Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Copilul tau e dreptaci sau stangaci?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
Adriana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 9399
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Stare de spirit: implinita si cu chef de viata
DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil

Data de inscriere: 09/08/2009

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Sam Noi 21, 2009 9:04 pm

denis scrie cu dreapta mananca cu dreapta deci este dreptaci lam vazut folosind numai mana dreapta !si daca era stangaci ce?tata e stangaci si scrie asa de frumos se descurca bine cu ambele maini ca si cum ar fi drepte mai bine de el! jyvds
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Dum Noi 22, 2009 1:41 pm

fabio este dreptaci
verisorul lui este stangaci,totdeauna ma mir cum poate scrie bine asa hihi

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8123
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Dum Noi 22, 2009 1:48 pm

ši deniz mai papa cu stınga degeaba ai pun lingura ın dreapta rar manınca cu dreapta deši nici nul din noi nu suntem stıngaci
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Varsta: 33
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Mier Ian 13, 2010 9:38 pm

cum e si la noi Eva,eu ii pun in dreapta pixul,lingura orice si el muta in stanga,asta e nu il voi forta dar din cate am vazut dreapta nu o prea foloseste la nimic si ar trebui...apropo de stangaci socrul meu e doar c anu scrie cu stanga , in rest tot numai cu stanga face...aaa si un nepot de al meu,deci ar cu cine sa semene
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4502
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;))
DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Mier Dec 29, 2010 2:45 pm

Si soacra mea era stangace si cred ca fata a mostenit-o, ca patesc la fel si eu ca Mihaela, eu o atentionez sa puna lingurita in dreapta, sa deseneze cu dreapta, eu vreau sa scrie macar cu dreapta ca eu am vazut numai stangaci care scriu oribil si leeent...
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Mier Dec 29, 2010 2:52 pm

elena eu zic sa nu o fortezi eu am avut o colega de facultate stangace care scria tare frumos asa ca nu e o regula sora mea scrie frumos cu stanga daca o pui cu dreapta numai ea stie ce a scris.oricum alegerea este a ta insa eu nu cred ca e bine sa o fortezi

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Mier Dec 29, 2010 3:05 pm

Eu am o prietena care mi-a fost colega din clasa intai pana in a 12-a, cand era clasa 1 o lega ma-sa la mana stanga sa o forteze sa invete sa scrie cu dreapta, apoi s-a invatat cu dreapta, n-a avut de ales, dar scria si repede si frumos. Acum, na, nu sunt chiar asa nebuna sa o leg, daca chiar va fi sa scrie cu stanga va scrie, dar daca va accepta sa scrie cu dreapta, eu una m-as bucura... Acum inca nu sunt sigura daca ea e confuza si nu stie ce mana sa foloseasca mai bine sau chiar e stangace, oi vedea cu timpul... Eu sper sa nu fie hstht hstht
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Mier Dec 29, 2010 6:25 pm

si eu sper sa nu fie,dar sigur e si va fi,el face totul cu mana stanga,drepata zici c anu-i a lui,papa,scrie cu stanga nu am ce-i face
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Mier Dec 29, 2010 8:28 pm

Trebuie sa te conformezi si sa incerci sa il faci sa le foloseasca macar egal pe ambele, parerea mea...
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Joi Dec 30, 2010 6:11 pm

i-am zis ,i-am mai dat si peste mana stanga dar nimic,sotul chiar tipa la el ca sa foloseasca si dreapta,face pe moment dar apoi tot stanga e de baza
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Joi Dec 30, 2010 6:46 pm

Eu zic ca a mea e confuza inca, nu stie pe care sa o foloseasca mai bine, al tau e mai maricel un pic.
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Joi Dec 30, 2010 7:09 pm

sa sti Elena ca de mic asa a facut mai mult stanga ba chiar cand alerga dreapta o tinea pe langa el si stanga o misca dar cu timpul si-a mai dat drumul si la mana cealalta
Sus In jos
Anca
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13591
Varsta: 34
Localizare: jud. Brasov
Joburi/Distractii: cadru didactic
DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara
Data de inscriere: 16/05/2008

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Joi Dec 30, 2010 8:09 pm

fetelor, nu ii fortati sa foloseasca dreapta daca nu vor. acceptati ca sunt stangaci si e ok pt ei.
sara e dreptace, spre fericirea mea,
eu am un frate care e stangaci si stiu cat de complicat i-a fost mamei cu el in scoala, dar daca era stangace sara, nu imi faceam prea multe probleme, sanatoasa sa fie!
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14088
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Joi Dec 30, 2010 10:53 pm

elena ari de cand e manca cu stanga,scrie cu stanga.....da saraca cand stie ca vreau sa o conduc eu la scris ia creionul in mana dreapta
e stangacia100%
nici nu vreu sa o fortez
mai foloseste si dreapta dar prea putin.are dexteritate doar cu stanga.mi-a fi tare greu mie cand va fi cu scrisul.tre sa ma invat sa o conduc cu mana stanga hstht bine macar ca facandu-mi unghiile singura am invatat sa folosesc mult si mana stanga....doar ca la scris e greu
meli in schimb imi scrie cu dreapta
nu stiu de la cine a mostenit ari ca toti suntem dreptaci

Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Vin Dec 31, 2010 7:28 am

Fetelor, nu am observat la ea sa faca totul cu mana stanga, dulciurile le tine in dreapta, din castron cand papa singura fructe papa cu dreapta, lingurita o mai trece in stanga si cand e sa coloreze, deseneaza un timp cu dreapta, apoi isi schimba creionul in stanga... Nu stiu, si daca ar fi stangace, eu o sa invat sa scrie cu dreapta, cel putin sper sa reusesc hstht hstht
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Vin Dec 31, 2010 1:15 pm

ancagabriela a scris:
fetelor, nu ii fortati sa foloseasca dreapta daca nu vor. acceptati ca sunt stangaci si e ok pt ei.
sara e dreptace, spre fericirea mea,
eu am un frate care e stangaci si stiu cat de complicat i-a fost mamei cu el in scoala, dar daca era stangace sara, nu imi faceam prea multe probleme, sanatoasa sa fie!

Anca la mine nu e problema ca scrie,papa cu stanga,el nu prea foloseste mana dreapta si asta nu e bine deloc,dr mi-a zis mereu sa-l fac sa apuce orice obiect cu mana dreapta,acum e mai binisor dar cand era asa mai mic cum e fata Elenei pt el era in plus mana dreapta pt c anu o folosea.acum daca va scrie si mai tarziu cu stanga sa fie sanatos,il voi corecta dar daca el se simte bine asa nu am sa ma opun
Sus In jos
Noxa_Kitty
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Vin Dec 31, 2010 1:23 pm

deci eu mai am o sansa, Mihaela, ca a mea le foloseste egal pe amandoua jyvds
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci?   Vin Dec 31, 2010 1:27 pm

da Elena....noi inca mai lucram la acest capitol
Sus In jos

Copilul tau e dreptaci sau stangaci?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL MIC(1-3 ANI )-