte mult |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mier Mar 04, 2009 4:35 am | |
| Am incercat si eu sa ii dau batoane cu cereale,dar nu vrea,spre bucuria mea. Sucul nici nu il baga in seama.Aseara am vrut sa ii dau un batonas de Kinder si nu a vrut.Mihaela,dar suc facut de tine nu bea? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Mier Mar 04, 2009 10:00 am | |
| sa sti Stefy ca il vroia dar a prins gustul la tedi si gata s-a terminat |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Mar 05, 2009 4:13 am | |
| Of,mai bine nu ii dadeai Tedy Mihaela. |
|
 | |
DavidOctavian

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Mar 05, 2009 8:59 am | |
| | Stefytza a scris: | | Lavinia,ai grija! Eu mai beau o cola,dar mai rar,de pofta.Victoria,e bine ca mancati sanatos.Insa stiam de soia ca nu e asa buna. |
Soia modificata genetic nu este buna.Cea care se gaseste la noi este naturala.Cea modificata este scumpa de fabricat si deci scumpa in magazine. Iar soia este foarte buna nu doar buna.Cauta pe net despre soia si vezi ce scrie.Sau intreaba un dr. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Mar 05, 2009 10:47 am | |
| Am citit despre soia. Insa in cantitate mare nu este buna.Si la noi au fost ceva probleme cu unele alimente care contineau prea multa soia. |
|
 | |
anka9mai Mamica Exclusa
 | Subiect: Re: DELICIOASE DAR PERICULOASE! Joi Mar 05, 2009 3:03 pm | |
| nici eu nu sunt adepta soia....doar nu am 10 vieti ca sa ma indop cu soia sa nu mai zci, copilului meu nu am nici un gand sa ii dau |
|
 | |
| | DELICIOASE DAR PERICULOASE! | |
|