| | Cata apa sau ceai consumam? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Iun 30, 2008 10:09 pm | |
| bebe 3-4 biberoane de ceai /zi Eu mai bine de 2 l de apa/zi |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 01, 2008 10:06 am | |
| Allynuca,adevarat ca nu este o regula,insa trebuiesc consumate,eu imi fac griji pentru ca bea doar 4,5 gurite mici de lichid pe zi.
La fel ca adulții, mulți copii consumă o cantitate zilnică mult prea mică de lichid. Aceasta poate dăuna sănătății, având un efect negativ în special asupra activității renale. De aceea părinții trebuie să acorde o atenție deosebită consumului de lichide de către copiii lor pe întreg parcursul zilei. Oferta de lichide cuprinde apa minerală plată, ceaiurile de plante sau fructe neîndulcite sau sucuri naturale de fructe, cele mai recomandate fiind fresh-urile pregătite acasă fără adaos de zahăr.
O parte din necesarul de lichid pentru copil este conținut în hrana ce o primește: legume, fructe, iaurt sau supe. În funcție de aceasta și de o serie de alți factori, cum ar fi temperatura de afară sau starea de sănătate a copilului, cantitatea necesară zilnică de lichid poate varia considerabil. Dacă afară este caniculă sau copilul are febră, vor fi necesare mai multe lichide decât în mod normal.
Orientativ vă oferim câteva sfaturi cu privire la cât trebuie să bea copiii în funcție de vârstă în mod normal:
• Sugarii care sunt hrăniți exclusiv cu lapte (sân sau formula) nu au nevoie în mod normal de un aport de lichid suplimentar. Excepții sunt situațiile în care bebelușul are febră sau diaree, respectiv a vomat. În aceste cazuri trebuie cerut sfatul medicului, dacă se oferă bebelușului să bea o cantitate suplimentară de lichid și ce fel de lichide sunt recomandate. Mai ales în primul an de viață, deshidratarea ca urmare a unui consum insuficient de lichide poate deveni rapid periculoasă.
• După diversificare, oferta de hrană trebuie să cuprindă și lichide. Bebelușul le poate primii de mai multe ori pe zi dintr-un biberon sau un păhărel mic.
• La vârsta de 1 an copilul poate mânca deja la masă cu părinții. Acum lichidele trebuie oferite atât la masă cât și între mese. Cantitatea zilnică recomandată de lichid este de ca. 600 ml.
• Copiii mai măricei, de 2 – 3 ani trebuie să bea zilnic în jur de 700 ml de lichide. |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 02, 2008 12:34 am | |
| fetelor am nopti cand tania bea 350 de mil pe noapte eu ii dadeam si noaptea sa pape si acum ii dau doar ceai oare din cauza ca sa obisnuit cu masa de noapte si se scoala des vreu sa dorm mai mult :geek: |
|
 | |
corina28

Numarul mesajelor: 2304 Varsta: 31 Localizare: Cluj-Napoca Joburi/Distractii: familia mea Stare de spirit: fericita si implinita DESPRE NOI: minunea noastra Alessia-Nicoleta si mami Corina. Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 02, 2008 9:25 am | |
| sigur,marinela e invatata asa si acum se tot trezeste. |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 02, 2008 9:57 am | |
| Marinela,incearca sa ii dai o masa de papa inainte cu 1 ora sa adoarma si apoi la nani lapticul.Poate nu se mai trezeste. |
|
 | |
liz

Numarul mesajelor: 14 Varsta: 34 Localizare: dr tr severin Data de inscriere: 20/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 02, 2008 10:12 pm | |
| raul nu accepta nici un fel de suc nici facut de mine nici cumparat.......dar bea laptic cam 500 ml plus apa........acum mai multa cam 1 litru pe zi......ceiutul nu il mai vrem |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 03, 2008 3:23 pm | |
| Macar apa Liz si tot e bine.Isa o scuipa repede din gurita. |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 03, 2008 6:52 pm | |
| E foarte bine, Liz! La noi sunt zile in care nu vrea sa bea ceiutz... |
|
 | |
marinela_marin

