Mamici active
Bine ai venit pe forumul '' Mamici active'' .
V-ati inregistrat? Serios vorbind, trebuie sa va inregistrati pentru a va conecta. Ati fost exclus din forum (un mesaj va apare pentru a va indica acest lucru) ? Daca da, ar trebui sa contactati adminstratorul forumului pentru a afla motivul. Daca sunteti inregistrat si nu sunteti exclus si tot nu va puteti conecta, atunci verificati foarte bine numele de utilizator si parola. De obicei, aceasta este problema. Daca nici aceasta nu este solutia, luati legatura cu administratorul forumului pentru ca forumul ar putea fi incorect configurat.

Mamici active

AcasaAcasa  FARA CEARTAFARA CEARTA  GalerieGalerie  CautareCautare  ConcursConcurs  Povestile lui JesterPovestile lui Jester  ParteneriParteneri  ConectareConectare  InregistrareInregistrare  

Impartiti | 

De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Miky
Admin

feminin
Numarul mesajelor: 8623
Varsta: 33
Localizare: aproape de voi
Stare de spirit: o mamica implinita
DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE
Data de inscriere: 22/03/2008

MesajSubiect: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 6:59 pm

carmen a scris:
(NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR DE CE SOTULUI MEU NU A FOST FELICITAT,DE CE SA MA FACUT TABEL DACA NU SE TINE CONT) festa

mami_de_gemeni a scris:

Iti inteleg dezamagirea,dar totusi cred ca ar fi fost mai bine sa iti scrii off-ul la "NU IMI CONVINE...Parca nu mi-a picat prea bine...
Un pupic de la mine sa iti treaca!

Miky a scris:
carmen a scris:
la multi ani!si din partea noastra fgtrf (NU VREAU SA FIU RAUTACIOASA DAR DE CE SOTULUI MEU NU A FOST FELICITAT,DE CE SA MA FACUT TABEL DACA NU SE TINE CONT) festa

da carmen au fost sariti mai multi sarbatooriti in luna aprilie printre care si sotul tau .
la mamici se vede mereu cand sunt nascute caci au in profil dar la tataici si copii trebuia sa ne uitam noi in lista sa vedem . din aceasta luna am pus o optiune care deschide automat zilele nasterilor la copii si tatici .

Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 7:11 pm

eu am o intrebare de ce nu le-ati deschis voi subiecte, stiti cel mai bine cand e ziua lor nu.eu de exemplu le-am deschis la ai mei.si nu cred ca nu ar intra nimeni sa ii felicite.cred ca fiecare avem problemele noastre.

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
MIHAITZA29
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 13637
Localizare: Turnu Magurele
Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb
DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei
Data de inscriere: 04/04/2008

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 7:22 pm

eu de regula nu prea intru acolo,nu ca nu as vrea doamne fereste ci pur si simpul nu ma uit la topicul respectiv decat rar.
apropo de deschis topic de ziua sotului sau a copilului...eu una nu as deschide pentru mine sau ei,nu stiu mi s-ar parea aiurea s ao fac eu stiind ca trebuie sa o faca altcineva,chiar nu as vrea sa ma bag peste moderatoarea respectiva caci nu stiu poate se va supara,zic eu
Sus In jos
sevi_80
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9052
Varsta: 32
Localizare: constanta
Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita
DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn
Data de inscriere: 22/04/2008

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 8:03 pm

e drept ca este deranjant poate dar acum si cine e moderator in fond nu este un salariat al forumului care daca nu deschide trebuie blamat,fiecare e cu grijile si problemele ei personale ,is si vremurile astea atat de stresante ca nu cred ca te gandesti ca esti moderator pe un forum si trebuie sa nu gresesti cu ceva mai degraba intri pe forum sa ai cu cine povesti sa te mai relaxezi si sa uiti de ale tale

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Sus In jos
inatas
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 21260
Varsta: 34
Localizare: brasov
Stare de spirit: fericita
DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana

Data de inscriere: 01/02/2009

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 8:18 pm

eu nu inteleg de ce ar fi deranjant sa ii deschid alor mei subiect pe cine deranjez ca eu nu pricep
eu dupa cate stiu ori unde poti deschide un subiect si sincer de doi ani de cand sunt aici nimeni nu a sarit ca i s-a deschis acolo unde modereaza una din fete un subiect.daca ma intereseaza ceva deschid subiectul si gata eu nu am auzit sa cer voie de la moderator, iar dupa cate vad eu la topicul cu la multi ani deschid multe fete nu este strict pentru moderator.daca respectivul moderator are probleme nu se mai intra acolo ca vezi doamne se supara moderatorul.

