| | Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 9:20 am | |
| Si Eliza mea e moarta dupa spalatul pe dinti,dar ma enerveaza ca mai mult mananca pasta de dinti decat se spala,ii place mai mult pasta decat spalatul cred  |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 9:23 am | |
| lu emi ii place saroada periuta de dinti mai mult  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 9:24 am | |
| |
|
 | |
vivi.emilia

Numarul mesajelor: 3023 Varsta: 26 Localizare: buzau Stare de spirit: vesela, optimista//// DESPRE NOI: mami vivi si scumpetea mea emilica Data de inscriere: 02/01/2010
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 9:40 am | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 1:11 pm | |
| si Cosmin mananca pasta,ii place de mic mai freaca si dintii si vreau de multe ori sa il spal eu si zice ,,nuuu lasa baiatul,,dar mare lucru nu spala el |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 1:37 pm | |
| cam toti copii procedeaza la fel miha al meu intai il las pe el sa se spele in legea lui ca pe urma stie ca mama mama pala a daid, si-a invatat lectia, deschide frumos gurita si sta , pe urma scuipa singur si ii dau apa sa clateasca la noi e litera de lege , ne spalam toti, intr-o seara sotului ii era lene, davi a uat periuta lui taica-su si fuga la el tati pala tu usineee sa se spele taica-su ce e rusine  am ramas masca toti  |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2693 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Vin Apr 23, 2010 5:53 pm | |
| asa e Cristina si fimea tot la fel face  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Lun Apr 26, 2010 3:58 pm | |
| Pana azi am avut pasta de dinti Nenedent,de azi avem cu gust,sa vedem cum reactioneaza  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Lun Apr 26, 2010 3:59 pm | |
| noi folosim colgate si vad ca ii place |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2693 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Lun Apr 26, 2010 7:53 pm | |
| |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mar Apr 27, 2010 8:14 am | |
|  , David, asa trebuie, sa ai grija de tati! Si al meu se spala singurel, il tine si o jumatate de ora cateodata  dar apoi urmeaza tati sau mami sa termine treaba  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mar Apr 27, 2010 8:17 am | |
| nenedent folosim si noi, cris. am folosit pana acum o saptamana si periuta de la nenedent, dar incepusera sa i se ingalbeneasca dintii - era periuta degetar de silicon, si nu prea facea fata - acum i-am luat o periuta de la aquafresh, spala foarte bine, dar cam maraie annya la spalat. |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mar Apr 27, 2010 11:42 am | |
| Cati dintisori are Annya?????? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mier Apr 28, 2010 6:47 am | |
| | irinaratoi a scris: | | noi folosim colgate si vad ca ii place |
si noi tot colgate de la 3-6 ani,e foarte buna |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mier Apr 28, 2010 9:49 am | |
| E mentolata Miha,sau de fructe? |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Sam Iun 26, 2010 5:28 pm | |
| noi stam bine la capitolul asta doar ca nu stie inca sa scuipe nici pasta nici apa... le inghite _________________  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Sam Iun 26, 2010 5:32 pm | |
| Eliza scuipa dar inca nu i-am luat pasta de dinti cu fluor |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Sam Iun 26, 2010 10:33 pm | |
| si eu am pasta de dinti speciala pt copii _________________  |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iun 27, 2010 7:58 am | |
| eu i am luat LACALUT de copii cu gust de capsuni si n am avut niciodata probleme in privinta spalatului pe dinti !
|
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iul 04, 2010 8:06 am | |
| Eliza mea e moarta sa se spele pe dinti,ultima data zice,mama hai sa ma spal pe dinti ca am dintii roz.  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iul 04, 2010 10:01 am | |
|  ce dulce e Eliza Adriana si noi am folosit la inceput lacaluct. acum avem de la Colgate pt varsta lui... asa era setul cu periuta si suport. oricum nu face nazuti la pasta de tinti... daca ar fi dupa el sar spala si cu a nostra... si chiar doar cu apa... numai sa isi frece dintii _________________  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iul 04, 2010 10:57 am | |
| si alexia imi cere tot timpul sa-i pun pasta de dinti sa se spele e incantata,ii place dar nu stie ea sa se spele corect dar imortant e ca are vointa |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iul 04, 2010 2:17 pm | |
| Nici Eliza mea nu stie sa se spele corect,dar fetelor important e ca au bunavointa  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5514 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iul 04, 2010 2:43 pm | |
| asa zic si eu Chry, important e ca vor si le place, invata ei cum e corect... |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Dum Iul 04, 2010 2:46 pm | |
| cateodata Eliza mea ma lasa sa o spal eu dar raaaaaaaar  |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mar Iul 06, 2010 2:04 pm | |
| david intai se spala el aiurea in legea lui si pe urma il spal eu cum trebuie ca asa l-am obisnuit de mic si nu am probl cu el la acest capitol  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mar Iul 06, 2010 3:12 pm | |
| La noi e invers...intai ii spal eu,apoi ii las sa se se spele in legea lor...nu de alta,dar papa toata pasta de dinti daca ii las pe ei primii! |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mar Iul 06, 2010 6:08 pm | |
| asa e mihaela si eu la fel fac |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mier Iul 07, 2010 8:16 am | |
| In dimineata asta m-a lasat sa o spal un pic,dar de obicei face un scandal monstru dak vreau sa o spal eu,rar ma lasa pe mine sa o fac. |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16787 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mier Iul 07, 2010 8:21 am | |
| la fel si al meu Cris, dar dupa ce se spala el, mai apuc sa mai dau si eu un pic, dar nu mereu....lasa ca e bine sa le intre in obicei _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Mier Iul 07, 2010 2:27 pm | |
| asa e fetelor |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? Sam Iul 17, 2010 12:34 pm | |
| Avem dintii roz  deci ne spalam  |
|
 | |
| | Spalatul pe dinti la copii!!! Cum va descurcati??? | |
|