| | OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:04 pm | |
| buna seara fetelor azi nu am dus-o pe Lari si nici maine n-o duc la gradi........am dat de 3 ori zapada in curte azi[img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]aici e sotu la dat zapada[img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img] omul nostru de zapada |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:11 pm | |
| fff frumos omu de zpada ,,si la noi e foarte multa.. |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:14 pm | |
| wow la noi nu a mai nins dar e un ger de crapa pietrele
|
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:15 pm | |
| hai la noi simo daca vrei ce faceti cum se simt fetle? |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:21 pm | |
| e destula si la noi mersi,nati nu prea bine le-am facut o baita si m-am rugat de ea sa pape macar un iaurtel astept sa se faca ora 20 sa ii dau primul siropel si apoi la 21 al doilea.ari e bine e la al doilea castronel de pireu.am facut tort degeaba ca numai s-au uitat la el si atat voi ce faceti |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:25 pm | |
| buna seara! ce faceti? noi stam la caldurica ca e zapada mare afara,toata ziua a nins viscolit si azi noapte iar de dimineata abia am ajuns la servici,oricum e groaznic ce e in sudul tarii
|
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:27 pm | |
| buna seara fetelor eu tomai ce m-am trezit,ma durea capul de oboseala,azinoapte stau de paza  asa urata evremea in sud?mie nu mi-a zis soramea ca e asa grav,poate ca sa nu ma ingrijorez am sa ma uit pe net la stiri din ro _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:33 pm | |
| off iti dai seama simo ca nu au chef de nimic cu raceala asta..adumi mie tortul. da asa e miha e urat rau..ce fc cosminel? iony asa e e urat? |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:34 pm | |
| buna Iony depinde in ce judet sta sora ta,la noi in Teleorman nu e chiar asa de rau dar in alte judete e jale |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:35 pm | |
| |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:40 pm | |
| | MIHAITZA29 a scris: | buna Iony depinde in ce judet sta sora ta,la noi in Teleorman nu e chiar asa de rau dar in alte judete e jale |
Miha in Dolj-Craiova sta sora mea,familia mea _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:45 pm | |
| buna seara fetelor o seara placuta sa aveti ,abia am reusit sa vin acasa asa rau ii afara ne lua vantu pe sus cand am iesit din mall andrea m ce faci .nu vi maine in mall de la 22 la 3 dimineata este noapte devoratorilor de moda cu multe reduceri si concert cu andrea banica si altii ,
eu sper sa se domoleasca vremea ca pe 1 vreau neaparat sa plec ma pun si eu sa citesc ce ati mai povestit ca nu mai stiu nimic |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:52 pm | |
| sunt reduceri de la 10 seara?si inclusiv si cauciuciuri il intereseaza p sotul meu sevi? |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 6:55 pm | |
| nu stiu exact la ce au ,ce stiu sigur este ca in magazinele din mall la ce reduceri au se mai adauga si alte reduceri de 20-30% si ajung la 80 uite aici http://www.facebook.com/events/355818304431292/ |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 7:13 pm | |
| fetelor e durerere in tara,am vazut la stiri si deja m-a luat groaza nu stiu cum as mai merge la servici pe viscolul acela aici astazi a fost un pic de ger si eram in stare sa ma imbrac cu toate hainele ,dapa sa stau acuma in romania mi-as lua soba cu mine |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 7:19 pm | |
| da e jale miha ! mersi sevi  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 7:31 pm | |
| nu ti-ai lua-o miha ca nu e umiditatea ce e aici.e ok ...frig da dar mai suportabil mama da vorbarete sunteti. nici eu nu ma laud cu nimic.nici nu ma plang ca oricum nu ma ajuta cu nimic....in fine.va doresc sanatate bolnaviorilor!!!merg sa fac ceva de mancare pt cina.de o jum de ora am intrat in casa de la judo.e rece si la noi _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 7:37 pm | |
| pai de ce sa nu te plingi,sunt da umeri aicic in forum apropo simone face shoper si el |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 7:38 pm | |
| chiar am vazut ši eu la štiri ce zapada e doamne ferešte de cei ce au ramas ınzapeziti nu tu mıncare nu tu combustibil vai
eu am facut spanac ši un chec cu nuca ši gata acuma stau relax
bine zici tania degeaba ne ši plıngem ca tot acolo suntem
eu mam enervat rau azi ieri a vazut al meu un set de canapele dar nu aveam banii azi pe cınd mam dus sa vad ši eu ıl vındusera deja ši numa acuma pe seara au venit ši ceva banuti |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 8:08 pm | |
| off eva lasa ca vin altele mai frumoase tania ce faci?ce mancare mai faci? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 9:00 pm | |
| simo nu,pescarii da.acum ca s-au eliberat autostrazile mai lucreaza cu peste de import.aici in ancona au iesit barcile duminica doar ca au venit pescarii de la civitanova si-au facut scandal de ce astia din ancona nu adereaza la greva....un cazino...