Numarul mesajelor: 535 Varsta: 30 Localizare: CONSTANTA Data de inscriere: 09/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 03, 2008 9:51 pm | |
| pai fetelor ii dau sa pape ultima masa la 10 inainte de culcare 210 mil de lapte cu cereale si apoi numai ceai toata noaptea aseara am cronometrato din 2 in 2 ore se scoala daca mai sant mamici care se confrunta ori sau confruntat cu asta sa ma sfatuiaaca si pe mine ca e tare aiurea asa te scoli si pana bea ea imi sare somnu :scratch: |
|
 | |
babyela

Numarul mesajelor: 159 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mamy:Gabriela,feti:Ana-Gabriela,taty:Daniel Data de inscriere: 05/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 03, 2008 10:24 pm | |
| noi nu mai bem ceai de la 8 luni....in schimb pe unde gasim apa pe acolo bem |
|
 | |
e_daria

Numarul mesajelor: 177 Varsta: 33 Localizare: Iasi (pacurari posta) DESPRE NOI: mami ela, bebita - daria Data de inscriere: 01/07/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 03, 2008 10:41 pm | |
| noi bem apa multaaaaaaaa cam 1,5 pe zi si nu exagerez dar dupa 8 seara nu ii mai dau apa numai lapte la culcare si ata |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 03, 2008 11:06 pm | |
| bine daria dar seara se mai trezeste a mea noaptea ma freaca oare de ce? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 04, 2008 11:30 am | |
| noi ne-am apucat serios de ceai ii place mult bea 2 biberoane de 250 ml pe zi ,ii pun o lingurita de miere si lamaie stoarsa,plus ca apoi mai bea si apa,sunt foarte multumita ca bea lichide multe |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 08, 2008 2:11 pm | |
| eu nu ii mai pun lamaie ii dau ceai cu vitamina C foarte bun e si cu fragute si are o aroma super il bea fara probleme il indulcesc un pic si gata dar pe mine ma deranjeaza noaptea se scoala des poate si de la dini? nu stiu ma rog e bine ca bea lichide multe e cald si deaia :57: |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 08, 2008 3:08 pm | |
| offf asa patesc si eu cu trezirea noaptea,se trezeste de nnnn ori si bea apa apoi adoarme fff greu |
|
 | |
fluturas

Numarul mesajelor: 1486 Varsta: 44 Localizare: Rosiori de Vede DESPRE NOI: Cristina si Alex Darius Data de inscriere: 05/07/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 08, 2008 7:47 pm | |
| Alex noaptea nu se trezeste sa bea nimic... la culcare un bibe de lapte. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 09, 2008 6:43 am | |
| ce bine ca nu se trezeste,la mine e cosmar noaptea,se perpeleste pe toate partile |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 09, 2008 10:28 am | |
| Alicia doarme bustean noaptea nu se trezeste deloc, si inainte de culcare bea un biberon cu lapte, iar ziua bea foarte multa apa. |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 09, 2008 5:26 pm | |
| | marinela_marin a scris: | | bine daria dar seara se mai trezeste a mea noaptea ma freaca oare de ce? |
eu patesc asa ce va cu Mario cind maninca cina mai tirziu de 8 si manica ceva mai consistent ,daca ii dau ceva mai simplu si mai devreme de 8 la 22 isi bea laptele si peste noapte se trezeste de 2 ori ca sa bea apa eu ii pun biberonul in mina si ma culc,el cind termina il arunca si isi ia suzeta si se culca |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 09, 2008 8:51 pm | |
| si mario tot asa se trezeste bea ceai ca il pun langa caput si cand se satura in pune inapoi |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 11, 2008 10:19 am | |
| Vai,.ce bine de voi ca beau singuri din bibe! Isa nu papa daca nu ii tin eu biberonul.Am reusit azi sa iid au 30 ml ceai din biberon! Pana acum nu a baut!!!!!!! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 11, 2008 2:09 pm | |
| stai linistita Steftza ca nu esti singura,si eu trebuie sa-i tin biberonul,s-a invatat asa nici macar nu pune mana pe el,iar daca il tine se joaca si se stropeste de apa sau lapte |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 11, 2008 6:09 pm | |
| Mario s_a invatat de nevoie sa bea singur cu biberonul,era cu tati in masina ,statea in spate pe scaunelul lui si incepuse sa miriie,a luat biberonul i la dat in spate si in 2 minute minca singur foamea e cel mai bun profesor |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 11, 2008 10:16 pm | |
| Miha nici cand ii e foarte foame nu il tine,pur si simplu nu vrea. |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 12, 2008 6:18 am | |
| Ahaaaa,ce e aia foame? Ca Isa poate sta si o zi fara papa.Degeaba,nu il ia sub nici o forma,stropeste cu el sis e joaca la fel ca si Cosminel.Doi smecheri. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 12, 2008 11:44 am | |
| | Stefytza a scris: | | Ahaaaa,ce e aia foame? Ca Isa poate sta si o zi fara papa.Degeaba,nu il ia sub nici o forma,stropeste cu el sis e joaca la fel ca si Cosminel.Doi smecheri. |
parca ar fi frati,ca si asa sunt nascuti amandoi in aceeasi zi!hihihhi! |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 12, 2008 9:45 pm | |
| Si Mario de ex daca nu ii e foam estropeste pe unde apuca dar cand ii foame in 2 minute goleste sticluta |
|
 | |
daria_ioana

