Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Parintii si gradinita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
AutorMesaj
eutu47
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 43
Varsta: 36
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: GRADINITA... cea de-a doua casa   Lun Mar 24, 2008 9:56 am

Victor merge la gradinita din toamna lui 2007. E foarte bine acolo. As merge si eu, ca dau mancare buna. Sta la program prelungit, este gradinita de stat si dau 2.500 lei lunar - daca merge luna intreaga *la vacante si sarbatori cand se sta acasa, nu platim nimik - evident), cu tot cu optionalul de dans. Enleza face cu mama lui acasa.
A urlat vreo 2 luni la inceput, dimineata, pentru impresie artistica, nu ca nu ia-r fi placut acolo, ca e innebunit a mearga la gradi! Are foarte multi prieteni acolo, bine ingrijiti, hraniti... totul e ok. Mai vine cu cate o zgarietura, o lovitura, ca se mai ia la intrecere cu colegii...dar.... astea fac parte din decorul dusului la gradi. LA fel si tusea si - scuzati - mucii de care nu mai scapam inca de la prima saptamana de gradi. Nasul care curge si tusea apar in mod frecvent, lunar, cu intermitente mai mari sau mai mici, dar ne imuniza, ca primul an asa e! Nu a fcacut altceva de cand merge la gradi, dar nsul si tusea.... ne-au imbolnavit de nervi! :geek:
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7757
Varsta: 29
Localizare: TIMISOARA sannicolau-mare
Stare de spirit: mai mereu optimista......
DESPRE NOI: mami DANA
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT
Data de inscriere: 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Mar 24, 2008 12:43 pm

si lui minola ii place la gradinita. dar ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca in fiecare luna trebuie sa fie racita pentru ca mamicile isi duc copii bolnaviori la gradi si racesc si alti copii.
eu platesc 100 lei pe luna e tot la program prelungit.
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin
Numarul mesajelor: 449
Varsta: 34
Localizare: timisoara
DESPRE NOI: eu sunt Claudia ,tati Nutu,iar printesa noastra Bianca-Andreea

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Mar 24, 2008 1:00 pm

si noi o sa mergem din sept dar la cresa ca e mai mica dar la fel imi e groaza de raceli ca le va lua de la altii,la fel va fi cam un mil pe luna,mama mea e ducat si lucreaza acolo dar sa vad poate o duc la cresa ca mama are grupa mijlocie si sunt mai marisori
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Mar 24, 2008 9:34 pm

ooooooooo da ce noroc pe tine. asa iti sti copilul in si mai mare siguranta
Sus In jos
eutu47
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mar Mar 25, 2008 12:18 am

nene, cine crede ca duce copilu la gradi sau cresa si scapa de bebele, viseaza! Abia incep! adika primul an - cel putin, e stiutcae plin cu tuse, muci - astea asa, ca boolile cele mai usoare. Si noi am fost la fel, ca si copii. Asta e!
eu am vazut mari progrese ale copilului datorita gradi. Dar si latura negativa se dezvolta destul de mult. Adika..se lauda cu lucrurile noi, ce nu facea inainte, are tendinta sa se forteze sa rada - ca asa rad si ceilalti: unii de altii, etc, etc, etc.
Dar iti da si niste replici....de cazi in cap!
Sus In jos
ramona
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 276
Varsta: 33
Localizare: Mangalia
DESPRE NOI: Ramona Ionela - mama,Cosmin Petru - copil 1 & Albert Fabian - copil 2

MesajSubiect: Parintii si gradinita   Mar Mar 25, 2008 11:28 am

Sunt de necontabilizat problemele care se ivesc o data trimiterea copilului la gradinita. Daca va plange acolo? Va avea rabdare sa stea fara tine? Va socializa cu restul copiilor? Va avea autoritate educatoarea in fata lui? Afla ce poti face, ca parinte, pentru a te elibera de chinul acestor intrebari.

1. Inainte de a-l inscrie la gradinita, asigura-te ca ti-ai invatat copilul sa stea cuminte chiar in absenta ta. Lasa-l in aceeasi incapere cu alte rude sau prieteni apropiati pentru a-l obisnui cu lipsa ta. Nu ezita sa-l lasi sa petreaca noaptea in compania bunicilor sau in casa unui prieten apropiat. In acest fel ii dezvolti increderea in sine si spiritul de indepenenta de care are nevoie chiar de la o varsta frageda.

