| | Ai calculator, ai probleme ! | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Paco

Numarul mesajelor: 24 Varsta: 44 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Paul Data de inscriere: 21/03/2011
 | Subiect: Ai calculator, ai probleme ! Lun Mar 21, 2011 7:28 am | |
| Mamicile care au in posesie un calculator si au probleme de natura tehnica cu el sau cu alte periferice pot adresa intrebari online la adresa: http://www.epasystems.ro. La sectiunea Zona IT veti gasi o casuta de Shoutbox, unde puteti sa puneti intrebari online. In functie de natura subiectului, va vom raspunde cat mai urgent posibil. Stim cat de dificil este cand ai nevoie de calculator si acesta nu mai functioneaza sau functioneaza deficitar, astfel incat o sa incercam sa fim cat mai mult in contact cu Dvs. Intrebarile sa fie pertinente si la obiect ca sa nu ne invartim in jurul subiectului. In concluzie, cine are probleme sa strige HELP ! O noua sectiune pe site ! Info IT va pune la dispozite sfaturi utile, aplicatii si drivere cu scopul de a va usura cautarile. Daca driverele si aplicatiile vi se par poate mai putin interesante, aruncati un ochi la pagina cu sfaturi utile. Va vor prinde bine !!! SARBATORI FERICITE !!! Pentru toate mamicile, taticii si puiutii lor !!!
Ultima editare efectuata de catre Paco in Joi Apr 21, 2011 9:18 pm, editata de 2 ori |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Lun Mar 21, 2011 8:01 am | |
| bun de stiut . daca este si gratuit e si mai bine |
|
 | |
Paco

Numarul mesajelor: 24 Varsta: 44 Localizare: Craiova DESPRE NOI: Paul Data de inscriere: 21/03/2011
 | Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Lun Mar 21, 2011 12:17 pm | |
| | Miky a scris: | bun de stiut . daca este si gratuit e si mai bine |
E mai mult decat gratuit, cu speranta ca intrebarile sa fie serioase si la obiect ! Acolo unde voi putea, am sa ajut neconditionat ! |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Lun Mar 21, 2011 9:33 pm | |
| eu mai bine as aduce calculatorul personal |
|
 | |
Paco

| Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Lun Mar 21, 2011 10:48 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | | eu mai bine as aduce calculatorul personal |
Din pacate nu sunteti nici din Craiova si nici in tara din cate vad ! |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Mar Mar 22, 2011 9:13 am | |
| e bun ca eu mereu caut cıte ceva despre calculatoare e bine venit acel site |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Mar Mar 22, 2011 9:22 am | |
| | MIHAELA 73 a scris: | | eu mai bine as aduce calculatorul personal |
si eu la fel,mereu imi face figuri cat de curand am sa vin si eu cu intrebari,putem pune intrebarile aici? _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
Paco

| Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Mar Mar 22, 2011 4:35 pm | |
| | Iony a scris: | | MIHAELA 73 a scris: | | eu mai bine as aduce calculatorul personal |
si eu la fel,mereu imi face figuri cat de curand am sa vin si eu cu intrebari,putem pune intrebarile aici? |
Sarut mana ! Preferabil acolo, daca nu este cu suparare, deoarece anuntul este postat pe mai multe site-uri si imi e cam greu sa le urmaresc pe toate. Asa....pagina aia cu shoutbox-ul e deschisa in permanenta si pot sa o urmaresc mai usor. Chiar daca nu o sa raspund imediat, nefiind prin zona(plecat), Dvs. puteti scrie si eu o sa va raspund cat mai curand posibil. Pentru probleme foarte urgente puteti folosi si unul din numerle de telefon de la contact ! Va multumesc ! |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Ai calculator, ai probleme ! Mar Mar 22, 2011 5:29 pm | |
| am inteles,nu este nici o problema. va multumesc si eu pentru raspuns! _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
| | Ai calculator, ai probleme ! | |
|