| | OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | |
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 11:40 am | |
| buna fetele ce faceti?eu facu curat am pus mancare pe foc am pus am vreo 3 masini de spalat de calcat o gramda...sper sa termin azi..v apupic |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 11:46 am | |
| ye inteleg andrea.da de ce nu se poate sa ramana iulia la program lung? andreea harnicuta tare ai fost azi _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
bogaetelka

Numarul mesajelor: 2415 Varsta: 31 Localizare: baraolt DESPRE NOI: mama etelka ,fetele ;kinga si kincso Data de inscriere: 02/10/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 12:54 pm | |
| | Marya a scris: | Multumesc Etelka ..si eu te pup..ce mai faci? Neata Clau! Ce faci?Gata la servici? |
draga Maria suntem bine mersi ! |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 1:40 pm | |
|  sunt zapacita de cap, iarasi sunt obosita si Sara nu vrea sa se culce de pranz si imi tine teorii c pe ea nu o intelege nimeni, ca ea "va fi nefericita pana la moarte" - cuvintele ei!!! am crezut ca intru in pamant, nu stiu unde incap atatea in caputul ei si cum simte ea lucrurile, dar simt ca e nefericita si neinteleasa, ca vrea sa faca numai ce si cand vrea ea, nu stiu cum sa o mai iau, nu vreau sa creasca nici fara limite si chiar daca sunt mai severa cu ea, nu inseamna ca nu o iubesc... dar ea nu simte dragostea mea, se pare... nu stiu cum sa procedez sa nu dau nici in extrema cealalta, sa devina rasfatata si sa si-o ia in cap.... mi-e greu si nu stiu cum sa mai actionez in toate privintele cu ea... va pup, la 15 am meditatie si apoi sper sa vrea la karate, ca deja mi-a zis ca vrea sa o retrag... sper ca a zis-o numai asa... Doamne, ce greu e cu copiii astia!! |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | |
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 2:23 pm | |
| Anca, tare rau asa, cand nu te intelegi cu Sara, nu stiu ce sa iti spun, cam asa e si una din prietenele Chirei, ea vrea sa aibe ultimul cuvant, a inceput sa ii faca pe parinti in toate felurile,cand nu ii convine ceva da in ei, numai stiu nici ei ce sa faca, si nu stau nici cu bunici, nu o cresc deloc bunicii, sunt undeva la tara, o vad ff rar, doar parintii stau cu ea...la tine poate fi si de la bunici, dar cred ca e vorba si de copil...Acum eu nu stiu cum faci tu, dar parintii asteia mici nici nu incearca prea mult, adica daca vor sa recurga la pedepese, renunta imediat, ca le este mai bine asa, lor, decat sa tipe si sa planga aia mica ca nu o lasa la desene, sau ca nu ii dau nu stiu ce jucarie, etc...ca le zic mereu, daca vor sa incerce cu pedepse, sa se tina tare, degeaba acum ii promit ca va fi pedepsita, daca pana seara renunta la pedepse...dar pe ei cunosc f bine, si d'aia spun ce si cum fac ei, la tine nu stiu ce sa zic....
