| | Copilul tau e dreptaci sau stangaci? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
ONE-VLAD

Numarul mesajelor: 108 Varsta: 31 Localizare: Pitesti Data de inscriere: 18/07/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Aug 02, 2008 1:40 pm | |
| Luca este ambidextru...Foloseste amandoua manute in egala masura , dar deseneaza cu dreapta... |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Aug 02, 2008 2:24 pm | |
| si gabita le foloseste pe amundoua, dar mai mult pe stanga, sper sa nu avem probleme mai tarziu.... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Aug 02, 2008 3:48 pm | |
| Daca pana acum nu ai avut ,nu vei avea nici de acum incolo petra |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Aug 02, 2008 4:58 pm | |
| dia face totul cu ambele maini,numai cand da cu sutul in minge da cu stangul..hi hi |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Aug 02, 2008 9:43 pm | |
| eu azi am tot observat ca al meu duce la gurita cu stanga tot ce ii dau el ia cu stanga |
|
 | |
GABITA

Numarul mesajelor: 627 Varsta: 33 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica implinita Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Aug 03, 2008 12:44 pm | |
| gabita foloseste mana dreapta...cu ea papa, da noroc, scrie....eu sper sa fie dreptaci |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Aug 03, 2008 5:30 pm | |
| Niko le foloseste pe amandoua, cred ca o sa fie ca mine , putin stangace, eu unele lucruri nu le pot face cu dreapta..ma simt..*stangace* :face: |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 07, 2008 10:05 am | |
| Alex isi foloseste de mic mai mult mana stanga...sunt curioasa mai tarziu...socrul meu e stangaci,poate il mosteneste....oricum il las sa foloseasca ce mana vrea,n-am sa incerc sa corectez. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 07, 2008 10:54 am | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | eu azi am tot observat ca al meu duce la gurita cu stanga tot ce ii dau el ia cu stanga |
poate se mai schimba! asa era si a mea, acum vad ca incepe sa foloseasca manuta dreapta tot mai mult, dar da sut cu stangul si cand urca scarile, tot pe stangul il pune primul. dar de aruncat arunca acum cu dreapta! nu stiu ce sa zic! ::: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 07, 2008 12:28 pm | |
| vedem noi mai tarziu cum va fi |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Aug 08, 2008 9:05 am | |
| da si gabita la fel face totul i-a cu stanga...tata e stangaci, acum nu ma speri mai tarziu vom vedea, acum cred ca este prea devreme sa ne dam seama...daca e stangaci sau dreptaci.... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Aug 08, 2008 12:29 pm | |
| asa este inca sunt mici,mai tarziu vedem noi cum va fi |
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Aug 09, 2008 4:53 pm | |
| pai nu conteaza cum sunt stangaci sau dr...... important e sa nu aibe probleme cand cresc |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 7:34 am | |
| Dupa cate am vazut totul apuca cu mana dreapta,dar inca nu avem de unde stii,asteptam...sanatosi sa fie. |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 9:58 am | |
| Asa e fetelor,mare dreptate aveti sa fie ei sanatosi si noi pe langa ei |
|
 | |
flore75

Numarul mesajelor: 162 Varsta: 37 Localizare: Timisoara Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deși nu mă pricep deloc), băițe pe la ștranduri, mașinuțe și parcări Stare de spirit: Hotărâtă Data de inscriere: 28/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 10:03 am | |
| Și Andrei e stângaci, acum sunt sigură, e deja mare și îmi dau seama, mănâncă numai cu mâna stângă, apucă numai cu stânga, când lovește mingea dă mai tot timpul cu piciorul stâng și mult mai tare. Dă și cu dreptul dar mai rar și mai încet. Pe mine nu mă deranjează și mama e stângace, dar au obligat-o la școală să scrie cu dreapta |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 12:20 pm | |
| Ar fii culmea sa ne deranjeze,si la noi in familie mama e stangace si fratele meu la fel. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 12:31 pm | |
| fabio le foloseste p amandoau deocamdata nu pot spune ca este dreptaci sau stangaci _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
simohrencsar

Numarul mesajelor: 2239 Varsta: 31 Localizare: lugoj Stare de spirit: vesela Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 2:53 pm | |
| pai sa mai schimbat lumea sper sa nu mai gndeasca asa si sa lase copii sa foloseasca ce mana vor ei |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Aug 11, 2008 8:07 pm | |
| Tony si acum mai papa cu mina stanga ,parca minca mia bine ca si cu dreptu |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 14, 2008 12:26 pm | |
| Eu din cate am observat cam totul face cu mana stanga. Banuiesc ca se intampla asa pentru ca pe dreapta o are ocupata sa suga degetul. Vom vedea in viitor cum va fi. |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 14, 2008 1:20 pm | |
| le foloseste pe amndoua dar nintel mai mult totusi dreapata. Daca e dreptaci e bine daca nu aia e si il ajutam sa se obisnuiasca ca sa-i fie lui bine |
|
 | |
simohrencsar

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 14, 2008 2:20 pm | |
| eu spun ca trebuie sa mai creasca si atunci vom sti mai bine |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Aug 14, 2008 4:09 pm | |
| | julia22 a scris: | | Tony si acum mai papa cu mina stanga ,parca minca mia bine ca si cu dreptu |
ca si gabita, aseara i-am dat un pix si o foaie si ce credeti tot cu stanga mazgalea... :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Sept 28, 2008 8:18 pm | |
| al meu apuca cu stanga,il urmaresc de cateva zile si stanga e de baza,mai si dreapta dar putin |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Sept 29, 2008 12:56 pm | |
| noi acum suntem la stadiu de a manca cu amun2 mainile, tine lingurita si cu dreapta si cu stanga......asa ca vom vedea mai tarziu cum va fi dreptaci sau stangaci... |
|
 | |
stoicadana