2. Vorbeste-i copilului despre mersul la gradinita. Povesteste-i experientele placute pe care le-ai avut tu in primele zile de scoala. Spune-i despre lucrurile pe care le va invata acolo. Ai grija ca fratii mai mari sau alte persoane adulte sa nu-l necajeasca in privinta mersului la gradinita. Unii oameni considera ca este amuzant sa ii spuna copilului "Ce pacat ca trebui sa mergi la gradinita!". Acest gen de remarca il poate speria si-l va determina sa-si creeze o impresie negativa legata de gradinita.

3. Este bine sa fii insotita de copil cand il inscrii la o gradinita anume. In acest fel ai ocazia de a-l familiariza cu mediul in care va petrece cateva ore pe zi. Lasa-i timp suficient pentru a explora fiecare incapere. Las-o pe educatoare sa-i prezinte si terenul de joaca. Daca incepe sa se joace, nu-i strica buna dispozitie si permite-i sa se relaxeze.

4. Daca educatorul trimite o scrisoare oficiala, pentru a anunta prima zi de gradinita, citeste-o si copilului. Acesta va fi incantat si va dori, probabil, sa-i fie citita de mai multe ori.

5. Invata-l pe copil sa te ajute cand ii pregatesti pachetul cu mancare.

6. Prezinta-i copilului in mare parte cum va decurge prima zi de gradinita. Spune-i care sunt avantajele de a se afla in aceeasi incapere cu mai multi copii de varsta lui: orele de joaca, cartile de desenat, rezolvarea puzzle-urilor, orele de masa, de odihna etc.

7. Asigura-te ca ii citesti copilului carti pentru varsta lui in asa fel incat sa-i starnesti curiozitatea pentru informatiile pe care le contine. Explica-i ca si la gradinita va avea ocazia sa stea cuminte si sa asculte povestile citite de educatoare. Alege cu grija cartile pe care le citesti si prezinta-i celui mic ilustratiile corespunzatoare povestilor.

8. Este bine sa-i faci cunoscut celui mic ca absolut fiecare copil incepand cu o anumita varsta merge la scoala pentru a invata lucruri noi si interesante. Copilul trebuie sa inteleaga ca mersul la gradinita va fi "serviciul" lui, unde va trebui sa mearga zilnic. Aminteste-i copilului ca la gradinita va avea ocazia sa se vada zilnic cu prietenii pe care si-i va face.

9. Regizeaza prima zi de gradinita. De exemplu spune-i copilului: "Maine te voi duce la gradinita si vei fi in minunata clasa a doamnei educatoare Diana Popescu. Va fi grozav! La ce ora crezi ca ar trebui sa plecam? Stiu ca ai pregatit toate lucrurile pentru maine. Imi place atat de mult ghiozdanelul tau! Cand vom ajunge la gradinita, te voi conduce in clasa. Acolo te vei duce sa o saluti pe doamna educatoare. Va fi incantata sa te vada! In timp ce eu voi fi la serviciu, tu te vei distra la gradinita! Cand voi iesi, voi veni sa te iau din locul pe care l-am stabilit. Cum vom ajunge acasa o vom suna pe Ioana si-i vom spune cum a fost prima ta zi de gradinita!"

10. Daca lacrimile isi vor face aparitia pe obrajii copilului, nu te ingrijora. In majoritatea cazurilor, lacrimile dispar de indata ce mama si tatal pleaca. Lacrimile pot reaparea cand vei lua copilul de la gradinita. Nu este cazul sa-ti faci probleme! Este un proces absolut normal. Cu timpul copilul va fi nerabdator sa ajunga la gradinita si se va intrista cand va trebui sa plece spre casa.

11. Daca lacrimile se transforma in adevarate plansete de deznadejde, daca manutele copilul se inclesteaza pe umerii tai, este indicat sa pleci cat mai repede. Cu cat stai mai mult, cu atat mai puternice vor deveni plansetele. In general, acesti copii, chiar daca fac mare scandal si nu vor sa ramana la gradinita, se calmeaza in cateva minute dupa plecarea ta si chiar savureaza orele petrecute in compania altor copii. Unii dintre acesti copii vor repeta comportamentul cu rugaminti si lacrimi de crocodil pe o perioada de cateva zile sau saptamani. Calmeaza-te la gandul ca daca supararea si plansetele copilului continua mai mult timp dupa ce ai parasit gradinita, educatoarea te va anunta telefonic.

