| | Concurs - Astazi aranjez eu patul ... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Lun Mar 14, 2011 7:44 am | |
| | medyflor a scris: | ce copilasi harnici ..bafta tuturor
simo ce ide buna u patuturile asa care se strang ...imi place tare mult |
hai medy ši tu cu poze cu puiutul tau sa šti ca ši mie tare mult ımi plac paturile alea sunt foarte practice ši peste zi ai spatiu ın casa sunt ši paturi mari dormitoare care se baga tot aša ın mobila tare miar placea ši la mine aša tania hai puneti ši tu fetele la treaba ca nu ai sa le faci tu patul mereu sa ınvete ši ele |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Lun Mar 14, 2011 8:46 am | |
| Tania pai implicale si pe ele in treburile zilnice, Chira chiar face...de multe ori nu sterg praful , ca vrea si ea, are pulferizator doar cu apa, si sterge peste tot, nu pot da cu matura ca vrea si ea, mai nou isi pune scaunul la chiuveta de la bucatarie , sa spele si ea vase, chiar daca nu e nimic de spalat, ia un polonic ceva...
asa ca pune fetele sa faca patul...asteptam poze...
intr-adevar foarte interesant cum aveti paturile Simo, stiu genul asta...
haideti fetelor cu poze
Ultima editare efectuata de catre chira in Lun Mar 14, 2011 9:35 am, editata de 1 ori |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | |
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Lun Mar 14, 2011 3:19 pm | |
| ce dulci is simo io n-am rabdare.cand is in toane bune mai facem impreuna.de regula fac cand sunt ele la gradi sau cand dorm.ala e relaxul meu...mai ales cand is turata.fuai sclipeste casa mea.asa imi descarc nervii.de-aia tot fac toata ziua  _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Lun Mar 14, 2011 6:07 pm | |
|  , Alesia! tu esti harnicuta! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 12:42 pm | |
| nimic nou nici un harnicut |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 1:35 pm | |
|  copilasilor ce harnicuti sunteti fetelor noi am comandat mai multe de pe site-ul atria printre care mocheta de baietei ca mi-am dorit-o de cand am vazut camera lui mario a lui deliana....in fine........ce vreau s ava spun e ca se merita .....david e super-fericit se joaca cu tati intrecere de masinute, nu mai spun de restul produselor, au o calitate net superioara celor existente pe piata multa bafta tuturor!!! |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | |
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 1:42 pm | |
| anca, desigur ......cand am sa fac poze va pun cu cea mai mare placere. |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 1:48 pm | |
| super Irina, sa le stapaniti sanatosi, am intrat si eu pe site, de mai multe ori, ...m-am uitat si la perdele, ca ma gandesc sa-i schimbi Chirei si perdeaua...o sa avd...oricum covoare trebuie sa luam, chiar doua, si la ai mei unul, asa am primit ordin, cand am fost saptamana trecuta dupa coltar Chira se uita numai la covoare, si se uita la alea mari cam pt sufragerie, era asa haioasa, chiar tragea de unul, oricum era mare pt dormitorul ei...ne trebuie unul mic la noi, la mama unul mai amricel....vom vedea...din aprilie incolo |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 2:02 pm | |
| perdelutele sunt super mariana, eu am luat cu disneycars ptrcamera lui david si sa nimerit sapt asta oferta la un magazin de textile la mine in oras perdea de matase cu winnie cu 15 ron metru deci...cum sunt clienta fidela a chilipiruriilor nu am putut rata aceasta ocazie asa ca acum am 2 perdelute ptr dormitorul lui david |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 2:04 pm | |
| suntem off topic, unde sa ne mutam cu discutia, ca si eu vreau sa imi schimb perdelele |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 17, 2011 5:46 pm | |
| ce copilasi harnici aveti fetelor |
|
 | |
erikaeva3

Numarul mesajelor: 4055 Varsta: 33 Localizare: Ungaria, Zalaegerszeg DESPRE NOI: Fulop Eva -mama
Lorand-tata
Fulop Eniko- 2ani
Fulop Beata- 8 ani Data de inscriere: 14/01/2010
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 19, 2011 12:55 pm | |
| toti copilasi sunt tare harnici |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Sam Mar 19, 2011 1:24 pm | |
| |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Lun Mar 21, 2011 12:05 pm | |
| miky , sa-mi spui daca e vreo probl sa arat o pozica cu .....ce am comandat noi de pe site-ul care sponsorizeaza acest conc...daca s epoate bineanteles daca nu.....nu e nici o probl |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 23, 2011 10:39 am | |
| |
|
 | |
chira

| |
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 10:41 am | |
| la pozele vostre te referi Mariana? nu am avut timp sa fac subiect special pt poze participante. pt ca nu am prea intrat dar ma pun acuma. si imi cer mii de scuze fata de voi |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 11:07 am | |
| nu Andreea , nu la pozele noastre ma refer, la ale voastre, ca nu ai poze cu Alex, sau nu am vazut eu |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 11:08 am | |
| |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 1:25 pm | |
| mai tarziu va voi spune sio castigatorii . |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 1:29 pm | |
| |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 1:33 pm | |
| Succes tuturor!  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 1:40 pm | |
| |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 3:53 pm | |
| cel cea mai harnicuta sa castige |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 5:13 pm | |
| Iata ca a trecut perioada de pus poze,si eu nu am mai reusit sa postez! Oricum,bafta copilasilor...si fie ca cel mai vrednicut sa castige! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 7:51 pm | |
| si eu spun tot asa Mihaela imi pare rau ca nu am ajuns si noi cu pozici asta este data viitoare |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 24, 2011 7:54 pm | |
| inca nu avem castigatori? |
|
 | |
| | Concurs - Astazi aranjez eu patul ... | |
|