| | Concurs - Astazi aranjez eu patul ... | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 02, 2011 8:50 pm | |
| Acest concurs este sponsorizat de www.atria.ro . Va invitam la un concurs pentru cei mici. Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa postati trei fotografii facute din unghiuri diferite cu copilul/ copii vostri in timp ce aranjeaza patul . Fara ajutorul parintilor . Pot participa la concurs membri cu un minim de 100 mesaje pe forum , Concursul incepe pe data de 2 martie 2011 si se termina pe data de 23 martie 2011 . Vor fi premiati un baietel si o fetita . Sposorul nostru www.atria.ro ne ofera urmatoarele premii pentru cele mai interesante ipostaze : PREMIU FETITA : Covor Princess Hop Fetitele iubesc printesele. Este un lucru stiut. Covorul Princess Hop este mai mult decat un covor cu printese, pentru ca ofera fetitei tale si o activitate amuzanta: sotronul! Detalii tehnice Covor copii Princess Hop Stil copii Dimensiuni 95*200 cm [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]PREMIU BAIETEL : Un covor pentru copii cu succes garantat la baieteii iubitori de masinute! Se vor putea juca toata ziua plimbandu-si jucariile!Detalii tehnice Covor copii stradute Stil copii Dimensiuni 91.5*200 cm [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 02, 2011 10:19 pm | |
| wow, sunt superbe premiile |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 02, 2011 10:26 pm | |
| uauuuu superb la asta ma bag cu siguranta... cine stie... si asa trebe sa iau un covoras la noi in camera... haideti fetelor... sa ne vedem piticii in actiune |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Mier Mar 02, 2011 11:27 pm | |
| Super concursul!  Si covorasele sunt foarte frumoase si interesante....mai mare dragul sa se joace copilasii pe ele!  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 12:02 am | |
| super concursul si premiile vom veni si noi cu pozica dar in week-end cand au tmp si fetele sa ma ajute la treaba |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 12:05 am | |
| foarte fain concursul  dar eu nu ma mai bag ca apoi iara imi ies discutii |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 1:49 am | |
| frumoase premii, avem si noi un covoras cu stradute tare ii mai place lui alex sa se joace pe el cu masinutele bafta la toata lumea |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 6:40 am | |
| poate il pun si eu pe gabry si lore sa faca patul foarte frumoase covorasele . ca tot ce este pe site de fapt . au lucruri tare faine . |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 7:19 am | |
| superbe covorasele.am intrat pe situl lor si tare-s frumoase toate.au articole superbe _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 8:44 am | |
| super concursul! si superbe premiile, covorasele sunt foarte frumoase si utile!  asteptam copii harnicuti.. al meu mereu a ajuta la facut patul, acum sa vedem cum il face singur  _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 8:48 am | |
| |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 9:32 am | |
| nici eu nu se poate sa nu particip la aša ceva deabia aštept sai pozez ši pe nazdravanii mei cum fac patul  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 10:59 am | |
| |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 11:30 am | |
| astazi nu v-ati facut patul copilasi ? |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 11:36 am | |
| desara vom incerca sa facem noi patul singurei |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 11:50 am | |
| frumoase premii ai mei nu si-au facut patul ca se trezesc si fug la gradi dar la sfarsit de saptamana poate venim si noi de dragul distractiei si sa vedeti ce copii harnici am |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 11:54 am | |
| au ma gandeam ,,la a face patul inainte de culcare''  cred ca am inteles eu gresit |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 12:12 pm | |
| deci . poate sa faca patul de culcare sau patul dupa ce s-au trezit. sa fie 3 poze . in prima sa arate patul asa cum este . facut sau nefacut . in celelate doua cum face el patul . dar sa fie din unghiuri diferite . m-am facut inteleasa? |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 12:18 pm | |
| da,miky super concursul si deasemenea si premiile frumoase (covorasele) |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 2:16 pm | |
| wow...  super concurs, super premii, ne bagam si noi, ca doar are mama o fetita tare harnica, si plus de asta, avem nevoie si noi de covoras,  chiar am intrat zilele trecute pe sait si am vazut cateceva...ca din aprilie o las pe Chira singura in camera si incercam sa ii aranjam camera cat de cat pentru ea...nu scot mobila, ca numai am unde sa-mi pun eu hainele, dar macar cu ce se poate... asteptam poze...cu siguranta vor fi multe |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 2:19 pm | |
| Super concursul! De abia astept sa vad micutii in actiune!!! Bafta  |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 2:55 pm | |
| noi lasam pe altii care au nevoie de covoras noi avem cu miky mouse |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 4:25 pm | |
| am vazut covorul in clip...intr-adevar foarte frumos, noi deocamdata inca nu avem camera Chirei.... |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 4:52 pm | |
