| | OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 10:18 am | |
| |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 10:30 am | |
| spor la treaba si tie Tania neata Andreea ce face bebele mic?e cuminte? _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz și melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 11:21 am | |
|  fetelor am fost și eu la cumparturi miam luat un set de mixer frumos ca lam vazut ieri și era ieftin nu aveam mixer pt spuma dar miam luat set ıntreg cu detoate ca mai bine mi sa meritat ca un mixer simplu e 35 de lire așa lam luat cu detoate la 55 și dea mıncarii salam drojdie budinca frișca sa fac un tort asta e mixerul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]acu ma pun sa curat spanacul și sal pun la fiert sal fac sa papam de amiaza apoi culc copii și ma apuc de tort voi ce lucrati |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 12:36 pm | |
| buna iony,,mulltumesc de intrebare,,da e cuminte strumful.tu ce faci?  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 12:45 pm | |
| buna fetele si eu pe aici cu fetele azi am aduso pe nati de la gradi cica multi copii au entereocolita virala asa ca acum e bine ariana si e bolnavioara nati.numai ca eane imbolnaveste pe toti ca e tare rea de boala pe ariana nu am auzito planganduse insa nati de cand am aduso intruna geme.ne-a pus la regim sper sa ii treaca cat mai repede ca altfel o iau rasna sigur. o zui faina sa aveti |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz și melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 12:51 pm | |
|  simo multa sanatate lui nati și  și eu am terminat mıncarea am culcat copii acuma stau un pic aici cu voi |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 2:45 pm | |
| Hello...ce faceti? eu am mai calcat o parte din haine, mai am cateva camasi dar numai am apa la fierul de calcat si numai stau sa se incalzeasca, ca vreau sa ies cu Chira afara...
dimineata nu am afcut nimic avenit o prietena pe la mine, si a stat pana am plecat la gradi...asa ac air am tras chiulul dimineata...
Simo, sanatate fetelor, nasol cu vomatul asta...poate ii trece repede...
va pup pe toate, nu va mai iau la rand, ca merg sa o imbrac si pe Chira...
|
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 3:58 pm | |
| buna fetelor,v-am citit din urma postarile sanatate lui nati eu nu am intrat dim k am fost ;la doc sa-mi fac analize si vinerea viitoare sunt gata-pana atunci sunt pe regim,fara sare deloc acum tocmai am papt putina mamaliga cu br de vaci si iaurt |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 5:06 pm | |
| seara buna fetele
care ma ajuta si pe mine cu o informatie.surorii mele i-a dat medicul sa fac o analiza la urina sa vada daca pierde proteine prin urina si ea zis sa isi stranga urina 24h si apoi sa ea din ea 100-200ml sa duca la analiza de la laborat azi i-a zis ca sa inceapa in seara asta la 20 pana dimineata la 8.acum s-a zapacit saraca de tot si nu mai stie cum sa faca pe cine sa asculte.vruna din voi ati facut aceasta analiza? |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 5:14 pm | |
| nu te pot ajuta simo ca-s pe langa subiect
si eu am calcat azi marina.fetele de masa,ca le bagasem in clor sa le scot petele. acu emrg sa ne pregatim ca ne-a invitat socrul la cina.ca regina lui e plecata in maroc _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 5:21 pm | |
| bun aseara simo nu te pot ajuta ca nu am auzit,, tania sa aveti pofta! |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 5:26 pm | |
| salutare fetelor!!!!!!!!! noi suntem bine si sper ca totul asa o sa fie, am fost acasa in Romania cu masina 3 zile am stat, a fost putin dar totul a fost bine. Simo nici eu nu te pot ajuta, va pup pe toti |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 5:32 pm | |
| mersi oricum fetele o seara placuta |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 6:39 pm | |
| Simo eu am vazut la tv ceva de genul, la o graviduta,a strans urina 24 h apoi a dus-o toata la analiza,m-i se pare ca avea picioarele umflate si era risc de preeclamsie,mai mult nu stiu,imi pare rau nu ai gasit nici o informatie pe net?
