| | Primul tuns la bebelusi sau copii mici | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Mai 07, 2008 11:27 pm | |
| da rares este un scumpik..pupam baiatu si pe mami lui}{ fetelor eu am tunso prima oara pe andreea dupa ce iam luat turta si am tunso periuta....pt ca avea un fir mai lung unul mai scurt...iar anul asta...iam taiat din par de 2 orii...si iam facut si breton |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Mai 07, 2008 11:31 pm | |
|  poza asta este facuta cand avea andreea un anisor  |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Mai 22, 2008 12:58 pm | |
| eu vreau sa cumpar masina de tuns sa-l tund eu acasa pe gabita...ce spuneti credeti ca va sta la noi.... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Mai 22, 2008 2:41 pm | |
| Nu stiu si noi ne chinuim ,acum neaparat trebuie sa tundem ,dar eu cred ca mai multe figuri face cu noi decat cu una straina |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Mai 22, 2008 3:07 pm | |
| da si asta e adevarat...primul tuns la el a fost f usor..a stat f cumitel...la reclame binenteles... :face: |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Mai 22, 2008 3:17 pm | |
| Da si noi i am pis muzica preferata ,dar duminica nici cu aia nu a mers ,poate are si tarziu la ora 20 |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Lun Mai 26, 2008 3:57 pm | |
| julia ai reusit sa-l tunzi pe tony? |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Lun Mai 26, 2008 5:07 pm | |
| nu inca ,nu am avut vreme,cand era acasa sotu si scotea numai aparatu urla de numa,deja mie mi groaza |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Lun Mai 26, 2008 11:45 pm | |
| la voi nu sunt saloane ciufulici? acolo am auzit ca au f multe jucari si stiu exact cum sa-i tunda... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Mai 27, 2008 1:20 pm | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Mai 29, 2008 12:12 pm | |
| eu il tund pentru prima data duminica direct la chelie,ca are un parrrrr si transpira mult mai ales noaptea |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 01, 2008 1:50 pm | |
| La m tuns pe Tony!!!!!!!!!!!!!!!!!! Au fost cateva lacrimi era la mine in brate si tati tundea ,nu am facut poza decat dupa o sa va pun dupa ce descarc ca mai facem azi cateva si pe urma va arat ce cheli santem . L am tuns la 0 sa nu mai avem prob o vreme,numai ca trebuie un pic sa ne bronzam ca suntem alb in cap :face: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 01, 2008 3:55 pm | |
| si eu ieri l-am tuns pe Cosminel,dar al meu a plansssss rauuuuu ce par avea si acum cand il vad la chelie parca nu e el |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 01, 2008 9:32 pm | |
| asteptam poze si eu l-am tunsa pe mario cam dupa 1 aniso si a fost asa de ciudat asa chel pana ne-am obisnuit acum iar avem f mult par |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 01, 2008 10:33 pm | |
| |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7346 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 01, 2008 10:50 pm | |
| Dupa ce-i rupem turta Biancai o sa o radem ca sa-i creasca si ei perisorul mai des si mai repede.... :face: |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 03, 2008 1:29 pm | |
| eu i-am taiat dor din breton si putin din varfuri in spate ca erau despicare de la cum isi freaca pe perna caputul.ta-su vrea sa o tunda la zero iar eu vreau codite....nu stiu cum vom face .....nici nu vreau sa aud de tuns ca e fetita si e frumoasa cu parul lung |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 03, 2008 1:40 pm | |
| da e drept ,dar se zice sa se intareste parul daca e tuns la o ,orcum creste repede ,si ce frumos va fi cand va fi mai mare cu un par lung si des |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7346 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 03, 2008 1:47 pm | |
| asa e Julia ..ai dreptate... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Iun 04, 2008 5:18 pm | |
| mai nu stiu ce sa zic ca eu m-am interesat si se spune ca sunt superstitii....acum vom vedea...daca mosteneste parul ambelor bunici vai de ea va fi.....exagerat de des...va fi toata ziua la filat daca nu va avea o claie....o matura... :suspect: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Iun 04, 2008 7:15 pm | |
| EU ZIC CA E O PROSTIE ADICA eu daca as avea fetita as tundeo eventual putin dar nu la zero totusi e fetita |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Iun 04, 2008 10:35 pm | |
| eu am fost tunsa zero pina la 6 ani crezind ca mi se indeseste parul,sunt numai prostii tot asa il am,pe baiatul cel mare nu l_am tuns zero niciodata,pe Mario nu am ce tunde el este cheliuta |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Iun 05, 2008 1:58 pm | |
| asa zic si eu...nici eu nu cred in treaba asta poate o voi tunde putin pt ca e cald si ii transpira tare caputul |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Iun 05, 2008 6:25 pm | |
| chiar azi vb cu o mamica ,are un baietel de 1 an si un par lung si rar ,si nici nu lasa sa l peaptane e un chin dar tot nu vrea sa taie inca |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Iun 05, 2008 6:42 pm | |
| ei la baieti totusi e frumos cu parul scurt de parerea mea |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 06, 2008 1:19 pm | |
| Da asta e si parerea mea ,sa zic la sotu ca lasam par lung sigur ia r raspunde ce e fetita! Si asa se enerva cand era mai mic si zicea lumea ca e fetita va arat niste poze de la 3 si 6 luni numai ca sunt facute cu aparat de foto normal si am refacut digital  |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 06, 2008 1:33 pm | |
