| | Concurs : Vestimentatia mea preferata | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:22 pm | |
| http://mia-creeatiicrosetate-tricotate.blogspot.com/ ne propune un concurs pentru mamici.
Tema concursului este ''Vestimentatia mea preferata '' . Pentru a participa la concurs va trebui sa postati o poza cu vestimentatia voastra preferata . Concursul va avea loc in perioada 28 octombrie - 11 noiembrie 2011 . Castigatoarea va fi aleasa de sponsorul nostru Creeatii crosetate si va primi un premiu surpriza .
Va asteptam cu poze pentru concurs. |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:24 pm | |
| multumim Miky si multumim si sponsorului |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:29 pm | |
| va astept fetelor . premiul va fi cu siguranta folositor la iarna |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:44 pm | |
| lipsea un concurs pe forum,  |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:46 pm | |
| Da lipsea .Acum vreau sa vad cate vin cu poze |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:52 pm | |
| aia e baza.sa vedem cate se inscriu _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:53 pm | |
| e valabil si pentru tine d-ra . te astept cu poza |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:54 pm | |
| Super! Multumim, Miki si multumim sponsorului nostru drag! Acum intrebare: vestimentatia noastra preferata, sa fim imbracate cu ea sau ce ne-ar placea noua....? _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:55 pm | |
| sa fie poze tine imbracata . cum iti place sa te imbraci de zi cu zi sau la ocazii . |
|
 | |
Cecilia

Numarul mesajelor: 5649 Varsta: 31 Localizare: buc DESPRE NOI: mama Cecilia,fetita Larisa-Ioana Data de inscriere: 14/03/2011
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 6:57 pm | |
| [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img] sparg eu gheata,aceasta e vestimentatia mea de vara,pantaloni de in si tricou deschis la culoare |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:01 pm | |
| Am inteles, merci, sa ne imbracam atunci   , Cecilia, pentru ca ai spart gheata, frumoasa vestimentatia de vara! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:04 pm | |
| da recenta sau ce avem noi prin pc?io n-am un lucru anume in particular care sa-mi placa exagerat de mut.merge si ceea ce ne reprezinta? _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:06 pm | |
| orice poza tania .  cecilia |
|
 | |
Cecilia

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:07 pm | |
| va astept si eu pe voi sa ne aratati cu ce preferati sa va imbracati |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:23 pm | |
| oo un nou concurs si foarte frumos Cecilia felicitari ca ai spart gheata,ai o tinuta foarte lejera hai ca pun si eu o poza asa ma imbrac de ceva timp...rochita cu maneca scurta,helanca,colanti si ghetute nu e prea clara poza dar pe asta am gasit-o [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:24 pm | |
| foarte frumos esti imbracata miha . si arati foarte bine |
|
 | |
Cecilia

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:27 pm | |
| |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:38 pm | |
| Miha ,tu parca intineresti _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:40 pm | |
| multumesc fetelor eheee Iony ce as mai vrea eu sa mai am 20 de ani dar inca putin si voi face 33,asa ca imbatranesc si eu, la varsta desigur ca la figura nu mi se pare,am aceeasi ,,moaca ,,ca acum ani si ani |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 7:44 pm | |
| Miha, imi place tinuta ta mult de tot!  Esti o 'mumoasa! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
gagaritz

Numarul mesajelor: 262 Varsta: 28 Localizare: MORENI_DIMBOVITA DESPRE NOI: sunt Mia ,mamica gagaritzei Andreea Data de inscriere: 10/11/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 8:06 pm | |
| Frumoaselor ...Miha iar mai lasat cu alegerea grea la urma !Astept pozici mamici in continuare ! |
|
 | |
amalia01

