|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 8:53 am | |
| da se mai face un vaccin la 1 an si 2 luni si apoi pina la 4 ani nu mai facem deloc ala de 4 ani este cel care se facea inainte in clasa intai |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 9:00 am | |
| poi eu stiam ca dupa ala de 1 an si o luna urmeaza ala la 3 ani am carnetelul |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 9:03 am | |
| peste o saptamana facem si noi primul vaccin de 2 luni uffff _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 9:05 am | |
| offffffffff saracutul va tinem pumnii |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 9:17 am | |
| Ioni,si eu va tin pumnii! Mai Mihaela,cum sa nu iti spuna nemernica de vaccin? Sevi,Isa nu a avut nimic la picioruse la nici un vaccin.Era la fel de mobila. |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 1:59 pm | |
| vai iony deja face 2 luni ce repede trece timpul, sa ii fie bine si sa nu plinga micutul la vaccin :pig: |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 2:11 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Ioni,si eu va tin pumnii! Mai Mihaela,cum sa nu iti spuna nemernica de vaccin? Sevi,Isa nu a avut nimic la picioruse la nici un vaccin.Era la fel de mobila. |
la ala de 2 ani jumate reactioneaza urat a fost singurul care a facut-o sa o doara rau piciorusul si sa schiopateze dar am inteles ca asa se manifesta asta in rest melis facea galma care trecea destul de greu dupa 1-2 saptamani chiar si cu masaj asa pateste si selyn |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 3:56 pm | |
| asta e am sarit peste cel de 1 an si 2 luni,sanatos s afie el! |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 4:19 pm | |
| si noi ne apropiem de cel de 2 ani |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 5:05 pm | |
| Pai Mihaela,mergi la medic si vezi ,poate mai poti sa il faci. Sevi,asa te-ai chinuit la amandoua? Medy,chiar!!!! voi inaintea noastra! Macar avem si noi idee cum o sa fie,sa ne zici! |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Feb 04, 2009 10:03 pm | |
| da stefy am sa va anunsi va povestesc normal |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 05, 2009 5:50 am | |
| sambata am fost cu alex la vaccin , a primit saracul patru , cate doua intr-o mana, imi venea sa plang si eu langa el. La final a mai vrut sa-i i-a si sange din vena ca cica aici asa se face odata pe an analiza sangelui .....nu i-a gasit vena , cauta aia cu acul in mana lui alex ca mi se facea rau am oprit-o si i-am zis ca vin alta data, dar anul asta nici nu ma mai duc. |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 05, 2009 1:41 pm | |
| Wow cred ca as innebuni sa stau sa vad ca-i ia sange din vena,Doamneeeeeeeeeeeeeee |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 05, 2009 3:25 pm | |
| saracutul, dar nu inteleg de ce i-a facut 4! |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
 | Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 05, 2009 6:13 pm | |
| se pare ca aici nu combina vaccinele intr-o singura siringa i le da separat si eu am ramas blocata cand am vazut 4 siringi pe tava. Saracutul a stat cuminte , nu s-a zbatut dar a plans , dar din fericire nu a facut febra si nu a fost morocanos restul zilei. |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 05, 2009 9:43 pm | |
| offffffffff saracutul .imi este mila de ek,si cand vedeam in spital la fetita mea cand ii punea perfuzii ,imi era rau! e bine ca nu a facut febra! |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 05, 2009 11:36 pm | |
| aici i-am facut la 13 luni si pana la 5 ani jumate pauza azum i-am facut primul melissei si in 19 iamprima doza din cel importiva meningitei si a pneumoniei alexutu saracutul.....4 intepaturi.da nu li mila de ei? _________________   |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 06, 2009 11:45 pm | |
| oau 4????????? ce ciudati mai sunt...saracii copii cat sunt de chinuiti |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Joi Mai 07, 2009 9:46 am | |
| Fetelor care au inca copii mici va sfatuiesc sa le faceti vaccin pentru varicela e in gradinita fetei mele epidemie...majoritatea au luat dar fata mea nuuuuu...se pare ca vaccinul merita banii |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Joi Mai 07, 2009 9:54 am | |
| mie nu m,i l-a racomandat.a zis ca poate face ca ault ca inca nu se stie cat acopera vaccinul si ca mai binne fac pana sunt mici _________________   |
|
 | |
Mihaela

Numarul mesajelor: 818 Varsta: 38 Localizare: BUCURESTI DESPRE NOI: Eu sant Mihaela,fetita mea Maria Alexandra si tati Marian si santem din Bucuresti Data de inscriere: 31/03/2008
 | Subiect: Re: vaccinul Joi Mai 07, 2009 10:04 am | |
| Cel mai bine e sa intrebati pe doctora de familie cand se face vaccinul si sa-l platiti voi...din gradinita fetei mele cred ca au mai ramas copii sanatosi cel mult un sfert |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Joi Mai 07, 2009 10:15 am | |
| da e nasol...ca e f contagioasa.eu cu pediatrul am vb si el a zis ca daca chiar vreau mi-l prescrie dar nu mi-l recomanda.in scimb cel pentru meningita si pneumonie i l-am facut amandorora _________________   |
|
 | |
Adriana_84 Mamica Exclusa
 Numarul mesajelor: 3006 Varsta: 28 Localizare: - Joburi/Distractii: - Stare de spirit: - DESPRE NOI: - Data de inscriere: 24/04/2009
 | Subiect: Re: vaccinul Joi Mai 07, 2009 10:39 am | |
| fetele, nu uitati va rog, sa mai dati click si aici :
http://www.cadouri-funny.eu/suport_din_inox_pentru_sticle/571.htm http://www.cadouri-funny.eu/mini_ventilator_cu_radio/86.htm http://www.cadouri-funny.eu/mini_joc_baschet/465.htm http://www.cadouri-funny.eu/set_pentru_bar/183.htm http://www.cadouri-funny.eu/rama_foto_cu_ceas/282.htm |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: vaccinul Vin Mai 08, 2009 8:10 pm | |
| |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Vin Mai 08, 2009 8:15 pm | |
| si io! _________________   |
|
 | |
medyflor