Tania ce face soacra prin maroc? _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 7:08 pm | |
| buna seara! am mancat si noi,Cosmin e la desene acum si rontaie la seminte eu stau un pic pe net dupa care astept sa inceapa dansez pentru tine in rest suntem bine,cam prost cu gradi caci inca nu le-au dat caldura dar directoarea a zis ca le pune si lor centrala ceea ce parca nu mai cred pana nu vad,vom vedea |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 7:55 pm | |
| buna seara. Simo nici eu nu am auzit de asa analiza... noi stam, Chira e langa mine, se joaca cu papusile, le imbraca ca cica a venit figul, e imbracata in costumul de la dansuri, de la 6 e asa...a dansat, acum e linistita eu putin pe net, cu un ochi ma uit la dansez pt tine aoleu Miha, nu au inca caldura la gradi...nasol...la noi e prea cald, eu o duc in maneca scurta, mai incolo probabil ca o sa-i dau bluzite cu maneca lunga dar subtiri... in sfarsit am terminat de calcat, pana sapataman viitoare cand va trebui sa spal...  , nu credeam ca reusesc, si mai sunt si in concediu...parca nu am spor deloc, nu stau jos decat cand stau pe net...in rest ma invart intr-una prin casa si nimic nu se vede, parca mai ordine era cand eram si la munca, tot timpul dau casa peste cap...
Ultima editare efectuata de catre chira in Vin Noi 04, 2011 8:35 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:07 pm | |
| buna seara pai nu sti ca asa e mariana...de unde le dai paraca nu se cunoste,, miha sa le dea la prichindei caldura ca se imolnavesc mititei.. iony ce faci? va  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:28 pm | |
|  fetelor, acum mi-a adormit si mie maimutica, e in patul nostru de data asta  a fost o zi ok azi, din toate punctele de vedere, dar sunt obosita fleasca si am asteptat weekendul sa ma odihnesc bine  tuturor dau edit, ca m citit ce ati mai scris: mariana, la multi ani si aici sanatate piticilor cu probleme, sa va facti bine! andreea de la lumina, vezi sa nu te pasca vreo despresie postpartum, ai grija si cere ajutor, sa nu le faci tu pe toate pana dai in nas, odihneste-te mult, conteaza enorm  andreea de la arad, ce mai faci draguta, ca nu mai apuc sa vb nici cu tine  tania, miky, simo, eva marya, iony cecilia, spun si eu ca iony, ai grija cu kg in plus si tine regim, abtine-te de la grasimi, ca fac mult rau. tine colesterolul sub control, probabil ca il ai maricel, nu stiu, vezi ce spun rezultatele, iti tin pumnii si vezi ca prin regim de corecteaza foarte multe 
Ultima editare efectuata de catre Anca in Vin Noi 04, 2011 8:35 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:31 pm | |
| | inatas a scris: | seara buna fetele
care ma ajuta si pe mine cu o informatie.surorii mele i-a dat medicul sa fac o analiza la urina sa vada daca pierde proteine prin urina si ea zis sa isi stranga urina 24h si apoi sa ea din ea 100-200ml sa duca la analiza de la laborat azi i-a zis ca sa inceapa in seara asta la 20 pana dimineata la 8.acum s-a zapacit saraca de tot si nu mai stie cum sa faca pe cine sa asculte.vruna din voi ati facut aceasta analiza? |
eu am facut simo dupa cezariana . asa tre sa faca 24 de ore in acelasi bidon . la mine l-au luat pe tot dar nu cred ca l-au analizat pe tot |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:37 pm | |
| miky  ce mai faci?  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:37 pm | |
| buna fetelor o seara frumoasa sa aveti si eu is cu treburi,obosita acu merg la somn simo si eu vedeam mereu in spital fete ce adunau urina in sticla pentru analize ,erau cele ce aveau probleme cu tensiunea si cele carora li se umflau piicioarele , noapte buna sa aveti |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:39 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:43 pm | |
| miky, nu-i rau, ca le ai pe toate luna, inseamna  . sunteti bine, sanatosi?  sevi, va pup si pe voi, noapte buna!! |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:44 pm | |
| sanatosi suntem pana in prezent .sara ? |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:45 pm | |
| vrednica Miky  buna seara tuturor Andrea  ce sa fac,uite pe aici prin casa,am pus si eu boracii la somn mai devreme ptr ca ma zapacisera,astept sotul azi ajunge tarziu acasa si m-am apucat s afac un curs de informatica online,invat la el pana ma ametesc  Sevi cum e la munca? Anca ma bucur ca ai avut o zi buna _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:46 pm | |
| sara e bine, sanatoasa pana in prezent, am fost aseara la karate si cred ca are un pic de febra musculara, dar nu stie sa zica exact ce o deranjeaza si m-a distrat. aseara a dormit cu mama, azi vad ca a vrut cu mine. ii dau si sedatif de 2 zile si s-a mai linistit seara iar la ora 21, 30 dormea deja. sper ca suntem pe drumul cel bun. iony  o seara buna, spor la invatat!