Numarul mesajelor: 94 Varsta: 40 Localizare: Cluj-Napoca DESPRE NOI: MAMI AMALIA SI PRINTESA ALESSIA Data de inscriere: 30/01/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 9:35 pm | |
| SUPER CONCURS! FRUMOASE MAMICI... |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Vin Oct 28, 2011 10:04 pm | |
| frumos concursul...asteptam poze |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 8:31 am | |
| super concurs iar produsul sigur v-a fi frumos caci Mia lucreaza tare bine ies din mainile ei niste minunatii. o sa vin si eu sigur cu o poza |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 8:52 am | |
| oooooo concurs nou  multumim sponsorului de aest concurs frumos ši cu siguranta va fi premiul frumos a mia lureaza din suflet sunteti frumoase fetelor poate o sa vin ši eu cu o tinuta  |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 9:07 am | |
| Bravo fetelor ,ati spart gheata ! Super concurs! Abia astept sa va admir  |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 11:26 am | |
| chiar lipsea un concurs multumim sponsorului si lui Miky Cecilia o imbracaminte comoda Miha imi place rochita aia |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 12:27 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] nu arabine dar asa imi place sa ma imbrac uneori.. |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 3:02 pm | |
| vin si eu cu ceva.... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 3:08 pm | |
| ultimele doua slabaturi sa-si scoata pozele ca sunt invidioasa pe voi aratati super tania si andreea . |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | |
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 3:14 pm | |
| fetele astea nu se ingrase ca sa faca noua in ciuda |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 3:16 pm | |
| da da miki eu numa nu reušesc sa dau jos tot atıta am ši am rarito ši cu dulciurile ši cafeaua fara lapte fara zahar ši tot vaca sunt |
|
 | |
Cecilia

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 3:37 pm | |
| felicitari pt siluetele voastre Tania si andreea |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 3:56 pm | |
| apoi vreau sa vad daca faceti tot cu ritmul meu de a face lucrurile si cu nervii mei ....care ar mai fi grasa miky si io-s invidiasa pe tine.ai un calm enervant  io subliniez faptul ca-s la cura de ingrasare da nu se prinde nimic de mine! iar de kg....eu zic ca frumusetea unei femei nu sta in cate kg are!si cu asta am incheiat subiectul "slabanoage" _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Cecilia

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 4:07 pm | |
| ai mare dreptate Tania k nu in kg se,,cantareste,, frumusetea unei femei,eu sunt asa plinuta de cand ma stiu...dar cand imi va afecta sanatateavoi ,,imbatrani,, |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 4:09 pm | |
| adevaru ca arati bine taniuto da cateva kg in plus ti-ar trebui eu glumesc mai fetelor nu va suparati acum pe mine |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 4:29 pm | |
| asa e ceci. no miky stii cum facem? tu-mi dai mie rabdare si in schimb iti accept kg in plus ce vrei sa mi le dai tare as vrea 5 kg dar n-am ce face.daca nu se prind nu se prind si gata _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 4:46 pm | |
| de rea ce esti de aia nu se prind |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 4:52 pm | |
| |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 5:03 pm | |
| alta slabanoaga miky sa-ti faca in cida  simo frumi....ce are moaca ta?mie mi se pare ok. _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 5:26 pm | |
| wowww un pic am lipsit ši ce limbarita aveti  simo faina poza e are moaca ta e ok poate apar ši eu cu una sa vad ce am prin pc sau de nu fa eu una mıine |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 5:57 pm | |
| da asa e tania . alta slabanoaga . asta asa in ciuda mea cred |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 6:28 pm | |
| nu vedeti ce palida sunt si zici ca n-am dormit de nu stiu cate nopti acum is mai slaba cu vreo 4kg
Ultima editare efectuata de catre inatas in Sam Oct 29, 2011 6:29 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Cecilia

| Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Sam Oct 29, 2011 6:29 pm | |
| wow Simo ce silueta ai si tu!  |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Dum Oct 30, 2011 7:19 am | |
| mai fetelor, dar chiar ca sunteti slabe, si frumoase... |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Dum Oct 30, 2011 11:17 am | |
| Wow un concurs!!!!Ce super fetele ce poze super aveti,sunteti tot una si una mai faina ca cealalta,caut si eu o pozica sa nu ma mai imbrac si aranjez,ca mi-e lene,dar maine ca sunt libera. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Dum Oct 30, 2011 12:49 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Dum Oct 30, 2011 12:51 pm | |
| Andreea M iti sta foarte bine. esti o frumoasa. sa inteleg ca iti place sa te imbraci in negru?
Tania no comment. super. imi place
Simo imi place jult tricoul
Carmn aranjata si eleganta ca intotdeauna
caut si eu o poza si revin |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs : Vestimentatia mea preferata Lun Oct 31, 2011 7:14 am | |
| fetelor, sunteti frumoase foc  bafta multa sa aveti  |
|
 | |
| | Concurs : Vestimentatia mea preferata | |
|