Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Andrea27
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5678
Varsta: 31
Localizare: Gherla/Plymouth
Joburi/Distractii: Internet/Familie
Stare de spirit: Vesela....prietenoasa
DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 14, 2008 9:51 pm

Stiti cum e....acuma depinde de la copil la copil.....eu i-am dat Iuliei Danonino de la 3 luni juma.....cate o lingurita pe zi.....treptat i-am crescut portia......adora iaurtul la nebunieeeeeeee......in afara de cel cu visine....la ala se stramba...aaaaaaaaaaa acuma am trecut la Delicios......

•Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
Sus In jos
lavinia
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1419
Localizare: bucuresti, titan
Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra
Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica
DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria
Data de inscriere: 14/07/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 14, 2008 10:26 pm

Eu nu i-am dat Alexandrei nimic de la danone.ea papa cu mare placere de la milli iaurturile simple sau esqiuzza care e ceva mai scump dar f bun.
Sus In jos
Mela
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1327
Varsta: 30
Localizare: botosani
Joburi/Distractii: Sebi si munte!
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian
Data de inscriere: 06/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 15, 2008 11:37 am

i-am dat si eu danonino dar acu ca sunt atatea fructe,iaurt simlu creicios de la tnuva cu mar,banana,piersica,ce se gaseste in piata si ii place f tare!nici in deplasari nu ii mai dau danonino,acu ce sa zic,parerile sunt impartite....fiecare mama alege ce crede ca e mai bun!
Sus In jos
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 535
Localizare: CONSTANTA
Data de inscriere: 09/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 15, 2008 12:27 pm

asa si noi mela numai in deplasari mai papam danonino
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mier Iul 16, 2008 3:05 pm

l ileana a scris:
si eu iam dat danonino in ro.si aici tot danonino ii dau,ii place f mult

sunt off topic, dar unde esti acum?
Sus In jos
chry1
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 14738
Localizare: SIBIU
Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista.
DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 6:45 am

Si noi am papat danonino,dar a renuntat singura la el la 8 luni,nu l-a mai vrut,ii placea doar cel de piersici si capsuni.Eu nu am fost impotriva.
Sus In jos
mihaela mihai
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1439
Varsta: 29
Localizare: Craiova
DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria.
Data de inscriere: 19/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 6:12 pm

Eu ii dau iaurt de la 7 luni.
La inceput i-am facut eu in casa, iar acum ii dau Cremoso de la Danone.
E moarta dupa iaurt si nu lipseste niciodata din alimentatia ei.
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 15007
Varsta: 25
Localizare: Arad
DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei

Data de inscriere: 08/07/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 6:33 pm

Eu ii dau iaur danone de fructe, dar mai am 2 si nu mai vreu sai dau. Cred ca voi face de casa. Cat despre branzica si noi mancam facuta in casa, in piureuri de fructe sai in amestec cu iaurt

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 6:37 pm

Si eu ii dau danonino si ii place tare mult. Este sg iaurtel care il mananca (din cate am incercat)

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 9:22 pm

Mela a scris:
i-am dat si eu danonino dar acu ca sunt atatea fructe,iaurt simlu creicios de la tnuva cu mar,banana,piersica,ce se gaseste in piata si ii place f tare!nici in deplasari nu ii mai dau danonino,acu ce sa zic,parerile sunt impartite....fiecare mama alege ce crede ca e mai bun!

poi dar daca mergi undeva cu masina mai stiu eu 4 saqu 5 ore,ce ii dai pe drum?
Sus In jos
mihaela mihai
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1439
Localizare: Craiova
DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria.
Data de inscriere: 19/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 9:47 pm

andreea86 a scris:
Eu ii dau iaur danone de fructe, dar mai am 2 si nu mai vreu sai dau. Cred ca voi face de casa. Cat despre branzica si noi mancam facuta in casa, in piureuri de fructe sai in amestec cu iaurt

