| | Cata apa sau ceai consumam? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iun 27, 2009 11:06 am | |
| eu suc nu-i dau deloc,vecina mea ii da numai Tedy,si fetita e galbena toata de la el,mor cand o vad,si se mai zice ca e natural,pai cum e natural,de la ce s-a ingalbenit?Si nepotelul meu a fost la fel,cumnata mea baga in el,numai Tedy de morcov vezi doamne are vitamine,si l-a ingalbenit ziceai ca are hepatita frate |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iun 27, 2009 12:38 pm | |
| eu ii mai dau Tedi dar mai rar,nu are nimic,bine nici nu exagerez,mai bine bea apa decat suc |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iun 28, 2009 11:05 am | |
| eu le-am dat tedy vineri caci imi tot cereau suc prin oras insa cred ca de la ala au avut diaree si au vomitat. lui raul i-am dat si mi-a facut o pata pe fata de m-am speriat. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iun 28, 2009 12:18 pm | |
| pai fata eu cred ca si ala cum sta in raft pe caldurile astea nu o fii bun,eu una nu-i dau asa ceva |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iun 28, 2009 12:25 pm | |
| asa e mai chry dar nu le mai suportam ne faceau cu nervii si nu au vrut apa iar acolo unde am intrat numai asta aveau tasu imediat le-a luat sa nu le mai auda si uite ca am tras cateva zile cu ele _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8099 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iun 28, 2009 9:02 pm | |
| aici nu nu este tedi deloc nu am vazut la magazine eu suc de fructe ai cumpar kapyy ca ala ami place ši mie dar mai multa apa bea ši deniz doar cınd plec afara ai cumpar o cutiuta mica cu pai rece |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Iun 29, 2009 5:21 am | |
| Nici eu nu ii dau Tedy Isei.Nici macar nu pune gura.Mai degraba soarbe berea! |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 02, 2009 7:54 am | |
| sa stii stefy ca si ale mele mai gusta din bere si ma distreaza cum se stramba
cand au fost bolnavioare m-a asfatuit medicul sa incerc sa le dau ceai au baut o zi ca le-am zis ca nu le mai doare burtica insa acum cand aud de ceai le trece setea _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 02, 2009 7:26 pm | |
| noi apa bem si mai rar si cite un suc din ala la cutie cu pai |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 03, 2009 5:04 am | |
| Simo,Isa plescaie de placere!!  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Vin Iul 03, 2009 8:27 am | |
| isa puiule asa iti place berea smecherila si mie imi place cand vin la mare bem o gurita impreuna _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 05, 2009 3:11 pm | |
| Asa fetele da-l incolo de suc ca e numai chimicale in el |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 05, 2009 3:22 pm | |
| eu la rares ii dau si apa si suc si ceai din toate cand a fost mic i-am dat tedi si nu am avut problemee cu el deloc. |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 05, 2009 5:15 pm | |
| eu ii dau la ale apa de obicei sau ii mai iau fruttia de pere sau de piersici cand mergem pe la kaufland sau real |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 05, 2009 8:17 pm | |
| Uitati eu i-am luat la Iulia un suc de pere dar a baut odata din el si gata In rest apa...nu e prietena cu sucurile si ma bucur pt asta...de Tedy nici nu vrea sa auda...cum gusta in secunda urmatoare scuipa afara _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 08, 2009 11:37 am | |
| A baut si Isa zilele astea o tona de apa,ma mir. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Iul 08, 2009 11:51 am | |
| e cald stefy si de aceea si ariana mea bea multa apa desi inainte nu vroia _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 09, 2009 5:42 am | |
| A avut 40,1 febra Simo si cred ca din cauza asta. |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 09, 2009 8:07 am | |
| Offfff....de la ce a facut febra Isuca scumpa? Iulia tot cu apa o tine....fara ceai _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Iul 09, 2009 8:40 pm | |
| A facut rosu in gat cu puroi Andrea. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 12:17 pm | |
| mama mia ce febra ai avut puiule ale mele cer apa cu bule adica minerala le-am gasit in reala si nu are foarte mult acid _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13635 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 2:30 pm | |
| si nu se stramba Simo? Cosmin asa mai face cand ii dau sa guste |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 2:38 pm | |
| nu miha le place tare mult, eu am incercat cand am citit ca ii da stefy lui isa si avea mami am vazut ca le place si de atunci mereu cer apa cu bule.ce am gasit eu in real nu are asa multe bule _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 2:50 pm | |
| aaha am inteles,dar e buna pentru ei? |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 3:33 pm | |
| da, de ce nu ar fi mai ales ca are CO2 mai putin decat altele _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
adriana21