Numarul mesajelor: 133 Varsta: 31 Localizare: Giurgiu DESPRE NOI: Mada si Dariuca Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 12, 2008 9:52 pm | |
| Daria mea are zile cand consuma lichide si zile cand nici nu pune gura pe ele. |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 12, 2008 11:27 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | | marinela_marin a scris: | | bine daria dar seara se mai trezeste a mea noaptea ma freaca oare de ce? |
eu patesc asa ce va cu Mario cind maninca cina mai tirziu de 8 si manica ceva mai consistent ,daca ii dau ceva mai simplu si mai devreme de 8 la 22 isi bea laptele si peste noapte se trezeste de 2 ori ca sa bea apa eu ii pun biberonul in mina si ma culc,el cind termina il arunca si isi ia suzeta si se culca | banuiessc ca mario este mai mare tania are 9 luni si nici ziua nu sil tine singura darmite noaptea ce fericita esti |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 13, 2008 6:57 am | |
| Chiar frati,si acelasi an si aceeasi luna.Dar invatam si noi pana la urma ,nu? Ieri vedea canuta cu apa si facea papapapa! Si plescaia si din buze. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 13, 2008 10:47 am | |
| ei lasa ca si Isa isi va reveni incearca sa bei mereu in fata ei apa sau ceai sau ce vrei sai dai poate e pofticioasa eu de ex oridecate ori beau apa ,ii trebuia si lui |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 13, 2008 10:50 am | |
| Cosmin face din gurita papa numai cand vede castronul de mancare si daca ii zic eu cum papa baiatul,la biberon nici atat |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 13, 2008 11:32 am | |
| |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 13, 2008 10:41 pm | |
| Sara noptea bea inca, ori lapte, ori ceai. mai nou ii pun apa plata, ca e cald si ii e suficienta. stie unde e biberonul, il ia singura, bea, apoi il arunca prin pat si adoarme la loc. peste zi bea foarte multa apa, din canita sa din sticluta de plastic mai nou. se mai uda, dar o las sa bea singura si apoi o schimb, ce sa-i fac? |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7267 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Iul 14, 2008 9:50 pm | |
| | marinela_marin a scris: | | eu nu ii mai pun lamaie ii dau ceai cu vitamina C foarte bun e si cu fragute si are o aroma super il bea fara probleme il indulcesc un pic si gata dar pe mine ma deranjeaza noaptea se scoala des poate si de la dini? nu stiu ma rog e bine ca bea lichide multe e cald si deaia :57: |
Asa patesc si eu cu Bianca ...tot ceiulet de fructe cu vitamina C ii dau si eu...iar noaptea e teroare...nu se scoala, imi cere in somn..nici nu deschide ochii....si ma trezesc si ii dau ...ce sa fac?..numai zic ziua cate biberoane rabateaza...cred ca ajunge la 700 ml de ceai
:() |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Iul 14, 2008 10:06 pm | |
| Ahhhhh fetelor....iar am incercat cu suculet la Iulia....nici vorbaaa......se stramba si inchide gurita si face din cap ca nuuuuuuu....in schimb apa....fara nr _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
lavinia

