|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Fotografii cu flori Mier Feb 02, 2011 10:04 am | |
| Aici se vor pune numai poze personale . |
|
 | |
Andreea

Numarul mesajelor: 15007 Varsta: 25 Localizare: Arad DESPRE NOI: mama:Andreea
bebe:Alexandru-Andrei
Data de inscriere: 08/07/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 02, 2011 3:51 pm | |
| haideti fetelor cu pozici stiu ca sunteti pe aici cateva pasionate de flori... stiu ca am vazut pe aici pe undeva _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 02, 2011 3:55 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]..un cactus inflorit, asta vara, pe balconul meu |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 02, 2011 3:57 pm | |
| frumos, ria!! si eu am poze cu florile noastre, doar ca trebuie sa le caut. |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 02, 2011 3:58 pm | |
| Riana superba floarea
Anca te asteptam _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Miky

Numarul mesajelor: 8623 Varsta: 33 Localizare: aproape de voi Stare de spirit: o mamica implinita DESPRE NOI: mama MIKY , tati MARIAN, copii MARCO , LORENZO si GABRIELE Data de inscriere: 22/03/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 02, 2011 4:21 pm | |
| in poze nu vreau sa apara personaje in prim plan . |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 03, 2011 5:35 pm | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 03, 2011 6:39 pm | |
| frumoase flori, felicitari fetelor |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 03, 2011 6:41 pm | |
| | inatas a scris: | | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
ce trandafiri faini simo, cand i-ai primit? |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 03, 2011 6:42 pm | |
| mie mi-a placut mult trandafirii primiti de sotul lui ali la ziua ei |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 03, 2011 7:00 pm | |
| | ancagabriela a scris: | | inatas a scris: | | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
ce trandafiri faini simo, cand i-ai primit? |
anul trecut de ziua mea, sunt 32 rosii si unul alb_________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Feb 04, 2011 4:41 pm | |
| Simo ce superbi sunt trandafirii _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 05, 2011 10:59 am | |
| _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]"In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 05, 2011 8:49 pm | |
| |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 07, 2011 7:39 am | |
| frumoase poze ma asteptam sa ie mai multe poze cu flori... stiu ca multe aveti flori si acasa _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
riana

Numarul mesajelor: 18350 Varsta: 31 Localizare: Sibiu City Joburi/Distractii: plafar Stare de spirit: intotdeauna e loc si de mai bine DESPRE NOI: mami Anamaria, tati Marian si printesa Alexandra Data de inscriere: 06/08/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 07, 2011 10:52 am | |
| super pozele simo la fel si a ta, miky |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 07, 2011 11:10 am | |
| ria , floarea mea era minuscula . m-am pus cu ochii in pamant ca sa o fotografiez |
|
 | |
riana

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 07, 2011 11:15 am | |
| |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 07, 2011 11:01 pm | |
| Mamaa, super frumoase toate. Miky, a iesit o opera de arta. Pun si eu cateva. Trandafir primit de ziua mea in 2009 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]By noxa_kitty at 2011-02-07 Flori de pe campul de langa satul meu natal [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Si aici aceleasi florin in stadii diferite [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

Data de inscriere: 02/12/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 3:26 pm | |
| vin si eu cu o parte din florile mele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]daca va place mai pun ca am o gramada,imi place sa le fac poze sa-mi aduc cu drag aminte de ele,sunt una din pasiunile mele |
|
 | |
Miky

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 3:48 pm | |
| carmen ce floare este in a doua poza de sus ? |
|
 | |
carmen

Numarul mesajelor: 2697 Varsta: 33 Localizare: BREAZA Joburi/Distractii: Amenajare casa si gradina Stare de spirit: Fericita alturi de fetita mea DESPRE NOI: mama:CARMEN;tata:LAURENTIU fata:ALEXIA

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 3:56 pm | |
| la noi se spune motul curcanului |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 4:58 pm | |
| Carmen, sunt foarte frumoase, vreau si eu la curteeee |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 5:00 pm | |
| vino la mine |
|
 | |
Noxa_Kitty

