| | Copilul tau e dreptaci sau stangaci? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Sam Noi 21, 2009 9:04 pm | |
| denis scrie cu dreapta mananca cu dreapta deci este dreptaci lam vazut folosind numai mana dreapta !si daca era stangaci ce?tata e stangaci si scrie asa de frumos se descurca bine cu ambele maini ca si cum ar fi drepte mai bine de el!  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Noi 22, 2009 1:41 pm | |
| fabio este dreptaci verisorul lui este stangaci,totdeauna ma mir cum poate scrie bine asa  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Dum Noi 22, 2009 1:48 pm | |
| ši deniz mai papa cu stınga degeaba ai pun lingura ın dreapta rar manınca cu dreapta deši nici nul din noi nu suntem stıngaci |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Ian 13, 2010 9:38 pm | |
| cum e si la noi Eva,eu ii pun in dreapta pixul,lingura orice si el muta in stanga,asta e nu il voi forta dar din cate am vazut dreapta nu o prea foloseste la nimic si ar trebui...apropo de stangaci socrul meu e doar c anu scrie cu stanga , in rest tot numai cu stanga face...aaa si un nepot de al meu,deci ar cu cine sa semene |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Dec 29, 2010 2:45 pm | |
| Si soacra mea era stangace si cred ca fata a mostenit-o, ca patesc la fel si eu ca Mihaela, eu o atentionez sa puna lingurita in dreapta, sa deseneze cu dreapta, eu vreau sa scrie macar cu dreapta ca eu am vazut numai stangaci care  oribil si leeent... |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Dec 29, 2010 2:52 pm | |
| elena eu zic sa nu o fortezi eu am avut o colega de facultate stangace care scria tare frumos asa ca nu e o regula sora mea scrie frumos cu stanga daca o pui cu dreapta numai ea stie ce a scris.oricum alegerea este a ta insa eu nu cred ca e bine sa o fortezi _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Dec 29, 2010 3:05 pm | |
| Eu am o prietena care mi-a fost colega din clasa intai pana in a 12-a, cand era clasa 1 o lega ma-sa la mana stanga sa o forteze sa invete sa scrie cu dreapta, apoi s-a invatat cu dreapta, n-a avut de ales, dar scria si repede si frumos. Acum, na, nu sunt chiar asa nebuna sa o leg, daca chiar va fi sa scrie cu stanga va scrie, dar daca va accepta sa scrie cu dreapta, eu una m-as bucura... Acum inca nu sunt sigura daca ea e confuza si nu stie ce mana sa foloseasca mai bine sau chiar e stangace, oi vedea cu timpul... Eu sper sa nu fie |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Dec 29, 2010 6:25 pm | |
| si eu sper sa nu fie,dar sigur e si va fi,el face totul cu mana stanga,drepata zici c anu-i a lui,papa,scrie cu stanga nu am ce-i face |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Mier Dec 29, 2010 8:28 pm | |
| Trebuie sa te conformezi si sa incerci sa il faci sa le foloseasca macar egal pe ambele, parerea mea... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Dec 30, 2010 6:11 pm | |
| i-am zis ,i-am mai dat si peste mana stanga dar nimic,sotul chiar tipa la el ca sa foloseasca si dreapta,face pe moment dar apoi tot stanga e de baza |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Dec 30, 2010 6:46 pm | |
| Eu zic ca a mea e confuza inca, nu stie pe care sa o foloseasca mai bine, al tau e mai maricel un pic. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Dec 30, 2010 7:09 pm | |
| sa sti Elena ca de mic asa a facut mai mult stanga ba chiar cand alerga dreapta o tinea pe langa el si stanga o misca dar cu timpul si-a mai dat drumul si la mana cealalta |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Dec 30, 2010 8:09 pm | |
| fetelor, nu ii fortati sa foloseasca dreapta daca nu vor. acceptati ca sunt stangaci si e ok pt ei. sara e dreptace, spre fericirea mea, eu am un frate care e stangaci si stiu cat de complicat i-a fost mamei cu el in scoala, dar daca era stangace sara, nu imi faceam prea multe probleme, sanatoasa sa fie! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Joi Dec 30, 2010 10:53 pm | |
| elena ari de cand e manca cu stanga,scrie cu stanga.....da saraca cand stie ca vreau sa o conduc eu la scris ia creionul in mana dreapta e stangacia100% nici nu vreu sa o fortez mai foloseste si dreapta dar prea putin.are dexteritate doar cu stanga.mi-a fi tare greu mie cand va fi cu scrisul.tre sa ma invat sa o conduc cu mana stanga  bine macar ca facandu-mi unghiile singura am invatat sa folosesc mult si mana stanga....doar ca la scris e greu meli in schimb imi scrie cu dreapta nu stiu de la cine a mostenit ari ca toti suntem dreptaci _________________   |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Dec 31, 2010 7:28 am | |
| Fetelor, nu am observat la ea sa faca totul cu mana stanga, dulciurile le tine in dreapta, din castron cand papa singura fructe papa cu dreapta, lingurita o mai trece in stanga si cand e sa coloreze, deseneaza un timp cu dreapta, apoi isi schimba creionul in stanga... Nu stiu, si daca ar fi stangace, eu o sa invat sa scrie cu dreapta, cel putin sper sa reusesc |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Dec 31, 2010 1:15 pm | |
| | ancagabriela a scris: | fetelor, nu ii fortati sa foloseasca dreapta daca nu vor. acceptati ca sunt stangaci si e ok pt ei. sara e dreptace, spre fericirea mea, eu am un frate care e stangaci si stiu cat de complicat i-a fost mamei cu el in scoala, dar daca era stangace sara, nu imi faceam prea multe probleme, sanatoasa sa fie! |
Anca la mine nu e problema ca scrie,papa cu stanga,el nu prea foloseste mana dreapta si asta nu e bine deloc,dr mi-a zis mereu sa-l fac sa apuce orice obiect cu mana dreapta,acum e mai binisor dar cand era asa mai mic cum e fata Elenei pt el era in plus mana dreapta pt c anu o folosea.acum daca va scrie si mai tarziu cu stanga sa fie sanatos,il voi corecta dar daca el se simte bine asa nu am sa ma opun |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Dec 31, 2010 1:23 pm | |
| deci eu mai am o sansa, Mihaela, ca a mea le foloseste egal pe amandoua |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Copilul tau e dreptaci sau stangaci? Vin Dec 31, 2010 1:27 pm | |
| da Elena....noi inca mai lucram la acest capitol |
|
 | |
| | Copilul tau e dreptaci sau stangaci? | |
|