Numarul mesajelor: 7757 Varsta: 29 Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare Stare de spirit: mai mereu optimista...... DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT Data de inscriere: 23/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Sept 29, 2008 1:00 pm | |
| minola si robert sant dreptaci amandoi. robert din cand in cand mai apuca cu stanga dar foarte rar. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Sept 29, 2008 1:03 pm | |
| Isa are tendinta de a apuca cu stanga,insa o indrept spre dreapta ca sa se obisnuiasca.Sunt inca mici si au nevoie de indrumare. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Sept 29, 2008 4:43 pm | |
| ai dreptate stefy ca au nevoie de indrumare, dar totusi sunt prea mici... |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Sept 29, 2008 5:27 pm | |
| Fetita mea de cele mai multe ori mananca singura si cu mana dreapta,dar cateodata mai papa si cu mana stanga! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Oct 01, 2008 7:54 am | |
| Ieri am observat ca mananca foarte bine supa cu ambele maini ,deci asta e bune cum ca trebuie sa foloseasca amandoua |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Oct 01, 2008 3:36 pm | |
| Brvo Tony cu amandoua manutele? |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Oct 04, 2008 3:49 pm | |
| Da nu are probleme ,mi a fost frica intrun fel sa nu fie stangaci ,dar cum a zis o educatoare e la moda |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Oct 05, 2008 6:14 am | |
| La moda? Super! Nasa mea de botez era bucuroasa na,vezi doamne isa seamana cu ea ca papa cu stanga! Nu-si da seama ca e copil doar si nu stie! |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Lun Oct 06, 2008 9:25 am | |
| Am observat ca al meu apuca mai tot cu dreapta, mai ia si cu stanga, dar dreapta e la putere. _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Oct 10, 2008 1:02 pm | |
| Rares e dreptaci ,mananca cu dreapta,mazgaleste cu dreapta si il vad si cand loveste mingea cu piciorul,tot cu dreptul da |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Oct 10, 2008 9:26 pm | |
| la noi stanga e la putere,mai ia si cu dreapta dar rar |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Oct 10, 2008 9:44 pm | |
| Si la noi tot stanga e de baza,chiar sunt curioasa pana la urma cum va fi! Oricum n-am sa-l corectez deloc..sa faca totul cum ii este lui mai bine! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mar Oct 14, 2008 9:22 am | |
| | fluturas a scris: | Si la noi tot stanga e de baza,chiar sunt curioasa pana la urma cum va fi! Oricum n-am sa-l corectez deloc..sa faca totul cum ii este lui mai bine! |
si eu sunt de aceeasi parere, el le foloseste pe amun2 manutele... |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Oct 15, 2008 8:29 am | |
| deocamdata am obeservat ca foloseste mai mult stinga,oricum si sotul e stingaci,vedem noi pina la urma cum va fi ,nu ma stresez deloc. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Oct 15, 2008 8:39 am | |
| si tatal meu este stangaci, noua ni se pare f ciudat cand foloseste mana stanga, acum gabita sper sa nu-l mosteneasca pe el cu manuta, am vazut ca la cresa doamnele educatoare le dau totul in mana dreapta... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Oct 16, 2008 2:42 pm | |
| Pai e mai bine sa foloseasca mana dreapta ,apropo in minge noi cu stangu dam ca si tataso |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Oct 19, 2008 9:41 am | |
| Pai daca asa face tati face si Tony ! E bine ca ii corecteaza la gradi Petruta. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mar Oct 28, 2008 11:13 am | |
| da asa este e f bine ca ii corecteaza la cresa..am incercat si eu acasa dar pe mine nu prea ma asculta face tot ce vrea el si tot cu stanga papa, ii i-au lingurita si i-o pun in mana dreapta el o schimba imediat... |
|
 | |
manolecarmen

Numarul mesajelor: 1558 Varsta: 34 Localizare: constanta DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu Data de inscriere: 22/10/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mar Oct 28, 2008 11:17 am | |
| buna ziua fetelor, la inceput mi s-a parut a fi stangace andruta dar acum se corecteaza singura, zice ca trebuie sa manince cu dreapta, bine, astea sunt cuvintele mele pe care ea le inregistreaza si apoi si le repeta tot timpul. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Noi 13, 2008 3:08 pm | |
| Am inceput sa scriem numai cu dreptu si de mancat tot cu dreptu ,dar folosim mult si stangul la jucat si nu numai |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Noi 14, 2008 5:19 am | |
| Bravo Tony,ai reusit! Andra,esti fetita mare! |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Noi 16, 2008 5:33 pm | |
| Alex e clar dreptaci. si cand era mai mic ne apuca de mana cu dreapta. si acum apuca lingura cu dreapta. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Noi 16, 2008 5:50 pm | |
| Si Iulia tot cu mana dreapta prinde jucariile sau orice obiect ii pica in mana....incerc s-o testez sa-i dau si in mana stanga dar automat apuca obiectu cu mana dreapta.....Deci eu asa zic ca e dreptacie.... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Noi 23, 2008 12:40 pm | |
| Cosmin a inceput sa foloseasca si dreapta,ieri i-am dat lingurita ca sa pape si a luat-o cu dreapta.vom vedea mai tarziu cum va fi |
|
 | |
| | Copilul tau e dreptaci sau stangaci? | |
|