| | MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Iul 16, 2008 7:49 am | |
| Pana de curand erai stresata cand bebelusul tau intorcea capul de la biberon si parea ca se hraneste cu aer.Odata cu ianintarea varstei,ai putea crede ca nu vei mai avea probleme cu piticul tau,cel putin in ceeea ce priveste mancarea.Dar se pare ca nu este asa si copilul tau devine tot mai mofturos.Ce este de facut?Cum scapam de mofturile copiilor nostri? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Iul 16, 2008 10:11 am | |
| al meu papa bine si de obicei nu face nazuri la mancare,ciorbita si iaurtul sunt mancarurile lui preferate,azi dimineata i-am facut melcisori cu lapte si nici nu s-a atins de mancare ,doar o piersica care a papat-o singur |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 17, 2008 6:54 am | |
| La noi e jale mare cu mancatul,nu accepta nicicum mancarea,am incercat de toate,refuza,tot porcarii de bb papa,m-am saturat nu mai pooooot :() :monkey: :monkey: :no: :no: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 17, 2008 12:36 pm | |
| rabdare si iar rabdare Cris!n-ai ce sa faci,nu o poti obliga |
|
 | |
GEANI86

Numarul mesajelor: 100 Varsta: 25 Localizare: FOCSANI Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 17, 2008 12:58 pm | |
| de la o vreme nici andreea nu prea mai mananca si chiar imi fac griji dar in schim bea multe lichide |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 17, 2008 12:59 pm | |
| Andrei s-a invatat sa zica "noooouuu"si sa intoarca spatele sa plece de la masa.Tre sa-l educ nitel la capitolul "MANCARE'.T re sa stie ca nu trebuie sa se ridice de la masa pana nu termina toata lumea de mancat |
|
 | |
dana

Numarul mesajelor: 1 Varsta: 48 Localizare: Romania Data de inscriere: 15/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 17, 2008 9:29 pm | |
| Vai de mine fetele. A mea manaca f rau.Pot sa o las si o zi intreaga ca nu cere de ma,care |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 17, 2008 9:34 pm | |
| Dca le-am da bobo toata ziua ar manca |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 18, 2008 10:12 pm | |
| Mi-a papat intotdeauna mancarea,doar la celelalte mi-a facu nazuri,lapte,fructe... Azi ,surpriza totala....i-am facut brocolli cu cartofi,ou si branza Fagaras..ne=am chinuit o ora sa pape 100g... :no: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 18, 2008 10:14 pm | |
| eu ma chinuiam asa cu cel mare asta micul papa f bine orice acum avem doar o perioada mai proasta deoarece suntem bolnavi sper sa ne revenim cat de curand |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 18, 2008 10:59 pm | |
| Noemi,ce bine ca papa fara mofturi!Multa sanatate si sa va reveniti cu si mai mare pofta cat mai curand! |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 19, 2008 7:42 am | |
| Eu tot asa cum va spusesem,cu mancarea e groaznic nu vrea nimic,si nici nu vrea sa incerce macar. :() :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 19, 2008 7:46 am | |
| offf mititica de ea,are ceva de nu vrea sa pape.al meu de ceva timp imi refuza masa de dimineata,chiar nu stiu ce sa-i mai fac de mancare |
|
 | |
alexandra@

