| | Tati, schimba-mi pampersul!! | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 2:52 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 4:29 pm | |
| gata decat sa o impart am ascunso :suspect: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 6:36 pm | |
| | noemi80 a scris: | | gata decat sa o impart am ascunso :suspect: | egoisto! :suspect: |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 7:53 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 9:24 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 9:47 pm | |
| trebuie sa ma intelegeti fetelor. :monkey: a mea e prea mica ,imi trebuie in cazuri extreme,stiti voi seara ,in pat,chiar daca nu schimba scutece vedeti cat sunt de buna.Ii dau tzatze :57: |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 10:08 pm | |
| La noi tati schimba pampersul daca nu e kk in el....daca e suna pe mami...... Aaaaaaaa in privinta tzatza.....oooooooo pai va dau eu fetelor ca mama natura a fost darnica cu mine.... :() :() :() _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 07, 2008 10:33 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 12:21 am | |
| ce norocoasa esti andreea...bv.. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 10:04 am | |
| | Andrea27 a scris: | La noi tati schimba pampersul daca nu e kk in el....daca e suna pe mami...... Aaaaaaaa in privinta tzatza.....oooooooo pai va dau eu fetelor ca mama natura a fost darnica cu mine.... :() :() :() |
tati numai cand simte mirosul fuge!!!!!!!!!!! :() |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 1:03 pm | |
| Asta a meu e parca din Puff de baron....cum simte o besiunta mica a Iuliei....fuge....vai ce scheme face de parca muma-sa l-o nascut in arome sofisticate.... :suspect: :suspect: :suspect: :suspect: _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 1:12 pm | |
| | Andrea27 a scris: | | Asta a meu e parca din Puff de baron....cum simte o besiunta mica a Iuliei....fuge....vai ce scheme face de parca muma-sa l-o nascut in arome sofisticate.... :suspect: :suspect: :suspect: :suspect: | :suspect: :suspect: |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 3:35 pm | |
| ei ceapa lor de barbati in privinta asta nu ma pot plange sotul daca trebuie sal schimbe si are timp il schimba chiar daca are caca pana la gat |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 4:21 pm | |
| | noemi80 a scris: | ei ceapa lor de barbati in privinta asta nu ma pot plange sotul daca trebuie sal schimbe si are timp il schimba chiar daca are caca pana la gat | cu adevarat o femeie norocoasa! te invidiez.... :() |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 4:31 pm | |
| Asa e, si eu, Noemi!! O sa-l pun la incercare pe sotul saptamana asta sa vad daca el schimba fata!   |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 4:33 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 6:35 pm | |
| bafta poi voi trebuie sa fiti norocoase zana parca ziceai ca te ajuta mereu al meu nu ma ajuta spun asta cu caca in caz ca trebuie s aplec undeva unde nu pot duce copii,si a facut caca pe el,l-a schimbat fara nicio o problema |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Vin Mai 09, 2008 7:01 pm | |
| Multumesc, fetelor!! E bine, Noemi, stii sa-ti barbatul la respect!   |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 6:15 am | |
| Elena,schimba Decebal scutece acum? |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 8:48 am | |
| Eee, pe n...a!! Sa-l vezi cum tine un pampers cand il duce la gunoi! Zici ca tine caca in mana direct!!   |
|
 | |
simo

Numarul mesajelor: 518 Varsta: 29 Localizare: Dej, jud.Cluj Joburi/Distractii: Profesor Stare de spirit: mereu fericita Data de inscriere: 29/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 11:08 am | |
| Nici al meu sot nu a schimbat pampersul arianei cat a fost mica......ca el nu stie cum se pune, ca el in sus ca el in jos, dar cam de pe la 11 luni a inceput sa il schimbe si cand nu am timp sau sunt ocupata cu altceva o schimba el |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 1:28 pm | |
| de obicei eu o schimb pe alexia.dar daca nu sunt acasa si trebuie schimbata..fara nici un comentariu o schimba sotul |
|
 | |
Stefytza

Numarul mesajelor: 16254 Varsta: 32 Localizare: Constanta Stare de spirit: Foarte fericita!!!!! DESPRE NOI: Stefy mamica de Isabela-Ioana. Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 2:09 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 3:12 pm | |
| | cornelia.matyas a scris: | | de obicei eu o schimb pe alexia.dar daca nu sunt acasa si trebuie schimbata..fara nici un comentariu o schimba sotul |
asa si la noi |
|
 | |
gabyy

