| | Suge degetul, cand ii dezvatam? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Oct 30, 2008 12:56 pm | |
| Cosmin nu se dezlipeste de suzeta noaptea,il dezvatasem de ea,degetul doar asa cand se joaca il baga in gurite si apoi il scoate repede |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Oct 30, 2008 6:42 pm | |
| | Stefytza a scris: | | Stefania,ai incercat cu pelin? Eu nu gasesc pelin proaspat .As incerca asa ca ma dispera cu suptul degetelor. |
cu pelin nu am incercat si pe mine ma dispera g tare ca il suge si poate sa isi degormeze dintisorii! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Noi 03, 2008 5:25 am | |
| Pai din cauza asta imi e frica si mie,sa nu deformeze dantura. mihaitza,bine macar ca nu suge noaptea degetul si ia suzeta.As fi vrut sa ia suzeta macar decat degetul. |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Noi 03, 2008 2:56 pm | |
| asa e Stefy mai bine suzeta dar si cand nu o gaseste e jale mare in schimb degetul e la indemana nu ai ce-i face |
|
 | |
maria_isabela

Numarul mesajelor: 2575 Varsta: 30 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: mereu vesela DESPRE NOI: Ma numesc Stefania si am o fetita pe nume Maria Isabela, Iulian (sotul) Data de inscriere: 17/09/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Noi 03, 2008 6:00 pm | |
| eu ii mai zic rusine uite ursul nu sta cu degetelul in gura (adora f tare ursii de plus) si pt cateva momente lasa degetul dar apoi o ia iar de la capat! |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Noi 04, 2008 7:36 am | |
| Of,la noi nu merge nici macar cu rusinica,rade si il suge iar. |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Noi 04, 2008 7:42 am | |
| si kinga suge degetul de la 3 luni ,are si o paturica fara care nu doarme,dar si mie mi-a placut degetul pana la clasa a 4 -a :face: 
Ultima editare efectuata de catre bogaetelka in Mar Noi 04, 2008 7:58 am, editata de 2 ori |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Noi 04, 2008 7:47 am | |
| Andru l-am dezvatat de suzi pe la 1 an si 5 luni si dupa a supt degetelul vreo 3 saptamani si l-a lasat singurel...probabil nu era atat de gustos precum SUZI |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Noi 04, 2008 1:53 pm | |
| Ce dulce e in pozitia asta! Sorina,pai a fost usor fara deget ca nu era invatat cu el! |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Noi 05, 2008 9:33 pm | |
| etelka pana in clasa a 4-a? Wow sper s-o dezvat cat mai repede! |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7346 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Noi 06, 2008 12:06 am | |
| Noi speram sa renuntam la titi cat mai repede...si sper ca nici degetelul sa-l suga prea mult timp....deocamdata o are pe titi... :face: |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Noi 06, 2008 5:41 pm | |
| Si Rozy,si acum papa tatica???????? |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Vin Noi 07, 2008 9:30 am | |
| Si alex adoarme cu degetul in gurita dar in rest nu suge pe el _________________ 
Ultima editare efectuata de catre andreea86 in Lun Noi 10, 2008 7:41 am, editata de 1 ori |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Noi 09, 2008 8:50 pm | |
| Noi nu sugem degetul,dar in schimb n-am scapat de dizi(suzeta),fara ea nu doarme,am tot avut tentative,dar om reusi noi odata si odata |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Noi 10, 2008 7:42 am | |
| Lasa flori ca se dezvata el _________________  |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Noi 10, 2008 9:54 am | |
| | maria_isabela a scris: | | etelka pana in clasa a 4-a? Wow sper s-o dezvat cat mai repede! | da sper si eu |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Noi 10, 2008 2:08 pm | |
| | florina a scris: | | Noi nu sugem degetul,dar in schimb n-am scapat de dizi(suzeta),fara ea nu doarme,am tot avut tentative,dar om reusi noi odata si odata |
ufff asa si noi,scapasem de ea :() si iar a luat-o.peste noaptea cand se trezeste o cauta si sta cu gurita deschisa pana o gaseste |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Dec 13, 2008 6:14 am | |
| Fetelor,eu tot nu reusesc sa o dezvat.Toata ziua suge degetul! :() |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Dec 13, 2008 9:29 am | |
| Off, Stefy, nu stiu ce sa zic, eu zic ca se dezvata ea singurica pana la urma... ii arati ca nu e bine, ii scoti degetelul cand o prinzi cu el in gurita, si ii dai in mana o jucarie, sa uite de deget.... nu stiu, sper sa reusiti sa scapati cat mai repede de acest obicei _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Dec 13, 2008 9:38 pm | |
| in spital din cauza ca avea branula in mana nu a supt deloc dar cum i-a dat-o jos a revenit iarasi la supt ii mai spun ca e rusine si ea zice NU RUSINE LASI PACE sper sa rezolv cumva! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Dec 13, 2008 10:22 pm | |
| aici in italia este in farmacie o solutie care io dai pe unghii si este amara si persista amarulpe unghii timp de 2 zile cu toate ca tine degetele in gura si eu am supt degetul si a incert mama cu de toate ca sa ma dezvete,funingine,piper,si numai cu fiere de la porc,mi-a pus pe deget un pik cind dormeam si cind am vrut sa mai sug ,nu am ami putut era foaret amar Atentie,eu amun vecin care are 23 de ani si suge degetul si acuma,cins am fost acasa isi tinea baietul in brate si amindoi isi sugeau degetul,plus ca daca bb suge prea mult timp degetul acesta se deformeaza |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Dec 13, 2008 10:43 pm | |
| Alex ma dispera...isi suge degetul cand adoarme,numai atunci..dar a facut o batatura la el din cauza dintilor....degeaba i-l scoti ...poti sa-i distragi atentia cu orice..cand vrea sa doarma nu-i trebuie altceva....in alta situatie n-are treaba. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Dec 14, 2008 1:11 pm | |
| Cristina e bine ca nu sta si ziua cand nu doarme cu degetul in gura,Cosmin fara suzeta nu doarme,o mai gaseste si ziua dar nu il las cu ea in gurita |
|
 | |
florina

