|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
Data de inscriere: 01/02/2009
 | Subiect: Torturi si prajituri (3) Mier Ian 26, 2011 5:18 pm | |
| ce mai cofetariti fetele _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Mier Ian 26, 2011 5:21 pm | |
| eee aici m-ai nimerit  va arat maine cand tai prajitura alba ca zapada , merg sa coc foile ca, crema am facut-o  |
|
 | |
inatas

Numarul mesajelor: 21260 Varsta: 34 Localizare: brasov Stare de spirit: fericita DESPRE NOI: mama simona, tata mihai si copilasii raul, nati si ariana
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Mier Ian 26, 2011 5:25 pm | |
| abia astept sa admir ca eu sunt zero barat la prajituri nu am rabdare frate oricat m-as stradui nu imi ies _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Mier Ian 26, 2011 5:41 pm | |
| apai degeaba am stat irina de fundul lui maicamea stiu ca faceam de sarbatori o groaza de prajituri si la sfarsit de saptamana ne facea cate ceva mai simplu ca nu zic nu fac dar nu imi iese si atunci ma enervez si nu mai bine cumpar _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Mier Ian 26, 2011 7:47 pm | |
| ei simo tu crezi ca ši eu le štiu pe toate nici eu nu štiu iau retete de pe net unde scrie cantitate tot dar eu pun la nnimereala niciodata nu am facxut cu cantitate aša la ochi numa ši pot sa zic ca miau iešit meru ınafara de o singura data vroiam sa fac cica savarine ši dupa ce leam scos din cuptor sau dus toate direct ın cošul de gunoi dar deaia nu miam pierdut speranta ca nu mai fac din contra ma ambitionez ši mai tare mıine cred ca fac ši eu ceva dulce vad eu
irina ašteptam pozici |
|
 | |
pufosul
 Numarul mesajelor: 18718 Varsta: 31 Localizare: iasi Joburi/Distractii: infinite.... Stare de spirit: de obicei...vesela DESPRE NOI: irina&david Data de inscriere: 22/07/2009
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Ian 27, 2011 9:38 am | |
| |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Ian 27, 2011 11:14 am | |
|  maine ma duc in vizita la irina ,nu am iesit demult dar maine cu siguranta o fac reteta irinuca o vrem....  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 1:36 pm | |
| mmm Irina ce bine arata cu siguranata ia placut pufosului |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 3:42 pm | |
| buna prajitura ta, irina  eu nu ma am cu foile, imi prind urechile  maine fac un tort de mere cu zahar caramelizat, a dat "comanda" mama, care e in spital, sper sa imi iasa bine sa vi-l arat si voua. |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 3:47 pm | |
| va arat si eu tortul de la Botezul Biancai  |
|
 | |
Anca

Numarul mesajelor: 13591 Varsta: 34 Localizare: jud. Brasov Joburi/Distractii: cadru didactic DESPRE NOI: mama Anca si fetita Sara Data de inscriere: 16/05/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 3:50 pm | |
| fain, dana, e de cofetarie? sau l-ai facut tu? |
|
 | |
bryama

Numarul mesajelor: 1820 Varsta: 34 Localizare: Braila DESPRE NOI: Dana & Bia Data de inscriere: 28/11/2010
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 4:08 pm | |
| de cofetarie, logic  nu imi iese mie asa ceva |
|
 | |
eva_26

Numarul mesajelor: 8123 Varsta: 29 Localizare: istanbul/turcia Stare de spirit: fericita ca am o familie minunata DESPRE NOI: eu eva sotul adnan copii deniz ši melisa Data de inscriere: 03/04/2009
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 4:12 pm | |
| de ce sa nuti iasa dana =? e super tortul |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 4:24 pm | |
|  dana inseamna ca suntem doua _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
bryama

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 4:29 pm | |
| fetelor, sincer va zic, ca fac si eu torturi, dar nu ies asa frumoase ca astea de cofetarie, astea sunt ornate mult mai fain, au alt aspect si cred totusi ca nici nu se emrtita atata munca, atata cheltuiala, cand pot da aceeasi bani si sa-l iau de la cofetarie cum vreau , la ce greutate vreau fara s a mai stau cu stres oare cum mi-o iesi si fara a ma mai chinui |
|
 | |
eva_26