Ultima editare efectuata de catre Anca in Vin Noi 04, 2011 8:47 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:47 pm | |
| ma bucur ca incepeti sa va intelegeti . poate ca sportul o oboseste atat de mult incat nu te mai streseaza pe tine |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:49 pm | |
| | Miky a scris: | | ma bucur ca incepeti sa va intelegeti . poate ca sportul o oboseste atat de mult incat nu te mai streseaza pe tine |
posibil, da. plus ca si sedatif o ajuta, sunt sigura, imi pica mai repede seara. azi am si dus-o pe afara, a fost fain la noi, destul de ok vremea - desi eu eram obosita dar am zis sa fac un efort pt ea.
ma retrag imediat ca mi se inchid ochii si am baut un pahar de vin si ma cheama patul |
|
 | |
Iony

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 8:55 pm | |
| mersi Anca,o seara buna si voua ma bucur ca e mai bine Sara,m-ai intrebat ce medicamente naturale mai stiu ptr copii,eu ii dau sosegal dimineata lui Fabio,i-am dat si tranquilin dar nu se vedea nimic,tot din plante era,cu musetel,tei,floare de portocal,hamei,sosegal are floarea pasiunii,portocala amara,extract ovaz, le-am tradus  vit e,b6,b12,b1 e bine daca ii merge cu sedatif pc,am si eu in casa dar nu i.am dat niciodata ,pana acum _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Vin Noi 04, 2011 9:03 pm | |
| iony, eu i-am mai dat sedatif si anul trecut dar nu mi s-a parut ca functiona. acum si cu antrenamentele la karate, ce sa zic, cred ca impreuna au mers, sau e numai impresia mea sa vedem dupa ce ii dau mai multe zile.
|
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 6:45 am | |
| neata fetele ioi am o durere de cap groaznica nati a vrut sa doarma cu tasu aseara saracul cred ca la tocat aseara ca tot am vazut becul aprins in camera si acum mai maraie dar daca nu o bagi in seama tace mersi miky nu il analizeaza pe tot vrea sa vada cantitatea totala de urina |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 6:48 am | |
|  simo neata mam trezit și eu sunt la cafeluta ma paște o raceala stranut și ımi curge nasul aștept sa mearga adnan sa ma pot apuca de curatenie ca dupamasa vreau sa ies u copii afara poate ımi gases ceva de ıncaltat o zi frumoasa sa aveti |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 8:51 am | |
| Buna dimineata! Si Vladut de la 7.30 e in picioare si nu ne-a mai last nici pe noi la somn  Va doresc un weekend excelent! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 9:24 am | |
| buna dimineata si noi ne-am trezit devreme, eu de la 7, Chira pe la 8 si ceva, am terminat de gatit, am facut si un dus, ne imbracam si iesim... curatenie o sa fac cand doarme Chira...
va pup, un week-end minunat |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 9:24 am | |
| neatza fetelor va doresc o sambata minunata si spor la trebaluieli
si Alex e treaz de pe la 7.30 - 8 bineinteles ca ne-a trezit si pe noi am o durere de cap. ma simt obosita si nu am chef de nimica |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 11:26 am | |
| Va  si eu gagici....ne-am trezit si noi pe la 8....a meu a plecat la lucru deocamdata sunt numai eu cu iulia... Si colac peste pupaza am intrat si noi in randu mucosilor si de azi dimineata in randu ragusitilor.....Imi vine sa o iau pe dealuri |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 11:59 am | |
| da nu le mai baga toate in seama.noi suntem mucoase toata iarna.2 luni pe an stam fara muci.da muci verzi,nu asa lejer.si? ce sa-i fac ca nu oi indesa-o de medicamente.ia trece la vara pana nu ii da complicatii le las asa. ioni m-ai intrebat ce face aia in maroc.pai ea e marocana.si nu mi soacra.e nevasta lu socru-miu va pup pe toate si va urez un weekend frumos.eu ma grabesc sa apuc sa fac cat mai multe pana vine simo si fetele de la cumparaturi. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 12:43 pm | |
| buna fetelor, vad ca in general pe toate v-a luat durerea de cap si aveti picii bolnaviori, sanatate multa la toti  noi suntem bine, am dormit excelent amandoua, impreuna, apoi la 8 eram in picioare. nu avem nici noi chef de prea multe, au facut ai mei ceva de papa si am pus o masina de rufe, dar e urat afara si trebuie sa le las in casa. mai dau cu aspiratorul mai tarziu, ca acum nu imi vine, si cam atat, mi-am facut si joi curatenie si nu prea e cazul sa ma agit mult azi. ma pun sa citesc ceva, iar Sara sta la desene acum  o zi cat mai buna!! |
