| | MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 31, 2008 12:14 pm | |
| Mai noi nu avem probleme cu mofturile la masa,Rares e tare mancacios,bineinteles ca mananca exact cat ii trebuie,daca nu mai vrea nu-l pot forta,se intampla cateodata cand recurgem la jucarii ca sa-i distrag atentia si papa tot |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Aug 04, 2008 7:25 pm | |
| Sara nu face mofturi ca nu i-ar placea mancarea, ea o refuza cred ca din lipsa de apetit, fiindca imi refuza si alimentele pe care in alte zile le mananca cu mare pofta. am sa intreb pediatrul daca pot sa ii dau niste vitamine, ceva. |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Aug 04, 2008 7:27 pm | |
| la noi au functionat vitaminele..........i-am dat acum cateva luni si si-au facut efectul.s-ar putea sa recurgem iar la ele pt ca la masa mai nou numai cu mofturi mancam |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Aug 04, 2008 10:05 pm | |
| | cornelia.matyas a scris: | | la noi au functionat vitaminele..........i-am dat acum cateva luni si si-au facut efectul.s-ar putea sa recurgem iar la ele pt ca la masa mai nou numai cu mofturi mancam |
offf e greu Cornelia,stiu cum e,asa patesc si eu,nu stiu ce sa-i mai fac de mancare ca sa pape,in schimb se joaca mult,de mancare nu-i arde |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 7:11 am | |
| | ancagabriela a scris: | | Sara nu face mofturi ca nu i-ar placea mancarea, ea o refuza cred ca din lipsa de apetit, fiindca imi refuza si alimentele pe care in alte zile le mananca cu mare pofta. am sa intreb pediatrul daca pot sa ii dau niste vitamine, ceva. |
Si la noi e la fel,dar si alimentele noi care i le ofer le refuza,si eu vreau sa merg la medic sa-i dea niste vitamine,sau ceva pentru pofta de mancare,ca ma omoara copila asta,noroc cu lapticul. |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 11:44 am | |
| a mea e cea mai mofturoasa din casa nu-i place supa si gata ma usuca copilul asta azi nu a mancat nici fructele nu vrea nik are zile si zile topaie toata ziua |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 11:54 am | |
| eu le insir toate mascotele pe masa si le dam de mincare la toate asa mai avem noroc sa si mancam ceva ,sau eventual ne punem in geam la mucitori sau la tractor |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 12:04 pm | |
| Marco are o perioada acum ca nu papa mai nimic, doar cate o fructa sau un iaurt pe zi , cativa biscuiti si lapte de la mama :() Iar cand reusesc sa il fac sa pape trebuie sa alerg cu farfuria prin casa dupa el ca nu sta locului .Il mai urc si pe masa doar doar o manca si el ceva :() :() |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 1:18 pm | |
| Miky cunoastem problema ,la tara mincam afara la gaini si pui si a mers faza |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 3:00 pm | |
| noi suntem cu reclamele daca nu vrea sa pape gata fugim in dormitor la reclame si a stiti ca la noi tine faza asta... |
|
 | |
flore75

Numarul mesajelor: 162 Varsta: 37 Localizare: Timisoara Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deși nu mă pricep deloc), băițe pe la ștranduri, mașinuțe și parcări Stare de spirit: Hotărâtă Data de inscriere: 28/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 4:06 pm | |
| e mai bine părerea mea să evitați vitaminele, dacă copilul e sănătos și se află în grafic, eu nu i-am dat nciodată deși a avut perioade când mânca foarte puțin și nevoia de hrană e mai mare în periodele de creștere. În ceea ce privește felurile de mâncare, ANdrei refuză mereu mazărea, în rest mici figuri pe care nu le bag în seamă |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 7:19 pm | |
| eu cu asta mare de 14 ani imi maninca sufletul,e asa de sensibil la mincare,peste nu maninca,brinza nu,mamaliga ii face greata,ouale asa si asa,dar daca ii dai mezeluri e primul la mincare cind era mik minca de toate ,dar acumaaa offff |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 05, 2008 9:25 pm | |
| sa stii Miha ca si eu am probleme cateodata si cu cel mare oare cand va fii perioada aia,cand vor manca ei fara sai oblig eu la masa |
|
 | |
flore75

Numarul mesajelor: 162 Varsta: 37 Localizare: Timisoara Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deși nu mă pricep deloc), băițe pe la ștranduri, mașinuțe și parcări Stare de spirit: Hotărâtă Data de inscriere: 28/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Aug 06, 2008 9:48 am | |
| pe ANdrei, dacă îl întrbi ce vrea să mănânce, indiferent dacă e mic dejun, prânz sau cină, el spune: pâine cu ou |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Aug 06, 2008 11:27 am | |
| | flore75 a scris: | | pe ANdrei, dacă îl întrbi ce vrea să mănânce, indiferent dacă e mic dejun, prânz sau cină, el spune: pâine cu ou |
poate ii place lui mult si de aia zice asa |
|
 | |
flore75

