| | Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mar Aug 04, 2009 10:49 am | |
| Ca si Cosminel, Sara inca vad ca da jucariile si nu plange dupa ele. In general, intinde manuta dupa alte jucarii, dar daca nu le primeste, vine la mine si se plange ca fetita/baietelul nu ii da jucaria, dar nu se cearta cu piciul inca, doar il "paraste" lui mami  |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mar Aug 04, 2009 5:13 pm | |
| Mario daca are ceva in manauta inclusiv o jucarioara si o ceri ti-o da bine nu in toate cazurile la general, dar daca vede o jucarie la un alt copil o vrea imediat si in cazul in care o primeste nici nu il mai lasa sa puna mana pe ea dar sa o dea inapoi |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Sam Sept 05, 2009 3:04 pm | |
| de cateva zile pitica mea e cam posesiva!!! a inceput sa planga dupa jucariile ei, daca i le ia alt copilas  ma gandesc ca incepe gradi si poate se vor lua picii la bataie pe jucarii si atunci sa vezi ca si acasa va face la fel  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Vin Sept 18, 2009 7:45 pm | |
| la fel e si Cosmin acum,nu mai da nici o jucarie,in seara asta era cu o fetita si a vrut sa-i ia una din masinute,scandal mare a fost,el tragea ea trage si pana la urma ia tras o palma in cap si a vrut sa o si muste,nu-mi vine sa cred cat de rau s-a facut |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Vin Sept 18, 2009 9:45 pm | |
| cred ca au si ei toane si perioade sunt inca micuti aseara a fost nasa lui Mario pe la noi cu copilul care e mai mare cu 3 luni decat Mario si sa nu va povestesc ca inainte cand Mario de apropia de el sa il pupe sau sa se joace ala micu fugea acum sau inversat rolurile fugea al meu ptr ca celalat il batea si impingea si ii lua jucariile care de fapt erau tot ale lui, de asta zic ca se mai schimba |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Vin Sept 18, 2009 9:50 pm | |
| mi-l inchipui pe Mario cum face |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Sam Sept 19, 2009 2:54 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | la fel e si Cosmin acum,nu mai da nici o jucarie,in seara asta era cu o fetita si a vrut sa-i ia una din masinute,scandal mare a fost,el tragea ea trage si pana la urma ia tras o palma in cap si a vrut sa o si muste,nu-mi vine sa cred cat de rau s-a facut |
asa si Sara, a inceput sa stranga din dinti de nervi si nu prea da jucariile din manuta... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Vin Ian 22, 2010 12:02 pm | |
| ari mai nou incepe iar sa imparta jucariile a avut o perioada de egoism dar vad ca i-a trecut _________________   |
|
 | |
Happy mom Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 800 Varsta: 28 Localizare: Bucuresti Stare de spirit: DESPRE NOI: Andreea,mami de Bianca-Alexandra si de Clara-Andreea(zisa si Bubu),doua printese blonde cu ochi albastri,iubarete si energice. Data de inscriere: 04/01/2010
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Vin Ian 22, 2010 12:10 pm | |
| Bianca inainte nu era asa dar mai nou daca are o jucarie si o vrea Bubu,nu i-o da si tipa la ea,iar ce vede ea la Bubu vrea ea si ce are Bianca vrea Bubu...si uite asa incepe una sa tipe si alta sa planga. |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Sam Iun 26, 2010 5:31 pm | |
| deja am ajuns si noi la stadiul asta are momente cand deja bata copii cand pun mana pe jucariile lui afara de multe ori mie jena de mamici cand vad ce reactii are Alex dar in fond de trebuit ii trebe de la toata lumea _________________  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mar Iun 29, 2010 4:41 pm | |
| Si ai mei au avut o perioada cand se certau pe jucarii,si acasa intre ei,si afara cu alti copii.I-am invatat sa faca schimb de jucarii,si am rezolvat problema si afara si in casa,in ceea ce ii priveste...Spun asta pentru ca am vazut parinti care isi indeamna copiii sa se joace numai cu jucariile lor,si automat copilul intelege ca asa cum nu are voie sa se joace cu alte jucarii,nici el nu trebuie sa dea din jucariile lui... |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mar Iun 29, 2010 4:56 pm | |
| asa este miha . am incercat sa ii explic si eu lu marco , ca jucariile tot la el se intorc , copii doare se joaca un pic cu ele apoi i le da . de multe ori zbiara ca nu le da dar in final cedeaza . |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mar Iun 29, 2010 6:55 pm | |
| asa era si raul miky si atata l-am cicalit ca acum toti ii iau din mana si desi se vede pe fata lui ca nu ar vrea sa leo dar nu zice nimic.mie o ciuda cand il vad asa bleg.asa ca la ariana nu am mai intervenit decat daca sarea la bataie si uite singurica a observat ca copilasii se joaca cu ea daca imparte jucariile cu ei _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mar Iun 29, 2010 9:22 pm | |
| si mario spune,,mio,,adica este a lui cu toate ca jucaria respectiva este a altui copil darr daca nu intele cu frumosul ,ii ecxplic si daca tot o tine pe a lui mergem imediat acasa din parc la cresa sigur isi impart jucariile ,nu le permite educatoarele sa puna stapinire pe jucarii |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mier Iun 30, 2010 9:37 am | |
| al meu imparte jucariile dar numai dacacopilul este langa el si se joaca cu el daca il intreb mami il dam la copil acasa nu e a lui daid  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mier Iun 30, 2010 9:51 am | |
| da, al meu mai da jucariile, dar s-ar juca si el cu jucaria aia pe care o vrea copilul... chiar daca poate pana atunci nu s-a jucat cu ea... face circ la tricicleta sau tractor.. dar daca copilul insista i-l da putin sa se plimbe si ii explica cum sa mearga  .... de luat nu ia jucarii de la alti copii, mai rar... e cumintel _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mier Iun 30, 2010 12:16 pm | |
|  vladut esti un copil cuminte si darnic din spusele mamicii tale ,  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? Mier Iun 30, 2010 12:18 pm | |
| mersi, Irina, asa este, mai are si el exces de zel cateodata, dar in general e cuminte... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
| | Cum sa-i invatam pe copii sa imparta jucariile??????? | |
|