| | ce lucruri bune fac baieti nostri... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iun 05, 2008 10:55 pm | |
| ma uitam ca fetitele au si noi baieti nu avem subiectul acesta...si baieti nostri fac lucruri bune... gabita al meu ma ajuta sa intind rufele..imi da fiecare rufa pana le termin pe toate .. abia astept sa citesc ce lucruri bune fac baieti nostri... :sunny: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 7:42 am | |
| asa Gabita ajut-o pe mami |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 10:51 am | |
| ma ajuta la periat covorul ,aduna singur jucarile ,ma ajuta sa sterg prafu |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 11:47 am | |
| Daca il trimit pe Alex sa arunce ceva la gunoi, o face. Seara uneori strangem impreuna jucariile. Dar iata o poza de ieri unde imi da o "mana" de ajutor  |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 11:52 am | |
| bravo , baieteilor,nu va lasati mai prejos de fetite |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 11:57 am | |
| Bravo Alex ,asa ajuta o pe mami! |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 2:33 pm | |
|  alex.... :23: ajut-o pe mami tau... |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 10:51 pm | |
| haideti fetelor sa ne laudam baieti cu fapte bune...
va spun eu una..eu am luat-o ca un lucru bun...azi inainte sa-i fac baitza gabita al meu a luat un prosop care il aveam la inmuiat in putin dero si spala pe jos in baie... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 06, 2008 10:56 pm | |
| Sper inseamna ca e harnic Felicitari! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iun 07, 2008 11:34 am | |
| asa baieti ajutati mamicile la treaba |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Dum Iun 08, 2008 10:57 pm | |
| Printre prostioarele care le face zilnic,face si lucruri bunecum ar fi:pisu la olita sau Wc,mananca foarte bine,ii place sa stearga oglinzile de la sifonier,dar nu numai cu carpa,ma pune sa-i dau si cu solutie de geam,daca ii dau ceva in manuta sa arunce,arunca la cos,are momente cand strange jucariile si cand se joaca linistit.AAAAAAAAA am uitat sa va spun ca-i place mult sa dea cu aspiratorul |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iun 09, 2008 10:25 pm | |
| wow ce baietel harnic ai florina.... :23: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 10, 2008 6:24 am | |
| ai un baietel tare vrednic Florina |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 10, 2008 9:40 pm | |
| bv baieti harnici,noi suntem prea mici pt a face fapte bune,dar si Mario sta singur in patut ,cit fac eu curatenie sau minkare,nu plinge cind ii ies dintisotrii, |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iun 11, 2008 11:54 pm | |
|  mario...asa sa fi cumintel mereu sa faca si mami treaba... :pig: |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iun 12, 2008 2:53 pm | |
| tocmai s-a trezit ca face pisu l-am dus lla baie si a adormit din nou..ce baiat cuminte am... |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iun 12, 2008 4:18 pm | |
| O felicitari! E un progres mare |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Joi Iun 12, 2008 4:35 pm | |
| asa si andreea sa trezit mai devreme sa faca pipi....si acuma doarme la loc ce copii destepti avem petru? |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iun 13, 2008 12:12 am | |
| da e un progres enorm...de obicei ii pun prosopel la fundulet sa nu faca in pat...dar azi m-a uimit total...da maryna avem copii f cuminti si destepti.. :flower:
pup dulce pe andreiuta :affraid: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iun 16, 2008 7:33 pm | |
| Azi ne am dus pina in oras pe jos si fara pampers,am mai facut pe drum de cateva ori dar nu in pantaloni ,orcum aveam si pampersul si haine de schimbi ,si a fost foarte cuminte . pt fetele din cluj am mers de acasa de la noi pe la belevedere si pina la prefectura pe motilor ,si pt un om amre e mult dar pt un copil ,dart nui sa aratat ca e obosit |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iun 16, 2008 8:19 pm | |
| felicitari tony...esti baiat mare..  .... :affraid: |
|
 | |
julia22

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iun 16, 2008 8:20 pm | |
| Mersi Pertuta maine daca e vreme frumoasa iar incercam |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iun 16, 2008 9:45 pm | |
| Bravo harnicutilor Mario nu ma prea ajuta a nimic,mai rau ma incurca e un nazdravan |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 17, 2008 10:22 am | |
| Stai sa se faca el mare si cine stie poate te va ajuta |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 17, 2008 10:24 pm | |
| | noemi80 a scris: | Bravo harnicutilor Mario nu ma prea ajuta a nimic,mai rau ma incurca e un nazdravan |
am vazut ca te ajuta la prajiturele...ai un baiat f harnic si dulce... :santa: :santa: :santa: |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iun 18, 2008 10:42 pm | |
| astazi am spalat si am intins rufele si gabita baiatul lui mami harnic m-a ajutat mi-a dat toate rufele la mana.... |
|
 | |
MARYNA

Numarul mesajelor: 673 Varsta: 27 Localizare: bucuresti Stare de spirit: happy everyday !! DESPRE NOI: mama= marina, tatal=razvan, copiil=andreea claudia Data de inscriere: 17/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iun 21, 2008 11:06 pm | |
| ce harnicut este gabitza!! pupa matusica pe el de cumintel..}{ |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iun 21, 2008 11:25 pm | |
| Felicitarile noastre pt.toti baieteii harnici,ii pupam dulce.Si acum spun tare si apasat"FELICITARII"pt copilasii care foarte curand vor scapa de pampers,Bravo Copii!!!! |
|
 | |
emidiaconu