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Aug 06, 2008 12:27 pm | |
| da, asa este, chiar îi place, dar chiar așa numai asta. Îi mai place și supa cu găluște. Din asta vrea el să trăiască supă cu găluște și pâine cu ou. |
|
 | |
laura_s

Numarul mesajelor: 184 Varsta: 31 Localizare: suceava DESPRE NOI: copilul anda mama laura tata andy Data de inscriere: 31/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Aug 07, 2008 1:13 pm | |
| anda nu vrea mancare diverisifata deloc ma omoara are nervi este energica vrea toata tzta atat pireul nu-l vrea branzica cu banana azi a gustat-o asa sa zica ca a inghitit ceva |
|
 | |
flore75

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Aug 07, 2008 2:26 pm | |
| nu trebuie să te descurajezi laura, cat are prințesa ta? ușor, ușor o să mănânce și altceva, oricum laptele de mamă e f hrănitor și nu trebuie să îți faci griji |
|
 | |
lolo

Numarul mesajelor: 251 Varsta: 30 Localizare: buc Data de inscriere: 22/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 08, 2008 10:10 am | |
| fetelor ajutati-ma si pe mine. bebe meu nu mananca nimic ce nu e dulce. nu mananca supita, nu mananca legume fierte. nu folosesc sare inca, dar nu mananca nimic din ce ar putea fi sarat, am vrut sa ii dau si eu un pufulet asa sa guste si s-a jucat cu el in manuta dar atat. alte prostii le baga imediat in gura. am incercat eu sa il bag in gurita si asa s-a strambat. si plus k simte mirosul. cum duc lingurita spre gura simte imediat k nu e ceva p gustul lui. cum sa-l fac sa pape si el o supita....... |
|
 | |
flore75

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 08, 2008 11:05 am | |
| lolo, uite am găsit aici un site interesant despre etapele diversificării, poate te ajută cu ceva http://www.121.ro/content/show_article.php3?article_id=4875&page_nr=1 |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 08, 2008 12:01 pm | |
| ms, dar noi am inceput diversificarea de mult. doar k nu papam decat mere cu biscuiti, iaurtel, banana, cereale si cam atat. toate astea in diverse combinatii. dar as fi vrut sa pape si supita p care nu a vrut-o de la inceput |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 09, 2008 9:17 pm | |
| noi avem o perioada f naspa ca suntem bolnaviori si nici nu vrea sa pape..azi a papat un picut mai binisor...offf abia astept ssa ne treaca boala... |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 09, 2008 11:12 pm | |
| saracutu de gabitzu:(:(....fate cat mai repede...bine}{ noi nu avem deloc probleme cu mancarea papam foarte bine....si mancare si fructe!! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 09, 2008 11:16 pm | |
| multumim frumos maryna... :affraid: |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 09, 2008 11:20 pm | |
| si noi facem mutrite la mancare!! nici eu nu stiu ce sa ii mai dau sa ii placa! |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Aug 14, 2008 12:28 pm | |
| Daria nu face mutrite la mancare atata timp cat ii dau in combinatie cu iaurt. Daca vreau sa ii dau mancarea fara iaurt, e dezastru. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Aug 14, 2008 12:37 pm | |
| avem momente cand mancam orice si momente ca nu vrem de nici un fel...iar daca insistam ne da peste mana de ne zboara si mancarea daca nu suntem atenti |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 15, 2008 9:12 am | |
| | mihaela mihai a scris: | Daria nu face mutrite la mancare atata timp cat ii dau in combinatie cu iaurt. Daca vreau sa ii dau mancarea fara iaurt, e dezastru. |
atat de mult ii place iaurtul? al meu vad ca a inceput iar sa pape bine,chiar foarte bine,la pranz mananca un castron piln de ciorba,e ciorbar,ii place mult de tot |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 15, 2008 11:08 am | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | mihaela mihai a scris: | Daria nu face mutrite la mancare atata timp cat ii dau in combinatie cu iaurt. Daca vreau sa ii dau mancarea fara iaurt, e dezastru. |
atat de mult ii place iaurtul? al meu vad ca a inceput iar sa pape bine,chiar foarte bine,la pranz mananca un castron piln de ciorba,e ciorbar,ii place mult de tot |
Da Miha, adora iaurtul. Daca ar fi dupa ea ar manca iaurt non stop. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 15, 2008 11:26 am | |
| La noi e groaznic cu mancatul nu mananca,am fost la dr.si mi-a dat sa-i fac examenul coproparazitologic la scaun,sa nu aiba paraziti,dar e sanatoasa,asa ca am recurs la vitamine,ca nu se mai poate,chiar nu vrea nimic de mancare,si asta nu e doar de cateva zile e de vreo 2 luni bune. |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 15, 2008 11:35 am | |
| chry asa e si alexia.......are zile si zile.....acum nu mananca ft bine dar ii e umflt locul ft tare la maselute iasa una sigur ca-i vad coltii |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 15, 2008 1:06 pm | |
| off e greu cu ei eu in sf pot spune ca manca Mario f bine ieri mia mancat f mult azi la fel sper s ramana asa |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Aug 15, 2008 2:35 pm | |
| | cornelia.matyas a scris: | chry asa e si alexia.......are zile si zile.....acum nu mananca ft bine dar ii e umflt locul ft tare la maselute iasa una sigur ca-i vad coltii |
e normal sa nu pape,o deranjeaza rau acolo la maseluta............off sa iasa repede |
|
 | |
cornelia.matyas

