|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 11:28 am | |
| Se vor pune doar poze personale .Portret. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
Data de inscriere: 09/08/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 12:10 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 3:48 pm | |
| superbe pozele Miky mai hai cu poze ca stiu ca ai foarte multe poze reusite aici vreau sa o vad si pe Chira ca si ea are niste oze superbe vin si eu cu cateva poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Andreea in Joi Feb 03, 2011 9:26 am, editata de 2 ori |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 4:33 pm | |
| superbe sunt!! pun si eu un prim plan cu pitica mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 4:34 pm | |
| Sara esti o dulceata _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 4:36 pm | |
| | Andreea a scris: | | Sara esti o dulceata | si cavalerul tau, andrea!! |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 6:42 pm | |
| vreau portrete. adica a se vada doar capu , gatul si un pic din bust. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 7:56 pm | |
| uiii cat sunt de scumpi toti |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 02, 2011 11:27 pm | |
| Venim si noi cu poze.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 9:15 am | |
| Anca mersi mult Rozy o fetita superba | Miky a scris: | vreau portrete. adica a se vada doar capu , gatul si un pic din bust.
|
am inteles Miky le voi sterge atuci pe ale mele care nu sunt bune_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Adriana

Numarul mesajelor: 9399 Varsta: 32 Localizare: bucuresti Stare de spirit: implinita si cu chef de viata DESPRE NOI: mami adriana tati marian si baietelul nostru scump denis emil
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 9:26 am | |
| foarte frumoase poze fetele ! |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 7:10 pm | |
| ce poze superbe am vazut [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 7:24 pm | |
| ioi ce dulci is toti!!!! _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 8:29 pm | |
| acum am vazut acest topic... SUPERBI toti copilasii... Andreea normal ca nu lipsim...acum caut... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]mama ce de am pus...o sa mai pun si altele, ca exact cum zicea si Andreea avem... |
|
 | |
tania

Numarul mesajelor: 14088 Varsta: 27 Localizare: ancona-satu mare DESPRE NOI: mama:tania tata:simone bebe:arianna si melissa Data de inscriere: 25/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 8:33 pm | |
| superbe pozele mariana _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 8:34 pm | |
| mersi Tania, te asteptam si pe tine |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 9:25 pm | |
| esti adorabila chira!!! mai ales in ultima esti superba, piticot  foarte frumosi toti copiii, cosmin  bianca  si piticul lui miky, iarta-ma dar nu stiu care e  |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Joi Feb 03, 2011 9:50 pm | |
| superbe toate porteretetle,  copilasilor sunteti adorabili  |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Vin Feb 04, 2011 3:47 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Portete de copii Vin Feb 04, 2011 3:49 pm | |
| ce scumpe!! nu am vazut poze cu melis asa mica  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Portete de copii Vin Feb 04, 2011 4:32 pm | |
| Mariana ma bucur ca ati venit cu poze... normal ca nu aveati cum sa lipsiti. Chira esti o dulce
Sevi ai 2 printese _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 7:42 am | |
| haideti fetelor nu aveti poze portret cu copilasii vostri? _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 8:29 am | |
| sevi eu nu fac diferenta care e melis si care selyn , mici mariana superba ultima poza cu chira , preferata mea |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 9:00 am | |
| ce poze superbe, fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt minunati micutii!!!!!!!!!!!! vin si eu cu cateva poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
sevi_80

Numarul mesajelor: 9052 Varsta: 32 Localizare: constanta Stare de spirit: o mamica implinita si o sotie fericita DESPRE NOI: eu sevi:tati melvin:fetitele melis si selyn Data de inscriere: 22/04/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 10:28 am | |
| foarte frumoase pozele cu zambarici annya si e cap taiat tati miki si eu am observat ca melis si selyn mici seamana foarte bine chiar ne uitam pe poze cu barbata-miu si il intrebam care din ele este si nu era foarte sigur sunt curioasa cand mai cresc daca vor semana |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 10:38 am | |
| multumim sevi  asa e, seamana cu tati, sper ca baietelul sa semene cu mine  sa stii ca asa e, parca sunt una si aceeasi selyn si melis... cu cat ma uit mai mult la poze, cu atat imi dau seama ca sunt aproape identice  |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 11:55 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]cat de dulci si frumosi sunt toti |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 1:57 pm | |
| |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 07, 2011 2:04 pm | |
| |
|
 | |
tania

| Subiect: Re: Portete de copii Mar Feb 08, 2011 7:14 am | |
| scumpi sunt toti puisorii!!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] border="0" alt="" /> |
|
 | |
Adriana

| Subiect: Re: Portete de copii Mar Feb 08, 2011 7:17 am | |
| daaaaaaaaaaaaaaa cei mai frumosi copii !  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Mar Feb 08, 2011 7:57 am | |
| Wooowww, sunt toti foarte frumosi!!! |
|
 | |
chira

| |
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 14, 2011 3:19 pm | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 14, 2011 3:47 pm | |
| |
|
 | |
Miky

| |
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 14, 2011 4:01 pm | |
| mersi miky |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 14, 2011 6:53 pm | |
| ce de-a copilasi frumosi _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 16, 2011 9:31 am | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 16, 2011 9:41 am | |
|  cat sunt de scumi toti  |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 16, 2011 10:17 am | |
| |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 16, 2011 12:57 pm | |
| |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 21, 2011 8:16 am | |
| |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 21, 2011 8:41 am | |
| eva, ioiii cat e de dragalasa papusica ta, a crescut mult  |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 21, 2011 9:13 pm | |
| Venim si noi cu poza... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Bianca Nicoleta |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Portete de copii Mar Feb 22, 2011 1:06 pm | |
| frumosi copilasii,david esti un cavaler |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Portete de copii Mier Feb 23, 2011 7:55 am | |
| unul mai frumos decat celalalt  curand o sa mai aparem si noi. am o curiozitate: pot fi si alti copii, sau numai ai nostri? |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Portete de copii Lun Feb 28, 2011 9:11 pm | |
| |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Portete de copii Vin Mar 11, 2011 7:41 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Portete de copii Sam Mar 12, 2011 1:01 pm | |
| cat de frumoase sunt se vede ca sunt facute de un profesionist |
|
 | |
|