12. Majoritatea copiilor nu intampina probleme cu mersul la gradinita. De cele mai multe ori copiii sunt nerabdatori "sa aiba serviciul lor" si sa fie considerati "oameni maturi".
Sus In jos
AnyR
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 452
Localizare: petro/hunedoara
Data de inscriere: 29/03/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mier Apr 09, 2008 11:26 am

Al meu in primul an mergea cantand, s-a cam acrit, sunt multi copilasi la grupa si doamna numai una... dar asta este, acum, grupa mijlocie, e mai ok., deja si-a facut prieteni, in fiecare zi imi spune, "acuma cutarica e prietenul meu" nu stiu daca o fi a doua casa, dar face parte din viata si asta, cateva ore pe zi....il stiu ca lucreaz aceva, evolueaza, descopera zilnic multe chestii. Numai ca na, ca fiecare, te mai saturi, plitisesti, apoi iti revii....asta e treaba lor, gradinita. Si fiecare zi/saptamana se cunoaste...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Sam Apr 19, 2008 3:40 pm

Primul an la gradi a fost mai greu
plangea facea figuri des,dar de la 4 anisor cum a crescut tot mai tare a iubit gradinita'acum e in ultimul an din septembrie mergem la scoala si acum ii place atat d emult incat mi-a zis ca la festivitatea de inchidere o s aplanga
si dupa cum ma vad o sa plang si eu :geek:
Sus In jos
Crina
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 702
Varsta: 37
Localizare: Suceava
DESPRE NOI: Crina mami si fetita mea Denise.

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Apr 21, 2008 10:22 pm

Si pe Denise o dau din septembrie la gradinita la program prelungit.Sunt totat numai un stres ,inca depeacum .Daca nu o sa vrea sa stea,o sa planga,o sa se imbolnaveasca.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mar Apr 22, 2008 1:48 pm

Primul an e mai greu ,sunt mai micuti dar veti vedea cum cresc asa va creste si placerea de a merge la gradi
Sus In jos
eutu47
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mier Mai 07, 2008 10:35 pm

stoicadana a scris:
si lui minola ii place la gradinita. dar ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca in fiecare luna trebuie sa fie racita pentru ca mamicile isi duc copii bolnaviori la gradi si racesc si alti copii.
eu platesc 100 lei pe luna e tot la program prelungit.

Ii duc asa la gradinita pentru ca nu au cu cine sa ii lae acasa. Crezi cadaca se puteau invoi de la serviciu nu stateau acasa? Si la noi la gradi se duc asa.
Voiam sa te intreb, cum ti se pare meniul labanii care ii dai? La noi se da mancare de 10Ron /zi copilului. In fiecare zi alta, atunci gatita, totul e foarte proaspat si bun. La voi cum e?
Sus In jos
eutu47
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mier Mai 07, 2008 10:38 pm

:suspect: Noemi, pai daca plangi si tu, pe copil cuine il mai incurajeaza si il sustine?!
Noemi...fii BARBATA! :face:
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Mai 08, 2008 6:54 am

si la noi e mancarea f buna,cu raceala asta e,n-avem incotro si pe mine ma enerveaza,ei iau f usor unii de l;a altii si sunt si parinti inconstienti careii dus f bolnavi la gradi,cu febra
Sus In jos
cornelia
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 950
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
DESPRE NOI: eu cornelia pritesa ce-a mare cristina si porubita ce-a mica denisa iar tati gigi
Data de inscriere: 05/04/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Mai 08, 2008 7:18 am

cu febra nu stiu ce fac
Sus In jos
dia
Mamica Exclusa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Mai 08, 2008 7:21 am

la maica-mea la gradi chiar am vaz copii bolnavi rau care ii aducea cu ochii impaianjeninti adica inlacrimati si muci f multi deabia se tinea pe picioare ,dar poate si parintii nu pot pleca de la serv
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Mai 08, 2008 9:10 am

eu nu sunt impacata cu ideeea
daca copii suunt bolnavi locul lor e acasa ,nu in societate sa imbolnaveasca si alti copiii
Sus In jos
eutu47
Mamica noua
 Mamica noua

