| | IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
inatas

Numarul mesajelor: 21261 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Iun 25, 2009 12:19 pm | |
| azi de dimi au mancat cu painica _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
giaserbu

Numarul mesajelor: 574 Varsta: 32 Localizare: Galati DESPRE NOI: Mami:Gianina,Tati:Danut,Bebe:Cosmin Data de inscriere: 31/10/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Iun 25, 2009 9:37 pm | |
| Eu ii dadeam Milli,dar de cand a inceput sa nu mai manance chiar tot ce ii dau,am observat ca ii place iaurtul mai consistent,pe care sa i-l dau asa ...bucatele...Milli este mai lichid si curge din lingurita...am trecut si eu pe Tnuva... |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Vin Iun 26, 2009 9:57 am | |
| Si aseara am mers la cineva in vizita si inainte sa urcam am intrat la magazin si a vazut Iulia iaurturile...a si inceput..."aiii mama buna buna" I-am luat 2 iaurturi si cum am ajuns la cunostintele noastre le-a si infulecat pe baza de repede...  _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Vin Iun 26, 2009 10:08 am | |
|  copilasi sa papi iaurt ca este bun si sanatos  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Vin Iun 26, 2009 4:54 pm | |
| ši la deniz ai place tare mult iaurtul al meu cumpara la kg de bivol ši cum el manınca seara iaurt ši deniz repede sare la el ın brate sai dea ši lui tare ai place štiati ca de la iaurt le vine somnul la copii? |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Sam Iun 27, 2009 6:10 am | |
| Eu nu stiam Eva.Nu am auzit. |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Sam Iun 27, 2009 8:02 am | |
| nici eu nu stiam ca ii ia somnul de la iaurtel eu oricum le dau dimineata cand se trezesc asa ca nu prea au sanse sa adoarma eva dar la voi acolo oricum se fac iaurturile mult mai bune nu sunt apa de ploaie ca la noi |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Sam Iun 27, 2009 11:00 am | |
| De la lapte stiam ca vine somnul dar de la iaurt n-am auzit  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21261 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 11:08 am | |
| nici eu nu stiam asta eva _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 12:17 pm | |
| |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 12:27 pm | |
| pai eu zic ca e bine chry si sana _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 12:28 pm | |
| da e bun si ii place ca nu acru |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 12:59 pm | |
| Cosmin de 2 zile imi cere mai tot timpul utt,adica iaurt,ar manca non stop |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 1:40 pm | |
| ce bine Miha,sa pape cat de mult |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 1:44 pm | |
|  cosmin sunt bune pe caldura asta _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Iun 28, 2009 8:35 pm | |
| am fost la cumnata acum doua saptamıni ši deniz numa nu vroia sa doarma ši a zis ca ai da yaurt ca de la ala ai vine somnul la copil nici eu nu štiam ši de yaurturi de fructe aša cum zici sevi sunt aša de bune ši sunt groase nu ca apa ši eu ımi iau cıte o cutie mare ši pap cu deniz amındoi ca ne place la amındoi |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Iul 13, 2009 1:15 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | Cosmin de 2 zile imi cere mai tot timpul utt,adica iaurt,ar manca non stop |
asa si ai mei baieti toata ziua ar manca si nu mananca o cutie,cate 3-4 odata  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Iul 13, 2009 1:18 pm | |
| f bine ioni ca papa asa mult iaurtel!Felicitari |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Iul 13, 2009 1:21 pm | |
| multumim stefy le-a placut iaurtelul de cand le-am dat prima oara  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Iul 16, 2009 5:43 am | |
| Bravo,baieti cuminti Ioni. |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Iul 16, 2009 6:59 am | |
| asear pe la 12 seara ia venit pofta lui fabio de iaurt a papat 4 borcane mari(125gr) de iaurt natural si 2 de mouse de cioco  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Iul 20, 2009 12:13 pm | |
| Mama,mama,ce bine papa iaurtel!! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Iul 20, 2009 1:17 pm | |
| Cosmin manaca unul de fructe si un simpul pe zi |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mar Iul 21, 2009 6:55 am | |
| Si Isa tot unul pe zi papa.Cateodata nu il vrea nici pe ala. |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mar Iul 21, 2009 9:21 am | |
| isa iar nu mai vrea iaurt are perioade!Acum imi cere danonino de baut ca vfede mereu reclama pe jetix |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mar Iul 21, 2009 9:34 am | |
