Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Primul tuns la bebelusi sau copii mici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul
AutorMesaj
ramona
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 276
Varsta: 33
Localizare: Mangalia
DESPRE NOI: Ramona Ionela - mama,Cosmin Petru - copil 1 & Albert Fabian - copil 2
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Mar 25, 2008 11:52 am

Ca mamici de bebelusi sau copii mici, aveti tendinta sa sarbatoriti primele momente- realizari ale copiilor vostri: primul zambet, primul dintisor, primii pasi…primul tuns. Desi poate va imaginati primul tuns ca un eveniment doar placut, ce justifica multe fotografii, unii copii experimenteaza o stare de anxietate sub pelerina de plastic, in timpul primului tuns la salon.

Multi copii mici gasesc tunsul ca ceva absolut intolerabil. Nu e de mirare ca devin anxiosi: cineva – de regula cineva pe care nu-l cunoaste vine spre urechile lor cu o foarfeca. Este posibil ca vizita in sine la salon sa ii sperie: intra intr-o camera ciudata, cu un miros la fel de ciudat, sunt asezati intr-un scaun mare si sunt acoperiti cu o pelerina de plastic.

Psihologii spun ca niciodata nu puteti invata un copil sa nu-i fie frica speriindu-l si mai tare. De fiecare data cand fortati copilul sa stea pe scaun veti inrautati lucrurile. Singurul tuns care il va convinge ca nu are de ce sa-i fie teama, este tunsul care nu-l sperie. Daca suspectati ca ar putea fi cazul copilului vostru (il sperie tunsul la salon), incercati sa-l tundeti acasa, dar altfel decat sa-si vada fata tensionata in oglinda - stand pe jos unde un simplu puzzle ii va distrage atentia sau poate desenele animate favorite.

Ce puteti face ca micutul sa se simta in siguranta:

- Aratati-i ca tunsul nu doare, luandu-l cu voi cand mergeti sa va tundeti sau tundeti-va impreuna la acelasi stilist.

- Lasati-l sa stea in bratele voastre mai degraba decat sa va asteptati sa stea singur.

- Povestiti-i dinainte ce urmeaza sa se intample in timpul vizitei si care sunt pasii tunsului: mai intai ii uda putin parul si apoi il taie cu o foarfeca etc.

- Jucati-va de-a tunsul acasa si aveti grija sa fie cat mai distractiv – prefaceti-va ca taiati parul papusilor (s-ar putea chiar sa le taie intr-adevar parul cand va fi mai mare si sa fie uimit: de ce nu le creste parul la loc?)

- Avand un prieten bun sau un fratior alaturi s-ar putea sa-i fie mai usor, mai ales daca si acesta se va tunde. Daca vor fi asezati impreuna (intr-un scaun mai mare) si vor fi tunsi alternativ.

- Luati cu voi o jucarie indragita pentru a-l ajuta sa nu fie tensionat.

Meseria de mamica este plina de “premiere”. Discutati cu alte mamici si pregatiti-va in avans pentru prima data cand copilul vostru va experimenta ceva nou, cum ar fi primul tuns. Prima data v-ati tuns copilul acasa sau la un salon special pentru copii?
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 449
Varsta: 34
Localizare: timisoara
DESPRE NOI: eu sunt Claudia ,tati Nutu,iar printesa noastra Bianca-Andreea
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Mar 25, 2008 1:18 pm

dupa ce a implinit un an am tuns-o zero,dar ma zis ca n-o mai tund zero,eventual o mai tund scurt la vara daca transpira f atre si e cald
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 702
Varsta: 37
Localizare: Suceava
DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise.