Numarul mesajelor: 1419 Varsta: 31 Localizare: bucuresti, titan Joburi/Distractii: plimbarile cu ingerasul meu alexandra Stare de spirit: implinita ca sotie si mamica DESPRE NOI: mama-lavinia tati-laurentiu comoara lor alexandra maria Data de inscriere: 14/07/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Iul 14, 2008 10:28 pm | |
| alexandra pana la un an a baut mai mult ceai dar acum bea apa cat cuprinde.se trzeste si noaptea si cere. |
|
 | |
Mela

Numarul mesajelor: 1327 Varsta: 30 Localizare: botosani Joburi/Distractii: Sebi si munte! Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: lacramioara si sebi,tati ciprian Data de inscriere: 06/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 15, 2008 11:34 am | |
| fetelor,mihaitza si marinela,daca se trzesc asa de des poate le e foame!sebi are 1 an si 3 luni si inca mai papa un biberon de lapte in somn,in 2 ture cam...am incercat sa ii dau apa numai dar se trezea prea des asa ca am revenit la lapte si intr-adevar se trzeste odata si odata pe la 6-7...daca nu-l gaseste langa el i-l dau eu si ma culc,cand se satura il lasa pe unde apuca si somn! biberonul il tine singur de mult tare,tot asa nu voia da il lasam pana cand il lua,i-am luat forme ce se pot tine mai usor si am rezolvat problema! noaptea uneori nici nu mai deschide ochii,baxeaza acolo de n-are aer! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 15, 2008 11:39 am | |
| | Mela a scris: | fetelor,mihaitza si marinela,daca se trzesc asa de des poate le e foame!sebi are 1 an si 3 luni si inca mai papa un biberon de lapte in somn,in 2 ture cam...am incercat sa ii dau apa numai dar se trezea prea des asa ca am revenit la lapte si intr-adevar se trzeste odata si odata pe la 6-7...daca nu-l gaseste langa el i-l dau eu si ma culc,cand se satura il lasa pe unde apuca si somn! biberonul il tine singur de mult tare,tot asa nu voia da il lasam pana cand il lua,i-am luat forme ce se pot tine mai usor si am rezolvat problema! noaptea uneori nici nu mai deschide ochii,baxeaza acolo de n-are aer! |
nu stiu ce sa zic,dar el numai papa noaptea lapte de la 8,9 luni,si totusi stau si ma gandesc ca de cand i-am introdus laptele de vaca se trezeste foarte des noaptea si cred ca ii e foame,am sa incep sa-i dau noaptea lapte si daca intr-adevar se linisteste inseamana ca ii era foame |
|
 | |
marinela_marin