|
 | |
AndreeaM

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 12:49 pm | |
|  fetelor ce faceti?eu fac curat in toata casa scos ovoare e ff frumos afara azi,,am lut o pauza de un pahar cu lapte |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 12:51 pm | |
|  Andreea, spor la treaba, hai si la mine ca nu prea am tragere de inima azi. mergem si noi la masa  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 1:25 pm | |
| buna fetele! mi-am adormit si mie piciul si aproape era cat pe ce si eu dar m-am trezit dupa ce se scoala mergem la plimbare ca e frumos afara Anca vad ca ii merge Sarei cu sedatif,sper sa fie bine in continuare va doresc o sambata minunata! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 1:33 pm | |
| hai ca ma trec si eu pe lista celor cu durere de cap.mi s-a pus cand spalam covoarele dimineata si vad ca nu-mi mai trece.eu am apucat abia baia si dormitorul sa-l fac.mai am camera fetelor,salonul,bucataria si mansarda,plus ca am deja 2 ture de haine de intins,de cules ce s-a uscat ,de calcat,m-am pus sa fac mancare pt noi si fac mai multa sa-i duc pachet lu' socru-meu sa nu se streseze sa gateasca doar pt el.pana deseara cred ca tot trebaluiesc.m-as fi si epilat ca saptamana trecuta doar pe picioare am apucat _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 1:35 pm | |
| sa sti Tania ca am si eu o durere de cap dar suportabila,asa m-am trezit de dimineata,bine ca nici nu am luat nimic ca sigur imi trecea dar vad ca ai treaba multa nu gluma ce-ti fac fetele? |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 1:51 pm | |
| buna miha si tania  sa va treaca capul! eu beau un ceai cald de fructe de padure, poate nu ma ia raceala, simt asa, o uosra stare pre-gripala, poate o speriu  sara e la desene, imediat coloram si trecem la niste activitati in caietele speciale ca m-a rugat sa facem. tocmai ce m-a sunat Ria, mergeau la inot amandoua, sunt bine,  fetelor!! ma bucur ca v-am auzit! |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 2:10 pm | |
| buna fetelor sanatare celor bolnaviori noi azi am fost la spital la o matusa si acum dormim un pic ,diseara la 18 mergem la circ avem invitatie gratis de la gradi pt copii asa ca profitam un pic |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 2:24 pm | |
| am miha destule.pe mine parca ma lasa acum ca am mancat.sa-ti treaca si tie durerea. anca speram sa nu te ia cu gripa! merg sa-mi termin facutele.am mai luat o pauza si ma pun intens ca i-a venit lui simo sa mergem la cinema in seara asta cu fetele.e ceva film pt copii,aventurile lui tintin disptractie faina julia la circ _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 2:47 pm | |
| salutare...
am fost si noi prin oras, i-am luat niste dresuri Chirei, cipici pt dans, o pereche de manusi, vroiam albe, dar nu am gasit, si i-am luat si un costum, colanti cu bluzita am mancat, a fosts i sora mea la noi, am culcat-o pe Chira, mi-am facut ordine la bucatarie, am sters pe jos, i-am facut si orez cu lapte ca asa am primit ordin, cand se trezeste...tocmai s-a trezit si iesim putin afara...
va las, merg sa ii pun in farfurie sa putem pleca
|
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 4:12 pm | |
|  fetelor  sa va treaca durerile eu sunt suparata ca mi sa stricat mașina de spalat gata cu ea am spalat cu mına cıteva azi am fost și ın oraș cu copii la plimbare adica eu cu copii acuma am pus mıncarea pe foc distractie placuta care pe unde mergeti |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 5:08 pm | |
| buna seara fetelor noi azi am impartit,a facut soacra mea coliva ,am stat in curte k a fost soare |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Sam Noi 05, 2011 5:29 pm | |
| buna seara! am ajuns si noi acasa ceva mai devreme si ne pregatim de baita amandoi apoi vreau sa comand pizza ca are Cosmin pofta si nu mai am timp sa o fac eu asa ca pun mana pe telefon si se rezolva
|
|
 | |
| | OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 | |
|