| | Fotografii din orasul meu | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:09 | |
| Aici veti pune fotografii din orasele voastre , care nu se incadreaza la celalte categorii . Cand postati o fotografie sa spuneti din ce oras este . Fotografiile sa fie personale . Fara personaje in prim plan. |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:11 | |
| miky, mama, cate topicuri pt poze. dar ce faci cu ele |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:25 | |
| eu nu prea am fara noi in poza _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:28 | |
| nu fac nimic eu cu ele . sa ne mai delectam si noi cu imagini frumoase .
|
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:47 | |
| o sa pun si eu ca am facut o gramada iarna asta si nu numai, sa vedeti ce strand frumos avem. daca e lume in strand nu pot sa o postez  , trebuie sa fie strandul gol? |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:49 | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mier 2 Feb - 17:51 | |
| |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Sam 5 Feb - 11:47 | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Sam 5 Feb - 12:24 | |
| super pozele, simo, imi place tare mult brasovul, m-as muta maine daca as putea  o sa pun si eu de la victoria cand am mai mult timp, acum fug la bucatarie  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Lun 7 Feb - 7:41 | |
| Simo foarte faine pozele iar Brosovul este un uras minunat _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Lun 28 Feb - 21:16 | |
| wwoooowww simo ce frumos e acolo superb ımi place |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Lun 28 Feb - 23:51 | |
| vin si eu cu cateva poze din Braila [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]panorama de la ultimul etaj al celui mai inalt hotel din centrul istoric al Brailei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16867 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mar 1 Mar - 10:05 | |
| Brasovul, incantator cum il stim! Si Braila este un oras frumos! _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mar 1 Mar - 10:08 | |
| nu am ajuns niciodata la braila, pare dragut  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Joi 31 Mar - 10:19 | |
| aici nu mai vine nimeni cu poze? _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mar 24 Apr - 12:07 | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Fotografii din orasul meu Mar 24 Apr - 13:35 | |
| wowww simo superbe pozele brašovul e oraš frumos |
|
 | |
| | Fotografii din orasul meu | |
|