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Ian 28, 2011 4:55 pm | |
|  ši mie ımi plac alea de cofetarie dar prefer sa fac acasa ca štiu ce ši cum pun ın el |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Sam Ian 29, 2011 9:25 am | |
| ai dreptate eva asa este chiar astazi facsi eu unul casunt mai bune cele facute in casa dana, sunt frumos ornate, nici eu la capitolul ornat nu ma pricep dar important e ca sunt gustoase ca doar noi le mancam  miha, a normal ca a papat pufosul ca doar sunt facute in casa si l-am invatat sa manance ca doar si el ma ajutat la crema  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Sam Ian 29, 2011 9:27 am | |
| azi fac tort de mere, o sa vi-l arat si voua cand e gata  |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Dum Ian 30, 2011 3:06 pm | |
| eu sunt in dilema... as vrea sa fac eu tortul pentru ziua annyei, cu mama, normal, eu doar sa dau instructiuni  inca nu m-am hotarat sa fac barbie sau buburuza... irinuca, mama, eu nu am reusit sa-mi fac curaj niciodata sa fac alba-ca-zapada  |
|
 | |
Claudia

Numarul mesajelor: 16869 Varsta: 30 Localizare: Baicoi, PH Joburi/Distractii: Inginer / Sa imi petrec timpul cu Vlad si cu tati lui! Stare de spirit: Cea mai fericita mamica si sotie! DESPRE NOI: mami Claudia, tati Florin si baietelul Vlad Data de inscriere: 08/06/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Dum Ian 30, 2011 6:16 pm | |
| Anca, asteptam poze cu tortul, fa-ne pofta! Dana, super tortuletul de botez, cred ca delicios a fost... yammi _________________ Claudia mami si Vlad Stefan (5 martie 2007)  |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Mar Feb 01, 2011 8:55 am | |
| |
|
 | |
macoveianca

Numarul mesajelor: 1499 Varsta: 37 Localizare: iasi ,tg-frumos Joburi/Distractii: lupt pentru a aduce lumina in viata copiilor Stare de spirit: - DESPRE NOI: mama anca ,scorpion,tata Florin berbec , cel mare stefan,sagetator si alex cel mic rac ....! Data de inscriere: 16/11/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Mier Feb 02, 2011 12:37 pm | |
| si a fost foarte delicios ,irinuca si eu sunt cu prajiturile si torturile de casa ,mai ales cand e vb de copii.... dar recunosc ca astea cumparate te ametesc,dar la gust,copii nu le prea accepta,cel putin ai mei... |
|
 | |
inatas

| |
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 1:21 pm | |
| am vazut si eu poza cu tortul la alt topic si astept s eu reteta anca,vreau sa il fac si eu |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 2:19 pm | |
| | inatas a scris: | | ancagabriela a scris: | azi fac tort de mere, o sa vi-l arat si voua cand e gata  |
anca undei tortul si reteta ................ |
uite acum vin 
 si cu frisca pe el

reteta e asa: cateva mere felii, 5 oua, 5 lg de zahar, vanilie, 1/2 praf de copt, 5-6 lg faina, un plic de frisca si alte 4-5 linguri de zahar pt caramel. merele le-am curatat si le-am feliat, fara samburi. am caramelizat vreo 4-5 linguri de zahar intr-o cratita potrivit de mare, am lasat sa se intareasca caramelul pe cratita. am pus feliile de mere peste, si m-am apucat de blat. am separat cele 5 oua, albusurile le-am batut spuma cu un pic de sare si galbenusurile le-am frecat cu mixerul cu 5lg de zahar, am pus arome (vanilie) apoi am amestecat cu spuma de albus. am pus 1/2 de praf de copt si faina si am amestecat aerat, de jos in sus. am turnat peste merele din cratita si am dat la cuptor. cand l-am scos, l-am rasturnat pe platou si cand a fost rece de tot, i-am pus frisca. atat! |
|
 | |
thaisa

