| | Concurs - Astazi aranjez eu patul ... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:16 pm | |
| am incercat si eu sa ii fac niste poze, dar fara reusita  nu are rabdare |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:17 pm | |
| Anca si eu am incercat aseara, dar nu a vrut sa-l faca cand ii fac poze...asa ca mai incerc... |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:19 pm | |
| asa si a mea, cand vede ca fac poze se stramba, nu ii mai place sa o pozez nicicum, in toate pozele face mutrite |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:21 pm | |
| a mea sta, dar aseara nu a vrut sa faca patul si sa-i fac poze, a inceput sa-l faca, dar cand a vazut aparatul m-a intrebat ce fac...si nu a mai vrut, ea s-a bagat in pat si gata....dupa aceea la sufragerie cerea sa-i fac poze cum danseaza...e smechera |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 05, 2011 2:26 pm | |
| |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 05, 2011 3:27 pm | |
| pai merge si asa Lumi, sa faca patul, nu conteaza cum... |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 09, 2011 7:01 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 09, 2011 7:03 pm | |
| eu am facut niste poze, acum sa vad daca le descarc si sunt bune de concurs, poate vin si eu, desi initial nu am vrut sa particip  |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 7:36 am | |
| ce lenesi copilasi aveam  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 8:23 am | |
| o sa incerc azi sa ii fac poze, sa vedem daca va avea chef de pozat...nu am prea avut cand, o zi doarme la ai mei, una la noi, si cand a dormit acasa, tot timpul am avut treaba... |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 10:23 am | |
| nu reusesc sa-i fac poze. cum ma vede cu camera vine" poze anniutza"??? si gata, uita  mai incerc, nu ma las eu  nu a mai aparut nimeni? |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 10:44 am | |
| am reusit sa-i fac si eu poze Chirei in dimineata asta...numai ac nu pot pune doar 3, ca nu prea reiese din 3 ca ar aranja ea patul...s-a chinuit saraca, s-a invartit in jurul patului, m-a imitat, mi-a fost asa drag de ea, era incantata...a luat si colturile sa le aranjeze.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]i-am spus ca daca ma lasa sa-i fac poze, participam la un concusr, si poate castigam un covor cu printese la ea in camera, la care ea :"da eu veau doua, si unul pentu la maia" nu am vrut sa-i spun de concurs, dar oricum va trebui sa-i cumparam....umul sau doua, depinde nu ma pot hotari doar la 3 |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 10:51 am | |
|  chira,  asa iubita, ce frumos si aranjat patul  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 10:59 am | |
|  chira foarte harnicuta fata ta mariana fetelor era mai frumos cred ca cu filmare ca aša rıdeam mai copios de cei mici |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 11:21 am | |
| mariana , alegi tu 3 poze sau alegem noi  chira . fata harnicuta . asa o nora mi-ar trebui si mie . |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 11:31 am | |
| ce harnicuta esti Chira eu nu am reusit sa-i fac poze,dar oricum sigur nu va iesi nimic,stiu ce am la usa casei,hi hi |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 11:43 am | |
|  , Chira, mama, asa trebuie sa fii, vrednicuta de mica! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 11:55 am | |
| |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 11:58 am | |
| asa Deniz ajut-o si tu pe mami la treaba  |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 3:14 pm | |
|  ce de copiii harnicuti |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 4:39 pm | |
|  copilasi! Eu am incercat s le fac poze zilele trecute,dar nu imi place cum au iesit,doar 2 sunt mai bune...Poate diseara mai fac o incercare... |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 5:03 pm | |
| pai punele miha . spunem noi daca sunt bune sau nu |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 6:52 pm | |
|  , Deniz! si tu esti un ajutor de nadejde! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 8:49 pm | |
|
pentru concurs cred ca astea 3 Miky, dar daca voua va plac altele sau daca vi se par altele mai potrivite, nu am nimic impotriva
Deniz, ...ce ajutor are mami... |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7342 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 8:54 pm | |
| Super pozele Mariana!...Saracuta Chira...asa de mare e si patul nostru....nu stiu daca o sa reusesc sa fak poze cu telefonul Biancai1...O sa incerc!... Ce harnicut e si Deniz...Pupici! |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 10, 2011 9:37 pm | |
| da Rozy e mare, are 2 pe 1.80, si se invarte in jurul lui, am facut mai multe poze...dar nu era sa le pun chiar pe toate...e tare haioasa...eu il fac din 4 miscari...si ea ma imita...dar ei ii iese din 40 de miscari  ... si a arnjat si cearsaful de sub plapuma , a vazut ea cum fac eu....aaa...am uitat , dupa ce l-a facut a zis sa-l fac si eu sa-mi faca poze...si l-a stricat putin ca sa-l aranjez eu pt poze...asa ca poate fi un concurs si cu noi, ca eu am poze... |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 11, 2011 11:45 am | |
| |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 11, 2011 11:52 am | |
| ooooooo iulišcoooo ce harnicuta ešti  |
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 11, 2011 1:24 pm | |
| hai Iulia ca te-ai descurcat la aranjat patul |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 11, 2011 2:46 pm | |
| ce de copii harnicuti,  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 11, 2011 3:01 pm | |
| tare vrednicuti copii vostrii fetelor ,sunt frumosi fiecare in parte poate maine reusim si noi ca in restu saptamanii il fac eu ele nu au timp |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 11, 2011 3:02 pm | |
| ašteptam sevi sa vi ši tu cu harnicutele tale |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 3:21 am | |
| Super concursul si premiile sunt super! Ce copii harnici aveti, eu chiar nu m-am gandit sa ii pun sa faca patul, o sa incerc si eu, poate reusesc sa vin si eu cu pozici  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 11:02 am | |
| |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 11:05 am | |
|  selyn si melis ..asa mai fetelor, ce pricepute sunteti  iulia, mai da ce harnica esti iubita!  chira, da te pricepi, nu gluma..are mama cu cine sa se ajute deniz, baiat mare, stie el sa faca patul..asa da  si tie |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 11:08 am | |
| mersi riana ele chiar ma ajuta de obicei , acum le-am lasat singurele dar de obicei nu ,pentru ca este foarte greu de desfacut patul |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 12:33 pm | |
|  copii!!!!!!!  ce frumos faceti paturile!! la noi e un dezastru in materie de facut patul, nu reusim, nu are rabdare, e un copil nervozel, asta e, poate cand o sa creasca mai mare. sau nu am prins-o eu intr-un moment bun, nu stiu. nu participam, va uram succes!! mariana, ce imi place prima poza, e super haioasa chira! |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 2:38 pm | |
|  ,Sevi ai niste fete harnicute,nu degeaba are mama doua fete |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 2:40 pm | |
| oooo sevi ce fete harnicute ai  haideti fetelor ši voi cele care nu ati venit ınca |
|
 | |
sevi_80

