| | Suge degetul, cand ii dezvatam? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Sept 10, 2009 10:05 am | |
| si noi sugem degetul inca ! nu poate fara el si paturica! |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Sept 10, 2009 11:31 am | |
| etelka, ai facut ceva sa nu si le mai bage in gurita? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Sept 10, 2009 2:40 pm | |
| mai fetelor nu stiu ce sa cred ce sa zic,are al meu cateva zile de cand isi baga 2 degete in gura atunci cand il ia somnul si cateodata il mai si suge pe cel mare apoi il scoate din gura si rade,iar face la fel iar rade,eu cred ca i-a prins gustul,sper sa nu devina o obisnuinta ca morrrrrrrrrr |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Sept 10, 2009 2:49 pm | |
| | ancagabriela a scris: | | etelka, ai facut ceva sa nu si le mai bage in gurita? | nu anca inca nu am facut nimic ca numai asa poate sa se linisteasca ! si stiu si eu ca orice as face nu va da rezultate ca nici la mine nu a mers si eu sugeam destul de mult!  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Sept 10, 2009 3:01 pm | |
| ooofff...si noi avem aceeasi probleme cu suptul degetului...numai ca ai mei doar cand trebuie sa adoarma il tin .Dupa ce adorm...il scot singurei din guritza si nu mai au treaba....Sa speram ca se vor dezobijnui de tot,caci atunci chind erau micuti il tineau mai tot timpul...deci suntem pe drumul cel bun... |
|
 | |
dodoandreea

Numarul mesajelor: 2922 Varsta: 34 Localizare: resita Stare de spirit: vesela DESPRE NOI: mama DELIANA tata VALI si copiiil MARIO-VALENTIN ANDREI si ANA-MARIA Data de inscriere: 09/10/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Sept 16, 2009 9:32 am | |
| Mario niciodata nu si-a supt degetul in schimb a supt suzeta pina acum 2-3 saptamani cind l-am dezvatat si a fost atat de simplu primele 2-3 zile a fost mai greu cu adormitul Dar cred ca daca ar prinde o suzeta s-ar repezi la ea |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Sept 16, 2009 3:25 pm | |
| pai sa fi sigura ca asa va face,la fel cu face si Cosmin |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Sept 16, 2009 3:54 pm | |
| oofff, al meu nu-si suge degetul dar am o prietena care are o fetita si are 2 ani si jumatate si tot cu degetelul in gura, ia pus si sosete pe mana , a uns-o cu neopreol pe deget ( unguent cu gust de unsoare de peste, ) adevarul e ca nu mai stie cum sa faca sa o dezvete, cand nu e atenta mama baga degetelul in gura mai ales cand e obosita |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Iun 26, 2010 5:32 pm | |
| Alex si acuma mai suge pe degetel si sunt convinsa ca curand nu scapam de el _________________  |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Iun 27, 2010 8:08 am | |
| niciodata nu si a supt degetelul dar in schimb a avut suzeta pana la 2 ani cand am scapat de ea |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Iun 27, 2010 10:38 am | |
| Adriana el nu a vrut niciodata suzeta. cand era bebelas si nu putea sa o scoata din gurita vomita de le ea. apoi cand era mai mare o scuipa. nu a vruto niciodata _________________  |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Iun 27, 2010 11:40 am | |
| Eu am avut noroc,singura a renuntat la suzeta la 8 luni,cand au inceput sa-i iasa dintisorii,i-a fost frica ca o dor dintisorii de la ea.  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Dec 29, 2010 2:41 pm | |