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 5:30 pm | |
| Carmen, vin cu cea mai mare placere!!! |
|
 | |
Andreea

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 6:50 pm | |
| foarte faine toate florile _________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 7:36 pm | |
| mersi andreea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]asta e o hortensie pe car a cumparat-o sotu si sunt curioasa daca a trecut peste iarna si va inflori [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]aici petuniile pe care le plantez in fiecare an in suportul acesta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Lun Feb 14, 2011 7:39 pm | |
| superba gradina ta cu flori, te invidiez, si eu vreau la casa  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Feb 15, 2011 1:22 pm | |
| mersi anca,sa inteleg ca stai la bloc |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Feb 15, 2011 1:25 pm | |
| da, la etajul 3, am vedere catre muntii fagaras  uite o craciunita inflorita de curand, e a matusii mele, geta. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Feb 15, 2011 2:15 pm | |
| carmen, petuniile sunt superbe, felicitari ptr gradina ta cea frumoasa am mai vazut-o dar mi-e drag sa o revad anca, ce frumoasa e ...la noi i se spune cloptica  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Feb 15, 2011 2:27 pm | |
| super anca eu sunt inebunita dupa muscate |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mar Feb 15, 2011 2:30 pm | |
| wow, ce flori frumoase! din pacate, eu nu am poze cu flori |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 16, 2011 11:23 am | |
| ce flori multe ai carmen,mi-a venit dor de gradina mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 16, 2011 3:48 pm | |
| mersi mult |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 16, 2011 8:12 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 23, 2011 8:01 am | |
| mariana, sunt superbe!!!!  |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Mier Feb 23, 2011 1:16 pm | |
| mariana floarea albastra am si eu dar nu stiu cum se numeste |
|
 | |
chira

Numarul mesajelor: 5529 Varsta: 35 Localizare: Bucuresti DESPRE NOI: mama Mariana, tata Vali si printesa Chira Elena
Data de inscriere: 03/12/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 24, 2011 11:03 am | |
| Carmen nu sunt ale mele, eu stau la bloc, si in afara de vreo 5 ghivece nu am alte flori, nu am lumina de-ajuns, am incercat cand ne-am mutat, dar nu tin decat cele care sunt la fereastra in sufragerie, in rest mi-au murit toate... astea sunt din parc.... |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Joi Feb 24, 2011 11:51 am | |
| stiu ca sunt de gradina,dar ma refeream la cele albastre ca am si eu in curte |
|
 | |
Berbecuta
 Numarul mesajelor: 8413 Varsta: 30 Localizare: Undeva in Ro DESPRE NOI: Visatori.
Data de inscriere: 21/05/2008
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Vin Feb 25, 2011 11:45 pm | |
| |
|
 | |
laly

Numarul mesajelor: 2546 Varsta: 35 Localizare: New Berlin - USA Joburi/Distractii: pictura, fotografia Stare de spirit: happppppyyyyyyy DESPRE NOI: mami laly, tati gabi si cele doua iubiri ale noastre Alex si Bella
Data de inscriere: 17/02/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:57 am | |
| ce de flori frumoase , vreau sa vina primavara odata sa infloreasca totul |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 8:37 am | |
| wwooowww fetelor ce poze frumoase tre sa caut ši eu ca am dar nu ın pc |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 3:53 pm | |
| ai dreptate laly sa vina odata ca sunt inebunita dupa flori |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:24 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]am primit ieri o zambila de la mama, va place? |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:27 pm | |
| |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:29 pm | |
| am pus 2 poze, carmen, eu le vad. |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:46 pm | |
| acum da,sunt frumoase si eu am primit anu trecut prin vremea asta aceiasi culoare si le-am pus in curte sunt curioasa daca rasar anul asta |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:49 pm | |
| vin ši eu cu una din florile care ımi plac mult [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] |
|
 | |
carmen

| Subiect: Re: Fotografii cu flori Sam Feb 26, 2011 4:57 pm | |
| i se spune dracaena si eu am una mare dar aici nu se vede toata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
 | |
|