|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 5:05 pm | |
| eu am rarito ca erau prea ındesate acolo |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mar 11, 2011 7:48 pm | |
| am primit de 8 Martie o floare, Chira a plimbat-o doua zile prin casa, imi multumea ca i-am dat ei floarea si i-a facut si o poza... tinand cont ca e poza facuta de Chira eu zic ca e super [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]am gasit unele mai vechi prin calculator... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mar 11, 2011 9:41 pm | |
| wow, mariana, ultimele 2 sunt super, ce lumina faina au  |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mar 11, 2011 9:43 pm | |
| wow mariana superbe floare deaia prima se planteaza ši aici toate culorile sunt super |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Mar 12, 2011 12:57 pm | |
| primula e frumoasa,Mariana se planteaza afara cine poate sa imi de-a o adresa de unde sa cumpar muscate mai ieftine sau daca are una din voi sa facem schimb sau contra cost |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Mar 12, 2011 7:40 pm | |
| | ancagabriela a scris: | wow, mariana, ultimele 2 sunt super, ce lumina faina au  |
Da Anca sunt facute acum vreo 3 ani cred, undeva la tara, la niste prieteni... |
|
 | |
julia22

Numarul mesajelor: 7641 Varsta: 31 Localizare: cluj napoca Joburi/Distractii: mamici active Stare de spirit: mereu aproape de tine:)) DESPRE NOI: mama IULIA tati CRISTIAN si piticul TONY-CRISTIAN Data de inscriere: 02/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Mar 13, 2011 1:43 pm | |
| un trandafir din buchetu de 8 martie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Mar 13, 2011 2:08 pm | |
| am fost ši noi ın parc azi ši am facut poze lalele acu ies au vreo 4 cm ın curınd se vor deschide ši alea ši am sa ma duc la pozat [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mar 23, 2011 9:42 pm | |
| foto facute duminica la gratar [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mar 24, 2011 12:04 pm | |
| ce flori frumoase mai fetelor superbe asa simtim si noi ca vine primavara... ca de la vremea asta zici ca e toamna _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mar 24, 2011 9:34 pm | |
| la noi s-au ofilit zambilele si narcisele galbene,deja a treuct timpul lor acuma au nflorit copacii |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mar 25, 2011 1:28 pm | |
| ce bine o fi Mihaela la noi mai e..... |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Mar 28, 2011 5:55 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]florile din curtea mea |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Mar 28, 2011 6:06 pm | |
| ai iris alb sau alte culori |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Mar 28, 2011 6:23 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Mar 28, 2011 6:37 pm | |
| eu am galben dar la noi infloreste mai tarziu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mar 31, 2011 10:14 am | |
| ce flori frumoase mai fetelor trebe sa ma apuc si eu sa pozez _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mar 31, 2011 9:39 pm | |
| |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mar 31, 2011 10:28 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]sunt toate poze facute de mine luna asta  mai am si altele, o sa mai incarc. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Apr 01, 2011 9:12 am | |
| ce frumos parculetul cu flori eva Anca ce flori frumoase ai ce imi place ultima poza _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Apr 01, 2011 5:40 pm | |
| andreea te asteptam cu poze parculetul e super de drag sa iesi sa te plimbi anca super ai prins si albinuta  |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Apr 01, 2011 6:22 pm | |
| azi am cumparat si eu cu mama 2 flori frumoase am sa fac poze _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Apr 01, 2011 6:57 pm | |
| da fetelor e frumos parcul ši foarte curat dea dragul mergi pe acolo la plimbare te ašteptam cu pozele andreea |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mai 13, 2011 7:28 pm | |
| irisul pitic care l-am cumparat in primavara asta si a inflorit [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mai 13, 2011 8:54 pm | |
| |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Mai 14, 2011 10:31 pm | |
| ce super sunt Miha...se vede ca aveti aparat bun... azi in parcul Herastrau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Mai 15, 2011 9:53 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]si flori culese de Chira pt mami [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 18, 2011 10:24 am | |
| superbe florile... numai una si una _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 18, 2011 10:39 am | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Marya

Numarul mesajelor: 9030 Varsta: 24 Localizare: Galati Joburi/Distractii: Contabil Stare de spirit: Fericita! DESPRE NOI: Marya si Catalin Data de inscriere: 12/08/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 18, 2011 1:50 pm | |
| F frumoase  |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 18, 2011 10:14 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mai 19, 2011 6:11 pm | |
| ultima imi place chiar vreau sa fac rost cautam aceasta planta e super i se spune lalea imperiala e si galbena |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mai 19, 2011 6:18 pm | |
| Miha superbe _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Mai 19, 2011 7:04 pm | |
| carmen matusa lui cristi la craiova are aceste floarea respectiva |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Mai 20, 2011 5:22 pm | |
| super nu vinde ca as cumpara poate vorbesti tu |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Mai 21, 2011 8:09 am | |
| foarte frumoase miha ultima ši mie ımi place tare vin ši eu cu cala lui cumnata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Mai 24, 2011 2:21 pm | |
| eva foarte frumoase _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Mai 24, 2011 3:42 pm | |
| |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Mai 24, 2011 5:46 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 25, 2011 3:13 pm | |
| rododendronul imi place,mi-a cumparat sotul anul trecut cu 50 ron si mi sa uscat era mare il pusesem in curte |
|
 | |
MIHAELA 73

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 25, 2011 7:19 pm | |
| |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Mai 25, 2011 7:48 pm | |
| mihaela sunt super pozele |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Iun 05, 2011 4:18 pm | |
| |
|
 | |
chira

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Iun 05, 2011 9:46 pm | |
| |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Iun 05, 2011 10:11 pm | |
| asta este crinul sotului meu . el are grija de el . altfel murea de mult [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
rozyca76

Numarul mesajelor: 7341 Varsta: 36 Localizare: ploiesti Stare de spirit: o mamica fericita si implinita DESPRE NOI: mama: Rozalia, tatal: Adrian, bebe: Bianca Nicoleta Data de inscriere: 26/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Iun 06, 2011 8:30 am | |
| Frumoase flori fetelor....Vin si eu cu un aranjament floral pe care l-am daruit mamei mele de ziua ei de nastere... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Iun 11, 2011 7:06 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]stiti ce floare e asta? am pozat-o in curtea scolii unde predau. |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Dum Iun 12, 2011 3:08 pm | |
| eu nu stiu anca cum se numeste mai vin si eu cu poze de la mine din curte [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 16, 2012 1:50 pm | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
AndreeaM

Numarul mesajelor: 5209 Varsta: 22 Localizare: Constanta DESPRE NOI: eu: Andreea, sotul meu: Marian si minunea noastra david-sebastian Data de inscriere: 10/01/2011
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 16, 2012 2:54 pm | |
| si mie miadaruti sotu un tranadfir rosu de sf valentin. |
|
 | |
|