Numarul mesajelor: 6953 Varsta: 23 Localizare: Timisoara Stare de spirit: Implinita DESPRE NOI: eona thaisa si maya raisa Data de inscriere: 02/09/2009
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 4:11 pm | |
| multumi anca!chiar suna bine!eu voi afce fara frisca!!maine  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 4:18 pm | |
| si eu mai fac unul maine, ca iese mama din spital. am uitat sa va zic ca am insiropat un pic blatul cu apa cu zahar si vanilie, am ridicat usor blatul si am pus cu lingurita sub el. am incercat si pe deascupra, printre mere, dar nu prea mergea. daca e un pic insiropat, e mai bun. |
|
 | |
Iony

Numarul mesajelor: 9590 Varsta: 24 Localizare: aproape de marea mediterana/Craiova Joburi/Distractii: plimbarile/studierea Bibliei Stare de spirit: mereu binedispusa/optimista DESPRE NOI: mami IONY, bb FABIO, bb2 ANTONIO
 Data de inscriere: 07/06/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 5:47 pm | |
| arata bn anca  cine imi da o reteta de crema de cioco pt tort? blatul l.am cumparat _________________ "Ce este imposibil la oameni este posibil la Dumnezeu"(Luca 18:27)
|
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 6:07 pm | |
| mmm bun anca o sa le fac si eu la ai mei dar fara frisca ca mie nu imi place frisca _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Joi Feb 03, 2011 6:22 pm | |
| va mai zic un pont, simo: pune mai multe mere, eu am pus cam putine. am vazut retete si cu mere intregi chiar.
nu prea ma am cu cremele de cioco, iony. de regula fac o budinca mai groasa si apoi cand cand e aproape racita, pun o jumatate de pachet de unt sau margarina si o ingros inca o data pe bain-marie. alta reteta nu stiu. |
|
 | |
etinc3lle

Numarul mesajelor: 6554 Varsta: 34 Localizare: targoviste Joburi/Distractii: profesor Stare de spirit: vesnic indragostita DESPRE NOI: mami luminita tati sabin, bebe mult asteptat annya mihaela si bb2 luca naum Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 9:51 am | |
| eu ma tot gandesc ce tort sa-i fac annyei de ziua ei, daca o sa pot. am 4 variante, si nu stiu pe care sa o aleg: tort barbie, tort buburuza, tort iepuras sau tort fluture.... hmmmmm .... ce ziceti? reteta cred ca o sa fie de blat cu cocos si crema ganache, cum am facut la turta ei, dar inca nu m-am hotarat la forma... |
|
 | |
pufosul
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 9:52 am | |
| ptr anya tortulet soprana i s-ar potrivi dulceata lui mama ce n-as da sa vin si eu la ziua ei  sa se cunoasca fratiorii prin alianta  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 9:55 am | |
| eo, sa ne zici cum ti-a iesit tortul de mere daca mai faci azi  eu acum ma duc in bucatarie sa mai fac unul  lumi, fa-l fluturas  ca se potriveste cu annya ta  |
|
 | |
inatas

| |
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:14 pm | |
| ce tort e simo, de mere? arata super  vino ai la mine, ca mi-e pofta de mor de ceva dulceeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anca, ma gandeam mai degraba la iepuras "oparas" cum zice annya, ca iese maaaareeeeeeeeee!!!!!!  ea mi-a zis clar ca vrea fetita, cand am intrebat-o, dar nu cred ca sunt in stare, sincer.... bine, e posibil sa comand, daca o sa imi fie tot asa  ce probleme mari am si eu  irina, va asteptam |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:16 pm | |
| simo, fain tortuletul tau, nu ai vrut sa pui mai multe mere? imediat il pun si pe al meu  
Ultima editare efectuata de catre ancagabriela in Vin Feb 04, 2011 2:20 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:17 pm | |
| da lumi de mere este eu l-am insiropat inainte sa il rastorn din tava, mama e tare bun abia am reusit sa salvez putin si pentru misu _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:20 pm | |
| l-ai insiropat? ce tare!!! nu m-am gandit la asta... annya mea nu vrea tort de mere decat atunci, imediat, apoi nu mai vrea. poate daca il insiropez o sa vrea  merci de pont  |
|
 | |
etinc3lle

