| | ce lucruri bune fac baieti nostri... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iul 19, 2008 11:00 am | |
| Asa Alex,sa o ajuti pe mami la treaba! Sebi,esti haios rau,cine te-a invatat sa faci asa? |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Dum Iul 20, 2008 11:19 am | |
| astazi am facut dimineata dovlecei pane si gabita al meu imi amesteca oul era asa incantat |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Dum Iul 20, 2008 6:23 pm | |
| azi am adunat jucariile inpreuna ,nu am facut pisu un pantaloni si ma ajuta la sters praful |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Dum Iul 20, 2008 10:49 pm | |
| am adunat impreuna masinutele (in garajul lor)si am oferit mingea unei fetite mai mici |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 21, 2008 11:18 am | |
| wow ce baieti harnici... :23: |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 21, 2008 1:01 pm | |
| Multumim,Petruta! Adevarul e ca trebuie scoase in evidenta mai mult lucrurile bune. Mereu il laudam le Alex cand ceva face bine, iar el se bucura si bate din palme. Nu stiu cat va functiona asta, insa pana se poate... |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 21, 2008 1:39 pm | |
| noral ca tre sa- laudam daca face ceva bine! a meu mai strange totul de pe jos din camera si duce la cosul cu hjucarii!indiferent ce gaseste pa borou,pe jos,pe servanta la tv...daca nu gasim ceva macar stim unde sa cautam! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 21, 2008 4:51 pm | |
| azi am fost in magazin si era un baietel cam de 3 ani minca o ingetata,am vazut ca Tony se uita la el asa ca am luat unu si lui ,problema a fost ca nu am luat pina acum si numai de cateva ori a gustat.Ma gindeam ca o sa fie scandal mare pt ingetata daca iau eu si maninca,dar nu a inteles ca nu e bine si ca numai mama poate minca,ca pe el il doare gatu .Ca pina la urma sa mi dea de bunavoie si sa mi zica ,,mama bobo'' pe mama o sa doara gatu daca maninca. Ma bucur ca am ajuns sa conversam si sa inteleaga ce e bine si ce nu ,a drept recompensa am dus in parculetul mic de linga bloc |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 23, 2008 1:47 am | |
| bravo tony!! sa o asculti pe mami tot timpul...ca-ti vrea doar binele}{ |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 23, 2008 10:06 am | |
| mama ce baiat ascultator..  tony :affraid: esti baiat mare... |
|
 | |
andreea28

