Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

Esti fericita in viata de cuplu?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
pufosul
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 18718
Varsta: 31
Localizare: iasi
Joburi/Distractii: infinite....
Stare de spirit: de obicei...vesela
DESPRE NOI: irina&david
Data de inscriere: 22/07/2009

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Vin Mar 04, 2011 9:49 am

ai mare dreptate iony, iti multumesc de sfaturile bune, astazi suntem...pe linia de plutire.....important e ca el a facut primul pas si mi-a explicat frumos ca noi daca ne iubim...in lume vom avea necazuri...dar...important e ca iubirea si dragostea sa iasa biruitoare si intr-un cuplu sa stim sa cedam la timp ....
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7346
Varsta: 36
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Vin Mar 04, 2011 11:36 am

Sunt foarte fericita1....Am alaturi un om deosebit care a stiut pana acum sa ma aprecieze...si mai ales in situatia in care ma gasesc acum ma sprijina si mai mult!....ii multumesc din suflet pentru asta1...

Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8123
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Vin Mar 04, 2011 11:38 am

da aša e rozi acea e dragoste cınd ın momentele grele este alaturi de tine ši te sprijina
va doresc sa fiti mereu aša fericite
ši eu sunt fericita ın viata de cuplu nu pot sa zic ca ma ajuta la toate ca mai bine le fac eu dar daca ai zic schimba fata de pampers sau crapa lemne fa mıncare o face
ši cınd eram gravida cu deniz nu aveam mašina de spalat dar nu ma lasat sa spal cu mına ca le spala el hihi
Sus In jos
rozyca76
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 7346
Varsta: 36
Localizare: ploiesti
Stare de spirit: o mamica fericita si implinita
DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta
Data de inscriere: 26/03/2008

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Vin Mar 04, 2011 11:42 am

Da Eva conteaza mult ajutorul lui!...Asa cum se pricep ei.....Zilele trecute mi-a facut 2 checuri....i-au crescut de nu mai aveau lok in tava....foarte gustosi au fost1... jyvds
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Varsta: 34
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Dum Mar 06, 2011 10:17 am

sabin al meu a avut o perioada destul de naspa in ultimul timp. mi-a motivat intotdeauna ca e tare obosit, si sincer il inteleg, are 3 joburi, pleaca dimineata si vine seara tarziu, cand se apuca de lucru acasa... a fost o perioada cand ne certam din absolut orice... sincer, de multe ori m-am gandit daca va avea un final fericit casnicia noastra... dar acum, in februarie, cand am fost acasa, cum am ajuns ne-am luat la cearta, o cearta care pana la urma a ajuns la o discutie intre oameni normali si ne-am spus fiecare pasurile. adevarul e ca nici nu ne dam seama cum ii suparam pe ceilalti, facand gesturi care noua ni se par firesti. mi-a spus ce il supara la mine, i-am spus ce ma supara la el... si credeam ca nu va avea niciun efect... dar de a doua zi s-a schimbat la 180 de grade, si m-a facut si pe mine sa ma schimb, si sincer am avut in februarie o a doua luna de miere - chiar daca foarte platonica si numai in casa - dar a fost minunat... caeodata cearta este chiar constructiva, iar la noi a functionat jyvds am facut 12 ani de cand ne cunoastem, si cu toate astea am inteles ca ne iubim de mii de ori mai mult decat in prima zi jyvds
Sus In jos
Berbecuta
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8413
Varsta: 30
Localizare: Undeva in Ro
DESPRE NOI: Visatori.

Data de inscriere: 21/05/2008

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Dum Mar 06, 2011 2:40 pm

Lumi ma bucur din suflet pt voi ca ati depasit hopul si ati redescoperit cat de tare va iubiti! pupic

Acum imi reamintesc ca in momentele cand eram la 1 pas de a intenta divort tu ai fost cea care m-ai povatuit, si ne-am pus la masa cu ce ne place si ce nu la celalalt, apoi ne-a prins bine si-ti multumim pupic Asa cum spui si tu iubirea creste cu fiecare zi!
Sus In jos
etinc3lle
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 6554
Varsta: 34
Localizare: targoviste
Joburi/Distractii: profesor
Stare de spirit: vesnic indragostita
DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum
Data de inscriere: 24/03/2008

MesajSubiect: Re: Esti fericita in viata de cuplu?   Dum Mar 06, 2011 7:25 pm

da, clara, eu cred ca daca nu ii spui omului in fata ce nu iti convine la el, nici nu are cum sa stie, si in timp se pune ca un zid intre cei doi jyvds de fapt asta o fac si cu prietenii, si asa mi se pare normal, nu? prefer sa mi se spuna ce gresesc decat in fata sa fiu lingusita si in spate ... ma bucur tare ca v-au fost de folos sfaturile mele pupic si ma bucur tare ca sunteti fericiti ininim
Sus In jos

Esti fericita in viata de cuplu?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4, 5

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: PROBLEME PSIHOLOGICE :: PROBLEME PSIHOLOGICE :: PSIHOLOGIA CUPLULUI-