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 1:00 pm | |
| of nu stiu.............ca de mult mananca cam rau |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 1:12 pm | |
| fetelor eu nu stiu cum sa fac ...de cateva zile nu mai vrea laptic...el bea doar seara si dimineata dar acum...si nu prea mai mananca ca pana acum ::: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 2:01 pm | |
| off nu stiu ce sa zic probabil si caldura asta aveti rabdare cu ei,nui fortati |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 2:11 pm | |
| sa speram ca e doar caldura si poate alri dintisori |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 10:05 pm | |
| asta trebuie sa fie daca nu varsa,nu are febra,nu are diaree nu trebuie sa te sperii i-si va reveni |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 10:10 pm | |
| nici fabio nu prea papa zi si a fost f agitat nu stiu ce are de obicei papa dar azi nu prea vru deloc _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Aug 16, 2008 10:12 pm | |
| poate il supara burticuta Vai mario,sa nu zic intr-un ceas rau,si-a rvenit papa de parca -i spart :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Aug 17, 2008 11:16 am | |
| al meu e in stare sa ma manance si pe mine,papa foarte bine |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Aug 17, 2008 1:48 pm | |
| Ce bine de tine Miha!!!!!!!!!! |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Aug 17, 2008 9:58 pm | |
| si al meu mananca super bine, dc ii place ce mananca :face: este innebunit dupa fructele pasate si sucul de fructe |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Aug 17, 2008 10:58 pm | |
| gagici al meu si-a revenit...cred ca de vina-i caldura asta :() bat-o s-o bata |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Aug 17, 2008 11:01 pm | |
| | noemi80 a scris: | poate il supara burticuta Vai mario,sa nu zic intr-un ceas rau,si-a rvenit papa de parca -i spart :() |
nu noemi nu il supara burtica ,nu are absolut nimic doar ca pur si simplu nu vrea sa pape nu am patit asta niciodata cu el azi papa ceva mai bine _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Aug 18, 2008 11:52 am | |
| au si ei periode,ce sa le facem |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Aug 18, 2008 7:22 pm | |
| noi minkam foarte bine cu toate ca ne deranjeaza canini |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Aug 19, 2008 8:04 am | |
| hiii Mario de mic stiu ca a mancat bine!asa si trebuie! |
|
 | |
lolo

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Aug 20, 2008 9:11 am | |
| | lolo a scris: | | fetelor ajutati-ma si pe mine. bebe meu nu mananca nimic ce nu e dulce. nu mananca supita, nu mananca legume fierte. nu folosesc sare inca, dar nu mananca nimic din ce ar putea fi sarat, am vrut sa ii dau si eu un pufulet asa sa guste si s-a jucat cu el in manuta dar atat. alte prostii le baga imediat in gura. am incercat eu sa il bag in gurita si asa s-a strambat. si plus k simte mirosul. cum duc lingurita spre gura simte imediat k nu e ceva p gustul lui. cum sa-l fac sa pape si el o supita....... |
fetele nu ma ajuta si pe mine nimeni? nu s-a mai intamplat la nimeni? nu are nuimeni niciun truc de papat supita? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Aug 20, 2008 12:43 pm | |
| nu stiu ce sa zic Lolo,al meu papa ce ii dateam eu cand era mai mic,de preferat mai acrisor,nu prea vroia dulce si nici acum nu se omoara. eu zic ca un pic de sare in mancarica nu ii face rau,acum tu faci cum crezi ca e mai bine |
|
 | |
| | MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA | |
|