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Sam Mai 10, 2008 8:10 pm

Nici eu nu sunt de acord cu dusul la gradi sau la scoala a copilului bolnav, mai ales cand bietul nu se tine pe picioare. Chiar asa...nu am intalnit. Adika inteleg ca parintele nu poate lipsi prea mult de la serviciu si mai inteleg ca ii duci cand tuseste putin sau daca le mai curge nasul. DAr, daca il vezi ca nu se tine pe picioare si are febra...iti bagi picioarele in creierii sefilor care nu intelegi si stai acasa sase faca bine, daca nu ai cu cine sa il lasi. Sau iti iei medical.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Iun 26, 2008 9:22 pm

am rezistat sa nu plang
o singura lacrima mia alunecat pe fata
Sus In jos
flore75
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 162
Varsta: 37
Localizare: Timisoara
Joburi/Distractii: fotbal cu piticul (deºi nu mã pricep deloc), bãiþe pe la ºtranduri, maºinuþe ºi parcãri
Stare de spirit: Hotãrâtã
Data de inscriere: 28/06/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Iul 31, 2008 7:55 am

andrei are în toamnã 3 ani ºi 9 luni ºi abia acum va merge la grãdiniþã. Un pic de emoþii am cãci va fi ceva nou, dar el are deja la activ 2 ani de creºã. Nu a fost uºor când l-am lãsat prima datã, dar am trevut ºi prin asta, acum la grãdi nu cred cã o sã plângã, dar fiind o locaþie nouã, o sã aibã puþin timp sã se adapteze. A fost cu mine la ãnscriere, tocmai pentru cã doream sã vadã grãdiniþa unde urmeazã sã meargã ºi o sã mai mergem de cãteva ori pânã începe grãdi
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mier Aug 13, 2008 12:58 pm

eu il voi da pe ANdrei la gradinita la 4 anisori si cred ca voi plange de emotii
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9051
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Aug 29, 2008 5:30 pm

in septembrie va merge si melis la gradi inca nu-mi vine sa cred ca am fata asa de mare ,eu o dau de la 3 anisori nu are rost sa o mai tin acasa ea este foarte curioasa si vrea sa stie cat mai multe lucruri pe cand eu acasa si cu bebe nu ii pot acorda toata atentia de care are nevoie.
deja am emotii si sunt sigura ca in prima zi eu voi fi cea care va plange si in acelasi timp sunt si un pic speriata ma gandesc ca imi va aduce acasa toate bolile posibile nu de alta dar este selyn prea mititica deja a luat raceala o data de la cea mare acum sa speram ca nu va fi asa de rau ...astazi medicul de familie mi-a dat pentru imunizare luivac este o cura cu pastile timp de 28 de zile si dupa spusele ei sunt foarte bune
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3923
Localizare: bucuresti
Joburi/Distractii: asistenta medicala
Stare de spirit: o mamica fericita
DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Mai 07, 2009 1:42 pm

noi ne chinuim cu inscrierea la gradinita, ca daca nu ai o pila buna nu te baga nimeni in seama...dupa 15 mai incep inscrierile fetelor tineti-mi pumni sa reusesc unde imi doresc sa-l inscriu e gabita la gradi...
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Mai 15, 2009 9:23 pm

petruta multa bafta.
eu l-am inscris pe raul anul trecut la gradi si tot asa auzeam ca daca nu di nu il ia ei noi nu am dat nimic este la program prelungit aproape de casa 15 min.pe jos, dau 7.5ron pe zi papica buna insa problema noastra copii bolnavi care sunt tratati la gradi si de acolo mi-a tot racit si mi-a imbolnavit si fetele.in rest vad ca s-a schimbat nuai in bine pap singur, se imbraca singur foloseste cuvinte ca te rog, multumesc si multe altele.anul asta o inscriu si pa natalia sunt cam emotionata caci nu cred ca v-a sta