Si Chira la ai mei mai sare cateo zi peste somn, si se intampla de cele mai multe ori cand nu apuc sa vorbesc cu ea inainte, dar nu e regula, dar acasa nici nu se pune problema sa nu doarma...cu mine sau cu Vali...pentru ca totusi e obosita, chiar daca rezista toata ziua... |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 3:02 pm | |
| da tania mersi si tu esti vrednica. off anca ce rau imi pare de sara ca nu te asculta si prefera bunicii off.. e am terminat treaba mai am de periat covoarele!si apoi stau.. david face nanita.. |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 3:17 pm | |
| super yoni lasa ca te odihnešti deseara anca nu štiu ce sa zic ai mei dorm fara discuti iam bagat ın dormitor ma bag ıntre ei ši dupa 10 minute de desene sting televizorul ši adorm la foc automat amındoi nu am probleme cu somnul de amiaza cu ei decıt fffff rar ın caz ca am musafiri sau vine cineva cınd e vremea de somn dar ın rest dorm miam gatat ši eu salata am papat am facut foc ca afara brrrrr ploua ši e frig rau foarte buna mia iešit prajitura e ca ši cu brınza nu am luat niciodata chestie deaia de la dr oetker dar e super buna ma gındesc sa mai cumpar sa fac cu clatite ca na aici cum nu este brınza proaspata ca ın ro e našpa dar asta e eaxact ca ši brınza de vaca facuta cu zahar ši galbenuš de ou  no bine ca vam scris un roman ıntreg o seara placuta sa aveti |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 4:19 pm | |
| a plecat si Chira la ai mei, a venit tata pe aici, a stat vreo ora si cand sa plece Chira a zis ca vrea si ea la ei...cred ca are vreun interes...o sa mearga Vali sa o ia cand vine
am facut si eu o prajitura cu mere...eu ff rar folosesc pt creme de la dr. Oetker sau de la alte firme, nu imi plac ,mi se par prea lesinate, iar lui Vali nu ii plac deloc... |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 4:42 pm | |
| buna fetele am picat si eu acasa mi-am dat drumul sa fac o baita si pana se umple vana zic sa mai citesc ce mai faceti. o seara placuta sa aveti |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 4:47 pm | |
| Ceau Simo,sa lenevesti in cada,ca sa te relaxezi. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 4:47 pm | |
| Buna Simo. ce faci? mai poti?
|
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 4:49 pm | |
| buna chry, buna mariana mai pot ce pot sa fac. astept sa iasa fetele ca acum sunt la baie si apoi lenevesc in cada |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 4:50 pm | |
| Asa sa faci si pune-l pe Misu sa-ti faca un masaj [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 5:54 pm | |
| simo mariana chry  mariana sa šti ca aici astea de la dr oetker nus aša ca la voi de exemplu nici budinca nu e ca a voastra ın asta nu vine pus zahar deloc ši vine cu 750 de lapte facut ın ro nus aša aštept ši eu sa vina adnan sa mıncam ši apoi ıncepe un serial ši ne bagam ın pat simo sa stai ın cada ši pentru mine ca mie dor eu daca nu am numa duš |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 6:19 pm | |
| | chry1 a scris: | | Asa sa faci si pune-l pe Misu sa-ti faca un masaj [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
nu e acasa e la scoala ca l-as pune |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:03 pm | |
| am sosit si eu de la judo.meli e ok.nu stiu ce-a fost aseara cu ea.important e ca a trecut. merg sa pregatesc cina.sper sa mai intru mai pe seara ca tare multe am de facut _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:05 pm | |
| ce šcoala simo azi am cıštigat ši eu primi mei banuti din crošetat 10 lei  gata fetelor va doresc o seara placuta ma retrag ši eu ın pat la tv lınga copii ca ımi ıncepe serialul nu cred ca mai intru o perioada ca nu are rost mai nou ne revedem cınd mai intru |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:17 pm | |
| Bravo Eva...la cat mai multi banuti, dar cam putin totusi...dar ma rog, acum tu stii, depinde in ce context ai castigat banii, ma refer ca sunt doar asa simbolic
Eva ce s-a mai intamplat, cine te-a suparat,de ce numai are rost sa intri, ca am vazut si dimineata ceva la status la mess...
