|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Aug 25, 2009 2:06 pm | |
| eu am regretat doar faptul ca mergea pe varfuri in el si i-a trebuit cateva luni bune dupa ce a inceput sa umble singura sa se dezvete _________________   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Aug 25, 2009 8:43 pm | |
| Nu cred ca e de la premergator.Inainte aveau asa ceva? Nu!! Si mergeau si atunci copii pe varfuri!! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8606 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Aug 25, 2009 8:57 pm | |
| marco a mers doua luni cu premergatorul dar niciodata pe varfuri . la 1 an a mers singur pe picioruse . sigur il pun si pe bebe 2  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Aug 26, 2009 12:29 am | |
| eu l-am pus pe fabio in premergator la 5 luni si 3 saptamani pe antonio l fel ,in jur de 6 luni,dar niciunul dintre ei nu a mers pe varfuri in el nu cred ca este din cauza premergatorului tania _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Aug 26, 2009 4:53 am | |
| Asa spuneam si eu fetelor.Dar ca mamici e normal sa ne gandim la toate posibilitatile,nu? Mie o pediatra mi-a spus ca merg pe varfuri datorita unei lipse de calciu sau de fier.Ii dor picioarele.Isa mai imi spune ca o dor. |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Aug 26, 2009 6:16 pm | |
| am o prietena care are un baietel mai mic cu un an decat andrei a zis ca nu ii ia premergator ca nu ii recomanda medicu ca asa se uita in gura doctorei,mamamaamamamaaaaaaaaa ii place sa isi ingreuneze cresterea lui ca sa fim sincere cand sta acolo in premergator mai avem timp de noi,de casa deja se vaita ingrozitor de spate ca se chinuie cu el sa il tina sa mearga |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Premergatorul Joi Aug 27, 2009 5:00 am | |
| Rucsandra,stii cum e,fiecare face cum crede. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Sam Noi 07, 2009 8:06 am | |
| fetelor, mama ne-a pus in premergator si pe mine si pe sor-mea. sor-mea a mers la 8 luni, iar eu la 1 an jumate. eu o sa-i iau premergator, desi cred ca e tarziu, trebuia luat mai demult, dar e bine si acum  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Sam Noi 07, 2009 11:47 am | |
| lumi, nu e tarziu il poti folosi si acum, eu la david l-am folosit de la 8 luni si sa stii ca mult nu statea in el ca se plictisea si tot pe jos statea mai mult, pe urma a prins ca poate merge in patru labe si mai mult pe jos patrula,  la annya |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Sam Noi 07, 2009 3:57 pm | |
| multumim irina,  si pufosul drag eu nu prea o las pe jos, ca da cu capul de pamant...ea rade, dar mie imi sare inima din piept  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Lun Noi 23, 2009 10:09 am | |
| ftelor, minune mare premergatorul asta  de cand il are, nu se gandeste decat a el, dimineata se trezeste cu ochii pe el, seara adoarme in el  si cred si eu, acum nu mai trebuie sa fie dusa unde vrea ea, se duce singura, iubirea mica! e haioasa foc cum incearac sa deschida usa de la sufragerie si fuge pe hol  oare cat timp poate sa stea in premergator? eu o tin cam o ora, apoi pauza, de trei ori pe zi cam o ora |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Lun Noi 23, 2009 3:29 pm | |
| lumi eu pe rares l-am tiinut cam 3-4 ore pe zi bineinteles cu pauze eu l-am pus mai repede de 8 luni in premergator pe la vreo 6 sau 7 luni si la 9 luni si ceva si-a dat drumul si a mers singur |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Lun Noi 23, 2009 4:34 pm | |
| si eu am tot zis ca-i iau, de la 7 luni, dar uite ca am cam amanat pana acum. pai cam tot asa o tin si eu, 3-4 ore pe zi |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8101 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Noi 24, 2009 8:54 pm | |
| eu nici nu mai štiu de la cıte luni lam pus ši nu am tinut cont de cıte ore sa stea ši cıte pauza acuma are un an ši 7 luni dar se baga ın premergator acolo papa el singur ši de plictiseala se mai baga ın el ši sta acolo ši se uita la tv |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Noi 24, 2009 9:30 pm | |
| eu am peremergatorul nou,este in garaj l-am luat eu ca un moft,dar tot cind a avut el chef a inceput sa mearga |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8101 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Dec 01, 2009 2:57 pm | |
| eu am una cea ramas de la deniz ši doua mia dat vecina au ramas de la fetita ei |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14082 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Dec 01, 2009 4:26 pm | |
| ru pe ari o tineam cam o ora pe zi melissei nu-i prea place.mai ta dar cam 2-3 ore la saptamana nu mai mult _________________   |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Dum Dec 06, 2009 6:21 pm | |
| nu stiu daca oa juta sau nu, daca o intarzie sau nu, ce efect are, dar cand o vad asa fericita in premergator, eu zic ca merita  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Dum Dec 06, 2009 6:48 pm | |
| ai grija la coloana,e prea mare greutatea daca o tii mult in el laso un pik,si o mai asez pe jos sa se joace |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Dum Dec 06, 2009 7:03 pm | |
| pai nu o las mai mult de trei ore pe zi, in reprize de cel mult o ora. o las si pe jos, ca ii place tare mult sa se ridice sprijinita de mobila  multumesc de sfaturi  |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Premergatorul Dum Dec 06, 2009 8:39 pm | |
| eu zilele urmatoare ii duc premergatorul cumnatei sa il pastreze sau sa il dea altei mamici,noi nu mai avem nevoie de el,ocupa degeaba locul in casa  inca putin si pleaca singur in picioare  _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Mar Dec 08, 2009 9:06 am | |
| |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Premergatorul Sam Dec 12, 2009 5:36 am | |
| Felicitari Antonio!!! Baietel mare!! |
|
 | |
della