| Fetelor, sa va zic eu, fata mea isi suge degetele de la mana stanga, mijlociul si inelarul, poate am mai scris... De un an de zile incerc sa o dezvat, cu oja, cu piper, cu ardei iute, nu a dat rezultate, mi-a zis o vecina ca ea a scapt de suptul degetului pansandu-i-l, am incercat si de asta ultima oara... Bun... Si ii explicam ca e cah sa suga degetul, ca face bubi in gurita, cate in luna si stele, cand avea pansament nu le mai baga in gura, ba chiar ea imi spunea noaptea sa ii pun pansament sa nu faca bubi in gurita... Si ce face smechera, a vazut ca nu si le poate suge pe alea si a vazut la frat'su ca isi suge degetul mare si a inceput sa il suga si ea... L-am pansat si pe ala... De o saptamana si ceva nu mai suge nici un deget, nu ii mai pun pansament, chiar aseara inainte de nani mi-a spus "ute, mami, bezi, io nu bag gegetele in gulitza...", adica nu baga degetel in gurita. Doamne ajuta, sper sa dureze faza asta... |
|
 | |
teodoraion

Numarul mesajelor: 957 Varsta: 29 Localizare: pamant..cu gandul la CER!! DESPRE NOI: mama-teodora,ffirst love-BIANCA bebe mic-LARISA,tati-gabi
 Data de inscriere: 17/10/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Ian 05, 2011 12:15 pm | |
| si eu tot cu pansament am scapat! |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Ian 05, 2011 3:35 pm | |
| Deci chiar da roade tehnica asta, eu o sa icnerc si la baiat!! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Ian 08, 2011 6:52 pm | |
| e bine Elena daca a scapat de suptul degetului,acum sa vedem cat o tine |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Sam Ian 08, 2011 9:34 pm | |
| Da, Mihaela, pana acum e bine, nu si-a mai supt degetul si sunt bucuroasa!! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Ian 09, 2011 10:49 am | |
| ai mei nu au supt degetele nici unul deši eu cınd eram mica le sugeam  melisa cu duduca ši paturica fara ele nu |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Ian 09, 2011 5:08 pm | |
| Uite, la mine nu au jucarii, paturici, dar am probleme cu degetele, Alesia si le sugea pe cele de la mana stanga, mijlociul si inelarul, acum vad ca nu si le mai suge, Darius isi suge degetul mare si are si ticul cand suge degetul sa se joace in parul meu, sau a lui mama sau a lu' sor'sa si pe mine ma enerveaza ca nu imi place sa se joace in parul meu... Cand o veni ta'su, o sa-i pun unul langa altul ca se potrivesc de minune, il pun pe Darius sa il mangaie pe cap ca lui barbata-miu ii place  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Ian 09, 2011 5:12 pm | |
|  elena ši deniz nu se lasa de duduca ši vacuta dar cum a aparut melisa gata lea lasat toate a venit ši mama cınd am nascuto pe melisa apoi nu štiu io fi fosta rušine de mama sau o fi vazuto pe melisa cai micuta ši are suzeta nu štiu dar nu ia mai trebuit nici suzeta nici vacuta |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Dum Ian 09, 2011 6:10 pm | |
| E un pas inainte, Eva, lasa ca e bine  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mar Feb 08, 2011 3:28 pm | |
| offf,si acum baga ai mei copii degetelul in gurita inainte de culcare....Nu reusesc sa ii dezvat deloc,nu stiu ce sa mai fac.Mi-e teama sa nu le afecteze dantura...asa cum am mai auzit...Ce metode mai stiti? |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Mar 30, 2011 8:45 pm | |
| si Alex mai suge pe deget si acum cand doarme _________________  |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Mier Mar 30, 2011 9:24 pm | |
| Andreea, de ce nu incerci cu leucoplast cand face nani sa ii pui pe deget, sa ii explici ca e un lucru urat si sa insisti pe ideea asta? Eu am scris mai sus, am scapat la fata de supt degetul, mai ramane Darius, de la 2 ani il iau si pe el cu tehnica asta ca sigur da roade  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Suge degetul, cand ii dezvatam? Joi Mar 31, 2011 10:12 am | |
| am sa incerc si eu Elena am meu baga degetul in gurita doar pana adoarme in rest deloc _________________  |
|
 | |
| | Suge degetul, cand ii dezvatam? | |
|