Tania cine stie ce o fi avut Melis...bine ca e ok acum
noi stam la tv, pe la 8.30 ii fac Chirei dus si eu si sa ne pregatim de culcare
|
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:23 pm | |
| am fost si noi la karate, am adus-o fleasca de la efort si i-am facut baie si acum parca i-a trecut toata oboseala, e ca fresh, ma iau de par, nu stiu de unde are atata energie! cand zic gata e rupta si se culca repede, atunci sta pana tarziu!! plus ca e la maica-mea in camera acum si cred ca va dormi cu ea. o las in  , ca efectiv NU MAI STIU cum sa o iau. va pup, o seara buna! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:28 pm | |
| nu stiu ce avuse.bine ca a trecut eva no coment ca nu vreau sa supar pe nimeni anca mami cred ca o iei razna si tu cu figurile sarei  eu is lesinata.ca azinoapte abia am inchis ochi _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:32 pm | |
| buna seara fetelor in ultimele zile n-am mai intrat chiar deloc, nici macar sa citesc..mi s-a bulit placa de retea si pana in seara asta nu a reusit sotul s-o faca
anca, va pup si pe voi, sevi, mariana, tania, eva si celelalte care ati mai scris |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:33 pm | |
| te pupam si noi Ria. cum sunteti? Ale? |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:38 pm | |
| ale e bine eu, asa si asa sper ca voi sunteti ok |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:39 pm | |
| de ce tu esti asa si asa? ai probleme? noi suntem bine, eu mai sunt putin racita dar nu ma plang, am trecut cu bine ... |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:40 pm | |
|  ria, mariana, tania  ma uit la Vocea Romaniei acum, si pe forum un pic. ria, mi-a fost dor de voi  tania  ce fac fetele tale? mariana, ce face chira? sara a venit in camera la mine si se uita cam agitata la tv si ea, sa vad daca zice c ii e somn, nu ii zic nimic. o las dupa capul ei, sa vad daca se pune singura in pat. |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:43 pm | |
| mai bine asa Anca, incearca si varianta asta...fii indiferenta, poate merge.. Chira e bine, ma streseaza ca ea vrea un film cu copii, iar noi ne uitam la Vocea Romaniei, mai pe forum, imediat merg sa-i fac dus |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:44 pm | |
| niste probleme de sanatate cu tatal meu..si eu,ma doare coloana..toate vin odata, ca de obicei anca, si mie mi-e dor de voi! |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:44 pm | |
|  ria  care-i problema cu tine de esti asa si asa? anca da-ti zice ea cand ii e somn ca ari poate cadea lesinata si tot nu-mi zice ca i somn.o bag eu fara comentarii.am observat ca daca o intreb ce vrea sa faca alege mereu pe invers de cum vreau eu.in schimb daca ii impun direct fara sa o mai intreb executa _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:47 pm | |
| imi pare rau riana.sanatate multa va doresc amandorora  anca scuze.ma intrebasesi ce fac fetele.arianna face un puzzle cu cenusareasa.ma uimeste ca e cu 104 piese si e destul de incurcat,da-l face singurica.melissa se uita in catalogul de la auchan cu jucarii si-si alege cadoul de craciun,ca deja atata i-am tot repetat ca poneyl costa mult ca io intrat in caput.acu se fixeaza cu o pisicuta .si aia costa 50€ dar totusi e mai accesibila. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ultima editare efectuata de catre tania in Mar Noi 15, 2011 7:51 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
riana

| am zis mai sus..le pup si pe fetele tale eu m-am tuns acum vreo 2 saptamani, bob , din nou, dar n-am facut poze..de fapt, n-am mai facut poze din septembrie de cand am fost la brasov |
|
 | |
chira

| Ria imi pare rau, sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede, asa cum vin nici Chira nu prea spune ca vrea la nani. decat rar, dar ;la fe;l, nu o intreb, la culcare si gata, eventual putin tonul ridicat si gata, executa....acum rade intr-una, o gadila tati, se pupa, mai am putin si ma da jos de pe canapea... gata merg la abie, revin mai incolo |
|
 | |
Anca

| |
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:53 pm | |
| da poate si de prea mare oboseala face asa. mai nu o oblig....deci nu o intreb niciodata :vrei sa te culci?esti obosita? logic ca raspunsul e nu.in schimb ii zic direct: acum la baie...ne spalam,pijamalele si la culcare!si nu prea face figuri. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 7:58 pm | |
| sanatate multa ria ši tie ši tatalui tau mariana doar ce am strımtat o šapca ši iam facut o floricica atıta tot ši mia dat 10 lei vecina vrea sai fac la fata una alta dar pe bani nu aša gratis  nici deniz nu zice ca i somn decıt fffffff rar eu direct sticlele cu lapte ai bag ın dormitor ši la somn fara comentarii |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 8:06 pm | |
| merci fetelor!