Numarul mesajelor: 75 Localizare: targu mures Data de inscriere: 04/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 24, 2008 10:50 am | |
| si baietii mei fac fapte bune....ce daca sunt mari?...sunt premianti la scoala,o duc pe daria in parcul din spatele blocului,cand sunt la servici dau cu aspiratorul,si...imi aduc flori(de pe la blocuri) ca "esti frumoasa si te iubim"...sunt mandra de ei... :23: |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 24, 2008 1:28 pm | |
| ce baieti harnici ai..felicitari :pig: |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 24, 2008 2:11 pm | |
| Emi sa-ti traiasca copilasii!!!Si sunt convinsa ca sunt minunati ,felicitari!!! :23: |
|
 | |
emidiaconu

Numarul mesajelor: 75 Localizare: targu mures Data de inscriere: 04/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iun 24, 2008 5:45 pm | |
| multumesc florina.... :flower: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iun 25, 2008 10:56 am | |
| bravo emy!ai niste copilasi fff buni si cuminti!felicitari |
|
 | |
MARYNA

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iun 25, 2008 3:28 pm | |
| se vede ca te iubesc mult!! sa-ti traiasca!! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 01, 2008 10:54 pm | |
| gabita a vazut la mami cum ud eu florile in balcon si a luat si el sticla azi cand eu intindeam rufele si a udat pe cele de jos..a dat un pic si pe jos dar acum nu l-am certat ca doar baiatul a facut treaba... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 02, 2008 6:40 am | |
| Bravo Gabita.Face si el treaba,nu? |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 02, 2008 12:17 pm | |
| pai da..e baiat harnic... |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mier Iul 02, 2008 6:34 pm | |
| Emi, sa-ti traiasca!! :23: Petruta, ai ajutor de nadejde! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iul 11, 2008 11:09 pm | |
| haideti fetelor baieti nostri fac numai pozne?? haideti sa pov si ce lucruri bune fac ei...
al meu astazi mi-a impins carutul in carreffour tot magazinul ma ajuta si el cum poate.... |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iul 12, 2008 5:55 am | |
| Petruta,pai ai cel mai cuminte flacau,ia uite,iti plimba si cosul in magazin! Bravo!!!!!! |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Sam Iul 12, 2008 11:45 pm | |
| da stefy, e atat de ambitios si vrea sa faca numai ce vrea el...daca nu il las face in asa fel incat tot face ceea ce doreste... |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Dum Iul 13, 2008 10:09 am | |
| eu am cules din gradina rosii si castraveti si al meu pui le scotea din galeata si le arunca apoi le lua si mi le datea mie,face si el treaba,dar ce sa mai mai rau ma incurca,si vb Petrutei daca nu il las sa-si faca damblaua e circ nu gluma. |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 14, 2008 11:04 am | |
| si al meu e asa de cuminte!cand strang jucariile vede ca pun in galetuta lego si pune si el!bine ca dupa aia le scoate iar si iar le pune inapoi.... |
|
 | |
petruta

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Lun Iul 14, 2008 11:46 pm | |
| ce dulci sunt....asa face si gabita are un cosulet la jucarii si el le scoate pe toate cand ma apuc eu sa le strang ma ajuta si el dar dupa cateva minutele cosul e iar gol si jucariile imprastiate in toata camera....ideea este ca totusi ma ajuta sa le strang... |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 15, 2008 9:28 am | |
| al meu e f ordonat,ia si scutura hainele la fel ca mine,apoi le pune unele peste altele..... :suspect: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 15, 2008 10:54 am | |
| eu azi am asezat hainele in sifonier si scumpul meu cica ma ajuta le scotea el ,ii ziceam sa mi le dea mi le datea si apoi tragea de ele si le arunca |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 15, 2008 11:05 am | |
| da bine ca ti le dadea,nu? :face: |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 15, 2008 11:12 am | |
| da mi le datea,le asezam frumos si apoi le tragea iar |
|
 | |
Mela

| Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Mar Iul 15, 2008 3:21 pm | |
| a meu daca-l las in chilotei si se scapa un pic pe jos repede se apleaca si sterge cu manuta....sa nu vada nime,ba se mai si uita sa vada daca-l vede cineva.... |
|
 | |
DianaJidavu

Numarul mesajelor: 1891 Varsta: 37 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: muzica,fotografiile,florile, calatoriile Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: Diana-mama, Alexandru (Dumitru)-puiutul lui mami si tati, Mircea-tata Data de inscriere: 02/06/2008
 | Subiect: Re: ce lucruri bune fac baieti nostri... Vin Iul 18, 2008 1:14 pm | |
| :suspect: Sunt tare draguti copilasii astia! Si al meu ma ajuta cu ce poate: freaca cu maturica covorul, sta la masa si imi da cate o pastaie de fasole cand o curat pt. supa, apoi ca sa nu mi le amestece partile bune cu cele rele, i le las in fata pe cele rele si ii dau o craticioara in care le aseaza pe rand si e multumit ca are ceva de facut. Cand vede firimituri, freaca toata suprafata cu manuta sa nu ramana nimic, sa ramana curat. Daca ii dau ceva sa arunce la cosul de gunoi, o face cu placere. |
|
 | |
| | ce lucruri bune fac baieti nostri... | |
|