eu am evitat sa ii dau iautel cu fructe din comert.
mai bine ii dau iaurt simplu in care ii pun eu fructe si ii place mult.
in ceea ce priveste branzica, noi am folosit calcica pana la 1 an, iar de la 1 an ii dau branzica proaspata de la mili sau de la covalact. E foarte buna.
Sus In jos
MARYNA
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 673
Varsta: 27
Localizare: bucuresti
Stare de spirit: happy everyday !!
DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia
Data de inscriere: 17/04/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 17, 2008 11:18 pm

cornelia.matyas a scris:
noi de la 7 luni papam iaurt "numa bun"de la Napolact

si andreea manaca fff bine napolactu
Sus In jos
DianaJidavu
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1891
Varsta: 37
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile
DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata
Data de inscriere: 02/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 18, 2008 1:21 pm

Si eu ii dau demult Danonino. Mie doctorita mi-a zis sa ii dau. O perioada a mancat si facut de mine acasa, insa mai ales cand mergem undeva Danonino e cu noi si il mananca de fiecare data.Iau varianta mai mare ca si cantitate.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 18, 2008 1:24 pm

Andrei din cauza problemelor de la danonino nu-l mai accepta...si eu ii fac iaurtel de casa si-l mananca fara probleme,dar danonino nu-l mai vrea sub nici-o forma.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 18, 2008 2:00 pm

bravo sorina,eu nu am facut niciodata
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 18, 2008 2:10 pm

e foarte simpluEu iaurtul il fac astfel:
Fierb laptele bine (este bine de pus intr-o oala mare ca sa-l lasi sa fiarba mai mult si sa nu dea pe din afara). Dupa ce s-a racit (la temperatura degetului, deci sa fie caldut), pun o lingura sau mai multe (la 1 litru lapte o lingura)de smantana mai grasa (de calitate). Apoi bun in borcane si le tin la cald. Iarna pe calorifer sau daca ai soba, undeva unde nu le mai ating pana a doua zi cand s-a facut iaurtul. Daca nu a fost prea cald il lasi 2 zile, dupa care il pui in frigider.
Laptele vezi sa fie de la "mama lui" nu pasteurizat. Eventual poti sa pui si fructe taiate cubulete mici si-l indulcesti cu putina miere de albine
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 18, 2008 2:53 pm

uau,mersi
de mult am vrut reteta
mersi inca odata
cum se reface mario la burticuta incerc
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3923
Varsta: 32
Joburi/Distractii: asistenta medicala
Stare de spirit: o mamica fericita
DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Sam Iul 19, 2008 2:11 pm

lui gabita ii place f mult Tnuva de fructe si milli tot cu fructe...
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3923
Joburi/Distractii: asistenta medicala
Stare de spirit: o mamica fericita
DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Sam Iul 19, 2008 2:14 pm

i-am dat si eu danonino, dar a papat o perioada si nu a mai vrut si am trecut la milli...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 21, 2008 10:58 pm

eu nu i-am dat Irinei niciodata Danonino (din surse sigure stiu ca nu este preparat cum trebuie si contine o multime de chimicale).in schimb i-am dat iaurt Milli cu fructe de cateva ori si l-a mancat pana la un moment dat;acum ii dau Yoplait de la Tnuva si ii place tare mult
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 21, 2008 11:12 pm

de la Napolact ii mai dau si eu iaurt Irinei si il amestec cu biscuiti,iar iaurt cu fructe ii dau de la Tnuva (ii place la nebunie asta)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 21, 2008 11:12 pm

iaurt am inceput sa-i dau de la 5luni (am facut eu in casa) dar acum ii dau din comert
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 1:49 pm

mihaela mihai a scris:
andreea86 a scris:
Eu ii dau iaurt danone de fructe, dar mai am 2 si nu mai vreu sai dau. Cred ca voi face de casa. Cat despre branzica si noi mancam facuta in casa, in piureuri de fructe sai in amestec cu iaurt

eu am evitat sa ii dau iautel cu fructe din comert.
mai bine ii dau iaurt simplu in care ii pun eu fructe si ii place mult.
in ceea ce priveste branzica, noi am folosit calcica pana la 1 an, iar de la 1 an ii dau branzica proaspata de la mili sau de la covalact. E foarte buna.