asa e eva....am si eu o perioada de rahat si parca ma ia cu gripa...dar nah.nu-mi vine nici sa vb ca n-are sens eva nu puteai sa le dai un avans ceva sa nu ti le vanda?
andreea ma tot gandeam cum se numesc in romaneste da nu-mi vine.miha ajuta-ma cum se zice spiedini in ro? carne de mai multe feluri bagate pe bete de lemn :) _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 9:03 pm | |
| |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 9:05 pm | |
| |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 9:11 pm | |
| aveam atıtia bani tania sal luam dar apoi ce mai mıncam daca ıntelegi štia al meu ca poate vin azi ceva banii dar šti cum e munca lui nu e sigur ıntotdeauna ca ia ori nu ia ca na poate se razgındešte omul peste noapte aša ca am ramas fara era la mına a doua dar nou nout era folosit doar o luna ši, fotoliile se faceau pat aia miar fi placuta sa pun la copii acuma na asta e poate mai aduc ši mai gasim
va doresc ši eu o seara placuta ma duc ši eu sa culc copii
|
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Joi Ian 26, 2012 9:27 pm | |
| noroc sa ai eva va puoic vb maine noapte buna. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 7:22 am | |
| neata! da frigarui bata-le vina.scuzati-ma da ma mai impotmolesc si eu ce combinati azi gagici? _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 7:30 am | |
|  fetele eu pe aici astept sa se nati si apoi sa fac si eu curatenie,mi-am bagat masina de spalat as bea si o cafea |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 7:57 am | |
| neata fetelor stau si eu la cafea ,macar atat ca zuzele astea ale mele s-au trezit cu noaptea in cap si nu m-au lasat sa mai lenevesc un pic daca erati in tara fetelor v-ati fi conformat si ati fi mers la munca cum necum ca asta este trebuie si eu azi o sa ies cu o ora inainte sa ajung la timp am un curs pe care nu il pot pierde la noi este gerrr mare nu vezi nimic in fata viscoleste ,aseara al meu abia le-a dat voie sa intre in oras cand se intorcea de la munca ca nu li se dadea voie sa intre in constanta si mi-a zis si al meu ca erau multi picati cu masinile pe margini in camp din cauza vantului asa rau sufla ieri
sanatate multa la bolnaviori si la treburi la fel si eu de astea nu ma mai vait ca tre sa le fac
simo ce iti fac fetele cum sunt?la noi la gradi a facut un copil varsat de vant la selyn si sa vedem momentan e bine sper sa nu faca eu parca tin minte ca ii facusem un vaccin pentru asa ceva
spor la treburi sa aveti si o zi placuta |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:11 am | |
| buna sevi ari e mai bine, nati e terminata ieri parca a fost mai rau decat cand am dus-o la doctor.nu a facut ochi inca dar tuseste o aud din camera si la noi e ger |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:12 am | |
| buna fetelor,in Buc ninge incet,nu mai e viscol;eu nu am dus-o nici azi pe Larisa la gradi mai butonez un pic pana-mi termin de baut cafeaua si plec la posta sa iau alocatia k a venit postasu miercuri cand eram la circ si nu o lasa la nimeni dak nu sunt eu personal... Larisa a mancat micul dejun si acum e cu tasu in curte la zapada |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:13 am | |
| neata fetelor la o cafeluta ši eu
mam uitat pe net la ambasada ro de aici sa vad cıt ne costa pašapoartele ca al meu e expirat ši sa fac ši la copii aici ca ın tara ın august e jale la pašapoarte aša ca o sa le fac aici 300 de euro 3 pašapoarte luni sper sa mergem sa le facem sa le avem facute din timp
o zi frumoasa sa aveti |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:13 am | |
| neata fetelor la o cafeluta ši eu
mam uitat pe net la ambasada ro de aici sa vad cıt ne costa pašapoartele ca al meu e expirat ši sa fac ši la copii aici ca ın tara ın august e jale la pašapoarte aša ca o sa le fac aici 300 de euro 3 pašapoarte luni sper sa mergem sa le facem sa le avem facute din timp
o zi frumoasa sa aveti |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:14 am | |
| nasol tu fata ca inca nu ia trecut si noi luam fervex de copii si nasonex ,marti merg si eu sa vedem cu melis la urechi care e treaba ca ea e cu auzul cand raceste ,ne-a zis ca facem tratament o luna apoi decidem daca ii scoatem polipii...nasol cu copii astia |