| Andrei ii place iaurtelul dar numai cremoso maninca, altceva nu vrea si cu biscuiti, gol nu-i place, unul pe zi papa dar e bine si asa! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Iul 22, 2009 6:17 am | |
| Carmen,bine ca papa cu biscuiti.Stefania si de baut e bun iaurtelul. |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Sam Iul 25, 2009 7:49 pm | |
| deniz cınd vede ca vin cu farfuria cu yaurtdeja e la tata ın brate sa ai de iaurt simpulu ši proaspat cumparat nu la cutie |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Iul 29, 2009 12:39 pm | |
| |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Aug 05, 2009 4:13 pm | |
| cınd rammın fara lapte ši am yaurt ai fac ın sticla cu apa ši sare cei place frate ši mie de alfel e foarte buna |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Aug 10, 2009 11:02 am | |
| de la 6 luni pana la 1 an a papt iartel simplu de la napolact apoi am inceput cu danonino si cremoso !el papa orice iaurtel ! |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Aug 10, 2009 11:18 am | |
| Sanatos iaurtul, mai ales cel facut in casa. Si noi papam zilnic iaurtel simplu, de fructe uneori. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Aug 12, 2009 7:12 am | |
| Adriana,ma bucur ca papa orice fel de iaurtel!! Bravo Sara! |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Aug 12, 2009 9:39 am | |
| ale mele au ineput sa prefere iaurtelul simplu le pun painica il el cel de fructe dupa doua lingurite zic ca le doare burtica _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Aug 19, 2009 3:35 pm | |
| Foarte bine, Simo! E mai sanatos asa. |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Aug 26, 2009 3:06 pm | |
| deniz papa yaurt de casa din lapte de bivolita este cumparat dar e facut de casa tare ai place ın fiecare zi papa cıte o farfurie mare |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Aug 26, 2009 3:23 pm | |
| eu ii iau Cremoso, mi-l mananca cel mai bine, as vrea de la Napolact dar la noi nu prea aduc furnizorii  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Aug 27, 2009 5:11 am | |
| Nici in super marketuri nu aduc Anca? Eva,bun din lapte de bivolita!! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Dum Aug 30, 2009 9:33 pm | |
| Si a mea manca intr-un timp iaurt de casa, acum nu mai vrea deloc, e bine totusi ca mananca din acela simplu, ii mai dau cateodata si cu fructe. Noi gasim prin Cta lapte de bivolita, Stefi?? |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Aug 31, 2009 6:03 am | |
| Cred ca da Elena,la Carefour,Real sau Metro. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Aug 31, 2009 2:22 pm | |
| Aha, uite ca nu m-am gandit niciodata sa intreb in Carrefour. |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Aug 31, 2009 4:15 pm | |
| si eu cand eram in romania ii cumparam lui fabio ft des de bivolita de la napolact asa bun si cremos era _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Aug 31, 2009 9:09 pm | |
| eu i-am luat pt prima data dannete de vanilie nu i-a placut doar a gustat si a zis sa pap eu ca nu-i place |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Sept 02, 2009 5:40 am | |
| Asa Cosminel? Sa pape mami? Isa nu papa numai danonino de caise. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Mier Sept 02, 2009 12:45 pm | |
| pai asa face cand nu vrea ceva imi da mine ca sa pap eu |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Sept 03, 2009 3:29 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | eu i-am luat pt prima data dannete de vanilie nu i-a placut doar a gustat si a zis sa pap eu ca nu-i place |
miha, ala nu e iaurt, e mai mult budinca, mai bine ii faci tu in casa. eu nu cumpar danette sau alte budinci gata preparate. |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Sept 03, 2009 3:57 pm | |
| Noi cand papam iaurt are si ea o lingurita si eu ii dau ei si ea mie, noi asa mancam iaurt... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Joi Sept 03, 2009 8:29 pm | |
| | ancagabriela a scris: | | MIHAITZA29 a scris: | | eu i-am luat pt prima data dannete de vanilie nu i-a placut doar a gustat si a zis sa pap eu ca nu-i place |
miha, ala nu e iaurt, e mai mult budinca, mai bine ii faci tu in casa. eu nu cumpar danette sau alte budinci gata preparate. |
da stiu,dar am vrut sa-i iau ca nu gasisem altceva |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Sept 07, 2009 1:43 pm | |
| eu i-am dat de pe la 8 luni din acela de la nestle. i-a placut doar cel de vanilie si cel cu biscuiti. cu fructe nu-i place. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? Lun Sept 28, 2009 7:30 am | |
| mai bine ca nu-i place cel cu fructe,e mai sanatos cel simplu |
|
 | |
| | IAURTEL LA COPIL DE LA CATE LUNI SI DE CARE ? | |
|