FamilyClinic

Numarul mesajelor: 1 Varsta: 24 Localizare: Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 29, Pipera-Voluntari, Ilfov DESPRE NOI: Clinica Privata FamilyClinic doreste ca prin atmosfera calda si orientata catre pacient, sa faca vizita la medic lipsita de teama si stresul pacientului. Indiferent ca aveti nevoie de analize sau consultatii specializate noi va stam la dispozitie. Data de inscriere: 05/04/2012
 | Subiect: Clinica Privata | Family Clinic Joi Apr 05, 2012 10:31 am | |
| Clinica Privata FamilyClinic doreste ca prin atmosfera calda si orientata catre pacient, sa faca vizita la medic lipsita de teama si stresul pacientului. Indiferent ca aveti nevoie de analize sau consultatii specializate noi va stam la dispozitie cu cele mai performante aparaturi. Pentru detalii si programari vizitati siteul nostru familyclinic.ro |
|
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Clinica Privata | Family Clinic Joi Apr 05, 2012 10:59 am | |
| va multumim pt informatii! |
|
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Clinica Privata | Family Clinic Joi Apr 05, 2012 5:34 pm | |
| |
|
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Clinica Privata | Family Clinic Joi Apr 05, 2012 5:42 pm | |
| scrie acolo in stanga, andreea |
|
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Clinica Privata | Family Clinic Joi Apr 05, 2012 5:52 pm | |
| |
|