Numarul mesajelor: 1817 Varsta: 30 Localizare: Costinesti,Constanta Stare de spirit: Fericita si implinita cu familia mea DESPRE NOI: Rares-Mihai ,nazdravanul lui Flory si al lui Ionut Data de inscriere: 24/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Dec 14, 2008 3:17 pm | |
| Am scapat si noi de suzeta de ceva timp,nu mai stiu sigur decand ,dar cred ca avem 2-3 sap.I-am taiat-o si cand a vazut-o a aruncat-o la cos,m-am chinuit ceva timp cu el noaptea caci se trezea plangand,dar am rezistat si nu i-am mai dat alta,i-am zis ca nu mai avem si gata |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Dec 14, 2008 6:08 pm | |
| wow 25 de ani doamne fereste,trebuie sa gasesc repede o solutie ca ma dispera f rau cand trage de el si il suge ! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Dec 15, 2008 5:54 am | |
| Mamaaa si la 23 ani? Valeu,vai de capul meu! Vreau si eu solutie fetelor!! eu i-am dat si cu piper si tot il suge.I-am distras atentia cu jucarii,cu rusine etc,dar nu merge,se enerveaza si tot baga degetul in gura.Vai Alex,ai facut si batatura? Florina si acum nu mai cere suzeta? S-a invatat fara ea? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Dec 28, 2008 10:52 am | |
| cand am fost ieri la ai mei am uitat suzeta acasa si mi-am adus aminte cand sa-l culc seara,dar a trecut cu bine de noapte,a plans o singura data si arata semn la gurita ca sa-i bag suzeta |
|
 | |
florina

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Dec 29, 2008 6:33 pm | |
| Nu a mai cerut-o deloc Stefy,dar nici nu-i mai arat alta ca tare mi-e sa nu se intoarca,vede poze cu el cand e cu suzi in gurita si imi arata:"ote mami dizi",dar nu mai cere |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Dec 29, 2008 7:12 pm | |
| Doamne bine ca nu am avut nevoie de supt degetelul,si de suzeta a renuntat singurica la ea,cand i-a iesit primul dintisor, |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Dec 29, 2008 7:24 pm | |
| oo  Rares acum esti baiat mare Mihaitza Cosminel mai are dudica? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Dec 29, 2008 8:23 pm | |
| are,are,cum o gaseste imediat o baga la gurita |
|
 | |
mihaela mihai

Numarul mesajelor: 1439 Varsta: 29 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Mami Mihaela si fetita Daria Maria. Data de inscriere: 19/06/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Dec 29, 2008 10:31 pm | |
| vreau si eu o solutie pentru supt degetul ca nu stiu ce sa mai fac. deja au inceput sa i se strambe dintii de sus si asta nu e bine deloc. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Dec 30, 2008 6:52 am | |
| Bravo Rares.Eliza,ce bine ca ai scapat usor de suzi si tu.Mihaela,nu stiu ce sa zic,ca si Isa suge in disperare degetul. |
|
 | |
DavidOctavian