eva, spor la treaba si la facut bani |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 8:42 pm | |
| poate incet iti faci clientala si scoti bani din asta
_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 9:07 pm | |
| a adormit si micuta mea: langa mine si pe deasupra si cu chilotei pe ea, in pijamale, Doamne multumesc! sa aveti o noapte buna!! ma bag si eu in pat  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 9:08 pm | |
| exact , poate asa incepi sa faci o mica afacere Eva, nu se stie...foarte bine daca te pricepi, eu daca m-as pricepe as face pt Chira, dfar cum nu am nicio treaba, mai bine cumpar
asa si eu Tania, normal ca spune nu, dar ii zic acum la baie, daca comenteaza, ca mai zice cateodata ca mai vreau 2 sau 5 min, ii zic nu si gata...acum e in pat, de la 10, sper ca a si adormit, ca nu o mai aud...
|
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 9:10 pm | |
| | Anca a scris: | a adormit si micuta mea: langa mine si pe deasupra si cu chilotei pe ea, in pijamale, Doamne multumesc! sa aveti o noapte buna!! ma bag si eu in pat  |
ma bucur Anca pt tine, simt ca esti multumita... Chira de ceva timp, cam dupa vacanta, la 10 e in pat, si max 10.10 adormita, in conditiile in care si la pranz doarme cam 2 ore...
noapte buna |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mar Noi 15, 2011 9:45 pm | |
| somnic usor sa aveti! anca ma bucur.macar mai ai parte si de bucurii asa din cand in cand normal mariana ca ele incearca sa vada pana unde se pot lungi.depinde de noi cat le permitem _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:03 am | |
| buna dimineata fetelor,mi-am baut si eu cafeaua si acum ma pregatesc sa plec sa-i caut Larisei colanti albi pt serbarea de brad k are rolul ,,omul de zapada,, |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:09 am | |
| buna dimineata. am fost si noi la gradi, mi-am facut putina ordine, acum imi continui de baut cafeaua si ma gandesc ce sa fac de mancare... vreau sa ies putin inainte sa merg sa o iau pe Chira, am de platit ceva si am termen azi, mie peste mana cand sunt acasa, cand sunt la serviciu le platesc pe toate la mine...dar parca nu as sta pana maine, pt o zi...vad eu, depinde cum am timp
dupa amiaza as calca, nu am multe, decat ale Chirei, si am pus deja o masina de spalat... maine incep munca...asa nasol e, m-am obisnuit acasa, si nici nu m-am lictisit...
o zi frumoasa sa aveti |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:13 am | |
| Buna dimineata dragelor! Sa aveti o zi minunata  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:20 am | |
| Buna dimineata si de la mine! O zi minunata sa aveti! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:25 am | |
| neatza fetelor. ce faceti?
eu sunt super obosita. il am pe alex bolnav. dupa cum stiti unele.. imi vomita sambata si dum. luni am fost la dc. are pneumonie. suntem pe injectii ampicilina si gentamicina. maine dimi la 11 la control eu ieri am fost in pat toata ziua. am facut o criza de fiere de am vomitat incontinu... de la ce habar nu am. am avut si tensiunea foarte mica, pulsul foarte mare, nu am mancat nimica |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:29 am | |
| neata fetelor Andreea mami,sanatate multe,multe probleme mai ai si tu ,pup,ai grija de tine o zi frumoasa tuturor,ies sa pregatesc copii ptr gradi _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:32 am | |
| mersi Iony te pup si eu ce-ti fac flacaii? |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 Mier Noi 16, 2011 8:32 am | |
| Andreea, multa sanatate si tie si lui Alex, cand se aduna necazurile, vin toate, offff Buna, Iony, ce-ti mai fac baietii? Tu? O zi frumoasa! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
| | OFF TOPIC -VREAU SA VORBIM 67 | |
|