| mariana,dar e bun venit pt cand o va avea |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 6:59 pm | |
| woww ce concurs si ce premii minunate sper sa ajung si eu cu poze,nu stiu cat de bine se va descurca dar vom incerca s avedem ce o iesi |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 9:28 pm | |
| sara inca nu stie sa faca patul singura, desi ma ajuta. in plus, nu am o camera a ei, deci lasam sanse celorlalti copii. oricum sunt superbe premiile!! |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 9:37 pm | |
| anca nu toata lumea are o camera a copilului ,niciunu nu cred ca reuseste sa faca patu singurel cap coada si pe mine ma ajuta fetele dar la final aranjez eu,vi cu pozica din camera in care dormiti voi |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 9:39 pm | |
| sevi, am hotarat sa nu particip la acest concurs  succes! |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 9:46 pm | |
| nii noi nu avem camera . poate il pun pe marco sa aranjeze patu nostru , |
|
 | |
mami_de_gemeni

Numarul mesajelor: 1391 Varsta: 31 Localizare: Bucuresti Joburi/Distractii: sa fiu cu puiutii mei,plimbarile si iesirile la iarba verde Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: Parinti-Mihaela si Florin,copii-Andreea Simona si Silviu Costin Data de inscriere: 05/05/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Joi Mar 03, 2011 10:53 pm | |
| De ce sa nu participi,Anca? Nici picii mei nu am o camera a lor,stam toti patru la gramada...si cred ca sunt putini copilasii care au o camera a lor...Cat despre aranjatul patului,cred ca fiecare dintre noi suntem ajutati de copii...asta e placerea lor...dar nu fac ei in totalitate patul... Asa ca,te asteptam cu pozici... Noi in seara asta am pierdut momentul...poate maine seara... |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 9:55 am | |
| |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 9:59 am | |
| ce bine sa ai ajutore simo . de acum sigur il va face doar ea .  NATY . Dar Raul nus tie sa il faca ? |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 9:59 am | |
|  nati.pai se straduie fata...si vad ca-i si reuseste..  si bafta! |
|
 | |
inatas

| |
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:08 am | |
| vai simooo ce frumoase poze felicitari nati ši  harnicuzta lui mama |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:20 am | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:25 am | |
| felicitari Nanati, Ariana simo deja ai fete mari
Aseara nu avut chef de facut patul lui. a ajutato doar pe mama diminineata nici atat ca este racit cobza deci mai asteptam pana atunci sa vedem alti copilasi |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:32 am | |
| wowww alta harnicuta a lui mama bafta simo ai doua printese frumoase ši harnicute  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:45 am | |
| Naty Ariana,  ...sunteti doua fetite tare harnicute si chiar v a iesit...bafta... |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 10:53 am | |
| Simo sa specifici 3 dintre poze cu care vrei in concurs |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 11:07 am | |
| Nati, Ariana,  voua! Sunteti fete mari! mult succes! Nici Vladut nu are camera lui... el ne ajuta sa facem patul seara si dimineata, patul nostru, poate il prind intr-o dimineata sau seara... _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 11:12 am | |
| nici noi nu avem camera lor dar o sa faca ei patul din dormitor ši o sa vin cu poze cu harnicuti mei care devasteaza patul  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 11:16 am | |
| Anca dupa cum vezi , putini sunt copiii care au camera lor, asa ca hai cu poza... nici noi nu avem, vrem din mai,sa ii amenajam dormitorul nostru si sa o lasam pe ea acolo, iar noi ne mutam in sufragerie... |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 12:41 pm | |
| nati si ari  ce frumos va faceti paturile! si ce paturi faine, simo, chiar in place camaruta lor si le-ar prinde bine fetelor tale un covoras frumos  mult succes!! nu stiu ce sa zic, poate ma razgandesc, nu stiu  |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7342 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 1:52 pm | |
| Frumos concurs!...Si premiile sunt minunate...Si Bianca visa la un astfel de covoras!....Noi avem un pat de 1.60pe 2.20....in care dormim toti 3!...Cam nasol...e mare...o sa incercam sa venim cu poze!... Felicitari micutelor NAti si Ariana...superba camera lor si ingenios modul de strangere si mascare a patuturilor!...Bravo piticelor!....Ai niste fete minunate Simo!.. |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 1:57 pm | |
| |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 2:27 pm | |
| Ce domnisoare ai Simo  felicitari  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 2:54 pm | |
| simona, ai niste fete harnicute sa iti traiasca |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 6:22 pm | |
| woww ce fetite harnicute bravooooo |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Concurs - Astazi aranjez eu patul ... Vin Mar 04, 2011 9:28 pm | |
| simo ce harnicute fete ai!!!!!!!!! sa-ti traiasca! _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
| | Concurs - Astazi aranjez eu patul ... | |
|