Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Sa o ajutam pe Raisa Mar Feb 22, 2011 6:15 pm | |
| " Povestea mea Bună!
Numele meu este Raisa Maria Uzea și sunt un îngeraș de fetiță de un an și patru luni. Sunt o luptătoare și vă voi expune mai jos povestea mea care nu mi-aș dori să vă întristeze, ci să vă convingă că Doamne Doamne face minuni!
M-am născut după ce mami a avut un travaliu foarte lung și pentru că am avut cordonul ombilical în jurul gâtului am suferit o asfixie severă care mi-a lipsit creierașul de oxigen și mi-a cauzat leziuni iremediabile. Grație îngerașilor care m-au păzit, am fost readusă la viață și am respirat singurică. Însă după 12 ore, datorită suferinței mele am avut convulsii care mi-au fost oprite cu greu de medicamente. "[i]   Intreaga poveste a Raisei o gasiti pe http://pentru-raisa.blogspot.com/ |
|
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Sa o ajutam pe Raisa Mar Feb 22, 2011 8:09 pm | |
| am citi si eu de pe blogul ei este ceva de ce te doare inima astea sunt probleme nu ceea ce evem noi doamne ajuta sa se stranga banutii necesari si sa o poata opera pe fetita _________________  |
|
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Sa o ajutam pe Raisa Mier Feb 23, 2011 9:04 am | |
| o DOAMNE nici nu stiu ce as putea zice dar adevarat ai spus andreea ca asta da probleme, putere multa parintilor si dare de mana celor care au sa ii de-a un ajutor piticutei bafta _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Sa o ajutam pe Raisa Mier Feb 23, 2011 10:17 am | |
| DD sa se indure de tine raisa, ne vom ruga ptr cazul tau , DD sa se indure de tine si sa iti dea vindecarea scumpo |
|
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Sa o ajutam pe Raisa Mier Feb 23, 2011 6:35 pm | |
| Doamne Dumnezeule......mi s-a facut pielea de gaina.....Dumnezeu sa va ajute... _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|