Numarul mesajelor: 5735 Varsta: 25 Localizare: Varias, Timisoara Joburi/Distractii: bebe meu dulce Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mami: Adriana; tati:Cosmin; si Bebe: Rares Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 4:25 pm | |
| rares bea mai mult suc decat apa eu ii dau apa bea putin si dupa aia mai cere dar daca ii mai dau tot apa numai bea pana nu-i dau suc |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 4:42 pm | |
| ce fel de suc ii dai adriana _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 9:05 pm | |
| pai ii dau cappy, figo, tedi play, mai bea si de-al nostru el nu-i pretentios deloc bea orice |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18281 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Iul 11, 2009 11:23 pm | |
| noi cam pe apa chioara o dam toata ziua..eu am invatat-o pe ale cu apa si vad ca n-are pretentii...bine..ii mai iau cate un suc , dar in general natural, sau ii fac eu |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Iul 12, 2009 9:02 am | |
| tot pe apa mergem si noi,mai bea si suc dar mai rar,ori tedi play sau apa cu cu gust de lamaie,mar,capsuna |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Iul 13, 2009 5:51 am | |
| Am luat si eu apa cu gust de capsuni dar nu ii place.Tot plata e mai buna. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Aug 05, 2009 3:09 pm | |
| A mea nu bea ceai deloc, heeeelp!! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8099 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Aug 05, 2009 3:28 pm | |
| nici deniz nu bea ceai apa sau apa cu zeama de pe višine ši yaurt cu apa ši un pic de sare asta tare ai place |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Aug 06, 2009 3:30 pm | |
| Nu face nimic,e buna si apa Anca! |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Aug 08, 2009 1:39 pm | |
| zilele astea mi-a baut multa apa,avand febra simtea nevoia sa bea apa asta e un lucru bun |
|
 | |
rucsandra

Numarul mesajelor: 3051 Varsta: 29 Localizare: mioveni Joburi/Distractii: sa imi petrec timpul cu puiul meu Stare de spirit: vesela si increzatoare DESPRE NOI: nelu,rucsi si andrei daniel tudor
Data de inscriere: 14/10/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Sam Aug 08, 2009 1:44 pm | |
| din fericire eu beau mult suc negru sper sa rresc treptat pana ma las iar catitatea lichidelor consumate...nu stiu exct cat...beau de cate ori imi este sete |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Aug 09, 2009 8:15 am | |
| | ancagabriela a scris: | | A mea nu bea ceai deloc, heeeelp!! |
anca stai linistita ca nici ale mele nu beau cand au fost racite le-am dat dar o zi au baut a doua aruncau paharul.raul mai bea_________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
mihaelamiha

Numarul mesajelor: 3660 Varsta: 26 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: voi fetelor sunteti distractia mea si nazdravani mei Stare de spirit: mereu fericita si cu gandul la voi DESPRE NOI: Mihaela mamica de 2 baieti Claudiu si Catalin sa nu-l uitam si pe tati Bogdan Data de inscriere: 20/11/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Aug 09, 2009 10:45 am | |
| e bun ceaiul ai mei bea foarte mult ceai defapt ei mananca si bea orce |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Dum Aug 09, 2009 1:25 pm | |
| |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Aug 10, 2009 11:06 am | |
| al meu numai apa nici nu vrea sa auda de ceiut!suc ai fac in casa din fructe si morcovel!si ocazional mai bea tedi ! |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Aug 10, 2009 1:34 pm | |
| | mihaelamiha a scris: | | e bun ceaiul ai mei bea foarte mult ceai defapt ei mananca si bea orce |
asa si rares nu am treaba cu el sa fie pretentios mai nou acum bea si danonino de baut |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Aug 10, 2009 1:39 pm | |
| si le mele beau danonino de baut insa nu foarte des apa e la putere la noi _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Aug 12, 2009 7:03 am | |
| Ce bine ca mai beau si danonino!! Isa doar apa bea. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Aug 19, 2009 3:43 pm | |
| Am inceput sa ii iau si eu o data la 2 zile Danonino de baut si ii place, il bea cu paiul  I-am luat ieri apa cu capsuni de la Tedy, dar nu s-a atins de sticla, l-am baut eu intr-un final!! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mar Aug 25, 2009 5:47 am | |
| Eu am aruncat-o Anca,ca nu mi-a placut nici mie. de cand e bolnava bea 500 ml ceai de menta fara zahar. |
|
 | |
mirela1974

Numarul mesajelor: 107 Varsta: 38 Localizare: timisoara Joburi/Distractii: functionar/muzica, cititul Stare de spirit: daca viata iti intoarce spatele...ia-o de fund! DESPRE NOI: Mirela si David Data de inscriere: 11/05/2009
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Mier Sept 09, 2009 12:21 pm | |
| ceai nu bea, doar laptele de la san si apa. |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Sept 28, 2009 7:28 am | |
| Cosmin a avut o perioada cand nu prea mai vroia apa dar de cand i-am cumparat un bidonas cu tuturca nu il mai lasa,bea apa non stop de dragul lui |
|
 | |
adriana21

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Lun Sept 28, 2009 1:46 pm | |
| si raresu meu in ultima vreme bea o gramada de apa nu mananca cata apa bea |
|
 | |
ramo_sara_arad

Numarul mesajelor: 1399 Varsta: 32 Localizare: arad Joburi/Distractii: muzica,dansul Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama Ramona
fetita Sara-Beatrice
tata Alin
Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Oct 08, 2009 4:05 pm | |
| Sara are zile cand bea numai ceai sau numai apa, eu ii dau cat vrea cam 1l in 24 ore |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Cata apa sau ceai consumam? Joi Oct 08, 2009 5:36 pm | |
| deniz apa bea multa ši din cınd ın cınd cola  eu rar beau apa |
|
 | |
| | Cata apa sau ceai consumam? | |
|