| | Fontanela deschisa...pana cand? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Vin Mar 06, 2009 6:32 am | |
| Mihaela,fierul este pentru anemie si se da numai cand iese la analiza hemoglobina scazuta.Nu ii dai nici vigantol nici vigantolette? |
|
 | |
giaserbu

Numarul mesajelor: 574 Varsta: 32 Localizare: Galati DESPRE NOI: Mami:Gianina,Tati:Danut,Bebe:Cosmin Data de inscriere: 31/10/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Vin Mar 06, 2009 10:34 am | |
| Vigantolul trebuie dat din prima saptamana de viata,fara intrerupere,pana la cel putin 1,5 ani...Se mai pot face si cure de cate 5-10 zile de calciu odata la 3-4 luni,in combinatie cu vit.C...Fierul se da doar cand exista anemie,si in general nu la varste asa de fragede,pentru ca cei mici,in mod normal,au o rezerva de fier transmisa de la mama,care le ajunge pentru 4-6 luni... |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Vin Mar 06, 2009 10:39 am | |
| | Stefytza a scris: | | Ioni,eu nu i-am dat Isei vigantol cam 4,5 luni.Si am ajuns in decembrie la o pediatra care m-a luat la rost.Mi-a spus ca nu se da la copii care au handicap,adica probleme ale oaselor grave.Deci pentru copii normali se da. Si mi-a dat si calciu sa ii dau.Deci e o prostie sa credem ca vigantolul este numai pentru fontanela,este si pentru oase. |
da stefy si ptr piele si ptr ochi eu cand am fost la control cu anto prima data sa uitat atent la anto la ochi si mia dat vit d3 at nu l-am intrebat am crezut ca ptr fontanela si mi-a zis cumnata mea ca se da si ptr ochisori cand ii au mai incetosati _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Vin Mar 06, 2009 1:20 pm | |
| Nu stiam ca este si pentru ochisori,e bine de stiut Ioni. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Vin Mar 06, 2009 2:41 pm | |
| Eu stiu de la pediatru ca pana la un an si jumatate se da Vigantol, apoi doar la precsriptia medicului, daca are probleme! Eu vreau sa ajung sa ii fac analizele saptamna viitoare sa vad si eu cum stam cu vitaminele, cu calciul etc... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Vin Mar 06, 2009 2:52 pm | |
| foarte bine faci noxxa iti tin pumnii s aiasa bine toate analizele aa Gia multumim de informatii |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Sam Mar 07, 2009 5:45 am | |
| Mai bine sa faci analizele Elena. Sa ne spui si noua cum au iesit. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Sam Mar 07, 2009 6:48 pm | |
| Luni ma duc la dr sa vedem. E adevarat ca dureaza mult analizele astea? Asistenta mi-a zis ca pana vin rezultatele trece o luna!!! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Sam Mar 07, 2009 9:25 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Mihaela,fierul este pentru anemie si se da numai cand iese la analiza hemoglobina scazuta.Nu ii dai nici vigantol nici vigantolette? |
aicii nu se da nimik la copiii,si cind i_am spus ca vreau sa ii fac analize mi_a spus ca daca copilul e sanatos nu trebuie sa il intep
pt un antibiotoc trebuie sa te rogi sa til dea peiatru |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Sam Mar 07, 2009 10:21 pm | |
| noxa, mi separe extrem de mult o luna pentru rezultat de analize;nu stiu ce sa zic;depinde si cate ii faci dar si la un set de analize generale rezultatul se da in 2 zile cel mult-eu asa stiu |
|
 | |
giaserbu

Numarul mesajelor: 574 Varsta: 32 Localizare: Galati DESPRE NOI: Mami:Gianina,Tati:Danut,Bebe:Cosmin Data de inscriere: 31/10/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Dum Mar 08, 2009 1:23 pm | |
| Wow,Noxa,dar despre ce analize este vorba?? ooooooooo La o hemoleucograma primesti rezultatul in aceeasi zi la un laborator serios....La alte analize,in decursul aceleiasi saptamani...Nu stiu ce analize ar putea fi,care sa dureze asa de mult....Mihaela,la faza cu antibioticul sunt de acord...nu ca la noi,unde se face abuz de el...la cel mai mic simptom de raceala,medicul se arunca si da antibiotic... |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Dum Mar 08, 2009 1:44 pm | |
| Mama mia chiar asa o luna?mi se pare extrem de mult |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Dum Mar 08, 2009 1:46 pm | |
| Sa vedem de luni mergem si noi la un control la pediatra nu am mai fost de mult sa se mai uite si la fontanela,eu zic ca in sfarsit i s-a inchis ca nu se mai simte nimic la deget,acum sa vedem ce zice si ea |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Mar Mar 10, 2009 9:42 am | |
| Cred ca nu e bine Mihaela ca nu va da vigantol,sau fier.Copilul are nevoie.Sau calciu. Elena,hLG se da a doua zi rezultatul. Si celelalte cel mult 5 zile. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Mar Mar 10, 2009 1:29 pm | |
| am fost si noi la dr si e bine apropae i s-a inchis fontanela de tot,mai e putin putin |
|
 | |
giaserbu

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Mar Mar 10, 2009 4:51 pm | |
| Bravo,Cosminut!!Esti un baietel sanatos inseamna!!  |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Mar Mar 17, 2009 6:23 am | |
| |
|
 | |
analis

Numarul mesajelor: 2456 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Vesela...! DESPRE NOI: mami Carla /tati Adrian/Andra-Analis/Antonio Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Joi Apr 02, 2009 12:38 pm | |
| Foarte bine Mihaela!Sanatate multa! |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Fontanela deschisa...pana cand? Joi Ian 05, 2012 9:34 pm | |
| eu ii dau 3 pic si am inteles ca se inchide cand zice copilu piatra,,  |
|
 | |
| | Fontanela deschisa...pana cand? | |
|