"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe"
Sus In jos
Miky
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 8:35 pm

fetelor eu am deschis subiectul asta nu ca sa creez polemici asupra lui .
ci ca sa nu se inteleaga , ca avem preferinte . unuia ii deschidem si altuia nu .
cand a fost simo sau alta fata pe faza in ziua cand era ziua unui tatic sau a unui copil a deschis . cand au avut si ele treba nu au fot deschise .
a fost cazual nu intentionat .
sper ca m-am facut inteleasa .
Sus In jos
tania
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 14088
Varsta: 27
Localizare: ancona-satu mare
DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa
Data de inscriere: 25/03/2008

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 10:05 pm

corect
miky da nu este un sistem ...ceva calendar in care fiecare in parte sa-si treaca zilele de nastere?daca e in caledar se felicitata daca nu nu

Sus In jos
Miky
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 10:14 pm

este dar se pare ca pot doar eu sa scriu acolo . jyvds
Sus In jos
eva_26
Mamica activa

feminin
Numarul mesajelor: 8123
Varsta: 29
Localizare: istanbul/turcia
Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata
DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa
Data de inscriere: 03/04/2009

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 10:22 pm

hihi

eu de exemplu anul trecut nici nu vazusem ca sa deschis topic de aniversare nu vazusem nu eram pe faza

aša ca pentru mine acest subiect nu mi se pare important hihi alea le primesc ši de la familie etc etc

eu una intru sa vorbesc cu fetele nu pentru urari ca
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin
Numarul mesajelor: 9590
Varsta: 24
Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova
Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei
Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista
DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO

Data de inscriere: 07/06/2008

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 10:40 pm

eu acum cateva luni i-am cerut lui Simo sa stearga datele de nastere ale copiilor si sotului din lista
de ziua mea anul trecut am inchis telefonul,le-am zis tuturor ca sunt 365 zile din an in care ma pot suna si se pot gandi la mine,sa ma sune sa imi faca urari ceva, orice,nu doar in ziua aia sa isi aduca aminte de mine
plus ca daca imi zic la multi ani nu inseamna ca traiesc eu mai multi ani ptr ca altii imi ureaza asta hstht is mai rara dar asta sunt eu!

"Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
Sus In jos
Miky
Admin

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 10:51 pm

mie-mi plac urarile de la multi ani . si mi-au facut mare placere cand le-am citit pe cele facute de voi aici . chiar m-am simtit bine . acum ca alte persoane nu le citesc asta nu inseamna ca nu place la toata lumea .
Sus In jos
Iony
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Mier Mai 11, 2011 11:16 pm

clarrr Miky,fiecare are placerile ei,mie numi place ce le place altora si nici altora ce imi place mie si m-i se pare normal

Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Joi Mai 12, 2011 8:08 am

fa-me miky pe toate adminuri tavalesc tavalesc
iony nici mie nu-mi prea plac urarile,si nu e motiv de sarbatoare......dar nah...le accept. sa spun un multumesc nu ma doare gura jyvds in schimb cand is felicitate prunutele imi place.poate de ce le vad pe ele incantate.cadourile in general nu le prea iubesc.inca cu urarile mai merge.nu-mi plac cadourile facute din obligatie jyvds

Sus In jos
Iony
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Joi Mai 12, 2011 8:35 am

eu nu am mai intrat la topicul de la multi ani deeee mult ttimp nici nu mai tin minte
cum am m scris ce face bucuros pe altii poate pe mine nu ma face si ce ma misca pe mine poate ptr altii nu inseamna nimic si asa mai departe
in fine..eu mi-am dat cu parerea dar referitor la mine,nu am zis nimic de celelate fete
oricum..eu sunt de parere ca sunt lucruri mai imporatante in viata asta de care sa ne plangem..

Sus In jos
tania
Moderator

feminin

MesajSubiect: Re: De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi   Joi Mai 12, 2011 8:47 am

pai si eu vorbeam referitor la mine.sunt persoane care chiar se supara daca nu le feliciti.socra e una din ele....ii in stare sa nu-ti mai vorbeasca.in schimb nevasta lu socru e cu cadourile. jyvds
e normal ca nu suntem toti la fel.ar fi si aiurea sa fin.poate pt unulele e un licru important,poate pt altele nu e !

Sus In jos

De ce nu au fost felicitati unii tatici si copilasi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mamici active :: PROPUNERI SI SUGESTII-