| | MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Dec 30, 2008 2:31 pm | |
| Cred ca noi putem lua premiu la topicul asta :() |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Ian 02, 2009 2:06 pm | |
| Te cred Chry! Ii facem cadou ! Tot asa papa copilasii? Isa papa destul de bine zic eu. |
|
 | |
myky22

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 26 Localizare: turnu magurele Joburi/Distractii: FERICITA CA AMun bebe DESPRE NOI: mihaela eu...bb catalin marian sotul cristinel Data de inscriere: 21/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Ian 16, 2009 7:37 pm | |
| eu nu stiu ce sa mai fac cu catalin e tare mofturos........lui nu-i place nimic...mananca 5-6 lg si gata ......fructe nu vrea deloc...abia ii dau cateva lg de mar...sau banana cu cereale....iaurt nu vrea deloc.... CE sfaturi imi dati..?????????am incercat si mancarica de la noi.......pt el e un chin mesele de mancare |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Ian 16, 2009 9:12 pm | |
| nu Miha nu ii da de la voi,e prea mic!cat lapte bea pe zi?poate se satura de lapte si nu mai papa mancarica |
|
 | |
myky22

Numarul mesajelor: 278 Varsta: 26 Localizare: turnu magurele Joburi/Distractii: FERICITA CA AMun bebe DESPRE NOI: mihaela eu...bb catalin marian sotul cristinel Data de inscriere: 21/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 11:05 am | |
| are 3 mese de lapte si 2 de mancare.......170 ml laptela masa |
|
 | |
ela

Numarul mesajelor: 151 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca DESPRE NOI: Mihaela mamica de Robert Data de inscriere: 13/01/2009
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 11:10 am | |
| pupici la mofturosi si la mancaciosi :pig: Robert mananca aproape de toate , nu i place mancarea cu maioneza (asta i foarte bine) nu mananca portocale si vinetele , in rest mananca orice. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18352 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 11:11 am | |
| foarte bine, robert e un baiat cuminte in privinta mancarii cel putin..in rest, tu zici...
ale mananca, tot ca ea, cand vrea, cand nu, aceleasi feluri de mancare... |
|
 | |
alex68

Numarul mesajelor: 140 Varsta: 44 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: Diana mama,claudiu baiatul Data de inscriere: 16/01/2009
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 12:44 pm | |
| Clau a fost un mancau de mic,la 7 luni deja a trebuit sa-i gatesc cate doua feluri de mancare,mofturi nu a facut si nici acum nu face,mananca orice insa este inebunit dupa legume crude. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18352 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 12:49 pm | |
| e foarte bine ca nu aveti pb cu mancatul...ale de cand a fost mica de tot, tot mofturi imi facea..acum s- a mai dat pe brazda...macar stiu ce mananca cu placere si i le tot cshimb |
|
 | |
myky22

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 5:40 pm | |
| offfff as vrea sa nu mai fiew cata asa de mofturos si sa pape si el...fara tipete si fermuar l;a gura |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Ian 19, 2009 5:56 pm | |
| o sa papeMiha,stai linistita! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Ian 20, 2009 8:59 am | |
| Ce fericita esti Mihaela! Alex,la fel si tu! Mihaela,da-i deocamdata numai ce vrea el.Trebuie sa ii placa ceva totusi. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Ian 27, 2009 5:34 pm | |
| off azi mi-a stat mai mult nemancat,nu a mai papat de la 12 jumate,i-am facut 2 feluri de mancare si nu a vrut absolut nimic,facea niste crize,plangea cu mancarea in gura si isi datea palme in cap |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Ian 28, 2009 6:15 am | |
| Vai de tine Mihaela! Poate are ceva de nu papa.Vreun canin... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Ian 28, 2009 9:43 am | |
| chiar nu stiu,el nu facea asa figuri la mancare!..............sa vedem azi,oricum in gurita la el m-am uitat si nu se vede nimic,gingiile sunt intacte ca si pana acum |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Ian 29, 2009 6:18 am | |
| Poate are doar toane Mihaela. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Ian 29, 2009 7:49 am | |
| sper Stefy!..........ieri a papat ceva mai bine! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Ian 31, 2009 5:20 am | |
| Cum mai papa Cosminel,mai bine? Ce avea de nu papa? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Ian 31, 2009 1:23 pm | |
| da Stefy a inceput sa pape bine..............chiar nu stiu ce a avut,mai are si cate o perioada din asta! |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Ian 31, 2009 10:41 pm | |
| asa si Alexandra cred ca a avut o perioada din asta ca cum papa bine, chiar f bine |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Feb 01, 2009 12:47 pm | |
| ei sunt ca si noi,cand au pofta cand nu au pofta de mancare |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Feb 02, 2009 5:19 am | |
| Lavinia ma bucur ca si-a revenit ! |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Feb 02, 2009 3:43 pm | |
| sarut mana Stefy! mai are ea episoade de nu sta locuylui la masa si zice gata sa fuga la joaca dar pofta are.asa e firea ei ..ffffffffff energica si nu poate sa stea la masa mult timp.pupici |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Feb 04, 2009 5:20 am | |
| Nici Isa nu are stare la masa Lavinia. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Feb 04, 2009 7:04 am | |
| eu ca de obicei cu selyn nu am probleme cu mancarica din contra ar fi in stare sa se bage cu totul in castronel asa mancacioasa este melis papa si ea bine dar este mai distrata ba se uita la tv ba are ea cate o treaba si stau si o tot cert ca se raceaste mancarea dar in rest papa foarte bine si vrea numai mancarica gatita |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Feb 04, 2009 9:09 am | |
| Am vazut si eu Sevi cum papa Selyn.Asa cresti 7 copii!!!!!! :() |
|
 | |
lavinia

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Feb 05, 2009 10:49 pm | |
| asa stiu si eu aici la o vecina o fetita de 2 ani care sta singurica pe canapea si papa singura tot.dar sta acolo asa cuminte...nu se clinteste deloc.si alex a mea e dezastru.abia sta linistita sa pape. |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Feb 06, 2009 12:05 am | |
| eu fetelor pot sa zic ca copilul meu la mancare nu ii mofturos deloc mananca orice ii dau, ce gatesc eu aia mananca si el si la fructe cel mai mult se omoara dupa portocale si mandarine. El are doua mese de lapte una dimineata si una seara inainte de somnic si doua mese de mancare |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Feb 11, 2009 8:15 pm | |
| Si David mananca tot ce ii dau.La legume sa vedeti cum mananca.Si fructe la fel.Iar carnita de pui e preferata lui.Si peste mananca foarte bine.De fapt nu imi aduc aminte sa fi refuzat ceva. Sper sa nu se schimbe si sa ramana asa. |
|
 | |
| | MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA | |
|