Numarul mesajelor: 35 Varsta: 27 Localizare: giurgiu Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 19, 2008 8:32 am | |
| noi avem zile si zile.problema e ca nu prea vrem lingutita.greseala ami apartine an totalitate. ai dadeam cu seringa de la nurofen.de cateva zile a anceput sa pape cu lingurita doar mancare de la noi. |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 19, 2008 2:19 pm | |
| gabita mananca f bine, nu am probleme cu el, cred ca seamana cu tati ca eu nu ma omor cu mancarea... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 19, 2008 4:18 pm | |
| ce vbine de voi petruta e f greu cu copilasii care nu papa cum trebuie eu incep sa plang de nervi cand nu mananca |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 19, 2008 4:21 pm | |
| te cred...imi imaginez ca e f greu... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Dum Iul 20, 2008 8:59 pm | |
| Tony minca bine ,dar acum iar avem probleme ,cu calm si rabdare insiram toate masinile si mascotele si mincam,la tara scoteam blidul in curte intre gaini si pisici si sa vedeti ce pofta aveam acolo |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Iul 21, 2008 2:09 pm | |
| Cu alessia nu am probleme ca capitolul asta,maninca orice si destul de mult citeodata,bineinteles ca mai are si perioade in care vreo 3-4 zile nu prea vrea dar eu deja m-am obisnuit si nu o stresez ca isi revine. |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Iul 21, 2008 3:51 pm | |
| offffffff.eu am acum fetele o perioada asa grea.alexandrei ii ies 4 masele odata si nu papa nimic.are si febra, e nervoasa, mariata si cand ma vede cu mancare plange si mai tare.deja simt ca innebunesc :() |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Iul 21, 2008 6:37 pm | |
| noi minkam bine,si minkare nu ii mai fac speciala pt el,maninca mincare de a noastra |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Iul 21, 2008 11:29 pm | |
| ls capitolul mancare nu-mi fac probl deloc;Irina papa orice....mai nou am observat ca este innebunita dupa ciorbita acrita cu bors.e mult mai atrasa de acru decat de dulce |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Iul 22, 2008 7:27 am | |
| Imi e asa de ciuda cand va aud ca bebeii vostrii papa de toate si Eliza mea imi da dureri de cap. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Iul 22, 2008 9:19 am | |
| offf Cris te cred ca itit e ciuda,si eu tot asa as fi |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mar Iul 22, 2008 9:19 am | |
| Ei lasa Chry ca poate e doar o perioada,la inceput asa ma stresam si eu cind vedeam ca nu mananca,dar acum ii dau pace papa cit vrea pt ca stiu ca dupa perioada sta urmeaza papa la greu de ma sperii citeodata cit poate sa mamance. |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Iul 23, 2008 11:28 pm | |
| | chry1 a scris: | | Imi e asa de ciuda cand va aud ca bebeii vostrii papa de toate si Eliza mea imi da dureri de cap. | imi pare rau te chinui asa tania papa orce dim piureu de fructe la 10 la ora 14 avem supica si la ora 18 un iaurtel seara la 22 lapticu si gata intre mese ii mai dau un biscuite sau putina banana ce sa zic schimbai meniu mai des sa nu se obisnuiasca cu el |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Iul 23, 2008 11:31 pm | |
| mama mia, ficamea zice mereu asa. daca ar fi dupa ea nu ar manca nimic.cateodata ma intreb cu ce traieste. :() :() :() :() |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Mier Iul 23, 2008 11:49 pm | |
| fata ta e mare de acum asa fac toti la varsta lor asa faceai si tu pun pariu ca sa nu te opreasca in casa de afara sau sa pierzi timpu la masa luai un codru de paine si fugeai pe strada eu una asa faceam :face: |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 24, 2008 12:04 am | |
| :idea: da probabil. ii place laptele cu cereale si macaroanele cu branza. asta ar manca dar nu prea mult. :() |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 24, 2008 12:21 am | |
| De obicei mancam de toate,dar acum cu caldurile astea.... ::: Cred ca s-a cam saturat nintel de banana si iaurt cu biscuite ca nu prea mai vre ca de obicei. Trebuie sa mai facem pauza la ele. In rest..e OK |
|
 | |
stoicadana

tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 24, 2008 12:31 am | |
| super. robert papa tot ce ii dau. el nu face mofturi. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 24, 2008 7:21 am | |
| bravo Robert!sa papi tot ca sa te faci mare! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 24, 2008 8:06 am | |
| La noi o zi mananca, o zi face nazuri, dar cred ca si din cauza caldurii refuza sa manance cateodata,in schimb consuma multe lichide. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Joi Iul 24, 2008 8:11 am | |
| E foarte bine alicia ca bea multe lichide...da si e posibil din cauza caldurii si Andrei mananca cand are chef...si bea ff multe lichide |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 6:27 am | |
| Fetele,ieri nu a vrut sa pape mancare,noroc ca a vrut laptic,si cate un biscuite,un crenvursti,o napolitana,nu pot sa cred ca nu vrea sa pape. :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 1:33 pm | |
| asa patesc si eu de cateva zile,nu papa mai nimic,ieri doar un iaurt cu fructe si ceai cum vedea castronelul de mancare incepea sa planga si intorcea capul,azi a mancat 2,3 lingurite de cereale si cateva lingutite de ciorbica. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 1:51 pm | |
| off mario cat afost bolnav cu burtica nu a mancat absolut nimic 4 zile doar dupa 4 zile ainceput a slabit 2 kilograme acum sa vedeti cat baga in el toata ziua spune Papa,papa cred ca recupereaza ce a pierdut |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 1:53 pm | |
| waw sa nu pape 4 zile saracutul foarte bine noemi ca papa sa recupereze baiatul fabio cand ii este fomita se duce la frigider si zice papa sau isi ia fructe singur si papa sa ne traiasca si as fie sanatosi |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 1:57 pm | |
| da acum si Mario toata ziua cauta inn frigider papa |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 1:59 pm | |
| fabio nu stie sa il deschida dar ma cheama p mine toata ziua daca nu-l bag in seama de multe ori vrea sa ia sticle de lapte suc si sa se joace cu ele:)) |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 2:13 pm | |
| o c ebine mario il deschide de 50 ori pe zi deja ma dispera si scoate tot ce vede rastoarna laptele,supa trebuie sa fiu mereu cu ochii pe el |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 2:16 pm | |
| ::: fabio are boala pe sertare si usi le am toate lipite ca astfel ar fi dezastru in casa deja a inceput sa invete sa le deschida si asa cresc ei mari si inteleg dar pana atunci ne disperaa :shock: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 2:20 pm | |
| oooo sertare ,dulapuri deci tot,dar ce s afac trebuie sa aibe si el o ocupatie nui asa?asa pot sta si eu putin pe forum dupa care incep sa strang totul |
|
 | |
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Vin Iul 25, 2008 10:49 pm | |
| E greu cu copilasii...Si Luca este un neastamparat!Iar cu mancarea nu va faceti probleme ...am auzit si eu ca din cauza caldurii nu vor sa manace... |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 26, 2008 10:53 am | |
| Ieri nu a mancat nimic,ma refer la mancare solida,noroc ca i-am facut laptic,si lapticul l-a beut,e dezastru la noi cu mancarea,imi vine sa innebunesc. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 26, 2008 12:28 pm | |
| offf Cris cred ca iti e greu,stiu ca Eliza tot ti-a facut figuri la mancare de cand era mai mititica |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 26, 2008 2:31 pm | |
| Da Miha,asa este,am ajuns in pragul disperarii cu ea si mancarea. |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 26, 2008 11:21 pm | |
| asa patesc si eu noemi dar nu prea mai stau ziua si prefer sa stau noaptea de cand a cazut si sia invinetit falca si capu in timp ce eu stateam pe forum si mam simtit vinovata asa ca ziua nu il mai deschid si intru noaptea dupa ce doarme eaatunci iam zis lui tasu cai faceam papica si deaia a cazut ca altfel mil facea guler calcu :() |
|
 | |
CLAUDYA si DAYANA

Numarul mesajelor: 318 Varsta: 39 Localizare: BAYA- MARE Joburi/Distractii: SINT MAMICA.-A-4 COPILASI.TOATE DISTRACTIILE POSIBILE Stare de spirit: O MAMA IMPLINITA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.POPULARA DISTRACTIVA SI GLUMEATA. DESPRE NOI: MAMICA CLAUDYA si copilasii:RAUL-MARE. ALEX. RAUL-MIC. DAYANA. Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Sam Iul 26, 2008 11:30 pm | |
| da fetelor si eu mai nou trebe sa stau noaptea pe forum ca ziua ii trebe la dayana si la celalti copii sa se joace. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA Lun Iul 28, 2008 6:09 am | |
| eu stau pe forum cand doarme ziua,noaptea nu as putea ca imi da concert de palns si tr sa fiu langa el. |
|
 | |
| | MAMI,NU-MI PLACE MANCAREA | |
|