exact asa si eu. branzica calcica pana la un an si 2 luni, acum mananca bine branzica fagaras, branzica almette uneori (ii pun pe painica in loc de unt), iar iaurtelul numai simplu ii place, de la tnuva, danone, covalact, napolact, cam toate ne plac. nu ii mai pot pune fructe ca nu vrea, le mananca separat.
Sus In jos
oana0101
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 69
Localizare: Piatra-Neamt

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 2:45 pm

de pe la 7 luni am inceput cu danonino dar am renuntat dupa ce doctorita mi-a zis sa nu-i mai dau, acum ii place foarte mult iaurt simplu Cremoso si branzica proaspata.
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 2:50 pm

eu una am inceput de pe la 5 luni tot cu danonino.
Sus In jos
ONE-VLAD
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 108
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 18/07/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 6:28 pm

Nu stiu ce sa cred despre acest iaurt...Luca a mancat 1 an de zile , spun a mancat pentru ca am fost internati in spital cu enterocolita cu putin timp inainte...Acolo ne-a vizitat cineva de la sanepid si a spus ca toti copiii cu aceiasi problema cu noi mancasera cu o zi inainte Danonino...Nu stiu daca asta este "buba" , dar nu i-am mai dat copilului acest iaurt...Imi pare rau pentru producatori ...chiar este gustos...
Sus In jos
ONE-VLAD
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 108
Localizare: Pitesti
Data de inscriere: 18/07/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 6:29 pm

va pupam!sa auzim de bine!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 7:38 pm

ONE-VLAD a scris:
Nu stiu ce sa cred despre acest iaurt...Luca a mancat 1 an de zile , spun a mancat pentru ca am fost internati in spital cu enterocolita cu putin timp inainte...Acolo ne-a vizitat cineva de la sanepid si a spus ca toti copiii cu aceiasi problema cu noi mancasera cu o zi inainte Danonino...Nu stiu daca asta este "buba" , dar nu i-am mai dat copilului acest iaurt...Imi pare rau pentru producatori ...chiar este gustos...

upsssssssss,deci nu sunt doar vorbe ce am auzit
multi au scris pe net despre Danonino ca nu e bun pt copii
e cam periculos
Sus In jos
lavinia
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1419
Localizare: bucuresti, titan
Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra
Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica
DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 22, 2008 9:05 pm

si mie mi-au spus mai multi dr pediatri ca nu recomanda danonino si in general tot ce e de la danone.sincer pe piata sunt mult mai multe iarturi gustoase decat danonino dar reclama e sufletul asa ca suntem tentati sa cadem in plasa
Sus In jos
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mier Iul 23, 2008 11:22 pm

eu nam mai auzit ceva de rau de danonino noi il folosim de mult si sant multumita pana acum
Sus In jos
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mier Iul 23, 2008 11:25 pm

si noi tot pe la 5 luni luni dar cu danonino foarte multumita mai ales tania e inebunita acum la danone delicios sau cremoso ii pun si o bananuta
Sus In jos
babyela
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 159
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: mamy:Gabriela,feti:Ana-Gabriela,taty:Daniel
Data de inscriere: 05/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 25, 2008 3:10 pm

fete,danonino nu e iaurt,e branzica de vaci amestecata cu fructe.ma rog,asta scrie pe ambalaj.
oricum multumesc enorm pt raspunsuri
Sus In jos
emidiaconu
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 75
Localizare: targu mures
Data de inscriere: 04/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Iul 25, 2008 5:15 pm

noi mancam iaurt de la tnuva
Sus In jos
marinela_marin
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Sam Iul 26, 2008 11:27 pm

tunova mai folosim si noi dar cu bananuta amestecat asa si simplu dar neam obisnuit cu danone
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Iul 27, 2008 7:41 pm

eu cred ca se exagereaza cum ca danonino si produsele de la danone nu ar fi bune!! e o antireclama dusa de cine stie cine, dar eu una nu am ce sa zic rau de ei. ne plac produsele si Sarei nu i-a fost nici rau, nu i-au aparut nici bubite, nu a vomat, nu s-a intamplat nimic rau cu ea de la danone. asa ca eu am incredere si ii dau in continuare.
Sus In jos
irina
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 278
Localizare: onesti
DESPRE NOI: mama IRINA printesele mele STEFANIA si DENISA
Data de inscriere: 11/05/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Iul 27, 2008 7:50 pm

