| | Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Joi 24 Mar - 11:06 | |
| |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 7:51 | |
| Castigatorii acestui concurs sunt : Chira[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Vladut[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/quote] felicitari copilasi si va astept cu adresele . |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 8:17 | |
| felicitari fetelor sa se bucure copilasii de covorase si sa le faceti o camera frumoasa |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16868 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 8:26 | |
| vai, fetelor, va multumesc din suflet, mi-ati facut ziua minunata, nu va dati seama cat ma bucur si cat de mult va sunt recunoscatoare! Multumesc mult sponsorului si tie, Miki si tuturor! Chira, sa te bucuri de covoras, iubita! Va multumesc mult, mult de tot!  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 8:31 | |
| felicitari chira si vladut! |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 8:58 | |
| felicitari fetelor sa va bucurati de premii |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 10:25 | |
| felicitari fetelor sa se bucure copilasii de premii imi pare rau ca nu au fost mai multi participanti |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 12:04 | |
| Felicitari copilasilor si sa se bucure de premii  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 12:32 | |
|  chira si vladut!!! felicitari!! |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 13:13 | |
| Multumesc frumos, acum am vazut, ca am primit pm sa trimit adresa....abia astept sa-i spun Chirei...se va bucura foarte mult...vorbesc serios, ea apreciaza cadourile....chiar nu ma asteptam, am primit numai cadouri frumoase de pe forum, numai amintiri placute am de la voi....
abia astept sa-l punem...
multumesc si sponsorului si fetelor care s-au ocupat...
Vladut felicitari si tie |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 14:30 | |
| am fost si am masurat covorul din dormitor, daca va spun ca are 110 cm pe 200, ma credeti? m-am uitat la dimensiunea covorasului castigat si e perfect, 95/200 e si ami bine, ca cel de acum e putin sub patut, iar in locul patutului va fi un dulap, asa ca la fix...nici daca vroiam nu se potrivea asa bine |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 14:41 | |
| mariana in viata nimic nu e intamplator |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 14:46 | |
| felicitari fetelor iar copiilaši sa se bucure de covoraše  |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Vin 25 Mar - 15:38 | |
| Felicitari Vladut si Chira!  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16868 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Sam 26 Mar - 8:43 | |
| multumim, fetelor!  , Mariana, se potriveste de minune! Eu de abia astept sa ne mutam, ca avem covoras pentru camera lui Vladut acum  dar pana atunci il punem la noi sa se joaca Vladut pe el  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Sam 26 Mar - 19:20 | |
| chira si vladut felicitari sa va bucurati de mochetele sunt frumoase!!! |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 14:29 | |
| astazi am primit si eu covorasul, dar e la munca, ca nu am venit ditrect acasa, il iau maine seara, pun poze imediat cum il aduc...
multumesc inca odata sponsorului...
i-am spus Chirei ca a venit covorasul , dar e la munca, la care ea, "vreau sa-l vad!"
parca vad ca ma pune sa il las pe jos, abia saptamana viitoare o sa fac curatenie si schimbarile si atunci il voi pune |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 14:32 | |
| ioi ce fain m ariana..abia astept sa pui poze cu covorasul  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 14:36 | |
| ma bucur ca l-ai primit abia astept sa vad poze mariana
|
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 15:22 | |
| si eu abia astept sa il desfac si sa il pun in camera, ca l-am vazut doar putin...nu l-am mai desfacut, ca nu am avut timp, trebuia sa plec...si dupa aceea imi era ca numai il pot face la fel... |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 16:36 | |
| si noi am primit covorasul, e superb, Vladut e indragostit de el, stia de la ce concurs este, a tinut minte ce i-am zis cand a facut poze cu patul  este superb, multumesc mult sponsorului si voua! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]_________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 18:34 | |
| oooo vladut felicitari este superb Claudia sa il folositi sanatosi |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 18:41 | |
| mersi, Andreea, intr-adevar, superb! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 18:58 | |
| foarte fain e clau sa il stapaneasca vladut cu placere |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 19:03 | |
| foarte frumos este Clau...Vladut sa te joci frumos pe el....abia astept sa il pun si eu pe jos...poate asa va sta Chira mai mult in dormitor cu toate jucariile, sa nu le mai aduca in sufragerie |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 19:09 | |
| te asteptam, Mariana, cu poze, sa ne spui ce a zis Chira... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mar 29 Mar - 19:12 | |
| cu siguranta pun poze, si eu abia astept sa vad reactia ei |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 30 Mar - 19:47 | |
| fetelor, ca incantata a fost Chira de covoras, e in stare sa doarma pe el, sta intins in sufragerie, nu ma lasa sa-l strang....revin mai tarziu cu poze, ca nu le pot descarca, numai am programul instalat, ca a reinstalat zilele trecute toate programele si de asta uitase...acum se ocupa....pun mai incolo poze... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 30 Mar - 20:12 | |
| k MAriana te asteptam cand reusesti |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 30 Mar - 20:53 | |
| gata, am reusit, ca numai gasea al meu cd-ul, si era in cutia de la aparat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]o sa punem poze si dupa ce il vom pune in dormitor, inainte de Paste....
Ultima editare efectuata de catre chira in Mier 30 Mar - 20:57, editata de 1 ori |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 30 Mar - 20:56 | |
| foarte frumoase . sa le purtati u placere gandinduva la noi . dar in primu rand la simo ca datorita ei le-am avut ca premii |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 30 Mar - 20:59 | |
| cu siguranta ne vom gandi la voi....si ii multumesc inca odata si Simonei, multumesc si sponsorului si tuturor care au contribuit ...
|
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Joi 31 Mar - 8:47 | |
| mie nu trebuie sa-mi multumiti, nu am facut nimic special mariana, clau cum covorul calitativ vreau sa zic sa va faceti camera cat mai frumoasa ingerasilor
|
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Joi 31 Mar - 10:52 | |
| ooo, pai atunci multmesc si tie, Simo!  Da, sunt super calitative, al meu e ca mochetuta asa, e ok! multumim din nou tuturor! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 27 Apr - 9:32 | |
| mai vin cu poze , cu covorasul in camera Chirei...le-am facut de atunci, dar abia azi le-am descarcat... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 27 Apr - 9:36 | |
| wow super se aseaza mariana sa il stapaniti cu placere |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 27 Apr - 9:40 | |
| Mariana, super se potriveste cu restul camerei!  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 27 Apr - 9:51 | |
| mariana , chiar s-a nimerit bine masura . |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... Mier 27 Apr - 9:56 | |
| da, chiar s-a potrivit....ar mai trebui sa schimb perdeaua, si sa mai pun cateceva pe pereti, dar inca nu am reusit...si cat de cat arata a camera pt copil, mai mult nu ii pot face, ca nu o sa arunc mobila sa ii iau una pentru ea... |
|
 | |
| | Poze participante la concursul: Astazi aranjez eu patul ... | |
|