| | Scolarei si scolarite - - - fotografii | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:34 pm | |
| Pentru ca nu am gasit nici un subiect cu poze cu scolari, m-am gandit, de fapt miky s-a gandit, sa deschid unul. Poze cu scolarita mea:   |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:40 pm | |
| foarte frumoasa ale in prima zi de scoala si clasa pare foarte mare si frumoasa |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:41 pm | |
| multumim...da, e frumos aranjata de d-na invatatoare
|
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:44 pm | |
| se vede ca era putin emotionata si sa pus si in banca din fata nu a fugit in spate |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

Data de inscriere: 03/06/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:45 pm | |
| Ce rochita frumoasa are,cu ce desen i-ai luat ghiozdanul? |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:47 pm | |
| eu din experienta i-am zis sa se puna mai in a doua a treia banca dar ea nu, ca in prima banca e mai aproape de doamna..ii place mult..tot asa sa fie!...nu mai aveti nici voi mult si ne urmati
ms chry..cu barbie e ghiozdanul..are si troiler, sau cum i se spune, dar e greu de carat asa..in spate e ok |
|
 | |
chry1

Numarul mesajelor: 14738 Varsta: 34 Localizare: SIBIU Stare de spirit: Mereu pusa pe glume,incerc sa fiu mereu optimista. DESPRE NOI: Eu sunt Cristina,tati Cristian,si printesa Eliza.

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:50 pm | |
| Cati bani ai dat pe ghiozdan,o gramada de bani? |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 4:51 pm | |
| si ale mele au vrut geanta cu troler si mai mult le incurca dimineata da la anu mergem si noi inca putin
e bine daca ea si-a dorit in prima banca va fi eleva silitoare |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 5:10 pm | |
| waoo ce emotii pe tine riana |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 7:10 pm | |
| superba este ale,  ei ca a fost curajoasa sa se aseze in prima banca la voi nu este obligatorie uniforma in clasele 1-4? e tare faina rochita ei _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 9:20 pm | |
| nu, nu e obligatorie..le-au dat cate un ecuson cu un bobocel de rata pe el si cu numele fiecarui scolar scris pe ecuson sa se recunoasca prin curte in pauze |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 10:05 pm | |
| superba Ale  ce emotii! succes, frumoasa mica!!  |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 10:21 pm | |
| |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Mier Sept 14, 2011 10:25 pm | |
| mai asteptam si alti scolarei si scolarite  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 9:06 am | |
| aha la noi ii vad in uniforme si ma gandeam ca peste tot este la fel _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 9:13 am | |
| |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7346 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 1:27 pm | |
| Ce emotii avea Ale!...Bine ca ii place si e incantata!...asa sa fie pana la sfarsitul anului!.. Si la noi pana in clasa a 4- a au uniforma clasica obligatorie!... Mai asteptam poze cu scolarei! |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 1:30 pm | |
| am vazut rozy ca voi si la gradi aveti uniforma ce mult imi place la noi nu e cu sortuletul mare pacat _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7346 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 1:32 pm | |
| Da Simo...sa stii ca e mai bine cu sortuletul...asa isi distrugea hainutele bune pe acolo, cu mancarica, cu acuarele etc...asa stiu ca are 2 la schimb, i le spal imediat, e un material bun, se calca si bine!...Am pus poze cu Bia la topicul cu gradi! |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 1:40 pm | |
| e fain cu sortuletul la noi s-a pus problema sa faca uniforma personalizata, adica sa ne gandim noi la un sarafan si o camasuta pentru fete si pentru baieti tot aceeasi culoare de camasuta si pantaloni, dar inca nu e nimic sigur |
|
 | |
rozyca76

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Joi Sept 15, 2011 1:43 pm | |
| E bine si asa Rya!...La noi asa au cei din clasele 5-8, le au personalizate pe clase si unele licee! |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Vin Sept 16, 2011 7:38 am | |
| Ce frumoasa e scolaritaaa noastra !! sa aiba parte numai de reusite !!!  |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Vin Sept 16, 2011 10:32 am | |
| multumesc! sa vi si tu cu poze cu daria, maria! |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Vin Sept 23, 2011 5:16 pm | |
| Ana-Maria ce mai face scolarita noastra Ale? |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Vin Sept 23, 2011 5:34 pm | |
| oare ale este singura scolarita de pe forum?  |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Vin Sept 23, 2011 5:37 pm | |
| Oare?Melis a lui Sevi e la gradi inca? |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | |
 | |
riana

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Sam Sept 24, 2011 9:00 am | |
| multumesc nu am mai facut poze melis e la gradi inca, ea e mai mica cu 3 luni decat ale si o da sevi la anul la scoala..ale are 6 ani jumate acum |
|
 | |
chry1

| Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Sam Sept 24, 2011 1:19 pm | |
| Deci Ale e singurica care merge la scoala?  |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Sam Sept 24, 2011 1:58 pm | |
| doar riana are fatita mare |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Scolarei si scolarite - - - fotografii Sam Sept 24, 2011 3:17 pm | |
| Ale, esti o scumpa! Ai crescut mare!  Sa ai numai rezultate bune la scoala! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
| | Scolarei si scolarite - - - fotografii | |
|