elenareaza

Numarul mesajelor: 56 Varsta: 29 Localizare: calarasi Stare de spirit: foarte buna DESPRE NOI: eu -elena ,tati-catalin si printesa -madalina gabriela Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: inscriu reprezentanti produse cosmetice Joi Iul 10, 2008 9:54 am | |
| inscriu reprezentanti produse cosmetice,textile,produse pt curatenie ,detergenti,balsam de rufe,rechizite, lenjerii si multe altele , inscrierea este gratuita pe baza de buletin, livrarea produselor este gratuit la domiciliu dvs ,comision de vanzare pina la 30 % din valoarea comenzii tale,plata produselor se face la 30 de zile de la facturare, pt mai multe detalii te astept pe mess id gabymady |
|
elenareaza

Numarul mesajelor: 56 Varsta: 29 Localizare: calarasi Stare de spirit: foarte buna DESPRE NOI: eu -elena ,tati-catalin si printesa -madalina gabriela Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Lun Iul 21, 2008 1:45 pm | |
| nu este nimeni interesat? sr castiga bine |
|
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Joi Sept 18, 2008 4:33 pm | |
| Elena.....cred ca ar fi mai bine daca ne-ai arata un catalog sau ceva....sa stim daca e sa ne apucam de ce ne apucam.....Te asteptam _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice Mier Oct 15, 2008 11:52 pm | |
| elena, da-ne aici niste detalii mai exacte sa vedem si noi despre ce e vorba Nu ne dai deloc detalii? |
|