Numarul mesajelor: 507 Varsta: 38 Localizare: Giurgiu Joburi/Distractii: casnica Stare de spirit: Excelenta orice s-ar intampla.Viata e numai una si e frumoasa. DESPRE NOI: mami Victoria,tati Marius , si copilasii nostri dragi David si Rebecca Data de inscriere: 08/12/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Mar 09, 2009 3:51 pm | |
| David nu stie ce e aia suzeta.Nu a vrut-o de la inceput.Dar baga doua degetele in gurita cand se culca.In rest nu are obiceiul asta. |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Mar 09, 2009 4:25 pm | |
| si noi suntem disperati cu degetul... |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Mar 09, 2009 11:26 pm | |
| alexandra mea a aruncat suzeta la 3 luni dar la culcare suge degetelul! si a facut o ditamai batatura la degetel si o doare dar nu renunta.bine ca face asa doar la culcare in timpul zilei nu are treaba. |
|
 | |
fluturas

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Mar 09, 2009 11:58 pm | |
| si la noi Lavinia e aceeasi problema..ditai batatura bine ca nu suge degetul decat la culcare si nu pe strada sau cand se joaca |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Mar 10, 2009 9:45 am | |
| Of Alexandra! Asa tare il suge? isa nu a facut nimic,nici batatura insa s-a mai subtiat un pic degetul. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Mar 10, 2009 1:27 pm | |
| | lavinia a scris: | | alexandra mea a aruncat suzeta la 3 luni dar la culcare suge degetelul! si a facut o ditamai batatura la degetel si o doare dar nu renunta.bine ca face asa doar la culcare in timpul zilei nu are treaba. |
ce nasol asa,ea a preferat degetul scumpa de ea |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Mar 10, 2009 3:56 pm | |
| si sa vedeti cum baga degetelul si la papusi si la ursi sa faca nani asa ca ea... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Mar 10, 2009 3:58 pm | |
| Offfffff bine ca noi nu sugem degetelul,eu l-am supt pana in clasa a doua. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Mar 10, 2009 6:39 pm | |
| Si a mea suge doua degete: cand ii e foame, e nervoasa sau ii este somn, nu stiu cum o s-o dezvat, eu am incercat sa ii dau suzeta si nu a vrut-o! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Mar 12, 2009 12:47 am | |
| Noi nu avem probleme cu suptul degetului, dar aduna toate scamele de pe covor si le baga in gura. Eu sincer am innebunit aspiratorul: toata ziua aspir. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Mar 12, 2009 5:55 am | |
| Lasa Roxana,ca acus trece si perioada asta.Asa facea si Isa mea. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Lun Apr 06, 2009 9:08 pm | |
| Cosmin de 2 zile adoarme fara suzeta si azi noapte nu am vrut sa io dau cand s-a trezit si a dormit foarte bine,deci usor usor am scapat de ea oricum era roasa de tot si nu mai avea ce sa suga la ea si alta nu i-am mai luat. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Apr 07, 2009 4:46 am | |
| Bravo Mihaela!!!!!! A plans? Sau nu si-a dat seama? |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Apr 07, 2009 8:40 am | |
| nici nu si-a dat seama Stefy nu stiu ce o fi fost cu el,dar nici nu mai pomeneste de ea,ce bineeee |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Apr 07, 2009 3:19 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | Cosmin de 2 zile adoarme fara suzeta si azi noapte nu am vrut sa io dau cand s-a trezit si a dormit foarte bine,deci usor usor am scapat de ea oricum era roasa de tot si nu mai avea ce sa suga la ea si alta nu i-am mai luat. |
Bravo Cosminelu,asa trebuie pui mic,ca esti mare,sa nu dai inapoi,sa plangi dupa ea,vorbim dupa inca 2 zile ranjet ranjet ranjet ranjet |
|
 | |
maria_isabela

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Apr 07, 2009 3:19 pm | |
|  Cosminel!Noi nici acum nu am scapat de degetel! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Apr 07, 2009 7:11 pm | |
| fetelor nici nu pomeneste de ea cred ca a uitat-o deja dar nici eu nu ii aduc aminte |
|
 | |
| | Suge degetul, cand ii dezvatam? | |
|