| | |
| Autor | Mesaj |
|---|
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Sam Oct 08, 2011 3:25 pm | |
| Nu am gasit nicio lege ,dar am citi multe discuti ca se practica si cica nu se da chitanta
|
|  | | chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Sam Oct 08, 2011 3:30 pm | |
| Ce prostie frate,mie mi-a cerut asistenta10 lei pentru adeverinta cu toate vaccinele cand am inscris-o pe Eliza la gradi,dar nu mi-a dat nici o chitanta si nu era doctorul acolo sa-l intreb dak trebuie sa platesc,pentru ca a doua adeverinta care mi-a trebuit cu vaccinele nu am platit-o de la alta asisenta,deci nu mai intelegi,ce si cum trebuie platit. |
|  | | julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Sam Oct 08, 2011 3:34 pm | |
| eu nu am platit Cry nici pt aia ,astea fac bani pe orce,defapt nici pt adeverinta aia care se da la nunta nu da chianta ,cel putin noua nu tin minte a fi dat |
|  | | chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Sam Oct 08, 2011 4:55 pm | |
| nici mie nu mi-a cerut niciodata nimic, au fost dati cand mi-a dat chiar si siropele, avea de la firme, fara sa imi ceara nimic. Ii mai dau eu cateodata, dar ca vreau. |
|  | | Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Dum Oct 09, 2011 9:18 am | |
| Mariana si noua nea mai dat cate ceva, medicamente, siropele... una alta dar nah si eu ii mai duc o cafea, o ciocolata etc _________________  |
|  | | chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Dum Oct 09, 2011 2:17 pm | |
| exact, asa si eu, dar cum am spus, e draguta oricum, mie mi-a recomandat-o fina, si merge cu fetele de vreo 10 ani la ea... |
|  | | chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Parintii si gradinita Dum Oct 16, 2011 1:48 pm | |
| Inca nu ne-am dus la gradi,abia maine sunt gata analizele,si mergem la doctor,nasul inca ne mai curge,asa ca vedem |
|  | | gabiboby

Numarul mesajelor: 1 Varsta: 36 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: gabi,camelia (sotia),andreea,cristina si maria Data de inscriere: 24/10/2011
 | Subiect: gradinita a devenit un lux! Lun Oct 24, 2011 2:44 pm | |
| Iata de ce :
Subiectul 1: NORMA DE HRANA
Este incredibil cat am ajuns sa platim pentru a avea un copil inscris la o gradinita de stat cu orar prelungit! Sunt gradinite in Bucuresti unde norma de hrana /copil /zi a ajuns la 14 lei /zi.(Mai sunt cateva gradinite unde este 11-12 lei/zi) O suma enorma daca facem o socoteala inmultind 14 lei cu zilele in care copilul merge la gradinita. 14 leix 22 zile=308 lei/luna. O suma nu mare,ci imensa daca stam sa ne gandim bine.
Atentie ! Revin cu acest subiect foarte important pentru buzunarele noastre! |
|  | | mara_p

Numarul mesajelor: 13 Varsta: 32 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: mara si Luca Data de inscriere: 02/10/2011
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Mier Noi 02, 2011 3:19 pm | |
| | chry1 a scris: | | Te cred Mara ca esti fericita,orice parinte e fericit ca nu plange puiul lui la gradi,ce super ca ii invata sa se spele corect pe dinti,asta chiar e ceva superb. |
au baia proprie la sala de clasa unde au toti periute de dinti. din cand in cand mai vin studenti la stomatologie care le povestesc pe intelesul lor cum este cu igiena orala. :) |
|  | | medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Parintii si gradinita Mier Noi 02, 2011 10:12 pm | |
| la noi la gradi e 9ron/zi, dar daca ai lipsit tii scade (in fct de cate zile absentate) si a dat de3 fiecare data chitanta nu s-a dat chitanta ptr ajutor educator si ajut bucatar dar oricum aia e f putin In rest pot zice ca sunt foarte multumita de gradinita la care l-am mutat |
|  | | chira

| Subiect: Re: Parintii si gradinita Mier Noi 02, 2011 10:24 pm | |
| la noi e 10 lei/zi, mic dejun, gustare la 10.30, pranz (felul 1 si 2, desertul-fructul li se da la 10.30, ca nu puteau sa mai manance dupa masa si cica aruncau f mult), si gustarea de la 16. Chitanta ni s-a dat de fiecare data. Altceva nu am ami dat, decat fondul clasei, si pt caiete speciale,pentru curatenie, bucatarie sau altceva, nu am dat niciodata nimic. Si eu sunt multumita, si de masa, si de curatenie, ca sunt multi, asta e...nu avem ce face. a si la noi, daca nu o duc o zi, se scade luna viitoare.
mara la ce gradinita de stat, ati fost? ca vad ca stai in zona Dristor, nu? |
|  | | chry1

| Subiect: Re: Parintii si gradinita Sam Noi 05, 2011 8:42 pm | |
| Si la noi se scade dak nu merge la gradi,ar fii culmea sa platim,dak nu merge,ioi Doamne |
|  | | |
| | Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| | www.minichic.ro |  |
| www.vanzaremargele.com |  |
| www.happy-toys.ro |  |
| www.reteauasociala.ro |  |
| Calendare personalizate |  |
|