Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

discutii si sfaturi despre prematuri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2
AutorMesaj
alexudk
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 19
Varsta: 21
Localizare: italy
DESPRE NOI: mama: amalia tata: alexandru bebe: alessandro
Data de inscriere: 23/11/2011

MesajSubiect: Re: discutii si sfaturi despre prematuri   Mier Noi 23, 2011 10:06 pm

multumim la fel ... apropo...david tresarea sau scotea sunete ciudate in somnic ?
Sus In jos
AndreeaM
Mamica experta

feminin
Numarul mesajelor: 5209
Varsta: 22
Localizare: Constanta
DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian
Data de inscriere: 10/01/2011

MesajSubiect: Re: discutii si sfaturi despre prematuri   Mier Noi 23, 2011 10:20 pm

mai tresaere mi-a zis pediatra ca de la manute se sperie il tii infasat?cum ai nascut daca nu sunt indiscreta..
Sus In jos
alexudk
Mamica noua
 Mamica noua

feminin
Numarul mesajelor: 19
Varsta: 21
Localizare: italy
DESPRE NOI: mama: amalia tata: alexandru bebe: alessandro
Data de inscriere: 23/11/2011

MesajSubiect: Re: discutii si sfaturi despre prematuri   Mier Noi 23, 2011 10:22 pm

aici in italia nu ii tin in fasa ca in tara.am nascut prin cezariana pentru ca avea o malformatie bebe ... tot intestinul era afara din abdomen. pana acum totul merge bine.dupa o luna de la operatie e acasa . yes
Sus In jos
AndreeaM
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: discutii si sfaturi despre prematuri   Mier Noi 23, 2011 10:26 pm

offff mititelul si cum se simte?si se observa operatia?insemna ca esti o mamica puternica..cum te simti dupa cezariana?te-ai refacut?
Sus In jos
AndreeaM
Mamica experta

feminin

MesajSubiect: Re: discutii si sfaturi despre prematuri   Mier Noi 23, 2011 10:26 pm

daca vrei hai sa vb pe adresa mea iu_ciu ca nu avem voie aici,,off topic
Sus In jos

discutii si sfaturi despre prematuri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Inapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: COPIII NOSTRI :: COPIII NOSTRI :: PREMATURII-