| | De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 6:59 pm | |
| |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 7:11 pm | |
| eu am o intrebare de ce nu le-ati deschis voi subiecte, stiti cel mai bine cand e ziua lor nu.eu de exemplu le-am deschis la ai mei.si nu cred ca nu ar intra nimeni sa ii felicite.cred ca fiecare avem problemele noastre. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 7:22 pm | |
| eu de regula nu prea intru acolo,nu ca nu as vrea doamne fereste ci pur si simpul nu ma uit la topicul respectiv decat rar. apropo de deschis topic de ziua sotului sau a copilului...eu una nu as deschide pentru mine sau ei,nu stiu mi s-ar parea aiurea s ao fac eu stiind ca trebuie sa o faca altcineva,chiar nu as vrea sa ma bag peste moderatoarea respectiva caci nu stiu poate se va supara,zic eu |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 8:03 pm | |
| e drept ca este deranjant poate dar acum si cine e moderator in fond nu este un salariat al forumului care daca nu deschide trebuie blamat,fiecare e cu grijile si problemele ei personale ,is si vremurile astea atat de stresante ca nu cred ca te gandesti ca esti moderator pe un forum si trebuie sa nu gresesti cu ceva mai degraba intri pe forum sa ai cu cine povesti sa te mai relaxezi si sa uiti de ale tale |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 8:18 pm | |
| eu nu inteleg de ce ar fi deranjant sa ii deschid alor mei subiect pe cine deranjez ca eu nu pricep eu dupa cate stiu ori unde poti deschide un subiect si sincer de doi ani de cand sunt aici nimeni nu a sarit ca i s-a deschis acolo unde modereaza una din fete un subiect.daca ma intereseaza ceva deschid subiectul si gata eu nu am auzit sa cer voie de la moderator, iar dupa cate vad eu la topicul cu la multi ani deschid multe fete nu este strict pentru moderator.daca respectivul moderator are probleme nu se mai intra acolo ca vezi doamne se supara moderatorul. _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 8:35 pm | |
| fetelor eu am deschis subiectul asta nu ca sa creez polemici asupra lui . ci ca sa nu se inteleaga , ca avem preferinte . unuia ii deschidem si altuia nu . cand a fost simo sau alta fata pe faza in ziua cand era ziua unui tatic sau a unui copil a deschis . cand au avut si ele treba nu au fot deschise . a fost cazual nu intentionat . sper ca m-am facut inteleasa . |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 10:05 pm | |
| corect miky da nu este un sistem ...ceva calendar in care fiecare in parte sa-si treaca zilele de nastere?daca e in caledar se felicitata daca nu nu _________________   |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 10:14 pm | |
| este dar se pare ca pot doar eu sa  acolo . |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 10:22 pm | |
| eu de exemplu anul trecut nici nu vazusem ca sa deschis topic de aniversare nu vazusem nu eram pe faza aša ca pentru mine acest subiect nu mi se pare important  alea le primesc ši de la familie etc etc eu una intru sa vorbesc cu fetele nu pentru urari ca |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 10:40 pm | |
| eu acum cateva luni i-am cerut lui Simo sa stearga datele de nastere ale copiilor si sotului din lista de ziua mea anul trecut am inchis telefonul,le-am zis tuturor ca sunt 365 zile din an in care ma pot suna si se pot gandi la mine,sa ma sune sa imi faca urari ceva, orice,nu doar in ziua aia sa isi aduca aminte de mine plus ca daca imi zic la multi ani nu inseamna ca traiesc eu mai multi ani ptr ca altii imi ureaza asta  is mai rara dar asta sunt eu! _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 10:51 pm | |
| mie-mi plac urarile de la multi ani . si mi-au facut mare placere cand le-am citit pe cele facute de voi aici . chiar m-am simtit bine . acum ca alte persoane nu le citesc asta nu inseamna ca nu place la toata lumea . |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 | Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Mier Mai 11, 2011 11:16 pm | |
| clarrr Miky,fiecare are placerile ei,mie numi place ce le place altora si nici altora ce imi place mie si m-i se pare normal
_________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | |
 | |
Iony

| Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Joi Mai 12, 2011 8:35 am | |
| eu nu am mai intrat la topicul de la multi ani deeee mult ttimp nici nu mai tin minte cum am m scris ce face bucuros pe altii poate pe mine nu ma face si ce ma misca pe mine poate ptr altii nu inseamna nimic si asa mai departe in fine..eu mi-am dat cu parerea dar referitor la mine,nu am zis nimic de celelate fete oricum..eu sunt de parere ca sunt lucruri mai imporatante in viata asta de care sa ne plangem.. _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
tania

| Subiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi Joi Mai 12, 2011 8:47 am | |
| pai si eu vorbeam referitor la mine.sunt persoane care chiar se supara daca nu le feliciti.socra e una din ele....ii in stare sa nu-ti mai vorbeasca.in schimb nevasta lu socru e cu cadourile. e normal ca nu suntem toti la fel.ar fi si aiurea sa fin.poate pt unulele e un licru important,poate pt altele nu e ! _________________   |
|
 | |
| | De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi | |
|