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Mar 25, 2008 2:15 pm

Pe Denise am tuns-o la 1 anisor.Si acu la 2 ani si 11 luni am tuns-o iar,dar nu zero,ca la 1 anisor. :face:
Sus In jos
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8624
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Mar 25, 2008 3:30 pm

Eu l-am tuns pe marco de trei ori pana acuma.La 3 luni , la 5 luni si acum la 11 luni :face:

Asa arata acuma :

Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3923
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: asistenta medicala
Stare de spirit: o mamica fericita
DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Mar 25, 2008 7:13 pm

noi nu ne-am tuns niciodata ca nu am taiat motul, tocmai la vara il tund...si il duc la ciufulici au o echipa super buna si au grija de copilasi abia astept primul tuns :face:
Sus In jos
patricia2006
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 336
Varsta: 27
Localizare: bologna
Joburi/Distractii: mamica de printesa
Stare de spirit: optimista

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Mar 25, 2008 11:20 pm

Noi ne-am tuns prima oara la 1 an si 2 luni la zero. Si de atunci pana acum de 3 ori am ras-o. Acum vrem pentru ultima oara sa o radem , problema noastra e ca avem putin par, nu stiu de ce asa.
Prima oara cand am ras-o

Sus In jos
Ali
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 4433
Joburi/Distractii: intendent
DESPRE NOI: Alina mama lui Alex si Melissa tata Cristian

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Mar 26, 2008 9:23 am

eu am tunso de 5 ori doar cate putin varfurile si bretonul sa nascut paroasa rau
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Mar 26, 2008 10:08 am

Denise are un par foarte rar.Daca o tund mai des ,se mai indeseste oare??Asa mi-a zis cineva.
Sus In jos
Ali
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Mar 26, 2008 10:10 am

sa sti ca nu e o regula dar tu dupa cateva tunsori poti observa
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Mar 26, 2008 10:12 am

Asa am zis si eu,sa incerc sa o tund mai des si sa vad daca da rezultate.
Sus In jos
Ali
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Mar 26, 2008 10:13 am

a mea a fost paroasa de mica am tunso de nevoie ca ii intra in ochi si pt ca se incalcea repede la spate asa ca am tunso umpic dar nu e ca i sa indesat
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Mar 27, 2008 7:24 am

si noi tre sa-l tundem pe andy tatasu vrea chelios eu parca nu prea vreau nu mi-l imadinez pe andy chel :no: va tin la curent cu noutatile!:d
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2304
Varsta: 31
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: fericita si implinita
DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina.
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Mar 27, 2008 10:11 am

noi ne-am tuns la 1 an si 1 luna prima data(asta vara) dar nu o mai tundem,gata,la vara facem codite sa nu-i fie cald,si asa nu are par des dar ma gindesc ca cu timpul o sa i se indese.oricum e fetita si ii sta bine cu codite si noua nu ne place cum ii sta tunsa zero.
Sus In jos
florares
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 136
Localizare: SIMERIA
Stare de spirit: viata mea sunt ei: RAUL,RAULA si RARES
DESPRE NOI: mami-FLORI.- tati-NICU si copii RAUL,RAULA si RARES
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Vin Mar 28, 2008 7:09 pm

EU LAM MAI TUNS PE RARES DAR PUTIN DAR AZI,,,,,,,, LAM TUNS SCURTO SA PUN POZE
Sus In jos
Ali
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Vin Mar 28, 2008 8:58 pm

asteptam pozeeee florarares asai corina sus coditele la fetite
Sus In jos
patricia2006
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 336
Varsta: 27
Localizare: bologna
Joburi/Distractii: mamica de printesa

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Vin Mar 28, 2008 11:49 pm

Tunsul nu stiu cat ajuta. dar rasul in cap ajuta. cel putin pe noi.
Sus In jos
florares
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Sam Mar 29, 2008 6:05 am

asa arata azi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Dum Mar 30, 2008 4:24 pm

eu am tuns-o o sg data la 1 anisor, si asta pentru ca ea nu mai suporta coditele si ii intra parul in ochi, am dus-o la o frizerie si a stat fffff cuminte se uita in oglinda cum cadea parul pe ea si radea, iar dupa ce am scapat de mot , am intrebat-o unde-i e codita, si obisnuita sa puna mana in cap sa traga de elastic, si-a pipait o jumatate de ora capul in cautarea coditei
Sus In jos
Alice
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 362
Varsta: 28
Localizare: Bucuresti
Stare de spirit: mamica fericita
DESPRE NOI: Alice si Sarah :mama si fiica