Numarul mesajelor: 123 Varsta: 35 Localizare: Tg.Jiu Joburi/Distractii: imi place sa navighez pe internet,si sa stau in preajm printesei mele-Luana Stare de spirit: vesela si optimista DESPRE NOI: mami Delia,fetita Luana,baietelul Casian si tati Robi Data de inscriere: 31/01/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Noi 10, 2010 12:29 pm | |
| noi am folosit premergatorul pt Luana si nu a avut nimik,mergea putin pe varfuri,dar nu cred ca din cauza asta,a inceput sa mearga singurica pe la 1an fara o sapt,pe Casian l-am pus de la 7 luni,acum avem opt lunite si continuam cu el |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Mier Noi 10, 2010 12:33 pm | |
| ce nume frumoase au copilasii tai, delia  nu cred ca luana a mers pe varfuri de la premergator, si annya merge cateodata pe varfuri si se amuza, le place  si annyei i-a placut tare mult premergatorul, acum sta cuminte si astepta sa fie folosit de bb2  |
|
 | |
della

Numarul mesajelor: 123 Varsta: 35 Localizare: Tg.Jiu Joburi/Distractii: imi place sa navighez pe internet,si sa stau in preajm printesei mele-Luana Stare de spirit: vesela si optimista DESPRE NOI: mami Delia,fetita Luana,baietelul Casian si tati Robi Data de inscriere: 31/01/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Noi 10, 2010 12:46 pm | |
| Nu numai numele sunt frumoase.aM DOI PRINTISORI CU OCHI MINUNATI |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Mier Noi 10, 2010 12:52 pm | |
|  cred, ai pus poze cu ei undeva? scuze de off-topic  |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mar Dec 07, 2010 5:52 pm | |
| noi nu am folosit premergator,vazusem eu un documentar ca e contraindicat deoarece copiii se pot lovi extrem de grav la organele interne si m-am speriat!oricum,am avut noroc ca maya a fost foarte agera si de pe la 6 luni jumate mergea tinuta de manute,nu mai avea stare,numai in picioare vroia sa stea,la 8 luni mi-a facut primii pasi singurica si pe la 10 luni pot spune ca alerga in voie... |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 11:10 am | |
| eu nu i cumpar.nu vreau sa o pun in premergator. i mi este teama. Bia inca nu merge de a busilea.nici in picioare sprijinita nu o tin. |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 1:14 pm | |
| |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5539 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 3:20 pm | |
| eu am pus-o pe Larisa la 8 luni si a mers singurica la 1 an si 2 saptamani Dar acum am un baietel care luna asta de sf Petre face 1 anisor si dr de fam mi-a zis sa nu-l pun k mai rau ii face |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 3:26 pm | |
| multi inainte, sa fie sanatos baietelul  eu am fost tare multumita de premergator, si nici nu a dat-o inapoi de la mers, ca a mers la 9 luni jumatate. o sa il folosesc si pentru bb luca |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5539 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 4:24 pm | |
| ms Luminita |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 4:46 pm | |
| eu pe raul l-am pus in premergator de la 5 luni la noua luni mergea tinut de manute natalia nu a stat ca s-a prins ca o pun sa imi pot face treaba si tipa numai ce il vedea si ii placea la nebunie in brate asa ca de mers a facuto pe la un si vreo trei luni ariana cred ca tot pe la vreo 5luni am puso si ea pe la un an mergea ai mei dupa ce au mers in picioare au inceput sa mearga de-a busilea eu zic ca fiecare e diferit are ritmul lui insa eu sunt pro premergator pe mine m-a ajutat iar copilasii mei nu au nici un fel de probleme din cauza lui.am tot auzit tot felul de povesti insa greu plec urechea la povesti _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
m0nyk

Numarul mesajelor: 68 Varsta: 25 Localizare: bucuresti DESPRE NOI: monica si bianca florentina Data de inscriere: 26/05/2011
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 4:56 pm | |
| | etinc3lle a scris: | | de ce iubita ti-e frica? |
pai am auzit tot felul de prostii.nici sotul nu este ft incantat de idee. nu stiu ce sa cred!unii zic ca e bun,altii ca nu |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 5:02 pm | |
| si cate ai sa mai auzi, de ce nu stai de vorba cu pediatrul copilasului fiecare face cum crede de cuviinta insa tre sa tii seama de nevoile copilului, iar medicul lui care il vede macar odata pe luna cand e micut cred ca te poate sfatui cel mai bine _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Premergatorul Mier Iun 08, 2011 5:47 pm | |
| ši e iam tinut ın premergator pe amındoi de pe la 5 luni aša miam facut ši eu treaba trebuie sai reglezi ši nivell ın functie de copil ca daca il laši prea sus va mbla doar pe vırfuri trebie reglat ın aša fel sai šie talpa piciorului jos eu am fost ıncıntata de el ši ac ıl mai am ıl tin pe dulap |
|
 | |
|