| | Fotografii cu peisaje iarna | |
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 10:04 am | |
| Aici se vor pune numai poze personale . |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 11:25 am | |
| Si aici tot eu voi sparge gheata si o sa va arat cum se vede iarna de la balconul apartamentului nostru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 11:26 am | |
| ok, scuze pt mesajul celalalt, acum vad ca e topic pt toate categoriile  o sa pun si eu poze personale. |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 11:27 am | |
| pune anca . am vazut una faina pusa de tine si de aici mi-a venit ideea sa punem pe categorii . |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 11:33 am | |
|  buna ideea iaca vin, dar nu prea ma lasa sara acum, mai incarc cand sunt mai libera. eu asta vad de la geam, e apropiata imaginea insa. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 3:49 pm | |
| miky intradevar foarte buna iideea
Anca, Bryana foarte faine
caut si revin si eu _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 4:09 pm | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 4:14 pm | |
| |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 4:20 pm | |
| in poze nu vreau sa apara personaje in prim plan . |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 4:21 pm | |
| Anca foarte faine
Miky am inteles _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mier Feb 02, 2011 4:24 pm | |
| | Miky a scris: | | in poze nu vreau sa apara personaje in prim plan . |
pai unde vezi persoane in prim plan, miky.... ca ma supar si nu mai pun nimic. |
|
 | |
Miky

| |
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Sam Feb 05, 2011 11:54 am | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Sam Feb 05, 2011 2:17 pm | |
| paca la urma m-am prins, miky  vin si eu cu alte poze iarna, la mine in oras: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Lun Feb 07, 2011 7:47 am | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Lun Feb 07, 2011 11:11 pm | |
| Andreea, nu mai stiu cum se cheama raul ala, dar barbata-miu mergea la peste acolo  Foarte frumoas pozele, in seara asta sunt mai melancolica si pun si eu cateva ca sa nu va plictisesc, sunt din muntii Tarcau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mar Feb 15, 2011 10:55 am | |
| Elena superbe pozele Raul se numeste Mures _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mar Feb 15, 2011 12:21 pm | |
| sunt superbe pozele  |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mar Feb 15, 2011 12:30 pm | |
| Asa, Andreea, nu mai tineam minte  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mar Feb 15, 2011 1:32 pm | |
| sunt superbe pozele  voi le vedeti pe ale mele, ca eu nu le vad [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Mar Feb 15, 2011 7:36 pm | |
| fetelor, ati postat niste poze asa de frumoase incat deja mi-e iarasi dor de iarna plina de zapada!  se vad anca si pozele tare! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Joi Mar 31, 2011 10:20 am | |
| Anca ce faina este poza _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu peisaje iarna Vin Mai 13, 2011 7:21 pm | |
| |
|
 | |
| | Fotografii cu peisaje iarna | |
|