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Iul 15, 2008 12:25 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | | Mela a scris: | fetelor,mihaitza si marinela,daca se trzesc asa de des poate le e foame!sebi are 1 an si 3 luni si inca mai papa un biberon de lapte in somn,in 2 ture cam...am incercat sa ii dau apa numai dar se trezea prea des asa ca am revenit la lapte si intr-adevar se trzeste odata si odata pe la 6-7...daca nu-l gaseste langa el i-l dau eu si ma culc,cand se satura il lasa pe unde apuca si somn! biberonul il tine singur de mult tare,tot asa nu voia da il lasam pana cand il lua,i-am luat forme ce se pot tine mai usor si am rezolvat problema! noaptea uneori nici nu mai deschide ochii,baxeaza acolo de n-are aer! |
nu stiu ce sa zic,dar el numai papa noaptea lapte de la 8,9 luni,si totusi stau si ma gandesc ca de cand i-am introdus laptele de vaca se trezeste foarte des noaptea si cred ca ii e foame,am sa incep sa-i dau noaptea lapte si daca intr-adevar se linisteste inseamana ca ii era foame | este posibil daca acum nu se mai scoala inseamna ca asta era problema dar stiu ca masa de noapte trebuie scaosa eu am incercat sai dau sa -i dau sa pape si noaptea si tot se trezeste si am ramas doar la ceiut ca nu vad nici o diferenta de o masa de lapte si una de ceai deci tot des se scala probabil asa sa obisnuit |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 6:46 am | |
| Eu zic ca le e foame fetelor,din cauza asta se trezesc.De ce sa nu le dam si noaptea laptic? Nu inteleg,eu ii dau.Mai ales daca papa laptic de vaca,care nu e consistent si imbogatit cu nimic. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 6:52 am | |
| si eu ii dadeam o data pe noapte lapte lui fabio:)). pe la varsta de 1 an si jumatate,l-am dezobisnuit si ii dadeam seara cereale si noaptea apa:)) acum doarme toata noaptea nu se mai trezeste nici sa bea apa e asa bine sa doarmi toata noaptea....... nu vad ceva rau in a bea lapte noaptea ,o sa cresca ei si o sa se dezobisnuiasca singuri :23: |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 9:33 am | |
| eu stiu ca nu e bine sa mai bea lapte noaptea, ca stomacelul se ingreuneaza in timpul noptii si somnul este periclitat! noaptea este pemtru dormit, nu pentru mancat! asta in teorie... ca si noi mai mancam noaptea lapte, nu intotdeauna, dar nu am scapat de biberon. eu chiar vreau sa o dezvat, dar inca nu reusesc! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 10:08 am | |
| asa stiu si eu ca nu e bine sa pape noaptea dar ce sa le facem,vorba Stefitzei laptele de vaca nu e consistent si nu le tine de foame mult,asa ca li se face foame peste noapte |
|
 | |
danutza

Numarul mesajelor: 109 Varsta: 40 Localizare: italia Stare de spirit: vesela, prietenoasa Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 2:40 pm | |
| andrei inca nu bea nici apa, nici ceai, doar lapte de la san si praf.....pe caldurile alea mari iam dat apa dar bea f putin, 10-15 ml |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 3:15 pm | |
| daca papa san e foarte bine Danutza,ii tine de sete |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 16, 2008 7:37 pm | |
| Si eu asa am auzit ca noaptea nu e bine sa bea laptic eventual, ceiut eu nu i-am dat lapte noaptea deloc ultima masa d elapte il avea la 12 noaptea cica stomacelul bebelusului trebuie sa se odihneasca macar noaptea |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 17, 2008 6:52 am | |
| La noi Eliza bea destul de multe lichide,peste zi bem cate 500-600 ceiut,seara vreo 300 laptic cu cereale,si ne trezim si noi noaptea la laptic si mai bem 200 ml,eu inca ii dau tot lapte praf,nu vreau sa o trec pe lapte de vaca,am citit ca nu are nici o proteina si vitaminele necesare pentru bb in el,doar atat ca este gras. |
|
 | |
GEANI86

Numarul mesajelor: 100 Varsta: 25 Localizare: FOCSANI Data de inscriere: 12/07/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 17, 2008 1:01 pm | |
| si eu ii dadeam lapte seara lu andreea ea il bea inainte de culcare cate un biberon dar de cateva luni nu mai vrea deloc lapte si tare rau imi pare :no: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 17, 2008 1:03 pm | |
| Poate fii ceva de moment geani nu renunta...asa a facut si Andrei si cand il alaptam si acum cu biberonul de vreo cateva ori mi-o facut asa si pana la urma (incercand 2,3 zile sa-i dai biberonul ca pana acum) la luat. |
|
 | |
| | Cata apa sau ceai consumam? | |
|