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Dum Mar 30, 2008 10:51 pm

Eu am tuns-o 1 la 1 an imediat dupa turta.De atunci nu am mai tuns-o ca mi-a parut foarte rau ca am tuns-o.Ea la nasetre a fost foarte paroasa chiar i s-a spus'' Aricica'' dar toata lumea m-a batut la cap ca sa o tund macar o data.
Sus In jos
simo
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 518
Varsta: 29
Localizare: Dej, jud.Cluj
Joburi/Distractii: Profesor
Stare de spirit: mereu fericita
Data de inscriere: 29/03/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Mar 31, 2008 10:20 am

Noi inca nu avem asa mult par incat sa fiu nevoita sa o tund, dar pe duminica taiem motul
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Mar 31, 2008 10:23 am

Super Ariana. :D
Sa ne arati si noua cum te-ai distrat.
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Mar 31, 2008 12:52 pm

asteptam poze simo cu motul.. :23: noi nu l-am taiat nici acum, dupa Sfintele Paste ca acum suntem in post... :23:
Sus In jos
GABITA
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 627

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Mar 31, 2008 1:06 pm

si eu l-am tuns pe gabita dupa ce a implinit 1 an dar nu la 0, nu ma puteam obisnui cu el fara par

Sus In jos
edural
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 121
Stare de spirit: buna

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Mar 31, 2008 2:52 pm

eu nu lam tuns inca pe Edy ii iau motu in august ma gandesc cu groaza deja face figuri cand il pieptan
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Apr 03, 2008 6:45 pm

eu am tus prima dat la 6 luni ,sa nascut cu par mare si nu ia cazut deloc,pana acum la m tuns de 5 ori cred
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Apr 07, 2008 10:53 am

Noi am tuns-o la 1 an, dupa ce a taiat putin din mot nasa ... si era cam inegal totul, plus ca avea o gramada de pufuor, asa ca am decis sa egalam tot, la zero. Acum, dupa 2 luni, are parul cam de 15. cm, pana la vara, cred ca arata si ea a fetita.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Apr 07, 2008 11:05 am

bravo yvo;;;;vrem sa vedem poze cu codite...

doamne ce par are baiatul tau edural....super tare...
Sus In jos
corina28
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2304
Localizare: Cluj-Napoca
Joburi/Distractii: familia mea
Stare de spirit: fericita si implinita
DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina.

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Apr 07, 2008 11:10 am

Am tunso o data dar nu o mai tundem vrem sa facem codite la vara,si chiar ii plac coditele,sta cuminte sa o piaptan si sa i le fac,desi are cirlionti si la spate e mai mult incalcit.
Sus In jos
bimbilica
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 205
Varsta: 34
Localizare: Voluntari
Stare de spirit: extra mega super implinita

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Apr 07, 2008 1:01 pm

Noi l-am tuns pe alex dupa ce i-am luat motul,la 1 an si 2 luni,l-am dus la Ciufolici ca deh,e special pt copii si stiu cum sa se comporte cu ei.Ciu ciu,l-a prins aia pe masinuta,si il tinea de mama focului,si l-a luat cu masina,de era ca racu de rosu si aproape lesinat de atata urlat cand l-au terminat.Am zis ca chestia aia o puteam face si noi acasa,ca tot avem masina de tuns,asa ca pana in februarie anul asta,l-am tuns numai noi acasa .A urlat putin de fir\ecare data,dar nu asa ca la mult laudatul cioufolici.In februarie ii era destul de marut parul si vroiam s ail ducem sa il ia cu foarfeca undeva ca deh,e flacau mare deja,dar eu am fost la eco si la examen si cand am ajuns acasaera tuns aproape la 0,socrelli,care au stat cu el,l-au dus la o frizerie imputita si l-au tuns,de a ramas iarasi traumatizat copilul.Acum i-a crescut binisor deja,cum da caldura mai mare,il duc eu la un salon ca lumea sa ii fac freza
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Lun Apr 07, 2008 10:10 pm

noi am tuns-o singuri acasa ... ne-am dat bravi eroi, ca intr-un sfert de ora, o terminam (avea putin par) si ne-a luat o ora jumatate, pt ca nu statea, se tot misca, mai intai am tuns-o cu foarfeca, ce era mai lung si apoi cu lama, una speciala, cu protectie :68:

Inainte:

Dupa:
Sus In jos
analis
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2456
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Vesela...!
DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Apr 09, 2008 8:03 am

Tare frumusica mai este!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Apr 09, 2008 9:38 am

merci analis si bebelina ta e super frumoasa
eu sunt indragostita dupa toti copii 8)
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Apr 17, 2008 10:26 am

EU NU L-AM TUNS PE ALEX...
SI NICI NU IL TUND DEOCAMDATA..NICI nu cred ca ar sta la cineva sa il tunda..

si imi place parul lui cret..si ar fi pacat sa il tund..
Sus In jos
GABITA
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 627

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Apr 17, 2008 12:25 pm

asa ziceam si eu alex....dar ii crescuse si se incurca isi punea numai nisip in par.... si acum il tund la 2 luni
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Apr 17, 2008 12:26 pm

nici eu nu vreau sa o tund pe diana mai astept sa ii creasca !!!!
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7346
Varsta: 36
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Apr 17, 2008 10:21 pm

ce sa mai vorbesc de tuns in cazul Biancai?La ea nici nu zici ca a crescut de cand am nascut-o! :face: :face: :face: :suspect: O mai las sa mai copilareasca! :suspect:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Joi Apr 17, 2008 10:29 pm

oricum eu il las mai marisor sa ii fac codite... hi hi
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Vin Apr 18, 2008 1:13 am

eu abia astept sa-l tund dupa ce luam motul, ca nu sta cu el prins si ii intra in ochi...
Sus In jos
Stefytza
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 16254
Localizare: Constanta
Stare de spirit: Foarte fericita!!!!!
DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana.

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Sam Apr 19, 2008 8:43 pm

Pune-i o bentita.Nici Isa nu sta cu parul prins insa sta cu bentita.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Sam Apr 19, 2008 8:49 pm

dia sta cu clame....avem unele haioase tare....

si cu motz la fel...e bine zic eu..ca ii transpira rau fruntea...dak nu il prind...
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Sam Apr 19, 2008 11:30 pm

foarte bine procedezi ,valicutza!Pupici ptr. dia! :pig:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Dum Apr 20, 2008 11:00 am

SI ALEX transpira f fmult..dar nu am cum sa ii prin parul..ca nu-i fetita :suspect:
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Dum Apr 20, 2008 4:05 pm

la baieti e mai complicat!tot asa o bentita mai subtire ! :face:
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Dum Apr 20, 2008 7:09 pm

am incercat asa
From alex

From alex

From alex
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Dum Apr 20, 2008 10:24 pm

super!e un dragut si are un par foarte frumos! :23: :23:
Sus In jos
florina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1817
Varsta: 30
Localizare: Costinesti,Constanta
Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea
DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut
Data de inscriere: 24/04/2008

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Apr 29, 2008 9:45 am

Rares a avut par de la nastere si l-am tinut cu codita pana la 1 an caci nu am vrut sa-l tund inainte de mot si ne-am chinuit foarte mult deoarece vara a fost greu transpira si il avea si mare,trebuia si noaptea prins motul caci ii intra in ochi.L-am tuns pana acum de 4 ori in 7 luni
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mar Apr 29, 2008 1:22 pm

gata am dat moatele jos....vreti sa vedeti cum arat de frumos acum...
Sus In jos
florares
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Apr 30, 2008 5:59 am

uite asa a avut parul

si asa aratam dupa tuns
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Vin Mai 02, 2008 8:27 pm

Noi ,acu o tundem doar la breton.
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Primul tuns la bebelusi sau copii mici   Mier Mai 07, 2008 1:31 pm

ce schimbare, arata super bine e un adevarat domnisor...
Sus In jos

Primul tuns la bebelusi sau copii mici

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 8Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL MIC(1-3 ANI )-