Numarul mesajelor: 418 Varsta: 32 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: --- Data de inscriere: 18/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 12, 2008 11:10 pm | |
| Primul pampers care l-a schimbat fetei l-a pus invers, cu spatele in fata :suspect: ...si tot el se mira de ce nu sta bine pe fata..... In rest trebuie sa ma rog de el sa ii mai schimbe un pampers pe luna, intr-o zi am plecat de dimineata la facultate , pe la 7, Niko dormea in ca, iar cand am venit peste 2 ore, l-am intrebat daca a schimbat-o...stiti ce mi-a zios ? ca a uitat :() ..Niko a mea era cu acelasi pampers de noapte. |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 13, 2008 10:10 am | |
| |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 13, 2008 12:01 pm | |
| Al meu o schimba....dar cand Iulia are caca...nehhhhhh...e tare gingas.....ca si ma-sa....si mai face si figuri derbedeu..... :() :() :() _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 13, 2008 1:12 pm | |
| esti tare !!!!!! apropo cum e Julia ,mai ae tratament? |
|
 | |
cornelia.matyas

Numarul mesajelor: 3699 Varsta: 33 Localizare: cluj-napoca Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama:cornelia, tati:robert, fetita:alexia-roxana Data de inscriere: 15/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 13, 2008 1:45 pm | |
| andreea m-a distrat mesajul.cred ca e sensibil sotul tau.se mai inatmpla.ce poti sa faci?va pupik |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 14, 2008 10:11 am | |
| :face: :suspect: Ieri l-am pus pe sotul sa schimbe pampersul fetei,dar n-a vrut nici in ruptul capului! In schimb, a imbracat-o!! Bine, a durat juma' de ora, dar a meritat :face:   |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 14, 2008 11:57 am | |
| |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7273 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 14, 2008 12:00 pm | |
| Bun elena inseamna ca s-a dat pe brazda...incet-incet se obisnuieste... |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Dum Mai 18, 2008 8:10 pm | |
| Daaa...cand s-a obisnuit...a plecat!! |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Dum Mai 18, 2008 9:17 pm | |
| Da rozyca....vezi sa nu.....astia de la armata sa faca asa ceva tot timpu?Nu avem noi norocu asta......asa-i Elena? :() :() :() :() _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 19, 2008 7:55 am | |
| Asa e, Andreea, dar eu sper sa-l inmoi cu timpul, rabdare am... Slava Cerului! |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 19, 2008 10:40 am | |
| :suspect: Ce tari sunteti! |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 19, 2008 9:02 pm | |
| |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 19, 2008 9:22 pm | |
| ma inscriu si eu pe lista cu gingasii armetei |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 19, 2008 11:22 pm | |
| Woww! Nu suntem singurele :face: |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 20, 2008 7:53 pm | |
| la mine sotul schimba voluntar scutecul,nu comenteaza ,si daca sunt acasa si nu am chef sa il schimb se duce el. am aflat dupa 2 luni :el nu am mai schimbat scutece pina la Mario si s-a descurcat de minune |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 20, 2008 8:25 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | la mine sotul schimba voluntar scutecul,nu comenteaza ,si daca sunt acasa si nu am chef sa il schimb se duce el. am aflat dupa 2 luni :el nu am mai schimbat scutece pina la Mario si s-a descurcat de minune |
felicitari sotului Miha mar |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4790 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mar Mai 20, 2008 8:55 pm | |
| ms noemi dor eu copilul nu l-am facut singura |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Mier Mai 21, 2008 5:42 pm | |
| bine zici la mine se pare ca lam facut singura dar oare cum am reusit? :() |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Joi Mai 22, 2008 7:36 am | |
| Ce tare esti, Noemi!!!! Felicitari,Mihaela!! Eu o sa notez in calendar ca zi de sarbatoare cand o sa schimbe pampers al meu!! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Joi Mai 22, 2008 4:41 pm | |
| cred ca ramine pauza mare intre cum nu e acasa |
|
 | |
Vizitato Vizitator

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Joi Mai 22, 2008 8:53 pm | |
| ei sa ne dai de baut si noua in ziua aia ok? si eu o sa va anunt :() |
|
 | |
Andrea27

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Joi Mai 22, 2008 10:46 pm | |
| Miha bine zici....asa zic si eu uneori....Doar nu am facut-o singura....Ceapa lui de smecher... :() :() _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Joi Mai 22, 2008 11:22 pm | |
| sotul meu a schimbat o data pampersul lui gabita si a facut copilul caca si a iesit din pampers cu totul deci nici nu-mi pot imagina in ce fel a putut pune pampersul.... :() |
|
 | |
Stefytza

| Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Sam Mai 24, 2008 6:49 am | |
| :suspect: I-a lasat aerisire! |
|
 | |
petruta

Numarul mesajelor: 3923 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Joburi/Distractii: asistenta medicala Stare de spirit: o mamica fericita DESPRE NOI: mama: Petruta, tatal: Viorel, copilul: Leonardo Gabriel Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Tati, schimba-mi pampersul!! Lun Mai 26, 2008 11:14 pm | |
| cred ca da...dar am spalat atunci la cacu... :() |
|
 | |
| | Tati, schimba-mi pampersul!! | |
|