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:21 pm | |
| anca, si tu iubita? dati-mi si mieeeeeeeeeee!!! off, ca nu mai vine si al meu de la sevici sa imi ia prajituri  |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:22 pm | |
| eu pentru variatie de data asta am pus scortisoara peste mere si un pic de mac in blat si mi-a iesit chiar buuuun! mai am o poza  |
|
 | |
inatas

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:38 pm | |
| anca mie mi s-au parut suficiente in poza se vad doar bucatele mari dar am pus si jumatati _________________ "In viata risipim ani, iar la moarte cersim clipe" |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 2:46 pm | |
| ai dreptate simo, mie mi-au sarit in ochi doar bucatile rotunde  |
|
 | |
MIHAELA 73

Numarul mesajelor: 4796 Varsta: 39 Localizare: Tirgu-Neamt Roma Italy Stare de spirit: tot ceea ce este frumos DESPRE NOI: mama Mihaela,tati Cristi,copii:Mihai si Mario Cristian Data de inscriere: 24/03/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 7:53 pm | |
| eu il fac cu mere intregi,are mai putina aluat si mai mlte fructe,plus ca este si mai moale,fara ca sa il insiropezi |
|
 | |
Andrea27

Numarul mesajelor: 5678 Varsta: 31 Localizare: Gherla/Plymouth Joburi/Distractii: Internet/Familie Stare de spirit: Vesela....prietenoasa DESPRE NOI: Eu: Andrea..tati:Liviu...si comoara noastra IULIA Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 8:36 pm | |
| pfoaiiiiiii m-a pus naiba sa intru aici......acuma la noapte visez cu torturile voastre de mere  ..... pusca mea ca trebuie sa imi iau inima in dinti si sa fac si eu odata si odata.....  ca vorba aia....incercarea moarte n`are  _________________ •Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 9:25 pm | |
| Supewr torturile voastre! O sa incerc si eu cu mama, ca ea le are cu din astea ca lumea! In seara asta am incropit repede o placinta cu branza dulce.   |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 9:30 pm | |
| si eu vreau o bucatica, noxa |
|
 | |
Noxa_Kitty

Numarul mesajelor: 4502 Varsta: 24 Localizare: Constanta Stare de spirit: Free your mind and your ass will follow ;)) DESPRE NOI: Elena, mamica Alesiei - Stefania si a lui Darius - Gabriel Data de inscriere: 05/04/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Vin Feb 04, 2011 11:19 pm | |
| S-a terminat de mult, Anca, data viitoare iti pastrez o bucata  |
|
 | |
MIHAITZA29

Numarul mesajelor: 13637 Varsta: 33 Localizare: Turnu Magurele Stare de spirit: fericita ca am un baietel superb DESPRE NOI: mami Mihaela,tati Catalin si minunea noastra Cosmin Andrei Data de inscriere: 04/04/2008
 | Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Sam Feb 05, 2011 7:13 pm | |
| | MIHAELA 73 a scris: | | eu il fac cu mere intregi,are mai putina aluat si mai mlte fructe,plus ca este si mai moale,fara ca sa il insiropezi |
la fel fac si eu tortul cu merele intregi si vorba ta nu trebuie insiropat ca-si las merele zeama si e delicios dulce acrisor va servesc tot cu o placinta cu branza
 |
|
 | |
Anca

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Sam Feb 05, 2011 8:05 pm | |
| mmm, ce fain arata, miha. e de casa? cum faceti foile alea asa lucioase?
|
|
 | |
MIHAITZA29

| Subiect: Re: Torturi si prajituri (3) Dum Feb 06, 2011 12:58 pm | |
| nu Anca,am cumparat din oras din alea bela eu ung cu ou si de aia iese asa frumos |
|
 | |
|