| eu am tuns-o pe alessia periuta la 1 an si 2 luni tot asa in speranta ca o sa i se indese dar nici poveste tot asa ia cresut si parca asa incet ii creste.va pun si o poza sa vedeti ce comica era,acum nu o so mai tund,o sa facem codite cind o sa fie prea cald.  |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 7:05 am | |
| si noi am fost la tuns dupa un an dar nu e mare diferenta ca a meu si asa nu prea avea,e blondut si era si rar,acu dupa o luna il are din nou si mai des,dar nu l-am ras,l-am tuns zero.de la frizerie mi-a zis ca nu e bine de ras asa de mic ca are pielea sensibila si i se pot smulge si radacinile si mai rau faci...la noi am fost la frizerie cu scaun masinuta pt copii si in 3 minute de reclama sebi a meu a fost tuns...la noi daca e reclama poti ssa stai in cap langa el ca nu te baga in seama! :() |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 8:03 am | |
| gata nu mai avem par lungut si cret....l-a taiat frizerul ..mama ce-a mai urlat!acu pare un baietoi.inca nu m-am obisnuit cu ea si mi se pare urata |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 8:58 am | |
| cum sa fie urata? ia sa vezi ce repede ii creste inapoi! |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Prima tunsoare...? Mar Iun 10, 2008 6:47 pm | |
| Cand l-ati tuns prima data?Eu am tuns-ope Analis pana la 1 an.Cica pana la mot nu se tunde copilul.Ea avea parul rar si nici nu cred ca ii crestea daca nu o tundeam ca sa se mai indeseasca. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 6:49 pm | |
| eu la 1 an si 2 luni l-am tuns pe Mario |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 6:53 pm | |
| Analis cred ca nici nu avea par la mot.Si asa de abia am reusit sa strangem o codita. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 9:57 pm | |
| nici noi nu avem par de tuns,nici motul nu avem de unde sa il taiem |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mar Iun 10, 2008 10:05 pm | |
| noi am avut la parrrrrr si l-am tuns la 1 an direct la zero |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Iun 12, 2008 1:05 pm | |
| ica nu m-am obisnuit...sunt sigura ca-i creste repede dar pare un baietoi :() |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Joi Iun 12, 2008 1:20 pm | |
| eiiii tot frumoasa e si asa cu parul scurt......nici eu nu m-am obisnuit inca cu noaua tunsoare a lui Cosmin,dar acum ma bucur ca zice lumea ca asa pare si el a baietel,ca inainte cu cine ma intalneam zicea,,mamaaa ce fetita frumoasa,,eu le spuneam ca e baiat si unele da????nu pare |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 13, 2008 8:13 am | |
| :suspect: asa asa...si aici toti zic ca ari e baiat de cand era mititica...si avea si cercei...astia is dusi cu pluta toti |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 13, 2008 4:13 pm | |
| Si aici la fel.
http://www.faracearta.com/copilul-mic1-3-ani-f3/primul-tuns-la-bebelusi-sau-copii-mici-t87.htm |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 13, 2008 8:44 pm | |
| am tuns-o pe alicia de 2 ori zero,insa degeaba nu i s-a indesit parul ci doar s-a ingrosat firul de par.Concluzia mea e ca mitul acela ca daca tunzi zero copilulu de mic i se indeseste parul, nu e adevarat! :no: |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 13, 2008 9:32 pm | |
| nu e,asa am tuns-o si eu pe alessia tocmai sa i se indese si ciuciu....am zis ca nu o mai tund,gata,fie cum ia fi. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Vin Iun 13, 2008 9:41 pm | |
| Tania vreau sa o vad in poza si eu cand lam tuns pe Mario asa mi sa parut de ciudat pana mam obosnuit |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Sam Iun 14, 2008 7:40 am | |
| lui gabita i-a crescut parul si treb sa-l tund..treb neaparat sa-l tund ca un fir e mai lung unul ai scurt si se vede f urat... |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Sam Iun 14, 2008 9:57 am | |
| fetele eu cred ca alexiei o sa-i tai putin din par.n-o s-o tund la zero.are parul destul de des...si asa nu-mi vine s-o tund ca are niste carlionti in spate ca-mi vine s-o pap toata |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 15, 2008 12:03 am | |
| eu am tunso tot la un an dupa ce ia luat nasa turta |
|
 | |
analis

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Dum Iun 15, 2008 9:02 am | |
| Se vede ca are par destul de mult!Analis era cheala.Nu stiam ce sa-i facem ca sa ii cresca si sa i se indeseasca.Nu aveam ce sa-i taiem la mot. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Lun Iun 16, 2008 2:53 pm | |
| eu l-am tuns dupa ce i-am luat motul la 1 anisor jumate...ii sta asa bine cu ea scurt.... |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Iun 18, 2008 7:28 am | |
| De la 1 an il tot tundem caci ii creste parul foarte repede si de fiecare data mergem cu tati la tus,caci se tund amandoi cam la 1 luna si jumatate,chiar acum cateva zile am fost cu baietii la tuns,nu face scandal mare dar nici nu sta foarte linistit,oricum reusim sa-l tundem  Daca avem parul scurt reusim sa facem si freza bine :cat: |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Iun 18, 2008 9:13 am | |
| ce bb scump si ce frezura are:))),eu l-am tuns pe fabio la 1 an si o luna cand am venit la tati pt ca am vrut sa il vada si el cu parul lung si ondulat ca al lui( ondulat)si mia mi-a fost greu pana m-am obisnuit cu el cuparul scurt,inainte toata lumea zicea ca este fetita pt ca ii faceam mot in frunte pt caii ddea parul in ochisori :23: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici Mier Iun 18, 2008 10:01 am | |
| asa pateam si noi Ileana ii prindeam un mot sau chiar mai multe moate si toata lumea zicea ca e fetita,acum are si el figura de baietel tuns scurt |
|
 | |
| | Primul tuns la bebelusi sau copii mici | |
|