Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Relatii dupa divort - cum accepta copilul tau? Mier Sept 14, 2011 9:38 am | |
| Stiu ca sunt cateva mamici care au divortat si siau refacut viata cum au perceput copii vostri? ce intraberi au urmat si ce le-ati raspuns? _________________  |
|
Miky

Numarul mesajelor: 8624 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Relatii dupa divort - cum accepta copilul tau? Mier Sept 14, 2011 12:52 pm | |
| ce andreea incepe sa-ti puna intrebari alexutu in legatura cu asta? |
|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Relatii dupa divort - cum accepta copilul tau? Mier Sept 14, 2011 3:03 pm | |
| | Andreea a scris: | Stiu ca sunt cateva mamici care au divortat si siau refacut viata cum au perceput copii vostri? ce intraberi au urmat si ce le-ati raspuns? |
noi am mai vb despre asta pe mess, dar in ultima vreme nu am prea povestit noi multe, din lipsa de timp. sper ca sunteti bine. si nu stiu de ce, dar am impresia ca esti suparata pe mine. |
|
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Relatii dupa divort - cum accepta copilul tau? Mier Sept 14, 2011 3:13 pm | |
| andreea eu am noroc cu Mihai, este mare si nu prea il afecteaza,a vazut multe cit am stat cu tatal lui alex cind te intreaba tu trebuie sa ii raspunzi cu calm si sa spui adevarul pe intelesul unui copil de 3 ani |
|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Relatii dupa divort - cum accepta copilul tau? Joi Sept 15, 2011 7:33 pm | |
| | Miky a scris: | | ce andreea incepe sa-ti puna intrebari alexutu in legatura cu asta? |
da au cam inceput intrebarile de ce mia fost frica nu am scapat
| Anca a scris: | | Andreea a scris: | Stiu ca sunt cateva mamici care au divortat si siau refacut viata cum au perceput copii vostri? ce intraberi au urmat si ce le-ati raspuns? |
noi am mai vb despre asta pe mess, dar in ultima vreme nu am prea povestit noi multe, din lipsa de timp. sper ca sunteti bine. si nu stiu de ce, dar am impresia ca esti suparata pe mine. |
Anca imi e foarte dor de discutiile noastre de pe mes acum ca stau mai mult la casa sunt mai tot timpul cu Alex pe afara, mai ales ca a fost si vara Doamne fereste cum sa fiu suparat pe tine? nu as avea motive
| MIHAELA 73 a scris: | andreea eu am noroc cu Mihai, este mare si nu prea il afecteaza,a vazut multe cit am stat cu tatal lui alex cind te intreaba tu trebuie sa ii raspunzi cu calm si sa spui adevarul pe intelesul unui copil de 3 ani |
mai ma intrebat intro zi asa foarte rusina ,,mami dar dc am 2 tati?'' iam raspuns ca mami cu tati nu sau mai inteles acum tati Casi, pt ca sii lui ii spune tati, el te va ajutat ca cresti mare, pt ca si el te iubeste nu prea stiu ce sa ii raspund eu mai rad cu mama pai unu la facut si altul il creste nu stiu ma cam depaste astea_________________  |
|