| | Concurs : Vestimentatia mea preferata | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 4:43 pm | |
| Da Miki o sa fie super si ca sal caci mereu ieseam cu Eliza in parc seara vara si se facea racoare si-mi era rece la spate,acum o sa am ceva super [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine],mersi mult Mia |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 5:01 pm | |
| superb premiul norocoas-o |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 5:26 pm | |
| |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 5:35 pm | |
| Vai, ce superb este! Sa-l porti sanatoasa!  Mia! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 5:36 pm | |
| intr-adevar e superb!!!!!!!!!!!!1 sa-l porti cu drag cry. felicitari mia _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 5:40 pm | |
| as vrea si eu unul daca am sta mai aproape _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Noi 25, 2011 9:21 pm | |
| Chry sa-l porti cu placere!Este superb!
Mia , intr-adevar ai talent...felicitari pt ceea ce faci... |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Lun Noi 28, 2011 4:36 pm | |
| multumesc mult fetelor de aprecieri ..imi pare rau ca nu vad si eu pozica ...netul meu e foarte slab si nu imi incarca pagina !!Sa il folostesti cu placere Cri ...Iony posta romana duce colete oriunde asa ca daca iti doresti trebuie doar sa comanzi !!poppicei |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Lun Noi 28, 2011 5:26 pm | |
| iony e in spania iar daca trmiti din italia cu posta recomandata in plic cu bule te costa ca un plic normal |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Lun Noi 28, 2011 5:27 pm | |
| am vorbit pe mes,aranjam noi cumva pana la urma _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Mar Noi 29, 2011 3:57 pm | |
| Mia sa stii ca il port la servici in fiecare zi,si mama m-a intrebat de unde il am imi place foarte mult,asa ceva nu m-ai gasesti prin magazine de cumparat,sotul l-a vazut pe pat si m-a intrebat doar a doua zi de unde e,i-am zis ca l-am primit de la amant [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine],a zis ca n-a vrut sa ma intrebe el a vrut sa-i zic eu prima [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | |
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Mar Noi 29, 2011 7:11 pm | |
| aha miky am bagat si eu de seama.chiar e tare fain! _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Mar Noi 29, 2011 7:15 pm | |
| foarte frumos felicitari Mia. este foarte reusit Chri sa il poarte sanasot |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Dec 23, 2011 12:57 pm | |
| foarte frumoase pozicile am reusit si eu sa vad frumoasa ta fetita ..multumesc inca o data pt aprecieri Cri ,,ma bucur ca iti place si ca il porti cu placere..cit despre magazine nu gasesti asa ceva pt ca necesita munca multa ..radbare si pasiune..(si apoi ca si cost face mai mult decit chinezismele din magazine) |
|
 | |
| | Concurs : Vestimentatia mea preferata | |
|