|
 | |
Cecilia

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:16 am | |
| sanatate copiilor bolnaviori Eva la voi cum e vremea? |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:18 am | |
| neata fetelor
sa aveti pofta la cafea fetelor
sanatate la copilasii bolnaviori
|
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:40 am | |
| Buna dimineata dragelor! o zi minunata va doresc  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:47 am | |
| Buna dimineata! Eu la serviciu, sa aveti o zi frumoasa! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:49 am | |
| neata Clau! Spor la servici  sa ai si tu o zi frumoasa! |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 8:53 am | |
| e un pic de zapada afara cecili da pe nins accuma
va las fetelor ma duc un pic afara cu copii |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 9:50 am | |
| | sevi_80 a scris: | nasol tu fata ca inca nu ia trecut si noi luam fervex de copii si nasonex ,marti merg si eu sa vedem cu melis la urechi care e treaba ca ea e cu auzul cand raceste ,ne-a zis ca facem tratament o luna apoi decidem daca ii scoatem polipii...nasol cu copii astia |
l-am sunat pe pediatru si mi-a zis sa mai asteptam si azi si maine daca e tot asa vine el acasa acum se cearta ca nu au loc in pat off ca imi vine sa-mi iau campii le-am pus sa le fac o supita sper sa o pape |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 9:54 am | |
| Neata fetelor,si noi stam in casa nu am iesit afara ca e frig rau de tot -13 g .Vad ca toti ne plangem de vreme rea ,dar la voi e dezastru ,care stati in partea de jos.Fratele meu este blocat pe autostrada aproape de bucuresti ,de 2 zile ,azi noapte a primit paine si apa de la astea de la pro tv ,dar inca nu se stie cat o sa stea pe acolo,au inaintat 4 km in 2 zile,si din Bucuresti are de mersi pt descarcare si in Alexandria |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 9:55 am | |
| Sanatate multa la fete, Simo! Tu cum esti?
Da, Julia, e dezastru la noi... e greu pentru fratele tau, poate se mai elibereaza azi... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7346 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 9:55 am | |
| Buna ziua fetelor!!!....am intrat sa va  , sa va citesc sa vad care cum mai reuseste sa ajunga la servici cu ninsoarea asta....al meu sot a ramas ieri intepenit cu tirul de 2 ori la Gaiesti....e jale....am stat cu teama toata ziua...marfa trebuia livrata...offf si tampitii astia...pun viata oamenilor in pericol... La noi acum s-a oprit ninsoarea dar e ger...bine ca nu mai bate vantul.... Nu am dus-o nici eu pe Bia azi la gradi...am mai lenevit si eu in pat...azi am o zi grea...am inchidere de luna si cine stie la ce ora scap... O zi buna tuturor si spor la butoneala! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 9:58 am | |
| Rozy si a ajuns pana la urma,si fratele meu e pe tir trebuia sa ajunga de 2 zile la bucresti dar asta e ,ii zicea sefuso sa ajunga in bucuresti si sa se cazeze la un hotel 1 zi doua inainte sa porneasca in Alexandria |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 9:59 am | |
| Buna, Rozy! Eu ajung cam intr-o ora la serviciu si seara acasa... un drum pe care il fac in 15 minute in mod normal... innebunesc de plictiseala pe drum  E greu si pentru sotul tau, patronii astia nu se lasa, de ce sa piarda parale.... Spor sa ai azi la munca! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 10:00 am | |
| clau eu mai rezist ca ce sa ii faci ele sa se fac bine nasol cu vremea asta |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 10:04 am | |
| Trebuie, Simo! Dar nu ai racit si tu? _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 10:06 am | |
| ba da, tusesc ca o magarita  am dat si la rate de dimi.imi revin eu nu e un capat de tara asta tu,cum e la munca ati facut omul de zapada cu vladut? |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 10:07 am | |
| Sanatate si tie, atunci! Eu, bine, la birou. Facem maine sau poimaine, daca ne-o lasa gerul, ca avem muuuulte mormane de zapada in curte, cap sa le mai punem si tigaie  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 Vin Ian 27, 2012 10:15 am | |
| |
|
 | |
| | OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 70 | |
|