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 5:56 pm | |
| da am fete vrednicute ,ele in camera isi strang singurele ,mai mutin selyn dar are de cine profita,de melis mai exact cand o sa creasca o sa faca si ea probabil |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 7:38 pm | |
| Sevi,  fetelor, sunt harnicute... Anca , da in prima poza nu am stiut ca a parut si ea, abia cand le-am descarcat am vazut, si nu am avut decat una cu patul asa....ea astepta sa ii fac poze... sa va spun ca acum in fiecare zi imi spune, si dimineata si seara, hai sa fac patul si sa-mi faci poze  , i-a placut, poate am intr-o zi timp sa o filmez...ca e haioasa ...ca face patul si povesteste si bombane |
|
 | |
Claudia

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 8:11 pm | |
| Numai fete vrednicute mai nou!  , asa trebuie! Am reusit si eu sa-l pozez pe Vladut, ca in ultimul timp nu mai sta la pozat... dar de facut patul mereu ne ajuta  am ales trei poze: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]_________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 8:26 pm | |
|  Vladut |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 12, 2011 8:58 pm | |
|  pitici frumosi  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Dum Mar 13, 2011 10:10 am | |
| Vin si eu cu poze facute de azi dimineata, pun cum arata patul inainte si dupa si cum a facut fata patul ca baiatul n-a avut nici un stres. Patul nostru nu mai arata cum ar trebui, dar asta e, noi n-am reusit sa le facem nimic in dormitorul lor. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Aici spune Alesia ca a obosit, ca a facut treaba grea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Dum Mar 13, 2011 10:23 am | |
| iubita mica, te-ai obosit/  faine pozele, noxa! |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Dum Mar 13, 2011 4:24 pm | |
|  copilasi |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Dum Mar 13, 2011 5:04 pm | |
|  copi tare harnicuti sunteti  |
|
 | |
medyflor

Numarul mesajelor: 6826 Varsta: 35 Localizare: Ploiesti Joburi/Distractii: Dansul,plimbarile si bebe Stare de spirit: O femeie fericita si implinita! DESPRE NOI: Mama: Flory(Medy) Tata:Luci Bebe:Mihaita si Alex-Stefan Data de inscriere: 30/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Dum Mar 13, 2011 11:09 pm | |
| ce copilasi harnici ..bafta tuturor
simo ce ide buna u patuturile asa care se strang ...imi place tare mult |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Lun Mar 14, 2011 7:26 am | |
| ale mele nu fac mai nimic.e vina mea ca n-am chef sa le introduc in curatenie jucandu-ne  fac eu tot am vazut tare multi copilai harnici.  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
| | Concurs - Astazi aranjez eu patul ... | |
|