| Subiect: Re: vaccinul Sam Mai 09, 2009 3:49 pm | |
| |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: vaccinul Sam Mai 09, 2009 3:57 pm | |
| | Adriana_84 a scris: | fetele, nu uitati va rog, sa mai dati click si aici :
http://www.cadouri-funny.eu/suport_din_inox_pentru_sticle/571.htm http://www.cadouri-funny.eu/mini_ventilator_cu_radio/86.htm http://www.cadouri-funny.eu/mini_joc_baschet/465.htm http://www.cadouri-funny.eu/set_pentru_bar/183.htm http://www.cadouri-funny.eu/rama_foto_cu_ceas/282.htm |
Si eu conformat  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 1:26 pm | |
| Fetelor,ati auzit de noua schema de vaccinare?
Mai putine intepaturi
Potrivit noii scheme de vaccinare, in primele 24 de ore de la nastere, micutii trebuie sa fie vaccinati impotriva hepatitei B. La patru zile, cel tarziu, a saptea de la nastere, se face vaccinul impotriva tuberculozei. Urmeaza ca la doua luni de viata si la sase luni, micutii sa fie imunizati impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive (DTPa), hepatitei B si poliomielitei (VPI). La 13 si 14 luni se repeta vaccinul DTPa impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, se face cel impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului (RRO) si cel impotriva poliomielitei (VPO), de data aceasta, oral. La patru ani se repeta DTPa ( impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive), in clasa I se repeta vaccinul RRO ( impotriva rujeolei, rubeolei si oreionului), in clasa a III-a se face iar imunizare impotriva poliomielitei (VPO). In clasa a IV-a, fetitele fac vaccinul impotriva cancerului de col, iar in clasa a VIII-a se face ultimul vaccin inclus in schema de vaccinare obligatorie, cel difterotetanic si rubeolic. Toate aceste vaccinuri se fac pentru ca protejeaza copiii de boli. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 1:31 pm | |
| Si noi trebuie sa facem vaccinul de 2 lunite...asteptam din zii in zii telefonul dr sa ne cheme la vaccin |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 2:56 pm | |
| si eu am i 19 ala imporiva mengitei si a pneumoniei _________________   |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 3:12 pm | |
| Deci nu mai face la 2 ani vaccinul ci la 4,au scapat |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 7:01 pm | |
| aici nu e la 2 ani.la 13 luni apoi direct la 5 ani jumate _________________   |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 9:57 pm | |
| | Mihaela a scris: | | Fetelor care au inca copii mici va sfatuiesc sa le faceti vaccin pentru varicela e in gradinita fetei mele epidemie...majoritatea au luat dar fata mea nuuuuu...se pare ca vaccinul merita banii |
eu nu zic ca nu merita facut vaccinul pt varicela dar zic ca e mult mai bine sa faca cıt sunt ınca copii eu am facut varicela la 23 de ani ši nu mia iešit pe piele ci ın interior am stat o saptamına ın spital sub perfuzii ši o gramada de medicamente sora mea tot la fel a facut cınd era gravida ši ca noroc ca are un baietel sanatos |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Mier Mai 13, 2009 10:25 pm | |
| da e periculoasa ca adult facuta _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: vaccinul Vin Mai 15, 2009 5:44 am | |
| Tania,alea optionale le faci? Da ,Chry,am scapat inca 2 ani!! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Vin Mai 15, 2009 10:15 pm | |
| da stefy alea abtionale _________________   |
|
 | |
laly

| Subiect: Re: vaccinul Vin Mai 15, 2009 11:21 pm | |
| noi am facut cele pana la un an, apoi la doi si la trei urmeaza cele de la 4 ani |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: vaccinul Sam Mai 16, 2009 6:22 am | |
| De ce le faci Tania? Uite ,eu ma gandesc ca daca erau asa bune le introduceau in schema gratuita.Eu am o verisoara asistenta si ea nu i-a facut baiatului nici unul optional ca nu are incredere in ele,nici pe cel gripal. A vazut cateva cazuri cu reactii adverse si s-a speriat. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Sam Mai 16, 2009 9:49 am | |
| stiu ca am citit eu din cele obtionale lui ari i-am acut doar cekl impotria meningococului si pneumococ.in rest nu.nici antuiripal nici varicela.si asa voi face si cu meli mi frica d meninita ca sora-mea o facut la aproape 3 ani si f periculoasa e _________________   |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: vaccinul Lun Mai 18, 2009 5:51 am | |
| Imi dau seama ca iti e frica daca ai un istoric in familie. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 19, 2009 11:20 am | |
| am facut si noi ieri vaccinul de 2 lunite...Alex nu a plans deloc nici macar cand l-a intepat....a facut la 2 ore de la vaccin putina febra dar in rest a fost ok |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 19, 2009 11:39 am | |
| ooobravo alexutu si eu poimaine o duc la vaccin _________________   |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: vaccinul Mar Mai 19, 2009 11:40 am | |
| este un flacau tare curajos si cuminte Si Andrei m-a uimit...cand i-o zis dr sa faca gurita mare sa se uite si-n gatuletul lui |
|
 | |
chry1

| |
 | |
|