Numarul mesajelor: 640 Varsta: 32 Localizare: Oradea Joburi/Distractii: distractia mea zilnica e plimbatul cu caruciorul Stare de spirit: optimista, vesela, visatoare DESPRE NOI: Andreea si Darius, puiul meu scump Data de inscriere: 19/07/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 23, 2008 10:18 am | |
| Ce lucruri bune face Darius? Hmm....cred ca faptul ca doarme bine de 2-3 ori pe zi e cel mai bun lucru. Aaaa si nu e un copil isteric, deocamdata nu e raut, sper sa o tina tot asa. |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 23, 2008 12:38 pm | |
| andreea, nici alex nu a fost isteric, insa acum la 1 an jumate, incepe cateodata sa se enerveze daca nu il las ceva ce vrea el. Pana la 1 an si el a dormit de 2 ori pe zi, acum o data si bine. Fiecare perioada isi are caracteristicile ei. E foarte bine ca iti doarme atat. Doarme si afara in carucior? Azi Alex m-a ajutat la maturat si aspirat. Una doua e prezent cand lucram ceva. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 23, 2008 11:23 pm | |
| ce baieti harnici avem, numai unul si unul...  baieti sa o tineti tot timpul asa... :23: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iul 26, 2008 4:21 pm | |
| azi ma ajutat la periat covoru si la batut snitele |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 28, 2008 10:15 am | |
| vai ce baiat harnic esti tony..pupam noi dulce un baiat scump si cuminte.. :affraid:
noi am fost la tara la parinti mei si a fost f cumintel a alergat in toata curtea dupa toate animalele din curte, s-a jucat cu apita a fost cel mai fericit...a fost f cuminte... |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 28, 2008 3:20 pm | |
| azi m-a ascultat si si-a strans toate jucariile. Ma gandesc ca poate se obisnuieste asa, mai intai la cerere,apoi, mai tarziu din proprie initiativa. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 28, 2008 9:32 pm | |
| wow ce baiat ascultator ai...al meu le strange si dupa rastoarna cosul din nou... :() |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 9:46 am | |
|  De doua zile mananca singurel nu mai vrea sa-i dau eu,deci printre atatea nazbatii facem si lucruri bune |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 10:10 am | |
|  rares..felicitari... :pig: ce frumos papi tu singurel.... |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 12:20 pm | |
| bravo rares! gata ai baiat mare florina!!!!!!! sebi ieri m-a ajutat la ales pastai!erau toata bucataria dar tot in lighean le punea pana la urma! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 12:24 pm | |
| Bravo rares...bine ca faci si lucruri bune,in schimb Andrei al meu nu stie cei ala lucru bun.Numai rele si iar rele face...nu stiu din ce si din cine este facut baiatul asta al meu |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 12:50 pm | |
| Bravooooooooo, Rares! :57: Abia astept sa imi vad si eu feciorul manuind singur lingura,fara sa dea pe jos, ca altfel de manuit si acum o facem,dar mai mult pe jos. Cand e vorba de curatat pastai deja stie ca isi primeste blidutu si il asez langa mine la masa si sta acolo pana termin. Iar el, le tot aranjeaza in blidutul lui. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 1:06 pm | |
| mai ce baieti harnici avem...pupam toti harnicuti.... :affraid: |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 7:40 pm | |
| cica la varsta asta le place f mult sa aranjeze...oare de ce? |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 29, 2008 9:32 pm | |
| Vai Rares ce baiat harnic msi esti tu bravoooooooooooooooooooooo |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 30, 2008 6:22 am | |
| O,Rares,  !! Macar tu iei ceva in lingura.Isa ia furculita,o infige in farfurie si o baga goala in gura :() |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 30, 2008 8:12 am | |
| asa face si sebi!da el pe de o parte,eu cu alta lingurita pe de alta parte...asa invata! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 10:48 am | |
| aseara m-a ajutat sa curat usturoi...mai mult pe jos dar ce mai conteaza baiatul meu m-a ajutat... |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 12:50 pm | |
| asa Gabita ajut-o pe mami la treaba! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 12:53 pm | |
| Asa vrea si Andrei sa ma ajute la unele treburi desi nu-i prea ies |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 1:48 pm | |
| la inceput nu, dar cu timpul... iata noi cum lucram...  |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 2:01 pm | |
| doamne cat esti de scump... :affraid: diana ai un baiat fffff harnic... |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 2:05 pm | |
| Mersi, Petruta. Cand e vorba de pastai, asa e. Lasam orice alta jucarie. |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 2:11 pm | |
| ce bine ca i-ai facut poze....asa il admiram si noi :affraid: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 4:56 pm | |
| Tony azi a papat chiar bine lucru ce ma bucura foarte mult,dupa 3 zile de chin |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 8:03 pm | |
| Bravo, Tony! inseamna ca ii merge spre bine. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iul 31, 2008 9:09 pm | |
| Da asa e Diana suntem mai bine :cat: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Aug 01, 2008 10:20 am | |
| de dimineata soacra mea facea rosii iar Cosmin imprastia toate capacele pe jos si apoi ii datea cate un capac,apoi plangea ca il vroia iar,cica face treaba el |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Aug 01, 2008 12:13 pm | |
| pup eu dulce pe el..pai da ca el vrea sa faca treaba...lasa-ti baiatul sa va ajute... :23: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Aug 01, 2008 3:24 pm | |
| azi ma ajutat pe tati sa faca curat in masina ,dar am venit in casa plin de apa ,cum au fost la spalat cu masina a intrat sub furtunu cu care spala tati masina |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Aug 02, 2008 10:11 pm | |
| imi dau seama cred ca a fost super incantat de apita..ca lor le place mult de tot la apa... :55: |
|
 | |
AnyR

Numarul mesajelor: 452 Varsta: 34 Localizare: petro/hunedoara Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Aug 02, 2008 11:14 pm | |
| Vai dragutzul meu fiocior e asa protector cu mine, ma avertizeaza, de pilda, zice, mami nu te uita la filmul ala mami ca e urat, altadata zice sa nu ridic nuj ce ca nu pot ca-s fetitza ca numai el si cu tati au muschi....e adorabil, ce mai..... |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Dum Aug 03, 2008 10:54 pm | |
| Vezi, ai deja sprijin de nadejde. E educat bine, din moment ce stie ca barbatii sunt aceia care trebuie sa ridice. |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Aug 04, 2008 9:46 pm | |
| azi am mincat singuri un danone mare si nu ne am murdarit deloc |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Aug 04, 2008 9:48 pm | |
| |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Aug 04, 2008 10:24 pm | |
| ce baiat mare esti tony...papi singurel...felicitari... :affraid: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Aug 05, 2008 11:05 am | |
| Multumim problema e ca nu ma lasa sa i dau de mincare ,acum am papat si radeam de el ca cauta in farfurie ,,pui pui'' am facut supa de fasole verde si mai erau si boabe intre si el zicea pui pui |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Aug 05, 2008 2:41 pm | |
| ce dulce este... :affraid: e ambitios... gabita are momente cand vrea singur sa pape..in rest ii dau eu.. astazi m-a ajutat sa intind rufele...baiatul lui mama harnic... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Aug 06, 2008 11:08 am | |
| numai copii harnicuti avem aici! |
|
 | |
DianaJidavu

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Aug 06, 2008 1:14 pm | |
| petruta, se pare ca Alex a invatat ceva de la Gabita. M-a ajutat sa intind hainele pe balcon. Imi dadea cate o bucata si spunea si a cui e haina respectiva. |
|
 | |
| | ce lucruri bune fac baieti nostri... | |
|