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
mihaelamiha
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 3660
Varsta: 26
Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei
Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi
DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan
Data de inscriere: 20/11/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Iun 11, 2009 9:20 am

gata ma fost si noi acceptati la gradinita yupyyyyyyyyyy
din septembrie gataaa
doamne cand a trecut timpul asta asa de repede sa-l vad la gradinita deja
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Iun 11, 2009 7:33 pm

buna fetelor, noi nu am fost acceptati la gradi..ca mami nu a dat nici o spaga... oòljgf noi suntem la cresa si m-au invatat doamnele educatoare sa ma duc la doamna directoare sa il mai accepte la cresa inca un anisor...sper sa avem noroc...
felicitari mihaela.... yhugdfde
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Iun 11, 2009 8:45 pm

ce bine de voi noi ma trebuie sa asteptam pana pe 31 verdictul, daca nu acceptam palnul b care pare oricum o oferta mai buna

Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7641
Varsta: 31
Localizare: cluj napoca
Joburi/Distractii: mamici active
Stare de spirit: mereu aproape de tine:))
DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN
Data de inscriere: 02/04/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 10:52 pm

petruta a scris:
buna fetelor, noi nu am fost acceptati la gradi..ca mami nu a dat nici o spaga... oòljgf noi suntem la cresa si m-au invatat doamnele educatoare sa ma duc la doamna directoare sa il mai accepte la cresa inca un anisor...sper sa avem noroc...
felicitari mihaela.... yhugdfde

cum asa ,numai cu spaga !!!!!!!!!!!!!!
cel putin eu nu am avut probleme la inscriere ,numai ca trebuia sa l duc inainte de vacanta din august macar 2 sapt ,dar eu am inceput sa l duc regulat
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 10:53 pm

da julia....in unele orase sau locuri se practica ff mult acest sport"spaga"si o spun cu cea mai mare nesimtire de cat este nevoie ptr a-ti putea inscrie piciul
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 10:58 pm

of ,nu zic si eu am dat o mica atentie o cutie de ciocolata ,un buchet de flori si o cafea dar nu bani sau asa ceva
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 11:00 pm

am mai zis Julia....mi-e mi-au cerut 300 de ron ca sa-l bag pe Andru ptr la anul.....ca anul asta nu mai sunt locuri.....hoti...dar nu am avut incotro orasul e mic gradinite putine,copii multi
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 4790
Varsta: 39
Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy
Stare de spirit: tot ceea ce este frumos
DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 11:05 pm

aici ca sa cumpere mai multe jucarii si carioci la copii si ceea ce le mai trebuie ,educatoarele ne fac CD cu copii si ne-au rugat sa le dam doar 3 euro,o nimica toata
nu cer bani pt rechizite,totul au de la primarie
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 11:08 pm

e bn asa...la noi se cer bani ptr de toate...o am pe nasica mica a lui Andru la gradi si mamasa se vaita ca le cer bani intruna
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 11:13 pm

pai aici le lasa fara munca daca cer ceva,noi am vrut sa punem cite 5 Euro ca sa cumparam mai multe jucarii tinind cont ca ,cresa e noua si nu au vrut nicicum,nici jucariile nu le acceptau nici ca donatie din partea noastra
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 12, 2009 11:15 pm

super atunci.....la noi toti sunt mana-n mana...impart totul intre ei...oriunde te duci tre sa dai spaga....luna trecuta la primarie nu mi-au dat decat 4 cutii de lapte din cele 7 dp reteta.....luna asta mi-a spus o cunostinta de la primarie sa dau ceva ptr a putea lua toate cele 7 cutii.....
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Sam Iun 13, 2009 8:19 pm

ce chestie ,de fapt ce ma mira in tara asta
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Iun 15, 2009 1:40 pm

mie mi-au cerut 300 euro pt inscrierea la gradinita...am crezut ca nu aud bine...dar nu am dat nici un fel de spaga si nu ne-au acceptat la nici o gradinita suntem pe lista de asteptare....
Sus In jos
manolecarmen
Mamica incepatoare

feminin
Numarul mesajelor: 1558
Localizare: constanta
DESPRE NOI: Mama: Carmen, Copil: Andra Veronica, tata: Nicu
Data de inscriere: 22/10/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Iun 15, 2009 4:37 pm

eu am dat 100 E si 2 buchete de flori, o cafea si o cutie de ciocolata si am reusit sa ne inscriem intr-un final
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Lun Iun 15, 2009 7:07 pm

oau ce scoruri ,deci totusi am avut noroc
Sus In jos
petruta
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mar Iun 16, 2009 7:04 pm