da asa e si fetele mele manaca danonino si chiar sunt incantata,n am avut niciodata probleme
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 28, 2008 6:02 am

noi acum am ramas pe nutriday de fructe de la danone,e singurul pe care il accepta,in rest i-am dat si yoplait si de la mili,l-a vrut la inceput dar cum da de bucatele mai mari isis face greata imediat,asa ca am ramas la asta
Sus In jos
lvero2004
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 129
Localizare: galati
Joburi/Distractii: invatatoare
Stare de spirit: bunicica
Data de inscriere: 29/04/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 28, 2008 8:02 am

Fetelor,producatorul recomanda ca Danonino sa nu fie dat copiilor mai mici de 2 ani!Deci pana la 2 ani nu au voie danonino,cele care gresesc sunt tot mamicile...
Sus In jos
babyela
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 159
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: mamy:Gabriela,feti:Ana-Gabriela,taty:Daniel
Data de inscriere: 05/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Lun Iul 28, 2008 1:19 pm

producatorul,la fel ca si doctorul isi ia masuri de siguranta in felul asta.fiecare copil are un "prospect"personalizat...depinde de el,de toleranta lui.
Sus In jos
Mela
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1327
Localizare: botosani
Joburi/Distractii: Sebi si munte!
DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian
Data de inscriere: 06/06/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mar Iul 29, 2008 7:25 pm

eu nu-i mai dau pt ca i-am dat odata de piersici si mi-a facut diaree 3 zile,plus ca urlaturi cateva nopti...acu ii dau yoplayt dar destul de rara,mai des ii fac fructe pasate cu iaurt de casa si ii place mai tare si stiu sigur ce are in el!
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Mier Iul 30, 2008 6:53 am

Mela,e bine ca papa iaurtel de casa.Isa nu vroia deloc.Vad ca de cateva zile papa iar iaurtel.O sa fac azi ca aduce tati lapte de vaca.
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 31, 2008 12:06 pm

Rares a mancat Danonino de pe 8-9 luni,i-a placut mult,pana la un moment dat cand se deranja la burtica de cate ori manca si am incetat sa-i mai dau.dar de vre-o doua luni mancam iar,caci ii place si vad ca se prezinta bine la scaun,nu face moale.Sper sa fie ok de acum
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 31, 2008 12:09 pm

De pe la 5 luni am inceput cu Cremoso si acum tot Cremoso papa sau de la Tnuva.Mai nou ii place mult sa bea cu canuta Sana de la danone
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Joi Iul 31, 2008 2:21 pm

stefy, ne zici cum faci iaurtul in casa?
Sus In jos
lolo
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 251
Localizare: buc
Data de inscriere: 22/05/2008

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Vin Aug 08, 2008 10:15 am

noi de pe la 7 luni papam cremoso, dar si danonino
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Aug 10, 2008 8:32 am

Cred ca am sai dau si eu cremoso ca vad ca multe il folositi de la 5 luni. Am sa va tin la curent daca il place. Daca nul vrea simplu am sai bun ceva fruct

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Aug 10, 2008 9:17 am

Vai fetelor. Ce am citit aici ma cam speriat. Si eu iam dat lu Alex danonino. Dar de cremoso ce ziceti?????

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Aug 10, 2008 9:43 am

le puteti da si branzica calcica ,facuta in casa ,e f buna si pt dintisori,si eu ii fac cam de 2 ori de saptamana,in rest iaurtel cnuva sau campina.ii plac f mult.papa cam 2 pe zi.
Sus In jos
Andreea
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Aug 10, 2008 10:17 am

Cum vine aia BRANZA CALCICA?

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei

MesajSubiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?   Dum Aug 10, 2008 11:51 am

e foarte buna Andreea pentru bebei!se gaseste la farmacie sunt pastilute si se fac cu lapte
Sus In jos

IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 11Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: ALIMENTATIA COPILULUI-