Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

inscriu reprezentanti produse cosmetice

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
elenareaza
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 56
Varsta: 29
Localizare: calarasi
Stare de spirit: foarte buna
DESPRE NOI: eu -elena ,tati-catalin si printesa -madalina gabriela
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: inscriu reprezentanti produse cosmetice   Joi Iul 10, 2008 9:54 am

inscriu reprezentanti produse cosmetice,textile,produse pt curatenie ,detergenti,balsam de rufe,rechizite, lenjerii si multe altele ,
inscrierea este gratuita pe baza de buletin, livrarea produselor este gratuit la domiciliu dvs ,comision de vanzare pina la 30 % din valoarea comenzii tale,plata produselor se face la 30 de zile de la facturare, pt mai multe detalii te astept pe mess id gabymady
Sus In jos
elenareaza
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 56
Varsta: 29
Localizare: calarasi
Stare de spirit: foarte buna
DESPRE NOI: eu -elena ,tati-catalin si printesa -madalina gabriela
Data de inscriere: 15/04/2008

MesajSubiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice   Lun Iul 21, 2008 1:45 pm

nu este nimeni interesat? sr castiga bine
Sus In jos
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Varsta: 31
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice   Joi Sept 18, 2008 4:33 pm

Elena.....cred ca ar fi mai bine daca ne-ai arata un catalog sau ceva....sa stim daca e sa ne apucam de ce ne apucam.....Te asteptam

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: inscriu reprezentanti produse cosmetice   Mier Oct 15, 2008 11:52 pm

elena, da-ne aici niste detalii mai exacte sa vedem si noi despre ce e vorba
Nu ne dai deloc detalii?
Sus In jos

inscriu reprezentanti produse cosmetice

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: ANUNTURI DIVERSE :: ANUNTURI-