da sunt scoruri f mari...azi am vorbit cu doamna directoare si am reusit sa o conving sa ne mai tina pana in decembrie, si doamna educatoare a zis sa ma duc la ea cu ceva prin decembrie sa mi-l tina inca un an...asa ca am reusit, sunt f fericita ca am reusit....
Sus In jos
stoicadana
Mamica activa

feminin
tati GELU
fetita MINOLA--ADRIANA
fratiorul ROBERT

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Mar Iun 16, 2009 7:19 pm

vai de mine, pai cum e pozibil?
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 19, 2009 10:04 am

nu pot sa cred ce citesc

Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iun 19, 2009 10:12 am

petruta a scris:
da sunt scoruri f mari...azi am vorbit cu doamna directoare si am reusit sa o conving sa ne mai tina pana in decembrie, si doamna educatoare a zis sa ma duc la ea cu ceva prin decembrie sa mi-l tina inca un an...asa ca am reusit, sunt f fericita ca am reusit....

Foarte grav ce ne povestesti Petruta.....dar asta este "ROMANIA"dc o putem numi asa ,cum sa nu ne saraceasca D-zeu de toate dc suntem atat de rai
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Vin Iul 31, 2009 10:50 pm

avem luna asta vacanta
ne descurcam greu sotu sta dimineata cu el si eu dupamasa ,pierdem niste bani ,dar asta e
Daca soacra mea a luat tot concediu in iulie
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Oct 08, 2009 8:29 pm

Fetelor am si eu o nelamurire si la voi se cere in gradi sa cumparati caiete speciale ,cica e de la minester.
Ieri am fost la sedinta si au zis ca trebuie cumparate caietele speciale de romana,mate,engleza si cunostintele mediului sau asa ceva
mie mi separe ca e prea mic la 3 ani si 2 luni sa aiba deja caiete special ,dar ......daca trebuie \
Eu cred ca e prea devreme pt invatat atatea lucruri ,si le duce si la concurs de desen artistic.
Sus In jos
MIHAELA 73
Mamica invatata

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Joi Oct 08, 2009 9:45 pm

doamne vad ca in romania se da spaga la greu
julia la noi nu e cere nimik,nici culori sau hirtie pt scris sau pictat
de la anul cind merge la scoala duc hirtie precum ca am venitul mic si nu paltesc nici cartile nici mincarea
Sus In jos
julia22
Mamica activa

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Dum Oct 11, 2009 8:02 am

Pai noi dam pt fond si rechizite 100 ron ,chiar ma gandeam de la 60 de copii cat sunt in gradi se aduna 60 mil ,chiar cumpara ataea produse?
Sus In jos
dodoandreea
Mamica invatata

feminin
Numarul mesajelor: 2922
Localizare: resita
Stare de spirit: vesela
DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA
Data de inscriere: 09/10/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Dum Oct 11, 2009 8:53 am

julia si eu am vecina la gradinita si imi tot povesteste bunica ei de caiete speciale asa ca eu cred ca au nevoie si la gradi, oricum e o porcarie totul trebuie sa cumperi tu si alocatia dupa doi ani o reduc la 40 lei sa le fie rusine
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Sam Oct 17, 2009 10:54 am

noua la raul ne-a cerut bani pentru caiete speciale el este la grupa mijlocie ni le-au aratat inainte sunt interesante si mi s-au parut destul de bine venite insa la nati care e la grupa mica nu ne-au cerut.
noi pe caietele speciale am dat 18 ron.am ajuns cu tot cu creioane acuarele, caiete de desen si ce le mai trebuie la 50ron

lui nai i-am cumparat eu ca s-a afisat lista si m-a ajuns in jur de 35ron

Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Sam Oct 17, 2009 10:57 am

am dat si eu ptr fabio 60 euro pe tot anul
in rest nu platesc nimic,de la 3 ani e gradinita gratis aici
la anto dau 40 euro lunar/5 ore p zi

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14082
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: Parintii si gradinita   Sam Oct 17, 2009 3:09 pm

fetelor asta-i bataie de joc.eu as merge direct la inspectorat
la mami la camin e drept ca intra intai cunostintele,dar spaga n-am auzit niciodata
eventual o atentie directoarei dar nu ti-o cere nici aia.mami e de principiul ca numai tar...le de pe strada vin platite....au salar,chiar daca e mizerabil dar vin platite pt ceea ce fac

Sus In jos

Parintii si gradinita

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 6Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: COPILUL DE GRADINITA(3-6 ANI )-